• dudovec
    Namost ha maxolt knifed van corsaval akkor 58x5 (400% pierce -> 2 apollo hood + a knife passiveja) + 50 dmg immortal amire rajon kb meg 100% fizikalod + 50 light dmg a hoodbol ez osszesen: 440 knife dmg amibol 290 pierce es nincs semmijen resist leveteled.. (a dotokat nem szamoltam).. Es van 200% castod..
    Ezzel szemben ha sorceror vagy: Akkor calypsoval +2 all skilled van , szal alapban ~70 a knife dmg erre rajon a hood + passiveja -> 210 pierce dmg..
    Aztan felraksz neki 2 olyan ringet amit mondtam (2x52 cold dmg) + 50 light dmg a hoodbol + szamoljunk meg egy 40 cold/light dmg t a nimbus miatt amivel kb 200 cold/light dmg jon ki. Erre a jon a whisp +2 skilles ~110% elemental dmg passiveja + a static charge es a hearth of the frost amire szamoljunk mondjuk meg 70% ot kb az egeszre.. Szal igy szamolva kb lesz 540 cold/light dmg-d a 210 pierce melle ,szal ez kereken 750dmg/knifera jon ki a vegere.. Mindez ugy , h van egy +2 skilles squallod ami -40allresist + relicelheted a 2 zold ringet monkey kingel ami tovabbi 24 reduced resistance amint eltalalsz valakit. A 2 ring ad tovabbi 44% slowert is az envenom slowerje melle..
    Ja es ez a 750 ugy jon ki, hogy amuletett nem is szamoltam , ami mondjuk egy polaris eseten tovabbi ~120 elemental dmg lenne.. :)