Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Shorlex Te kezdõk szégyene! 😊)))
A figurát az árusnak kell odaadni egy zsákutcában a már említett helyen😊
Kicsi lámpa (láma) barátom😄DD
Várom a megbeszélt cuccokat😉

jól vanna...ilyen ronda fejeket idetenni, vazze...

A rec az recharge.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

NeoMaN
recovery??

NeoMaN
mi az a rec?

Na már 31% rec! 😄 Tudom, hogy ez még édeskevés de alakul....

\" örökké nem eshet.... \"

great wall town lamo~ <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

emberek, eljött a pillanat hogy valljak. 😄
kb 400 óra játék után nem tudom mit kell csinálni a jade figurine-nal. én mindig úgy fejezem be az összes karimmal az összes fokozatot, hogy az nálam van. aztán dropolom. az egy side quest, ami eddig nekem kimaradt???

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Amugy archlove 46 , helison 17, mantle of amun ra 20 korul, de van masik rechargeos mage pancel is sztem, ez mar 90 legalabb, es akkor ottvan meg 1 15 os staff v valami, ha telleg nemmuxik a recharge a ringeken.

a pack azé olyan jó, mert ugyan egy ideig hat, de mint mondtam három farkasnál az mindig van. tapasztalat. soha nincs olyan, hogy ne eresszék meg a farkasok. viszont ha rajtuk van, rajtad is van, rád is hat, és növelli a damage-et mondhatjuk, hogy látványosan. szóval olyan mintha aura lenne. 😄

farkasokra én egyelõre nem tennék maxot, viszont az art passzívjai sztem nagyon jók. pl a mozgás egy íjásznál azért is fontos, mert az olyan rohangálós kari. nem szégyen az, csak hát nincs olyan dps-e és skilljei, amivel gyakál, ha odaérnek. ezért futkos, hogy ne érjenek. ehhez viszont minél gyorsabban illik futkosni. 😄 meg az avoid projeciles is nagyon fontos fõleg legenden.

Hát igen, a ranger az egy zaba-kari... 😄

No, köszi tényleg, erre voltam kíváncsi. Bocs, csak nem szeretem, ha lekezelõen vagy gúnyosan leszólnak, ha esetleg nem tudok valamit. Akkor peace... nálam nincs harag, sõt, elnézést.

No, akkor. A Hunter ág sztem kimaxolva, ezek maxon: study, call of the hunt, markmanship, art of the hunt, wood lore, volley, herbal remedy. Gondolkodom a flush out-on az elemental resist miatt vagy a trail blazing a mozgás miatt, esetleg az 1.20-ban most felemelt scatter-en, de egyelõre sajnálom a pontokat rájuk. Elöször én is a take down-ra próbáltam swap-et, de képtelenség, kevés a pont, így leszedtem mind róla, dárda nuku. 😊

Vélemény?
A Nature-nél farkasok max, oak max. A str of pack miért annyira jó? Túl sok pontot kíván, meg "idõkorlátos", nem?! Nem úgy mint pl. az oak (így értettem a passzívot, hogy állandóan ott van) Nymphet hanyagolni fogom, ez már tuti. Az oak 2. passzívja valóban jónak tûnik. Susceptibility?! Sanctuary? (health, energy regen miatt talán..)
Zolika222 ha figyeltel volna , mar 1 sorban valaszoltam a kerdesedre par oraval ezelott, de mondjuk lehet azer nemtunt fel a valaszom mer nemismered a skillek nevet😛

Shorlex: igen erre gondoltam , kossz a vaultal kapcsolatos cuccot.

Ami az instat illeti, nemtom baszki, nekem volt eleg manam warlockal lethalozni , jo persze, minden csoport szorny 1 mana poti volt, dehat nem erdekel, nem olyan veszes sztem.

A greatest damagem nekem ennyi amugy, egy 4x es warlockal, immortal amu , piercezes , colossus form es egyebek nelkul😊 Ezzel csak annyit akarok mondani, ha lenne egy def+rogue instant lethallal, lvl 65 el.. egy kajal spearrel.. , szal ellehet kepzelni😉

Ami a Wardent illeti, en poenbol inditottam , azer kapott 'eselytelen' nevet, mert colossus formban akarok vele bowozni , eleg remenytelen otlet nem?😄
Azer mondtam h erdemessebb lenne felraknod 1 speart , mert ha mar instazol, akkor tolhatsz 1 magas takedownt a batter melle, ami %ban redukal, igy spirit pet hijan bossnal kellemes lehet. Raadasul ha joltudom a thorny 100% pierce, ami nem a sebzese + annyi sebzes piercben, hanem csak pierce, legalabbis igy irtak mindig, tehat elvesztes egy csomo fizikalis sebzest, igy nemsgit annyit az str meg a colossus form szerintem.

