Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Shorlex jó hírem van. Letettem a 2 kardot, és az egyik helyére felvettem egy pajzsot😊)) A miértre a válasz, hogy valami "atom-brutál" pajzsot sikerült összekaparnom és kár lett volna nem hordani. Halom resist és +2 a warfare skillekre. Szóval most lehet örömködni😄 Ez a +2 skill meg nagyon morcos😊

Ok megvan, köszönöm! 😊

\" örökké nem eshet.... \"

rage
A patchet a PCDome-on másik linkre tették
Ide :

Patch 1.20

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nagyon köszönöm mind a patch-et mind a crack-et a progihoz. Illeve a válaszokat a kérdésemre.

Thx!

Mephike
Jó szórakozást a játékhoz, szerintem a Dio óta nem jött ki ennyire jó progi ebben a kategóriában.😊

rage
Titan Quest - Patch 1.20

1.20 Crack

A crackhez annyit, hogy mikor játszol, ne a launchert, hanem magát a Titan Quest.exe-t indítsd el, s akkor egyáltalán nem fogja kérni a DVD-t.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nagyon köszi srácok a hasznos infókat a patchet illetõen. Már csak egy link kéne ahonnan lehúzhatnám.

Thx!

Falabu
Itt Keress rá a Titan questre és ott megtalálod!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Szevasztok dobjatok már 1 linket ahonnan lelehet húzni a titan quest mini image fájlt. köszi
Csatlakozok rage-hez. egy kis kiegészítéssel.
valóban, az 1.20 nagyon sok változtatást hozott, sok karit alapjaiban érintõ dolgokat is. így ha 1.20 elõtti patchekkel kezdesz és építesz karit, majd áttérsz 1.20-ra (mondjuk a kiegészítõ miatt ami 2007-ben jön) nagyon sok meglepetés fog érni (kellemetlen).
Akkor inkább kezd 1.20-ban és ugyan nehezebb, vontatottabb vele a game, viszont nem lesz olyan, hogy egy karit felépítesz valamire, aztán utólag kiderül, hogy az egészet el lehet felejteni, kezdheted elõrõl.

A másik oldalon viszont az van, hogy 1.20 elõtt a titánt leverni nagyon könnyû volt, az olymposon át lehetett futni secperc (ez volt ugye a titanrun) és így lehetett egy csomó epic és legend cuccot szerezni leggyorsabban (egymás után 30 run, és már tele voltál). 1.20-ban a run felejtõs, így ott szinte mindent pályán szerzel, ami valljuk meg õszintén lassabb és amilyen szemét a drop...

Úgyhogy szerintem kezdd eleve 1.20-ban, de ha inkább karit építesz (akár úgy is, hogy eleve 1.20-ra számolsz) akkor kezdhetsz akár 1.08-ban, vagy valami ilyesmiben is, aztán majd áttérsz 1.20-ra idõközben.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

zsirfecske
ja nem rakta be a képet ez a szar, de amúgy
errõl beszélek

elõbb beléptem sok idõ után game-be csak kipróbálni brigandot dárdával, hát mitnemondjak esélytelen vele legend olympos (1.20 alatt fõleg). level61, full takedown, volley és lethal strike, 4300 hp, 190% alap attack speed és 6000 alap dps ide vagy oda, közelharc ilyen lények ellen felejtõs, lenyomnak bélyegnek pár sec alatt.

éljenek a full íjászok, majd ha lesz kieg lehet visszatérek a game-hez level75 erejéig. csák

rage
Hello

Én a legutolsót tettem fel (1.20)
Egyrészt ezzel stabil, másrészt majd lesz hozzá kiegészítõ, annak úgyis kelleni fog.

Üdv srácok!

Csak egy gyors kérdés a szakértõkhöz. Most fogom leszedni (tudom némi késésssel) eme progit és érdekelne, hogy milyen patchet (már ha van) kell hozzá feltenni?

