• ROMOTO
    Nna lett egy 57 szintű prophetem :) a stormcaller mellé beválasztottam a dreamet, és kipróbáltam az összes spelljét legenden...és ezt úgy, hogy miután felraktam a kieget az irodában utána simán belemásoltam a save mappájába az otthon kimentett sima tq-s karimat.. szóval lazán beveszi utólag a mentéseket a gamé...a spelljei elég szépen szólnak, pl a psionic touch a bottal is műkszik, a distrot reality leblokkol és sebez közben, a phantom strike tényleg teleportál és nagyon szép ahogy gerjeszt egy levegőhullámot maga előtt (különben nagyon szépek a vizuális vibrálós levegős aurái), a distoration vave olyansmi mint az első küldis küklopsz varázslata szóval van egy sugárirányban terjedő lavinaszerű hullám ami mindenkire hat aki benne áll és a közvetlenül mellette állókra is hat úgyláttam, mi van még, na a sand of slepp altat mint a huzat, kb. úgy adódik át mint a chain lighting az enemykről egymásra... stb. szóval ütős , de a petje tök görény, az egyik legrondább szerzet a gaméban szerintem, mondjuk elég igyekvő... :)nna itt az a bizonyos Prophet: