Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
170 Armor
44% Fire Resistance
+34 Dexterity
+66 Offensive Ability
+41% Attack Speed
+1 to Volley
+2 to Study Prey
Tracker's Leg Guard
170 Armor
48% Cold Resistance
+45% Health Regeneration
+34% Movement
+2 to Exploit Weakness
+1 to Trail Blazing
najó mostmár elég legyen, te nem íjászról beszélsz akkor. azért egy igazi dexes pierce hunternek majd 500 körüli str req armorokat alapból nem tudsz adni, plusz ilyennek 6 skillpont hunter ágban csak jobban bejön mint 2 warfare/1 defense pont. jó + %dmg-ben jók ezek az athena/conqueror cuccok, de pl. movement és att speed-ben is csirkébbek. beee...
mi is az? 😊
thx!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
na az az igazi spellbreaker kari.
Szigorúan csak 100% recharge legyen, különben szerintem nem jó kari, szétkapják, és nem írt eléggé. De egy 100% recharge pettel írtó kari, hmmm.
Mondom, nézd meg, tetszeni fog. Építs ilyet, különben szerintem megszívod. ebben az esetben olvass vissza egy két oldalt, minden le van írva, beszéltünk róla.
Ha mégsem tetszik, akkor még talán egy közelharcost építhetsz, de szerintem olyan kicsi az élete, meg olyan szar a DPS-e, hogy azzal egy nyûg.
A spellbreaker arról szól, amit dudo csinált.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Azt mondtam, hogy a relicezés junikra nem az, és arra mondtam példának, hogy ha úgy nézzük, akkor a vaultozás is az lehet, és arra mondtam néhány olyan példát, ami ugyan eltérõ megjelenési formával bír, de alapját tekintve azonos pl. a junik relicezéssel.
Azóval én nem mondtam azt, hogy az csít. De hogy csíter vagyok, az szent! 😄
Trackerbõl szerintem egy íjásznak még a mellvért is jó, de pont ez a kettõ van rajtam. Egy conqueror kézvédõ és egy athena sokkal többet számít. Kéz, láb tracker cucc nem kõ. 😄
spirit + Warfare -ra van valami jó build? (vagy vmi oldal ahol leírnak egyet kettõt) 😊
strenght/int -nek hogyan kellene megoszlania?
thx
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
btw Shorlex parhete aszontad a cucc atadas csit, te kis csiter<#crazya>#crazya>
Ezért van az, hogy átadok cuccokat egyik karitól a másiknak.
Ebbe moist azért ne menjünk bele, mert már tizenétszer legalább kimerítettük ezt a témát, de ebben abszolút osztom Dudo véleményét:
nekem már túl unalmas (lenne) ahhoz a game, hogy minen karit elõrõl kezdjek és leleményeskedjek. Minél gyorsabban el akarok jutni legendre, hogy lássam mit tud a kari. Asszem így szólt a mester, én meg csatlakozom.
Persze ha te nem adsz át, és csak szigorúan a saját dolgait hordod, ám tedd, de hidd el, még max 2 kari és kurvára unni fogod te is a szarakodást, és biza pakolsz majd ezerrel.
Ami a rangert illeti: ha íjászkodni akarsz vele, ám tessék, de majd nézel szépen nagyokat, amikor mondjuk legenden egy tigerman peak leader, vagy netán hero "odaér". Mert akkor aztán nincs dárda, nincs blokk, nincs semmi. De szíved joga, nem mondom hogy lehetetlen csak íjásszal végigmenni, de mint az elején kezdtem: nekem nincs 78 órám erre...
Fecske: ne vitatkozz velem abban, hogy hogyan jó a tracker szett, me csak én tudom már jobban hogy a karim jobb-e ha kihagyom egy-két darabját, vagy akkor jobb, ha azok fenn vannak. És igen, nekem az a jobb, ha kihagyok, és nagyon nagy ívben leszarom, hogy nem teljes a szett, ha annak az a végeredménye, hogy sokkal jobb lesz a karim (inkluzíve a jelen esetben: dupla DPS, nagyobb resistek, mi kell még????)
Ami az elnevezéseket illeti: tiszteletben tartom a véleményed, de elég ostoba doognak tartom, hogy csak azért mert valamit mondjuk jövendõmondónak hívnak, azért mondjuk ne hívjam életre mellé a nymphet meg a farkasokat azzal a jelszóval, hogy mi köze azoknak egy jövendõmondóhoz... 😄
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
Nálama is ugyan az a gond mind SAX nal csak nalam sehogyan nem jo ujrarakom a jatekot es raknam a patchet es nem engedi felrakni de a 1.01 - 1.11 engedi de ehez meg nem talaltam cracket.
SEGITSEN VALAKI PLSSSS!!!!
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
azt szeretném kérdezni hogy ha kést dobálok rougeval akkoris hat az energy leech? mondjuk ha gyürü adja
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Sajna a választ nem tudom 😞, én is ezt a patch-t használtam (nemrég vettem csak meg a játékot), és nem volt gond.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Remek érzés hogy elolvassák amit írok..