Thx!

zsirfecske
új fegyverhez külön új csapdosás effekt is jár? zsíír

tuti behozol. 😄
Én nem vagyok az a szétrohanom a belem, úgy rohanok a pályán típus, úgyhogy elõbb-utóbb majd én kullogok. 😄
Szóval most orienten vagyok, de szívesen elbarmolok göröghonban még egyszer, úgyis az a kedvenc actem.
Vagy azt is csinálhatjuk, hogy nyomom kicsit a slay-el, amíg orientbe nem érsz, aztán onnan együtt. most vagyok shansungban, ma szerintem átlépek epicre... meglátjuk
MSN-en be leszek jelentkezve mostantól.

amugymeg inditottam 1 karit , hogy vagy osszejon v nem.. 13 as, nemtom meg h lesz e vele valami , jatszal csak , aztan vagy behozlak 1x vagy nem😄

Mephike
Van pár új kép az új kiegészítõrõl. A www.gamekapocs.hu oldalon megtekinthetõ. Fincsi lesz! 😊)) Nagyon jó kis képek ezek, úgy érzem ezzel a kiegészítõvel már nagyon jó kis progi lesz a TQ.

ja mer gondoltam msn en valaszolok ha mar meg adtad...😄

Na mi a helyzet?
Írtam neked, oszt még nem kaptam választ...

de az marciusban lesz nemde?😛

zsirfecske
ha kieggel játszani akartok majd az úgyis 1.20 alapú, én várnék addig egy új kari kezdésével.

ja amugy ugy jaccanek ja , ha kezdunk 1 karit egyutt aztan hajra 1000 el

van msn ed?

Meg írd meg hogy mikor szoktál/szoknál gamézni, és hogyan tudunk kommunikálni, ennyi. Ja és tuti nekem van a rosszabbik netkapcsolatom, úgyhogy hostolni Neked kéne ha nem baj...

Tudom, köszi, nekem is megy mint a vonat. 1.08-ban IC lett volna, most csak ócska személy... 😄

Hát, felõlem nyomathatunk egy karit, ha kipróbálod az 1.20-at vele. Annyi van, hogy a warlockot most kezdtem (mielõtt megkérdezed, igen, egy sage-et is, de egyszerûen nekem nem jön be, nem tom miért) és tartok vele Egyiptomban, mire olvasod a memphis utáni két küldi talán már meglesz. Most vagy felzárkózol valami karival, vagy ha mindenféleképpen legelõrõl multuiznál, akkor én megyek vissza helosig (elég vicces lenne lvl 21-es karival írtani a jónépet, Neked viszont dögunalom, ahogy írtok mindenkit, és Te alig csinálnál valamit), vagy én is kezdek Veled együtt egy karit, csak azt nem tom milyet.
Ez a három lehetõség van, válassz. 😄 Gyönyörû a demokrácia, igaz ócska és antihatékony... 😄

Figyelj, en meg 1 karinak adnek eselyt... szal ha akarsz 1x kezdhetunk 1 karit 1.20 ban es akkor felrakom😊

Amugy a warlockom eredetileg ugyvolt epitve h 60% recharge, es ww ztem vele jobb clicken + calculated strike.. olyan lvl 45 korul raktam neki csak fel az instant cuccot. de addigis siman haladt, szal nincspara😉

persze nyilván.
Olyan kariknál, ahol a skill életideje nem egy pillanat (elsõsorban idõszaki petek) ott nyilván elég ha 60-70% a recharge, hiszen él az a skill fél percig-egy percig, stb.
De pl. egy lethal strike, egy bolt, ilyesmi az 100-at igényel, mert egy ütés (idézés) az egész és utána várakozhatnál egy életen át. 😄
Emlékszel pl. hogy tetszett a necrod. Ott az outsidered és a covenant miatt Neked is elég lett volna a 60%, de zászlót pakolni, meg hornozni nem ment volna 100 nélkül. Olyan kari meg, ahol kizárólag valamennyi ideig tartó skilleket használsz, pillanatskilleket nem, nem is tudom hogy van-e. Így megint eljutottunk odáig hogy igazán értelme a 100-nak van... 😄
Brigand, nos igen, korábban én is mondtam hogy DPS-ben az lehet a legnagyobb íjász és egy instant lethalos, íjász aurás, volley-s, studys kari, húha, az mindenkit lecsap egy pilanat alatt. Csak ott meg a petek hiánya jelenthet néha gondot, bár ha jó az a brigand talán nem is számít, fene tudja. Egyszer ki kellene próbálni.

