• dudovec
    Romoto: 1.08 alatt bugos a colosuss form , es 100% avoidot ad a nyilvesszok , ternion meg csomo hulyeseg ellen.. A bolt szerintem pont eltalal, illetve akkoris eltalalnak, ha a ranged attackot full kozelrol toljak rad.. -> Ezert jutottam arra a megallpitasra , hogy ha teljes kozelsegbol nyomnak beled 1 ranged attackot, akkor az esetben ez meleenek szamit , szoval akar meg krittelhet is:DD Tudom furan hangzik , de amikor par honapja testelgettuk az absorp/reflectet Shorlexel , akkor vegig atment rajta az osszes ternionom, pedig 1 deka avoidja sem volt , aztan amikor odamentem tok kozelre , akkor vegig eltalaltam..:D Persze volt 1-2 szög messzirol is amibol talalt , de altalaban nem talalta el.
    Neki asszem nemis tunt fel , csak en csodalkoztam , hogy az akkori 1.08 as conqom mertnem talalja el 1 rohadt nyilvesszo sem.. (ez volt a megoldas az 1.08 bugosan halalos nyilvesszoire, a col form..) Az mas kerdes, hogy nekem ez csak ugy ment , ha nem volt fenn shield.. mert amikor a guardiannal probaltam ugyanezt a trukkot, akkor elakadtak bennem a nyilak , mert blokkolta oket a pajzsal.. , amint levettem a shieldem , atment rajtam az osszes..:D