Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösszi! nemtom csak sokan ilyen lvl 60 körûl voltak csak azért kérdeztem
Legjobb droppom/még csak normálon/ a kentur fönök 2 különbözõ kéket dobott egyszerre.<#alien>
A "legérdekesebb", a tengerparton van az a küldi amikor a ládákhoz kell menni, na ott két egymás meletti ládából ugyanaz a kék amulett esett.<#wilting>
grayfox
hehe, én is Egyiptomban járok, lvl 19-20 és nekem is könnyû 😊
szal valszinûleg ezért van a 2 másik fokozat 😛

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

kemotox
apollo gyürüt nem adsz?😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

nem tom en 25lvl vagyok most jarok egyiptom elejen es eleg konyunek tunik a game vagy csak azert van mert ez a legkonyebb fokozat.

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Tyler Durden
Köszi a választ! Gyakorlatilag nekem afro amu kellene meg a trackers szet. Namost lvl52 vagyok, tegnapi nap kb 10-12 órát runoltam legendary titant. Ez idõ alatt kiesett fullos tartaros set, 3db archmage, vagy 6 apollo's will, 3 pendant of immortaliti, 3db a conqueror szetbõl stb. 4 karim tele lett epiccel, de 1db tracker szetet nem dobott. Kezdem úgy érezni ez direkt szívatás, avagy tényleg a szintem kicsi még hozzá <#rinya>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Nem tom mi a bajod azzal, az teljesen rendben van, sõt.
Lvl 30 körül/talán alatt is be lehet fejezni a game normalját. Jó vagy egyelõre.

Pajzs: bazz, nekem is megvan már szinte az összes szar, és 100% ugyanaz a vélemény - fegyót kevesebbet dob, legendet alig, pajzs meg több van, mint armor összesen. És még egy kiegészítés: véletlenül sem olyan armort kapsz, ami az adott karidnak megfelel, hanem kvázi gyûjtögetsz más kariknak. Nekem az összes kipróbált kari azért jutott eszembe, mert volt hozzá armor, meg fegyó. Úgyhogy a kapott drop határozta meg, hogy miket próbálok ki - kis túlzással.

Még egyszer kérdezem: nem tudja valaki, hogy 64- bites windózzal megy a game???

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

zsirfecske
az item szint az csak egy dolog, attól még nyilván különböznek a drop valószínûségek különbözõ cucc típusokra. pl. staff és gyûrû fog kb a legritkábban esni, pajzs meg tutira a legnagyobb sansszal. nekem is shield esett a legtöbb mint mindenki másnak.

a pajzsos dolgot tanusítom, és rohadt idegesítõ!!

hali! Lenne egy kérdésem, hogy lehet az, hogy normal nehézségi sinten babylonba vagyok és csak 30-as szintû vagyok pedig mindenkit kinyírtam, a mesterségem föld és természet?
Grusalak
A randomról csak annyit, hogy a hódítómmal epic titan runjaim során csak egyféle legend íjat szereztem (Teucer's Warbow), de azt háromszor is...
A másik, hogy az összes dropot tekintve esett már annyi pajzsom, mint amennyi vért, lábvédõ, karvédõ, tökfödõ összesen...
Harmadszor pedig, hogy fegyver kb tizede csak, mint a ruházat...
<#buck> Úgyhogy az a képlet tényleg csak mérvadó... <#vigyor>

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

zsirfecske
minden drop függ a kari szintjétõl. ahogy én tapasztaltam a legtáposabb cuccok gyakorlatilag nulla közeli eséllyel esnek level 50 alatt még legend titánból is, 60-on nekem már tényleg mindenféle esett (1.08-ban).

van egy " (kari level + nmy level)/2 = dobott cucc level " képlet ami elvileg mérvadó, csak a cuccok szintje az ismeretlen. pl. level 60-on a level 72 legend titán ellen ez ugye 66, ami szerintem már bõven túl van a legjobb item levelen is. olyan 60 körül érezném reálisnak a cucc szint maximumot, ami ugye level 48-ra jön ki legend titánnal.