Egyébként dudo, már párszor gondolkodtam hogy rávegyelek-e az 1.20-ra, de én is csak egy dolog miatt szeretem: az éjszakák kikapcsolása miatt, különben valóban egy nagy ramaty. A jó kis refreshes kariknak annyi, terniont szétcsapták, egy csomó jó dolgot szétcsaptak, vontatottab, hosszabb, unalmasabb a karikezdés, szóval elég tré... 1.08-ban (ami a másik gépemen azért még mindig megvan 😄) egy kari egy actje 5-6, vagy egy kicsit több óra volt normalon, feljebb ennél is picit gyorsabb értelemszerûen, most 1.20-ban apám olyan vontatott, hogy az iszonyú...

ez megin attol fugg, hogy nincsmeg a 100% rechargeod... vagy egyaltalan nincs recharge cuccod, mert van olyan kari ami eros tud lenni mondjuk 60% korulivel is siman...

az ijaszok teny h nagyon erosek lettek 1.20 ban.. igen talan az a legjobb.. brigand mondjuk..

mint mondtam nemtom mien a shard most 1.20 ban, de szerintem oracle shardal, 2 pettel , whispel meg vision of deathel fasza lehet... mondanam a dark covenantot is , dehat az edes 1.20 aztis elbaszta..

Slay és minden más íjász (weapon swaposok fõleg)!!!
De a kérdés jó, ha recet elvesszük egy karitól, ami arra épül, akkor valóban nagyon érdekes...
Szerintem azért nem jó ez az összehasonlítás, mert pl. amit most csinálok warlock, az ha nincs lethal strike instant, akkor nem közelharcos nálam - kevés élet, rogue pet nincs, legenden használható igazán ütõs, bossok elleni cucc nincs. OK hogy a spirit mastery mint a game egyik (ha nem "A") legerõsebb mastery-je ott van mellette, de akkor is...
Szóval az instantolás nélküliség, mint olyan szerintem egyik másik kari halálát jelentené, úgy nem is lenne az az igazi kari, ami az adott kariról szól. Ezért mondtam az íjászokat, azok általában nem függnek instantolástól, illetve a mágusokat. A lényeg, hogy messzirõl lõjön. 😄
Vagy ott lehetnek még a közelharcosok, de azok között is csak olyanok, amik marha jól védekeznek, vagy nagyon sok életük van, különben ott is baj lehet (champion, conqueror, ilyesmi).

zsirfecske
éljen minden brigand!

Grusalak
Gondolom a shard és a tarmion így is a casterek között, így inkább a közleharc és íjászatra kérdem... <#vigyor>

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Grusalak
Na az elmúlt hozzászólások alapján lenne egy kérdésem (Már csak hogy a kiegig életben tartsuk a fórumot <#buck>)...
Tegyük fel, hogy -%rec elfelejtve... Így melyik karikra teszitek a voksot?

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

persze 1.08 , 1.20 ba a ternion az kuka , nemtom h a shard valtozott e, de 08 ban jovolt sztem.

az ice shard kb olyan mint a ternion, ha nincs cuccot nemart csinalni 1 olyan karit es szedni vele.. ha megvan mar minden finomsag, akkormeg lehet specko instaterekben gondolkodni.