Ami pedig a masteryt illeti, hat most mi szamit casternek? Csinalhatsz olyan rogue+warfare t, ami staffal megy, ugy mint a spellbreakerem, es ugyanazt csinalja , csak spirit moka helyett csapdat pakol mint a hulye a stun meg az ancestralok melle.. De meg csinalhatsz millio dolgot, lb+trap , lb+warhorn, encruption+warhorn, thunderball+trap stb stb...
Nalam kb minden caster ami nem ijazik vagy üt, es sztem jolgondolom😉 na kb ennyi most

Akkor ez lol mert nálam a Görög végén a labirintusban egész végig velem volt még a Monotaurusz kinyírását és az utána következõ (mont nem vágom a nevét) boss kinyírását követõen is velem maradt. Még Egyipt-ba elkísért! 😊) Már gondolkodtam is rajta, hogy ez így nem igazán nyerõ mert így túlontúl könnyû lenne az normal. 😄 Viszont ha újra meg újra idézni kell az egy élet! Rec-nélkül megöregszik az emberfia mire elõhívhatja. 😞

zolika, a passzív skill az az, ami úgy a háttérben mûködik, nem irányíthatod de nem is aura. az aura az más. pl. wood lore, amit használsz az passzív, me ha akarod ha nem, növveli a sebességed, stb. a oak az egy aura, ami ugyan jellegét tekintve olyan mintha passzív lenne, de azért csak neked kell nyomkodni hogy aktiválódjon, nem? 😄
Na eme didaktikai bevezetõ után:
farkasoknál a str of the pack legyen maxon. három farkasnál az állandóan aktiválva van, és frankón megdobja a sebzésed, igen szépen. a maul hasznos, amennyi csak jut rá, de hát mint tudjuk íjász ág mellett kevés skill marad a másiknak... úgyhogy csak csínján, de amennyit csak lehet. a survival egy nagy ramaty, ha behal a farkas idézel másikat és kész. max egy pont.
oak legyen maxon, szerintem elsõ passzívja elég egy pont, második azért legyen maxon.
nymph egy fos, de az aurája (elsõ passzív) jó, rád is hat, a legfelsõ lövöldözése is jó. úgyhogy maga az idézés legyen pár pont (akár 1-2), de a többire amennyi jut.
más nagyon egy rangernek nem kell nature-bõl.
a hunter ág meg szerintem csak íjász legyen, bár én mindig is favorizáltam a weapon swapos íjászokat. de arra télleg nincs elég skill.

Rendben, látom, itt a szõrszálat is 1000 felé hasogatják egyesek.

Újrakérdezem: melyek azok a nature-beli kör, négyzet, pina alakú skillek és/vagy aurák, amikre a farkasok mellett érdemes rakni? Így jó? Én a passzív skill alatt azt értem, amit megnyomsz az elején és ott marad végig (amíg vmi szörnyi le nem kapja). Igaz, pontos neve aura, de gondoltam, ráérti, aki ennyire szakértõ. Mondjuk ennek ellenére sem írtál semmi épkézláb javaslatot, Shorlex...
NeoMaN
Ha mellettem van, de nem sebzõdöm, akkor nem hat rám...
Csak akkor aktiválódik, ha megsebez valaki.

hát vannak ilyen petek - outsider és ancestralok
elvileg el kell hogy tûnjenek 24-30 mp után, de vannak bugok. velem volt egyszer hogy amíg meg nem haltak velem voltak az ancestralok. 😄

de az is lehet hogy máris összejött a 100%recharge kari és folyamatosan nyomkodod az idézést. <#crazya>

bocsánat, nem akarok floodolni de azóta változott a helyzet.

bocs, ez az utolsó, ha lesz még több, már csak beírom. 😄

Skacok van olyan, hogy "idõszaki" pet? Mert ha igen akkor az Outsider hova sorolandó? Csak azért kérdem mert miután megszereztem idézés után nem sokkal eltûnt. Illetve csinál olyat, hogy egy idõ múlva fogja magát és vagy fel s alá járkál míg én pl ütöm a mobot, vagy csak egyszerûen áll és néz mint a bálám szamra. Illetve van amikor simán "megmarad" én nem tûník el. Tudom hülye kérdés de most mi van?

vannak ilyen aurák...
a defender aurája is olyan, hogy ha ott vagy mellette, hat rád, ha távolabb állsz, akkor viza nem.
hát így van ez... 😄

