23078
-
dudovec #11287 Virs lee: nem mondtam h szar a lightning, de sztem nem stunol eleget.. Foleg , hogy a kiegben most olyan stun resistes mobok vannak, hogy meg allando orb darabok mellett is meg-meg mozdulnak , sőt jonnek olyan fák amikre nem hat a stun.. A volcanic orbot enis szarnak tartottam , de kellemeset csalodtam benne, sőt a kiegben mintha meg erosebb lenne, vagy a szornyek lennenek gyengebbek.. De az biztos , hogy amiota fennvan a kieg , nem haltam meg 1x sem , pedig beszedtem jopar pofont, szal sztem gyengitettek legenden.. komolyan olyan erzesem volt , mintha epicen lennek..
Orb amugy foleg olyan helyeken jo amit ismersz.. 1 screenrol elolre odadobok 3 at , ahol kb lesznek a szornyek, picit elejuk, aztan ala nyitok 2-3 eruptiont ennyi az egesz.. Nincs tapos storm skillem , egy orbal meg eruptionnal meg covenantal vegigtekertem olympust pet nelkul pillanatok alatt , ugy h talan 1x utott meg 1 limos..:) -
virs lee #11286 Sztem -nrg helyett jobb az INT-et tápolni, egyrészt mana regent növeli, másrészt nagyobb sebzéssel kevesebbet is kell lövöldözni. :) -
regis #11285 most nem azert, de ennek a gyilkolaszasnak sok ertelmet nem latom a kiegben, mert alig no vmit is a lvl csik... hogy lesz ebbol 75os kari? 63as assammal eljutottam a 3 boszorkanyig, de abba a durva life drain spellbe mindig belefutok... abba is hagytam egyenlore a probalkozast , inkabb adtam a conjureremnek 1 szurke legenary fire staffot epicre, melle archmage cuccokat(epp elertem a lvl 41et:]) par ekszert is tettem ra es voala: ternionnal egyutt kicsit gyorsabban haladok mint remeltem... szal jo ez a transfer area, sztem pont eleg... maniakus gyujtogetoknek keves, max a tarolo karikkal lehet vmit enyhiteni, ami valljuk be nem az igazi... egyebkent nagyon komoly lett a kieg, foleg a masodlagos quickslotok miatt is, igy pakolhatjuk a spelleket ezerrel:D
artifaktokhoz: eddig 2 receptet sikerult talani(1et missionbol) es ahogy nezem nem lesz egyszeru megcsinalni a teljes receptet...ettol meg izgalmasabb a dolog:DDD ha valakinek sikerul osszekotyvasztania 1et tegyen egy kepet be pls... hajra!!!:D -
#11284 a gyűrű -29% volt és -17% lett. és a relic +21% összerakva, nem volt egyértelmű. bocs... -
#11283 hehe, vannak zsír relic-ec, pl. embodiment of cunning of odysseus, +7% int (x3 összerakva). akkor milyen lehet az incarn, bónusszal együtt?
amúgy szóljatok ha az ilyesmi spoiler és hagyjam abba...
ja és még valami, megint butítottak pár lilát/kéket! a -295 nrg cost-os seal of the high priest-em lement -17%-ra!!! odafigyelni, grr... -
Sheol #11282 Romi, tolj már be egy titancalc-os linket erről a prophet-ről, köszi! :) -
#11281 Ezzel adtak egy gumicsontot a tq fanoknak ...:) -
#11280 berakod a receptet, akkor megjelenik a 3 reagens képe és az összeg amibe kerül. beteszed az összetevőket, klikk a gombra, rákérdez, hogy akarod-e és megjelenik az artifact. bónusza meg random mint relic/charm-nál.
amúgy vsz megszívattak a fejlesztők, egy csomó artifact-hez új fajta embodiment-ek kellenek, ergo csak legenden játszva nem igen lehet kirakni mindent. és persze kieges relic/charm nem igen esik pl. epic titánból (ahogy én láttam), tehát még a run sem segít... -
huntersec #11279 Én meg még mindig azon sírok, hogy lehet a kiegben kikapcsolni az éjszakát. Bocs, de rohadtul beszaggat, azért lenne fontos. HELP valaki!!!!! Köszi! -
#11278 Nekem van egy 57 szintű prophetem, a dream egyaránt jó a mage és a melee kariknak, pár hsz ezelőtt írtam is keveset a spellekről és a benyomásaimról ezzel kapcsolatban... -
#11277 Grat, az elsőhöz :), amikor összeraktad felkínált három lehetséges verziót? vagy csak ezt lehetett kirakni? -
#11276 'tsakonian ruines' legnyugatibb részén van egy 'great tomb of aegimus' nevezetű sírkamra, ott van egy boss zombie valahol, ő dobja.
amúgy megcsinálítam az első helyszínt, 2x kinyírtak a főbossok... -
Sheol #11275 A dream mastery-t nem kezdtétek még el próbálgatni, hogy mi mennyire hasznos?