Ja, hát ha ez a legnagyobb bajod a bolttal és a thunderballal... 😄
Persze, nyilván alap a 100% reces kari, ez természetes. Úgy gondolom, hogy igazán jó gyorsan írtó írtó kari csak 100%reces lehet. Én pl. egy warlockor csinálok most és annál kevés jobb közelharcos van. egy alapfeltétele van: 100%rec a lethal strike-hoz. Hát ehhez hasonlóan Neked is törekedni kellene erre.
Az ice shard pedig igenis egy druidánál rosszabb a boltnál, és ha egy bolt 100% rec mellett van, akkor annál tömegírtóbb cucc kevés van. Persze Neked lehet más karid, ahol jobban bejön valamiért az ice shard, ezt nem vitatom.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Szerintem hagyjuk a "profikra"... LOÁL!!! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#vigyor2>
Ehhez csak annyit, hogy egyáltalán nem fostalicska az ice shard. Legenden járok a karakteremmel, és símán írtom az ellent. Bár tény, hogy a fõellenfelek ellen nem árt a pestis-t is bevetni mellé. Meg az is igaz, hogy zabálja a mannát. Dehát annyi italt veszel amennyit nem szégyelsz.
Nekem thunderball és chain ligtning nem jött be. Elsõsorban a viszonylag hosszú recharge miatt, bár ezt cuccokkal lehet csökkenteni, viszont én ilyen cucokkal nem rendelkeztem.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Druid: szerintem az ice shard egy fostalicska késõbbiekben. Ja bocs, elõrõl.
Ugye a három fokozat közül Te most normalon vagy és ott lehet hogy jó, bár én ott sem tapasztaltam, hogy ez így lenne. Bossok ellen semmit sem használ, a kis közszörnyiket pedig szétkapod egy jó staffal. Ami inkább érdekes: attribute pontot CSAK ÉS KIZÁRÓLAG intelligence-re tegyél, így az elementális sebzésed lesz durva, ennek megfelelõen én is ajánlom inkább a lightning boltot a chainnel, mindkettõ max. Aura max, jeges passzívja felejtõs (1 pont, ha nagyon akarod), második max. Próbáld ki a thunderballt, ha akarod, dudovec nagyon dícsérte, ott a sebzés nagyon elmarad a bolt-étól, de van benne rengeteg stun, ami még legenden is ér valamit (resistek ellenére). Summon wisp (ez is egy pet) pár pont (akár elég 1) de az aurája hadd szóljon, nagyot dob az elementális sebzésen, úgyhogy az maxra menjen.
Nature ágból az oak maxon, az elsõ passzívja max egy pont, a legfelsõ maxon. Farkasokat normalon hagyd a fenébe, nem érnek semmit, epicen jön meg az erejük egy része, de legenden igazán ütõsek. Arra jók, hogy egy boss ellen legyen, aki leköti a figyelmet ha kell. (a normalon hagyd a fenébe nálam azt jelenti, hogy azért legyen rajtuk egy-két pont, legyen legalább egy farkasod, de ne azt fejleszd normalon, hanem csak a késõbbiekben). Tehát farkasok maxon, maul maxon, instict szerintem nem ér sokat, viszont str of the pack kérdéses maxon. Az egy farkas aura, amit nagyon sûrûn használnak, és Rád is hat, nagyon jó, ugyanakkor az kifejezetten meele sebzésre hat (arra tuti) és nem tudom hogy elementálisra is hat-e. Ha igen, akkor max, ha nem, akkor nincs értelme, csak 1 pont a total speed miatt. Az én meele DPS-emen rengeteget dob, ha épp mûködik és 3 farkasnál (18-as szinttõl van) szinte mindig mûködik.
Nymph talán megér pár pontot, miért ne, az is egy pet, de csak csínján. Owergrowth aurája Rád is hat, az utolsó passzívval sebez igazán, de ezeket nincs elég pontod kimaxolni, úgyhogy csak lazán. A többiek szeretik a plague-t is, én azt nem favorizálom, de jó lehet, próbáld ki ha gondolod. Szerintem egy jó druida gyorsabban írt, mintsem használni kelljen.
Ezek mellett szerintem csak lightning staffel nyomulj, hagy a frostokat a fenébe. Zeus reliceket gyûjtögesd szaporán, és próbáld meg minél hamarabb minél gyorsabb botot összerakni. A druidának ugyan van elég élete, de alapszabály hogy egy mágus írtsa ki a tömeget amíg oda nem érnek hozzá, különben baj van. De 5 pettel és egy jó staffel nem hiszem hogy gond lenne a game.

Én a stormbol tuti a Chain lightining-et maxolnám(a baloldalon a két legfelsõt). Nagyon tuti kis varázslat! Ne félj hogy félremegy a fejlesztés vagy valami mert ugyis lesznek emberek akik visszaszedhetik a pontjaidat jó pénzért! Bár én nem csináltam de pénz az van a gameban bõven.
Nagyon király ez a játék csak szerintem elég durván lemásolták a diablo II-t! Ez normál esetben zavarna de az a játék egy isten és már idelye volt egy "folytatásnak"!
A másik pedig, hogy magambol kiindulva(másnál lehet nem így van) a diabloban nagyon unalmassá vált a játék mikor idéztem a szörnyeket akik mindent megcsináltak helyettem!
Én szerintem storm harcos-t csinálok! Elsõ hallásra érdekesnek hangzik!

Másrészt viszont mindenkinek más-más elképzelése van a fejlesztésre amibõl jobbnál jobb karakterek fognak kijönni!
Hú köszi szépen így már beugrott a dolog!
Király vagy😄D

rage
Hello

Nem olyan régen kezdtem ezt a játékot, s elég kellemes meglepetést okozott, nagyon jó hangulata van.
A karakterem Druid (Storm + Nature)
Szeretném megkérdezni, hogy mit ajánlotok ennek a karakternek ?
Ha mondjuk kimaxolom az Ice Shard skillt s a hozzá tartozó passzívokat, akkor mit érdemes mellé tenni? Kellene egy másik skill azon monsterek ellen, amikre nem hat a jég, illetve a Nature ágból nekem szimpatikus a farkas mint segítõtárs (Call of the Wild) ezen ágat ha kimaxolom, mennyire lesz hatásos ?