A Mentésekrõl csinálj biztonsági másolatot, Rakd Újra a Játékot+NE cracked meg!!!, rakd fel a 1.01-1.20-as patchet, és ehhez töltsd le a gamecopyworld.com-ról leszedet a fixed exe-t hozzá,(Ez gyakorlatilag a crack a 1.20-as verzió hoz)!!!
és menni e kell!!!
Kérdésre, hogy fel akarom e peccselni, yes.. aztán
"The Titan Quest Updater has encountered an error." amit leokézhatok és ezzel kilép.
Ötlet?
Ha sorban haladok, 1.01 to 1.05, stb... minden fázisnál leszedtem a hozzátartozó patchet ami 1.20ra rakná, tehát pl. 1.05 to 1.20 és úgy se megy, ugyanezzel az errorral száll el. 1.15ig fel tudom patchelni, utána már csak az 1.2 jönne, ami ugye nem megy... Pls help
Megszerettném kérdezni , hogy a 52-es karakter-nél a 1150-es DPS az kevés ?
A választ elöre is köszönoöm
Kipróbáltam és még mindig ugyan az!( Lásd elõzõ üzenet)
Semmi nem változott!!Tehát A kérdésem még mindig fenn áll!
Kösz mindenki!!
1.20v-val Fixed exe-vel,Nem Tudok teleportálni, ill ha játszani akarok az elmentett karakteremmel,nem hogy nem tölti be hanem Kikapcsolja a gépet?!!( Újrainditja)!!
Erre kéne nekem valami okoság.
mert már nem tudom mi van??
Elõreis KÖSZ!!!
1.08-cal kb ugyanez van. üdv
Olyan gondom van, hogy Athén felé (pontosan nemtudom megmondani most a helyet, talán nem is olyan fontos), van egy rész, amikor egy ilyen romos épületcsoporthoz érek, csontvázak, stb. A gondom az, hogy ha teleportálok, kilép...
Próbáltam patchelni, de ha felrakom a patcheket, a crack nem megy vele, ha pedig nem patchelek, szinte mindig kilép...
Van erre valami megoldás? Nagyon jó lenne a játék, szívesen játszanék vele, de így elég nehéz, gyk. képtelenség.
meg abban is, hogy igenis azis számít, hogy hogy néz ki a kari, nevéhez képest milyen harcstílust használ stb. istenem nekem még a kaszt neve is fontos, ha nem tetszik nem indítok olyat egyik rpg-ben sem 😊
shorlex: tracker set csak fullosan jó akkoris, úgy szép és hunternek leg/armgard azért nem csak a plusszok miatt kell. jócuccok amúgyis.
7ryan7: húhú akkor ez a táp karid mennyit sebezne a brigandom huntmaster íjával tejósiten. kíváncsi lennék azért...
Érdekes játékstílus, én biztos hogy nem fogok így játszani. A cuccátadásnak sem látom sok értelmét, amikor diablóztam akkor is megtalálósan játszottam, számomra sokkal élvezetesebb ha egy karakter maga találja a cuccait nem pedig rárakok minden jó cuccot.
1.20ban meg szépen esnek a jó cuccok nekem legalábbis, szet is és kék tárgyak is.
A rangerem meg csak ijász lesz, ranger ne dárdázzon sztem.
Persze mindenki úgy játszik ahogy neki tetszik, csak leírtam a véleményem.<#wink>#wink>
mivel az undeadnak meg a contruktnak nincs vitalityje, arra nem hat..
Egyebkent nemtom lekapja e oket, mert ugy van h mindig az aktualis eletet szedi le %ban, olyan mint a static field diabloban, csak meg stunol is.. (undeadot is, a construktot asszem nem)...
Gondolom a vitality damage resistance eseten nem kap le annyit, amivel legnden megvannak aldva sztem a bossok, de a deathchill auranak a 3 ik passivja lehuzza a vitality dmg resistet, a zaszlo ha meg igy elkezd 'langolni' akkor azmeg lehuzza a damage meg a stun resistet, szal ezek igy buntetnek. Az hogy resist mellett mennyit szed le a bossrol, nemtom, bosstol fugg, resistol nameg attol h mennyire eros a deatchillem... De latod h milyen gyorsan lekapom a manticore eletet, persze lehet a lich meg az outsider is elkapta, de sztem az a nagy 2-3 ugras az elejen nekem koszonheto.. lathato h maxon van az elete, elkezdem castolni a hornt es azonnal leviszi.. de majd 1x kiprobalom, hogy csak ancestralokat idezek, mer azoknak nincs reduction, aztan megnezem ugy hogy viszem a bosst.
nem tudom hogy a 25% reduction, amit ad (vagy pl. a farkasoknál is az õ reduction-ük) az alapból mindig megvan akármilyen resist ellenére?