NeoMaN
Hát már télleg nem értem...
😄

Ha a pet mellettem van és sebzõdöm, akkor rám is hat az eye of the storm (ott a kis ikonja), egyébként meg inaktív. Hogyisvanez?

na küldöm a greatest damage-et:

hát ennyi. lethallal nyilván több lenne egy jó spear mellett, na de bazz, tiszta harcossal castolni állandóan... és ne felejtsd hogy a lethal ott nem lenne instant, mint ahogy ez a kari sem az... 😄

NeoMaN
Nekem is noktass egy kicsit plz:

Stormcallernél a Summon Wisp felett van ugyebár az Eye of the storm. Namost ez csak a petemre hat vagy rám is? Ha rám is hat, akkor csak úgy, ha van pet is mellettem? Ez passzív skill, vagy a petemnek az auráhja?
Köszi!
😄

mert a heart of oak nem passzív skill, te hülye... remélem epic közepén már meg tudod különböztetni a passzív skillt az aurától...

ami meg azt illeti hogy nem figyelted a skillek alakját, nos lehet (nálad ilyen alakú a pina?, hmmm... érdekes nõkkel lehetett dolgod eddig). de azért igen nagy intelligenciára vall, hogy valaki egy idõ után nem jön rá, hogy kör alakút se bal gombra, se jobb gombra, se slotba tenni nem lehet, valamiért bazdmeg csak a négyzet alakúakat. tudod, nem vagyok egy einstein, de azért azt én is ki tudnám követketetni ezek után, hogy ha a négyzet alakú skillek használhatóságának százalékos aránya 100, a másiké nulla, akkor melyik aktív és melyik passzív...

Jaj bocsánat.
a vault file-t be kell tenned a dokumentumok\my games\TQ\tqvaultdata könyvtárba, ennyi az egész. utána megnyitod a vaultot, és nem a main vaultot választod, hanem amit küldtem. 😄

greatest damage-ról adjak screent. Hmmm nemtom mire gondolsz, de majd megpróbálom. a secodary fülben a stat érdekel?

lethallal az a baj, hogy thorny maul nem tudja. képzeld el, hogy 13000-re ütnél 500%-ot 😄 ha meg a legjobb dárdát a kezébe adod, és úgy ütsz vele lethalt, akkor lehet hogy nagyobb mint 20000, de bazz, annyi manát kell mellette meginnod, hogy már mondtam: az nekem a játékélményt rontja csak.

nem közelharcos - bocs, talán rosszul írtam. kifejezetten mágusra gondoltam. mert az összes többinél amit írtál - köztük a FELEJTHETETLEN necrod - valamilyen közelharcos mastery azért. na csak azé kérdeztem, mert eddig a horus gyûrûkbõl volt 30-40% rec, most azokkal mi van? mert van egy clasp mondjuk 45, botot talán találsz valami 10-15 körül, de se hoodot se odysseust egy mágus nem vesz fel.

loool😄
amugy a survival instict szar, a tobbi turheto, a legfelso sztem kotelezo.

Hmm, megnéztem, a Heart of Oak véletlenül sem kör alakú, vagy én hiányoztam túl sok ált.sulis matekóráról. De a Scatter Shot Arrows meg kör alakú, hmm, jó kis passzív skill. <#nevetes1>

Szóval aki ért is a játékhoz legyen már oly kedves leírni, a farkasok mellé melyek a jó passzív skillek, melyik aura jó vagy ilyesmi, mit érdemes a hunter mellé tenni. Köszönöm.
Shorlex: kösz a segítséget, bár úgy látom, arcocskád nagyobb a szokásosnál, de hát aki tahó, az tahó. Képzeld, rohadtul nem érdekelt, hogy négyzet vagy pina alakú a passzív skillszimbóluma. Nem is figyeltem. De most már, hogy epic közepén járok, gondoltam, választok egy másik ágat (mivel a hunter ki van maxolva, persze ami kell), és a nature mellett döntöttem. A farkasok miatt, és ezért kérdeztem, melyek a hozzá való legjobb(!) passzív skillek. De kösz, hogy segítség helyett játszod itt a nagyokost. Végülis...
Shorlex: adj 1 screent a greatest damage rol😊
es nem valaszoltal arra h azzal a vault file al mit kene csinalnom.

Ami pedig a wardent illeti, hat nemtom , sztem colossus+ lethal nagyobbat ut mint sturdy + colossus. Bar attol fugg mien esetben, stb 😄
Shield charge + lethal allando form mellett , mandrakkel meg mittomen.. üthet..