Caster karit gondoltam belőle, de még nem tudom, hogy mit válasszak mellé majd.
A Distoration Wave eddig elég szimpinek tűnik a passzívjaival. -
#11274 Egyébként arra valaki megirhatná a megoldást !Köszi -
#11273 hi !A könyvet az első városba kell visszavinni és a WP-vel szemben lévő nőnek kell odaadni./sarga felkiáltójel !/A másik kérdésedre nem tudom a választ, én is igy jártam. -
#11272 és íme az első artifact:
nagyon tetszik az összerakás, főleg hogy azek is adnak bónuszt!!! -
#11271 ja és a vault-osoknak: amíg nem lesz 1.30-hoz update, be lehet hozni a cuccotokat egy kis trükkel. most jöttem rá és működik.
1) a kiegben create level1 kari, belép, elmegy helos shrine-ig
2) kilép, a kari mentést átmásol a régi Titan Quest save mappa megfelelő helyére, így a régi vault látja
3) vault-tal a kint hagyott cuccost átpakol ebbe a mentésbe
4) player.chr file-lal felülír a kieges kari azonos file-ját
így az inventory-t lecseréltük, simán megjelenik a kiegben. persze ezt csak annak ér, akinek minden cucca vault-ban volt tárolva és pl. kellenek az összegyújtögetett relic-jei. nem csalni vele. hali :)
-
virs lee #11270 Én eddig is azokba pakoltam a cuccot, 2 géppel lanon. ~~ -
#11269 nem volt nekem se új eddig.
amúgy van itt vault rájöttem,csak kell csinálni pár level1 tároló karit... -
7Ryan7 #11268 Hy all! Valaki talált már új legendary és epic amrokat és fegyőket a kiegben? Mert nekem eddig csak a régik közül dobott:S -
#11267 a khan armor nem is új kontent :)
de az artifact a +20% str/dex miatt nagyon is tetszik... -
virs lee #11266 1.08 -> 1.20 közt volt skillpont átrendezés, ezeket korrektül megadja akkor is, ha 1.08-ra egyből a kieget rakom? -
virs lee #11265 Virs lee: elementalistal sztem inkabb TB vagy VO val erdemes stunolni , a lightning stun timeja nevetseges sztem legenden , ezek meg folyamatos kisulesek miatt benntartjak.. Orb + Eruption vagy Thunderball + Eruption a nyero sztem:D
A thunderball lófaszt nem sebez, ráadásul projectile, oda is kell érnie, gruppenbe meg csak akkor stunol, ha a belöle kiugrő repeszek eltalálják a brigádot. Ami vagy bejön, vagy nem. CL-el meg instant stunolsz, +sebzel is k. nagyot(!), 100% reccel meg simán stunlockolsz, elég az az idő amíg megállnak, máris kapják az arcukba az újat. Nem mintha kéne 2., elég ha egyszer megállnak az eruption felhőben, 2. stunra már nincs szükség. Anélkül viszont soxor leszarják hogy alattuk van vagy 10 eruption, jellemzően a nagyobbik minotauruszok olympuson cl nélkül sebzés nélkül átrohannak az eruptionon.
A vulcanic orbot meg gondolom viccnek szántad, k. lassan repül, mire földet ér az 1., nálam már vége is a csatának. ~~ -
dudovec #11264 Ja es a pet setting , hogy milyen modban harcoljon , kibaszottjo! Maxolt lichem ugy rohan elolre tankolni mint a gep.. tolom melle a stunt meg az aoe spelleket , es mire at agrozznanak ram a szornyek , addigra stunolva egnek , vagy halottak.. GG:D -
dudovec #11263 Na nekikezdtem a kieges resznek.. Hat az elso par side questre szartam , elmentem a 2 ik wp ig.. Aztan lattam van egy jo rewardos q , szoval gondoltam elkezdem ezeket mar csinalgatni.. Hat a 4 bol 2 t nemsikerult: egyiknel nalam maradt 1 konyv amit egy ilyen lich dobott.. masiknal meg eljutottam valami barlangba ahol csak az egyik ajtot tudtam kinyitni valami moon kulcsal, de a masikhoz sun kulcs kellett ami nincs:\ visszamentem korbejartam mindent, de nemtalaltam szal ha valaki megtalalta majd irja le, hogy kb merre volt , koszi..