amúgy tényleg mindenképpen számít a kari szint, ami abból is látszik, hogy ha pl. visszamész normalra 60-asként néha simán dob lilát is typhon (a fenti képlet ezt jól indokolja). ezért pl ha 60-as vagy és mondjuk egy alap epic csizmára hajtasz, vsz nem fogod nomralon se kiütni mert csak jobbakat fog adni.

volt kérdés tracker set-re, nekem epic titan adott egyszer 50 körüli szinten, de esett legenden 55 körül is simán egyéb nmy-tõl, és végül legend titán is adott 60 környékén. tehát itt kicsit tágnak tûnik a szinthatár, lehet számolgatni...

grayfox
Snjz, sztem ez abszolút nem hülyeség 😊
én is adok arra, hogy hogy néz ki a karakter!
része a feelingnek 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Jozsó

Egyáltalán nem hangzik hülyén,(azért meglepett😊. De ez sztem tökjó!
Szóval elindul az a Druid sztem és akkor talán ice shard még nem tom. Mindenképpen szeretnék egy "tribal headress"-t megveszek az ilyen szarvas agancsos fejfedõkért. Még ha sz**rt se ér a cucc akkor is hordom mert fontos nekem hogy néz ki(ez nagy hülyeség.!!!
Tyler Durden
Nekem is kérdésem volna. A legendary typhoon dropok függnek a karakter szintjétõl vagy teljesen random?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

legend végén fizet az többet is, de nem olyan mértékben hogy azért érdemes legyen a helyet foglalnia.
Szerintem a legokosabb dolog, ha vaultba kiteszed, mert azért nem rossz cucc az, ne add el, jó lesz más karinak.
De ha mindenáron túl akarsz rajta adni, legend act3-ban adj rajta túl, ott fizetnek a legtöbbet szerintem.

Na már olyan régen kérdezett valaki ilyesmit, hogy megszakítom a jó hagyományt.

Mit tudtok róla, hogy 64 bites windows alatt megy a game? kell neki valalmi különleges patch, kis progi, vagy bármi, hogy menjen, vagy alapból viszi?

Hali Snjz,
Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de a nagylányomnak druid-ja van, most jár vele kb. epic közepén (a kisebbiknek meg avangerje, nálunk ez ilyen családi játék, akárcsak a Dio2). A farkasok mellett leginkább ice shrad-ot használ. Szerintem az nem rossz kombó. Chain lightningot még elementalistával próbáltuk. Nem rossz de mivel a skillnek fel kell töltõdnie közben is jó ha tudsz vmit csinálni. Egyébként ice shrad-ot oracle-lel is próbáltam, nem rossz. Elõnye, hogy nem kell vele célozni, el lehet ereszteni a tömegbe.

Egyébként ahogy nézem a pet-ekre az az általános igazság, hogy adott szint végére eléggé legyengülnek, azután a következõ szint közepéig, kétharmadáig erõsek megint (hiszen akkor megnõ az életerejük). Vagyis értelmetlen ítéletet mondani róluk mondjuk az alapján, hogy hogy viselkedik normál végén egy 5-ös szintú farkas.
Mephike
Legtöbbet nálam eddig 150.000 arany volt, amit árus adott volna legenden görög honban. Gyanítom ez a vége felé 200.000 körül lesz.
Amúgy kérni tudnak rendesen, egy nyakék vitte eddig nálam a csúcsot, 29 misiért árulta a csóró árus😊))

egyesek nagyon leszólják a pörgést a warriornál... pedig biza ha jól van megcsinálva a kari iszonyúan tud ölni, bár kétségtelen, hogy nagyon sérülékeny, ezért figyelni kell nála. Az is tuti, hogy ha neten játszol, egy lagolás halálos lehet neki, míg egy defenderes kari meg se érzi😊))

Kedves Kollégák,

a múltkor jelentést tettem az 557 armor ponttal rendelekzõ lábvértrõl. Nos, amellett, hogy nálam sokkal tapasztaltabb kollégák is bugnak vélték a dolgot, el kell mondanom, hogy több karakteremnél is felbukkant, mindannyiszor az árusoknál Memphisben és/vagy utána. Mivel az eddigi legalacsonyabb ár is 3 millió pezeta körül mozgott, nyilván nem vettem meg. Viszont már két karakteremnek is dobtak egyet-egyet. (Az egyiket Marduk templomában.) Assassinom fel tudta venni, de nagyon nagy különbséget nem éreztem, ez nyilván abból adódik, hogy a program bizony számolja, hogy hol éri találat a testet, és a lábat sokkal kisebb valószínûséggel találja el az ellenfél. Szóval túladtam rajta.

