dudovec#11263
Na nekikezdtem a kieges resznek.. Hat az elso par side questre szartam , elmentem a 2 ik wp ig.. Aztan lattam van egy jo rewardos q , szoval gondoltam elkezdem ezeket mar csinalgatni.. Hat a 4 bol 2 t nemsikerult: egyiknel nalam maradt 1 konyv amit egy ilyen lich dobott.. masiknal meg eljutottam valami barlangba ahol csak az egyik ajtot tudtam kinyitni valami moon kulcsal, de a masikhoz sun kulcs kellett ami nincs:\ visszamentem korbejartam mindent, de nemtalaltam szal ha valaki megtalalta majd irja le, hogy kb merre volt , koszi..
Titanrunt egy ido utan feladtam ,mert elejen dobott 2x 2 lilat, aztan meg nemdobott mar szartse ,pedig leoltem vagy 10x:D
Mondjuk dark covenantal lehuzod a lifed es akkor aktivalodik , potizol es futsz ra a bossra, bar ha van covenantod , akkor spirit peted is ,annak meg a nyomaba sem er , szal kinda useless~
Aztan itt az armor amit titan dobott , hat igen .. eleg eros lehet egy hunternek.. hurra
Na ez a ring viszont eleg erdekes.. boltban vettem.. Felraksz 2 ilyet , akkor mar 6% ,szal gyakorlatilag minden 20 ik hitre muxik.. Persze egy sima melee vagy ranged karinak gyengus.. De pl egy instant knifeot hasznalo karinal , mondjuk corsa vagy warlock.. eleg vicces lehet , elvegre a kesre hatnia kell , amibol ~250% castspeed mellett kilosz 20 at masodpercenkent , szal fullkozelrol elvileg 1-2 sec alatt megcsinalod a reductiont 1 bossra :D