Titanrunt egy ido utan feladtam ,mert elejen dobott 2x 2 lilat, aztan meg nemdobott mar szartse ,pedig leoltem vagy 10x:D
Mindenesetre sikerult zsakmanyolni egyket cuccost, ime:
Mondjuk dark covenantal lehuzod a lifed es akkor aktivalodik , potizol es futsz ra a bossra, bar ha van covenantod , akkor spirit peted is ,annak meg a nyomaba sem er , szal kinda useless~
Aztan itt az armor amit titan dobott , hat igen .. eleg eros lehet egy hunternek.. hurra
Na ez a ring viszont eleg erdekes.. boltban vettem.. Felraksz 2 ilyet , akkor mar 6% ,szal gyakorlatilag minden 20 ik hitre muxik.. Persze egy sima melee vagy ranged karinak gyengus.. De pl egy instant knifeot hasznalo karinal , mondjuk corsa vagy warlock.. eleg vicces lehet , elvegre a kesre hatnia kell , amibol ~250% castspeed mellett kilosz 20 at masodpercenkent , szal fullkozelrol elvileg 1-2 sec alatt megcsinalod a reductiont 1 bossra :D -
dudovec #11262 Persze:D hat eddig hatott a rec a grant skillre , mostmar nem:) nyilvan emiatt. Enmeg talaltam egy eleg jo ijasz armort majd linkelem:) -
zsotesz #11261 Küldtem privibe -
#11260 nagyon azért nem éltem bele magam :)
bár én nem hiszem, hogy recharge itt egyáltalán szóba jön, de majd meglátjuk.
amúgy találtam egy speart, ami minden támadáskor automatikusan study preyt castol, 6.0 méteres körben, folyamatosan. ebből kiindulva azért van esély... -
dudovec #11259 Ja es megvalami.. vissza kellett mennem az olympus refier szal kellett egy legend telkin kill.. hat az obsidian is nagy csicska lett.. Behoztak egy dolgot , hogy kiirja mennyi expet kaptal a bosser.. Namost elkezdtem a hidrol pakolni az eruptiont es kiirta h exp gained , de a telkin meg elt, szal lehet a titaner kaptam expet?:D mert utana leoltem a telkint es adott azert is.. Persze ottvolt olympuson a titan utana , de akkoris adott.. -
dudovec #11258 Ja es Fecske , meg mielott nagyon beleened magad a dologba:D Azt tapasztaltam , hogy a grant skilles dolgaidra NEM HAT a recharge a kiegben.. Szal hiaba van halom calypsobol , ugyanugy timerezik 100 rec melett is.. Gondolom a durva artifactok miatt hoztak be.. -
dudovec #11257 emberek , nagyon nevetseges lett legend olympus.. egy volcanic orbal vegigvertem az egeszet gondnelkul.. titan meg kettesevel dobja a lilat:D
Virs lee: elementalistal sztem inkabb TB vagy VO val erdemes stunolni , a lightning stun timeja nevetseges sztem legenden , ezek meg folyamatos kisulesek miatt benntartjak.. Orb + Eruption vagy Thunderball + Eruption a nyero sztem:D -
dudovec #11256 cl el stunolni lol:D -
#11255 Hy all!
Jó a Titan Quest: Immortal Throne? Már a Skilleket mégnéztem de a játék csak holnap lesz meg. Elég durva lesz a Dream biztos kezdek egy új karit és kiprobálom én ahogy a skilleket elnézem apszolult közelharci.
Bye all! -
virs lee #11254 Shardot is közelről kell nyomni, különben csak 1-2 repesz talál, szal nem újdonság. :) -
virs lee #11253 Elementalisttal meg simán belestunolod cl-el az nmyt az eruptionba. ~~ -
virs lee #11252 Ezért kell a prophet, cl-el stunolsz előtte. ~~ -
virs lee #11251 What began as a conflict over the transfer of consciousness from flesh to machine, has escalated into a war which has decimated a million worlds. The Core and the Arm have all but exhausted the resources of tha galaxy in their struggle for domination. Now both sides are crippled beyond repair. For each sides the only acceptable outcome is the complete elimination of the other.
Még mindig fejből nyomom. ~~ -
dudovec #11250 Fecske ha vagy msn en , lecci privizz mar ram , koszi. van 1 kis gond -
#11249 ha megütnek egyszer 15 sec-re sebezhetetlen vagy, főleg egy zeno pajzzsal vagy hunter/warfare passzívval. 15 sec múlva meg simán újból bejön, sztem...
szóval innentől keresem a blood gem és fury of the ages artifact-ok receptjét :)
amúgy lev65-ről indultam a briganddal legenden, megcsináltam vagy 5-6 quest-et, eljutottam a második wp-n túlra és kb 1/7-en van az xp csík. ezt nem tudom hogy gondolták, azt hittem, hogy legalább könnyítenek a 65+ szintlépéseken. ha így megy tovább, a végére lev66-ig jutok...
(copperezni nem vagyok hajlandó...)
a másik, meg hogy baromira nem lenne esélyem betrayer íj nélkül, nagyon tápok a szörnyik... -
huntersec #11248 Senki a #11244-re?