Másnak azóta hasonló tapasztalata?

Amit kérdezni szeretnék: mi a legnagyobb pénzösszeg a játékban, amit egy kereskedõ hajlandó fizetni egy cuccért? Lehet, hogy megtartom a lábvértet, amíg szép pénzt nem kapok érte. Normalon ez ugye 50 rugó.
Hali Jozsó! Szívesen kipróbálnám hogy mit tudnak a farkasok. Gondolkodom is egy "Druid" kari indításán szted hogy érdemes az elején gyúrnom? Storm-ból Chain lightning hatásos? Egyébként van most egy 28lvl-en stagnáló Corsair-közelharcosom. Élvezetesebb és változatosabb vele a harc mint a championnal volt.De sajna most sok a meló és félre kell tennem a TQ-t.
grayfox
Hehe tqvault jó kis találmány 😊 a noob spellbreakeremmel már gyûjtöm is a cuccokat a "még noobabb" brigandomnak :>
amugy spellbreakerrel nekem warwind nagyon bejött (látványos és hatásos), nemtudom késõbb mennyire lesz használható.

Snjz,

Félre értetted. Normálon nem volt még annyi pontja, hogy a farkasok Typhoon ellen érdemben segíteni tudjanak (1 sec alatt volt az élettartamuk). Ezért a Nagy Küzdelemre leszedte az összes pontot a pet-ekrõl, és dualwieldre tette.

Ez ment is utána még epic elején, most középtájon jár, és újra inkább a farkas, kard, pajzs kombót preferálja.

Én most illusionist-tel járok epic legvégén. Farkasaim 18-asak, oak maxolva. Így elég vegyes a kép róluk, remélem legendaryn feltámadnak. Jade king elõtt pl. a tüzes bika tized másodperc alatt fújta el õket, de az utolsó telkin meg sem tudta karcolta a bandát.
tqvault

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

grayfox
hi!
van rá mód, hogy átadjak egyik karimnak egy cuccot hálózat nélkül?

Igen, az az. 😄

Ami a farkasokat illeti, khmmm.
szólnék pár szót, amióta a championom (ami minden híresztelés ellenére verhetetlen kari) elérte az igen jó farkasok szintjét:
Farkas nélkül nem menne a dolog olya simán. ugyanis lehet arra az álláspontra helyezkedni, hogy gyakjak én, nem kell pet, de iszonyú hamar megváltozna a véleményed, ha látnád a legend peteket maxolva, max oak-kal és max utolsó aurával... Úgy írtanak, hogy meg merem kockáztatni, hoy a lichnél is jobb petek.
És legenden már nem lesz tartható a magam írtok elve.
tudom, mert slayerrel végigcsináltam, nem szórakoztató hidd el, hogy minden utcasarkon iszok, és mindent magam csinálok. Nem roszz, ha van rá hangulat, de a francnak van kedve minden kicsi vacak pókot kinyírni, ugyan már. Idegesítõ.
szóval szerintem használj farkast, mert az olyan, mint a cséphadaró legenden, epicen még nem olyan nagyon erõs, de már nem rossz. Legenden nekem még soha, egyik sem halt be.

Tyler Durden
Sajna nem gyúrtam recharge-re, ezért olyan a kari amilyen. Jelenleg rangeremnek próbálok cuccot farmolni legendary typhoonból, persze szerencsém az nincs. Már minden szír/szar esett, csak trackers cucc nem <#shakehead>

hat sztem a dark covenant is megeri ha van eleg healthed, meg attack damage converted to health... csak nemart neki ien 40-50 koruli recharge, hogy mire lejar castolhasd megint, btw 50-60 koruli rechargenal mar egy maxolt Outsider is kb vegig veled lehet, becastolod, el 1 percet, lehal, varsz utana kb 20 mp-t es lehet castolni megin.. De a lichking mindenkepp kell sztem, csak a wraith shellt en nem maxolnam.