Ami pedig nem kozelharcos rechargert illeti, elfelejtetted a 'necromat' ?😄 de lehet akar druid is, vagy assa v barmi, van eleg sok skill meg amit halalra lehet kombinalni anelkul h utogetnel, raadasul ha ezek nem tamadasok, akkor bizony castok -> staff kerul a kari kezebe, ergo caster lesz😄

Mephike
Itt megtalálsz mindent a Hamachiról.

Ezt a hamachi-t honnan lehet letölteni?Engem meg egy haveromat is érdekelné a multi.
Mephike
Hm, a jelszót tényleg elírtam😞
Kössz a játékot Shorlex, a tárgyakért igérem jelentkezni fogok😄DD

letöltesz egy hamachi nevû kis progit.
telepíted
utána bejeletkezel, amikor kérdi hova, megadod ezek közül valamlyiket
a jelszót rosszul írta mephi, a jelszó: TQHU

ekkor létrehoz egy virtuális LAN kapcsolatot, mintha hálózatban lennétek.
bemész a gaméba, ott nem single playert játszol, hanem join multiplayer (vagy host ha Te akarsz hostolni), azon belül is LAN és nem internet.
Ha nem te hostolsz akkor látni fogod a lehetõségeket
ha te hostols akkor meg Hozzád fognak bejelentkezni a játékosok.
Fontos hogy a windows tûzfal ki legyen kapcsolva, meg minden más túzfal is és úgy indítsd el a hamachit, különben nem látod a virtuális LANokat.

Okés akkor egy kicsit átalakítom a skillfám eszerint, mert nem teljeen így cselekedtem annó. És köszi a tippeket!

Ez rendes tõled, hogy segítenél de sajna nem vágom, hogy miképp is kellene multizni vele. Továbbá nem igazán vágom, hogy mi is ez a "Hamachin". Gondolom vmi csere-bere site vmi mi, de nem vágom, hogy miképp is kéen használni. 😞

nem értem...
valamikor telepítened kellett a gamát és akkor volt 1.01-es verziód...
tehát kell hogy legyen.
egy dolgot tudok elképzeli: nem 1.01-el játszol, hanem mással (1.08 stb); ez esetben a megoldás abban rejlik, hogy ne 1.01-1.20, hanem a neked megfelelõ-120 patchet tedd fel. ugyanis 120-as peccsbõl van vagy 5féle attól függõen hogy honnan peccselsz

Hello a problémám:
nem tudom feltenni a titan quest 1.20-as patchát mert kell neki a 1.01-es verzió, amit nem találok sehol.
tudna valaki segíteni?
elöre is kössz!
Mephi, azt nem akarom, hogy egy legend karival normalln bóklásszál miattam. De lehet hogy megmutatom Neked a spellbindert. 😄 tetszeni fog. csak a fun kedvéért.

dudo, 1 kérdés: tök jók ezek a 100%rec karik, de nekem mind közelharcos.
Mágus van olyan, ami 100%rec??? hogyan?

Demeter, én a farkasokat hagynám a fenébe kezdetben, a spirit oldalon meg ami kell, az a lich king (egyelõre elegendõ, ha az idézését maxolod szépen, meg az elsõ passzívjára teszel pontot, esetleg a védekezõ aurájára, de az utolsóra még lvl65-ön sem 😄)
kell továbbá az outsider, de az elegendõ csak typhonig, ott sem kell, hogy lvl5-6nál erõsebb legyen.
Én a helyedben elõszõr a spirit ágban ezt a két petet nyomatnám, oakra egy pont (a total speed miatt), aztán majd késõbb jön az oak max, farkas max, ilyesmi.

Dudo. egyrészrõl kipróbáltam a karit, tehát nemcsak képen ilyen.
minden szörnyi, beleértve legend végét, az összes szarjankót egy ütés vele, és repülnek a getvába így is. Esetleg amelyiken van pierce resist, az töb ütés, de arra meg ott van a study.
És hogy miért kell wardennek lenni? Mert a spellbinderemhez képest annyi elõnye van, hogy íjász aura plusz pierce és call plusz pierce miatt ugrik meg ennyire, és a study leveszi a védelmét mindenkinek, így nagyjából ezeket meg is ütöm. Nem is beszélve a batterrõl, ami akkorát üt, hogy csak pislogok.
Manticore: egy batter ütés, attól rohadt lassan támadt, vagy 3 mp volt, mire fújt egyet, addig hátulról halott volt. 😄
Study nélkül azért ennyire nem lett volna egyszerû.
Hát ezért kell a warden.
Megjegyzem, hogy azért egyáltalán nem halhatatlan. a manticore meg ilyenek már nem ellenfél, de tudod kik azok? minion pókok, bazzeg. körülálltak, könnyelmûsködtem, behaltam egy pillanat alatt. szóval úgy írt ez a kari, mint semmi más, de azért fozoga, vigyázni kell vele ám.

