• dudovec
    Fecske en irtam es hat ra, mivel minden olyan x dmg , legyen az barmilyen, amit nem fegyo/shield ad, az hozza fog adodni a kesedhez mert ranged attack.. Tudom , hogy a pierce is erositi a hoodbol , de en levetkoztettem a karit , raktam neki egy lvl 1 es throwing knifeot (8-15 dmg), lovoldozotem vele normal helos utan nemsokkal.. Ezutan felraktam neki egy olyan ringet , hogy 52 cold dmg 23% slowed for 3 seconds , es ugyan nincs dmg kiiro progim , de lattam kulombseget.. Amikor felraktam egy olyan fegyot amiben van convert,akkor nem szivott eletet a kes , de amikor felraktam 1 amut amiben van ,akkor igen..

A throwing knife jolfog irtani sztem legend kozepeig is , aztan orienten nagyon meggyengul a gaz bombal egyutt sztem , bar meg nemtartunk ott Shorlexel , de nagyon felek h ez lesz..

A raptor ha 30% ot ad es es a lethal 600% at , akkor a lethalnak ez a 30 az 1/20 ada , tehat 5% , de lehet persze , h nemjol gondolkodom:D Btw ha megvan oldva a costod , 30% fiz dmg helyett van par dolog amit tehetsz bele es jobb sztem , akar 600 life v barmi..