Tyler Durden
Hát az én buildem igy néz ki /jelenleg lvl50 vagyok, 5 pont nincs elosztva/

warfare ág: onslaught-max, wpn training-max, battle rage-1, dodge attack-max, ignore pain-max, hamstring-1, ancestral-1, ardor-max

spirit ág: vision of death-1, deathward-1, outsider-1, deathchill aura-max, ravages of time-max, lich-max, death nova-max, wrathshell-max, arcaneblast-1, spiritward-1

Fogalmam nincs, hogy mire érné meg még pontot pakolni, ezért is nincs elosztva 5 pont.

grayfox
:< kár. és warwind? megéri?
igazabol valami jó build kéne inkább melee(nem full summoner, az nekem kicsit uncsi) spellbreakerre.

Tyler Durden
Dual wield szerintem alapból felejtõs, én elbohóckodtam vele epic elejéig, de onnantól esélytelenséged felhábortító. Javaslom vmi ütõsebb pajzs beszerzését..

Tyler Durden
1.08 alatt játszó emberkét keresek, akinek lenne kedve csereberélni pár legendary cuccot. Engem elsõ sorban a trackers szet darabjai érdekelnének. Akinek van ilyen pls szóljon, dánke..

grayfox
hi!
spellbreaker dual wield max + warwind-el hülyeség?
+persze deathchill aura

Csá!
Szerintetek Assasinal mekkora kihívás lesz a Typhon?
Most álltam neki Játszani vele, eddig Elementalist-al nyomtam de nem volt túl érdekes?
Ja hogy farkasok! Akkor ez lehet a másik probléma ami miatt nekem nem sikerült! Nem szeretem a Pet-eket.(kiv.ancestral horne) Jobb szeretek magam irtani. Az én championom a dual wield-es warfare vonalon volt erõsebb, a nature csak a heart of oak ban volt nyomva. De ez volt a legelsõ karim és lehet hogy rossz volt a "build".
sokadjara kerdezem, de:
-van valakinek 'mantle of amun ra' ? fontos lenne elegge, vagy egy legalabb 37% rechargeos hood, nekem sajna 34 es van csak, de az armor lenne a fontos igazan.
az pls szoljon😊

Hali,
A végére kifigyelte a ritmust, és rájött mikor kell szaladni :-)
Egyébként epicre kicsit feltámadt a kari, hiszen a farkask drasztikusan erõsebbek mint normálon.
(egyébként pont azért indította, mert megunta, hogy az elementalist túl könnyû :-))
Szasz Jozsó!
Nem mondom hogy nem lehet kinyíni 1.20-ban Chmap-al(normalon). Nekem nem volt türelmem keringeni<#wow3> körülötte. De tisztelet a kitartásért a feleségednek<#worship>. Azért kezdtem egy másik karit mert a normal nehézségei a titánnál elõrevetítették azt a kérdést: "hogy fog szerepelni ez a champ epicen és legenden?". A life leech-el hogy bírkózott meg a nejed? Cucc?
grayfox, standard mód nincs rá, cheat-tel megy.

Snjz, feleségemnek champion a második karija. Még 1.08-ban indította, akkor még nem volt rossz, gondoltuk az ancenstral horn + refresh kombó ütõs lesz. Azóta kicsit megváltoztak a viszonyok, viszon azt nem hagyta, hogy a Typhon kifogjon rajta! Az igaz, hogy majdnem egy órát keringett körülötte (volt olyan, hogy kb. 1 mm élete volt a monstának, mikor kifogyott az élet itala. Gondolta, hogy mostmár csak azért is kinyírja, de sajnos behalt. Persze mire visszajött újra full erõn volt az ellenség), de kinyírta! (egyelõre normálon).
grayfox
van valamilyen mód resetelni a karit teljesen?
azaz csak a pontok maradnának meg újraelosztani + mastery választások 😊