Vagy ha esetleg ti teljesen másra tennétek, azt is szívesen elolvasom.

A kovacs az Ambrassos es Delphi kozt van ha jol emlexem , amikor elkanyarodsz jobbra 1 kis mocsárka + 1 hid utan , jelezni fogja a terkep, hogy ott 1 arus, zoldel.. szoval sztem nem nehez kiszurni, a fak kozott.

A katonak pedig az Athen elotti mocsarban vannak , beszelni kell veluk ,majd a hirt, hogy elnek.. elkell vinni par katonanak, a mocsar 'alatt' balra egy ilyen 'epületmaradványnál', vagy nemistom.. de ottvan az a quest is amikor a life eater daemont kell megolni, 2 felkialto jeles katona van.. egyik adja azt a questet, a masik meg megadja az xp t, ha beszeltel mar a katonakkal a mocsarban.

Nem tudtok segíteni?
A kovácsot megkeresem az menni fog. A katonák már megvannak de nem tudom, hogy ki adta a küldetést az a baj! Úgytudom valami faluba??

Faterx
Mocsár? Most nem ugrik be az melyik város után van?
A kovács tulképpen egy kereskedõ, úgyhogy ahogy faterx mondtaq ott keresd, azon belül figyeld a zölddel jelzett embert a minimapon.

A katonákat a monster encampment elõtti részben, athén elõtt a mocsárban, északkeleten találod. Beszélsz velük, és visszamész ahhoz a faszihoz, aki a küldetést adta, miszerint eltûntek, ennyi.
De ha elolvasod a side quest leírását, akkor benne van; ha nem tudsz angolul, akkor bocsesz, ha igen, akkor ott találod mindig a leírást hogy mit kell csinálni. Az a leírás mindig kicsit kiegészül, "update"-elõdik az eredeti quest leíráshoz képest, ha jól végzed a dolgod.

Faterx
A kovács a mocsár után, a hídon nem átmenni.
A másik a "Spartan"?, ezt én többszöri végigjátszás után sem tudtam megcsinálni... majd valaki megmondja.
Lenne 2 kérdésem!
Az egyik, hogy hol van a kovács vagy mi amit meg kell találni 2 város között mert nem találtam meg. A másik, hogy hol és ki adja azt a mellékküldetést, hogy találjak meg valami elveszett katonákat athén közelében? Megvannak a katonák, de nemtoim mit kell velük csinálni😞
Jaj es majd kihagytam , ottvan masodlagos fegyveren egy hades scepter nekem😉 szal akkor idezek 3 ancestralt amikor jolesik 😄

hat szerintem jo a lightning legenden is, csak nem bowos karinak. A thunderball vegulis olyan mintha nyilat lonel, foleg h a cuccaid gyorsitjak, ha gondolod csinalok majd 1 lightos videot, hogy mien, bar nekem csak 44 es a kari, szal meg apolloja sincs, nemhogy immortal amuja.. azert nem mentem at vele legendre meg, mert nemtom ugy feloltoztetni egyenlore, hogy pierce res is legyen meg recharge is. Jo lenne az a LB, csakhat valamer nemtudod ugy castolni 300 al se hogy folyamatos legyen, meg ha mar ugy castolnad, akkor vazsinak kell lenned, a mana, az int, stb miatt. A thunderballt csak stunra hasznalom, sebezni eleg szarul sebez... ami a stunt illeti, hat nemerdemes a 6-8 secre alapozni, ez kb epicen olyan 2-3 masodperc mar csak, de 200 castal losz mar 2-t masodpercenkent, szoval lefogsz vele siman mindenkit, herokat is lazan.. sajna az ien fobossokat nemstunolja, mint ahogy a tobbi stunos cucc sem.. esetleg a telkineket tudod vele, mer azok ien gyokerek es beszivjak😄 A karival egyebkent kurva feelinges jatszani...

