• regis
    most nem azert, de ennek a gyilkolaszasnak sok ertelmet nem latom a kiegben, mert alig no vmit is a lvl csik... hogy lesz ebbol 75os kari? 63as assammal eljutottam a 3 boszorkanyig, de abba a durva life drain spellbe mindig belefutok... abba is hagytam egyenlore a probalkozast , inkabb adtam a conjureremnek 1 szurke legenary fire staffot epicre, melle archmage cuccokat(epp elertem a lvl 41et:]) par ekszert is tettem ra es voala: ternionnal egyutt kicsit gyorsabban haladok mint remeltem... szal jo ez a transfer area, sztem pont eleg... maniakus gyujtogetoknek keves, max a tarolo karikkal lehet vmit enyhiteni, ami valljuk be nem az igazi... egyebkent nagyon komoly lett a kieg, foleg a masodlagos quickslotok miatt is, igy pakolhatjuk a spelleket ezerrel:D
    artifaktokhoz: eddig 2 receptet sikerult talani(1et missionbol) es ahogy nezem nem lesz egyszeru megcsinalni a teljes receptet...ettol meg izgalmasabb a dolog:DDD ha valakinek sikerul osszekotyvasztania 1et tegyen egy kepet be pls... hajra!!!:D