dudovec#11351
Amugy felig meddig visszavonnam a kihivasrol irt dolgot.. Legenden kezdtem neki, szal a korabbi fokozatokrol egyenlore nem nyilatkoznek, de az utolso map azert eleg kemeny lett:D Persze act kozben is volt 1-2 nehez resz, de sztem az allando orb meg a lichking miatt nem ereztem annyira.. Az utolso kuttol kb 5 percbe telik lerunolni , igaz van kozben 2 boss , eshat kemenyebb mint az olympus.. Nemistom egy recharge meg cucc nelkuli kari hogy fog itt boldogulni ,sztem kb sehogy..
Az utolso boss.. hat igen azert kitettek magukert ott az ironlores sracok... még spiritpet meg instant eruption mellett is eleg jol birja, igaz nem hasznalok semmien scrollt a runolashoz.. Majd megnezem egy Memmon god scrollal mien a boss kill, gondolom joval konnyebb lesz , meg ezert is csesztek tele ien durva scrollokkal , hogy tudjon egy gyengebb kari is boldogulni.. Itt haltam le eloszor az actban , es a tovabbi runok alatt is sikerult parszor lerippelni, mert szo mi szo eleg erdekes castjai vannak a bacsinak.. , bar 100% avoid mellett gondolom erosen ki lesz rohogve:D
Az utolso map amugy eleg szopatos , nem neztem meg , de szerintem eleg nehezen fog elferni 1 colossus kari , korulmenyes lesz vele sztem..
Jelenlegi allas szerint a Bone Charmert tartom a legerosebbnek (termeszetesen 100% recharger) , mivel elvettek a grant skillekrol a rechargeot , igy az Ensare nem muxik Calypsoval.. Tehat szukseg van a huntingra a boss stunhoz , mig a spiritre a reductionokhoz.. (bar egyenlore nem volt lehetosegem kiprobalni , hogy az instant ensare blokkolja e bossokat , de attol felek , hogy nem javitottak ki, kiveve ha neztek 1-2 dudovec videot:)) ) Szal ha igy van , akkor hunting rulez , igazabol mehet melle barmi mas , elvegre scrollbol hivhatsz reductionos petet , bar nekem ez kicsit smafu.