Szasztok. Korábban írtam, hogy hogy szívok 1.20-ban a champion-al.(Kezdõ vagyok).(Typhon hoz hozzá se tudtam érni)!!! Na most kipróbáltam hogy építek egy Ranger csajszi-t. Egyenlõre a Hunter ág van keményítve, 33lvl a nature bõl csak a refresh-t akarom elérni. De ez a kari így is messzemenõen eredményesebb mint a dual-os championom volt. kb 15 mp alatt nyomtam le a Titán-t.(tom hogy ennél vannak jobb eedmények de kezdõként ez nagy élmény volt a szívás után.) Korábbi verziókat nem próbáltam de 1.20-ban a Hunter nagyon kemény.<#violent>. Beleszerettem.(Ja persze köszönhetpen annak is hogy találtam egy 89%-os life leech resistance-es tógaféleséget.<#eljen>
Mephike
Tényleg, mikor megy már le a program ára? Még mindig annyiba kerül int megjelenéskor😞

Mephike
Na a hétvégén legenden aprítottam végre. Sajnos eleinte cumi volt a dolog, mert a madarak széjjel szedtek, igen a wariorom nem bírta, gyanítom a pierce resistem volt sovány (10 halálozás, még jó, hogy a szintlépés már megvolt elötte).
A zászló behozta a hozzá fûzött reményeket, de néha még így is megmakkantam néha (fõleg este amikor kevesebb az fps, ki is kapcsoltam a napszakváltozást így nincs annyi "teleportálás").
Aztán összeraktam végre egy kis eszenciát, ami a slow attackot ad, és most ismét tarol a kis harcosom. Berontok középre, lenyomok egy zászlót, kürtözök, ütöm a kába népet, majd amikor a maradék magához tér, forgás, és már kész is, mert utána olyan lassúak lesznek, hogy meg se tudnak moccanni😊
Jó ez a játék nagyon, rengeteg taktikai dolog van benne. Már most agyalok, hogy milyen varis karim legyen... Ötletek?😊

grayfox
hehe kozben rajottem, hogy recharge=cooldown.. sok blizzard játék miatt nem esett le 😛
amugy nagyon nagy a game, sajnos ráálltam rendesen, már alig várom, hogy hazaérjek melóból 😊 fenébe..

zsirfecske
én meg arról beszéltem na. ezzel túltárgyaltuk akkor 😊

Fecske, persze hogy nem tiszta íjászról beszélek.
Tudod, a slayer az más. Az biza weapon swapos kari. 😄

Tudod miért tetszik annyira? Mert ha egy picit is ügyes vagy, nagy nehéz vele behalni, hiszen a petjeid írtanak, ergo mivel az nmya részedrõl nem észlel támadást, téged sosem fog baszogatni, csak a peteket, akik meg a legerõsebbek a gamában.

Én pl. tegnap ismét visszatértem kicsit a slayerhez és bizony azt kell mondjam, hogy élvezetesebb talán a gama, mint egy ilyen necroval, hiszen nagyobb behalási esély, nagyobb adrenalin 😄 Viszont sokat kell vele innom. petem nincs, csak ritkán az ancestralok (ugye nem 100%reces kari) és azokat így csak bossok ellen használom, hiszen vagy 5 perc a recharge ideje...
Illetve a másik bajom vele, hogy a health potion egy dolog lenne, de bazz, már energyt is innom kell majdnem annyit, mert ugye lgenden íjász végigtolt study nélkül ne menjen, mert az megszívós. Igen ám de olyan kicsi az nrgy, hogy mindig inni kell.
Szóval a slay egy nagyon jó kis kari, de hihetetlenül potionfüggõ. Sokat kell vele inni, és ott aztán nincs pet, amit gyaknak az nmy-k: azok biza jönnek nekem a pofámba és igen nagyot sebeznek mán... 😄

http://www.youtube.com/watch?v=bGsFilCw90c
egykis fun lightningal😊

ezt a gloves-t elfogadnám😊