Ami a skilleket illeti, hat a Sage az a kari, amit talan kitudnal maxolni 75lvl re, dehat egyenlore nincs kieg😄 Szal egyenlore ugytunik h nemigen jut pont a nimbusra, igy valahol ertelmet veszti a Storm whisp auraja is. merthat a thunderballl igyis ugyis kuka ha a sebzest nezzuk, akkor minek pofozzuk a szart😄

Ami az attributot/cuccot illeti.. hat nemtom, nemvagyok egy tapasztalt ijasz user, de fulldexre gyurni sztem nem a legkedvezobb, erdemes str re is rakni sztem, mivel az fizikalis sebzes , amin az immortal amu sokat dob, illetve hasznal a csontik ellen is stb stb.. tiszta dex is jo lehet megfelelo sturdy prayyel, nembeszelve az avoid project dex bonusrol.. de sztem kell str is.. eredetileg ugy gondoltam h str/dex + nimbusbol meg hoodbol meg whispbol adodo elemental sebzes, de most h latom h keves a skill , lehet lemondok az elemental reszrol , ezvan:o intelligencere nem kell tenni, bar asszem ranyomtam 3-4 stat pontot sajna, mer akkor meg picit maskepp kepzeltem el a karit. mindenesetre az intem 400 felett van asszem igyis😄 a cucc miatt kell , irom is mindja h mer😊

Szal eredetileg eleg lenne 250 koruli int, hogyha Odysseus armorra alapozol, soxor emlegettem mar ezt a pancelt, megpedig azert mert rechargernek ami nem caster annak kb kotelezo.. azert mert egy dex/str alapu karinak, vagy egy str alapu karinak nemlesz eleg intje az archmage gloveshez, ami kotelezo darab ebben az esetben.. a pancel pedig ad 30/30/30 str/dex/int, -30 req!! es -17% recharge is, ezert kb kotelezo 1 olyan karinak ami nemrak intet.. Enis ezzel szamoltam a Sagenal, de amikor meglattam a gamebansheen a Mantle of Amun -ra t, a 100% fire resistel, -20% rechargeal, es 50% cast rateel (ami a thunderbolt castolasaban segit) ugy ereztem, hogy nelkulozhetem az odysseus armort, par pont int aldozater... Ami a tobbi cuccot illeti, hat a 2 apollo + az immortal amu szerintem alap, a perfect hood+ archmage glove szinten kotelezo.. marad tehat a bow es a cipo.. bowbol elemental dmg-s t valasztanek 70% attack speeddel, de mivel nincs skillem nimbusra meg whisp aurara, ezert minek legyen a bowomon 100 elemental dmg.. inkabb felraknam neki azt incrased projectile speedes ijat, ezis segiti a thunderballt, es eleg jol is sebez. Ami pedig a cipot illeti, hat mantle of amun ra eseten lehet szukseg van egy archmage leggingsre, ami megin -30% int req, visszadja az odysseus armorbol kieso bonust, ha megis meglenne az int nelkule, vagy odysseust hasznalsz, akkor meg Assasin greaves, a 40 koruli pierce resist miatt, igy legenden is 80 koruli pierce resed lehet, ami qrva fontos egy 2000-2500 lifeal rendelkezo ranged attackos karinal, ugyanis kb az ijaszok jelentik az egyetlen veszelyforrast, ha nemtudod oket idoben lestunolni. Ebben a szerkoban amugy a fire resed is maxos legenden, a cold olyan 0 korul van, a lightning meg sajna minus 100, szal arra nem art figyelni, dehat nemtudsz mindent tokeletesre megcsinalni, mert az mindig az irtas hatekonysaganak a rovasara megy.

Hat orulnek egy olyan armornak, meg egy 34% rechargenal nagyobb hoodnak is nagyon😊 lehet jatszanek akkor kicsit nemtom... mindenesetre ha joltudom te 1.20 as vagy, szal nincs lehetoseged kiegesziteni egy high priest ringel a hianyzo rechargeot, szoval nem art ha perfect recharge % os cuccokkal rendelkezel, kulomben kuka az egesz sajna😞

nézegetem a cuccokat, és most ilyen vaktában mondok dolgokat:
1) mantle of amun ra igényel 378 int-et. Neked van annyi sage-nél? nekem mondkét mastery maxon, és van 200... Tettél att pontot rá?
2) szimpatikus lett ez a feng xao robes, lehet hogy hasznos lenne, na de ennek is kell 378 int
3) mantle of sayun, az is egy istennek néz ki, eszméletlen resistance kombók, na de egy sage-nek sosem lesz 428 str (itt is, az elõzõben is beleértem a -requirementeket is, de akkor sem)
4) gyakorlatilag megnéztem az összes cuccot, és azt veszem észre, hogy íjásznak csak a tracker felel meg, semmi más. EGYETLENEGY olyan armor van, ami "áldozatok" meg ügyeskedések nélkül felvehetõ vele, az összes többinél marha sok str, vagy int kell. Akkor hogyan veszed fel a dolgokat? Beáldozol att pontokat a dex helyett másra, vagy mi?