Alapból egyébként 13000 az ütés, és nem fake, télleg annyi. itt viszont ugye nincs 100%recharge. A spellbinder meg alapból csak 8000-et üt, de az 100%rec kari, és covenanttal meg colossussal éri el a 13-14000-ret. Igaz, hogy az a kari sohasem fog 23000-ret paskolni és sajnos nincs study ami azért elég nagy hátrány ha valami óriás pierce resistes nmy-vel találkozol, de viszont ott vannak a petek, majd írtanak azok. 100% rechargenál végigírthatom a pályát mindenhol csak pettel, ahol rizikós. 😄

Hjo de mer jo wardennek lenni, ha se speared se bowod?😄
Ergo csak a Sturdy Pray miatt kell a hunting neked ezexerint?😄
Mondjuk ez a 32k dps eleg fakenek tunik, marmint a thorny maul pierce miatt csunyan atvag szerintem. Mennyi a greatest damaged vele?

Mephike
Tényleg tudható, hogy milyen lesz az új kaszt a kiegben? Hadis vagy varis típust képviseli?

Mephike
Shorlex, most nézem milyen pajzs van nálad😄DD Mint nálam😊
Játszhatunk multiban, de csak Legenden van karim. Ami ugye nem igazán tápi (rengeteg odafigyelést igényel, s ne akarom, hogy lagg miatt haljon). De ha az neked megfelel szívesen lemgyek oda nézõnek (több monszta jönne, gyanítom több xp-t is kapnál). Nos? Ma délután 3-7ig vagyok. demeter ha gondolod nézz be te is, meg aki csak akar.😊

Ezek szobák egyikébe jelentkezz be:

TQHU-NORM-1.20
TQHU-EPIC-1.20
TQHU-LEGEND-1.20

Jelszó mindegyiknél TQHQ

Mephike, nem akarózol egyet multizni?
nekem 1.20 van, és sokféle karim, de leginkább most a spellbinder érdekel. Azzal most vagyok normal egyiptomban. Nincs valami karid a környéken?

Dudo: igen, meguntam a warlockot, tudod, mindig ezt csinálom. elkezdem, és ha unalmas vele, leszarom. Viszont ezzel a spellbinderrel egy másodperc sem az, iszonyú jó kari, valami elképesztõen jó vele még kurva 120-ban is a játékélmény és halad.
olyan 7-8000 dps-e lesz majd lvl 50 körül, erre jön majd még a covenant és a colossus form. 😄

Na szerintem nem linkelte be a képet.
Próbálkozok még egyszer.

Mephike
Demeter, tartsd meg a lejobb cuccokat, és késõbb cserélgethetsz belõle. Hamachin biztos találnál játékost aki szívesen cserél veled. Ha gondolod én ma délután pl ráérek, szívesen játszom is veled talán még adni is tudok pár cuccot...

Azért azt nagyon jól megcsinálta a progi, hogy kényesen ügyel arra, hogy nehogy olyan cuccokat dobjon már amit véletlenül tudna is használni az adott kari. Már vagy a 4-ik kék bow esik a karimnak amit ugye nem igazán fog használni a kis drága. Okosan belecsempészték a fejlesztõk az újrajátszhatóság kérdését. 😊

Na emberek mutatok valamit.
Szerintem tetszeni fog. Egy kis fun.

Szóval egy lvl65-ös kari ilyet tudna. Csak úgy próbaképp csináltam egy fantomkarit defilerrel, hogy megnézzem mit tudna. Meglepett. <#wow1>

Szóval Dudo mester, a warden, amit kezdtél ezt is tudhatja, úgyhogy ajánlom Neked, hogy annyi tiszteletet megér azért egy ilyen kari, hogy ne "esélytelennek" nevezd. <#kacsint>
Legend manticore 5 másodperc volt vele, skorpiókirály 3. 😄
Lvl 56-57 körül már tudja ugyanezt... 😄

Szóval azért csináltam egy ilyet viccbõl, hogy minden kezdõ és nem kezdõ tudja, elvileg milyen lehetõségei vannak a kariknak. 😄

Mephike
Mondom, hogy ilyen a gyûrû😊)) S mivel én 1.20 alatt játszom, ez valós adat.😊 De majd körbenézek a neten, hogy van-e még másik reces gyûrû.

igen , de tudomasom szerint 1.20 ban levettek a ring/amukrol a rechargeot.. a priest ring azer jobb nem casternek, mert ottvan rajta -25% energy cost is.