Azaz ha nyomsz egy war hornt, akkor lemegy az élet 25%-kal, ha tetszik, ha nem? Ha nem így van, akkor melyik resist blokkolja? és esetleges blokk mellett mennyit vesz le mondjuk egy bosstól?
hogy mi kell hozzá íjásznál?
tracker setbõl sem minden, me pl. egy conqueror bracer többet számít, egy athena greaves szintén.
apollos will gyûrûk alapok, és nekem afrom van a life és a res-ek miatt, de különben ha még felpakolsz egy pendant of immortal rage-et, vagy egy myrmidons pendantot, akkor minenkinek KO.
Na ehhez jön egy fury of the 3 amazons dárda, ami kifejezetten slayerre van kitalálva.
És mindez nálam csak aurával ennyi DPS... 😄 Se zászló, se call... És ha az is van, hmmm
manti fayum oasisnál van, északkeleten egy barlangban, hydra meg az athén elõtti mocsárban.
És ne feledkezzünk meg talos mesterrõl (közvetlenül myno labirintus elõtt) és dragon lichrõl (orient, egy barlangból kijövet valahol egy külön kijáratban, azt nem tom így belõni pontosan).
Ezen a junik bosook. 1.08-ban erõsebbek mint titán. De azért az a bika sem semmi már epicen is, ami a jade palace elõtt van...
Esetleg valaki meg tudná mondani h a tracker set kieshet e epic titan runnal? Meg esetleg még azt hogy mit szoktatok ijjász karira pakolni h mindenkinek 3-4k+ HPja van meg resist meg mittomén mi és mellé 3k+ DPS. 😊 Nekem jelenleg 51en 2200, ami nem tûnik soknak, a resistek meg -70 és 50% között változóan.
Es mondhatjuk h eleg durva.. Ugyhogy van kb 450 koruli intem a cuccokkal, es minden mas lifen van.
Hogy, hogy jutottam el 36 ig recharge nelkul..?😄 hat mimassal mint ternionnal😊 Ment is vele gond nelkul, 1x haltam be a karival, de akkor 10x ugyanattol a csontitol, ugy hogy akkor epp jott velem egy druid is.. 32 esen.. mikor megolt 6 odjara minket, alt taboltam, h ezt felkell vegyem frapsal, de valamer nemvette fel ez a fostalicska.. durvan bugos csontvaz volt epic labirintusban, persze ez mostmar nem fordulhatna elo instant War hornal..
Bazz, ugyanolyan gyilkos valami, mint az act2 telkine fénye, vagy manti, talos, ha nem erõsebb...
1.20nál nem csodálom hogy nem tudod... 😄
szóval ha már végigmentél a pályán, és visszamész ugyanoda (azaz pl. elérted már az epic fokozatot de mégis normalon kezdesz el játszani, vagy legend-epic, mindegy) akkor mindig az olymposon találod magad.
na ott fogod magad és elkezdesz rohanni mint az õrült, nem gyakod le az nmy-ket hanem csak rohansz és rohansz közöttük, amíg elérsz Typhonhoz, azt legyakod (1.08-nál semmiség, csak vigyázz hogy a szobrokat ne találja el), és összegyûjtöd a cuccot, amit dob.
Akinek sok junik cuca van, az a 80%-át mind így szerezte (akármilyen áttételesen is).
Aztán fogod magad, kilépsz és az egészet kezded elõrõl.
A célja, hogy minél több junik cuccot gyûjts össze.
Van olyan hogy 20 runig nem ad semmit, de van olyan is, hogy egy runon belül ad 4-et. Random... 😄 Nálam azért max három négy olyan run van, hogy semmit nem ad, de általában vmit szokott, még ha ugyanazt is sokszor, ami már van.
amúgy nem hinném, hogy a cuccok konvertálódnának, csak másképp olvassa be az új verzió. sztem. trackernél meg tökmindegy amúgyis.
Nem a kari miatt kell feltenni a 1.08-at hanem a cucc miatt, ugyanis ha 1.20-al nyomod elõször, akkor nincs titanrun, nincs cucc, nincs semmi.
Én pl. nyugodt szívvel tenném fel az 1.20-at ha valamiért nagyon szeretném, mert annyi lilám van, hogy összexarom magam tõlük, de soha nem kezdenék 1.20-al
Sajnos nem tom hogy a patchek között milyen az átjárhatóság. Ezért is félnék feltenni: nem tom hogy megmaradnának e a dolgaim.
Levy:
A kis falu alatt a híd a helyes út. Ott van a fountain is, ebbõl is rájöhetnél. Ami jobbra vezet meg kicsit felfelé, az csak egy nagy tér, de nincs ott út. Ne legyél lusta ha kell körbemenni addig, amíg eléred a pálya szélét és akkor látni fogod, hogy mi a helyes út.
De azért ez tényleg ki****ás. (már vagy 30-szor meghaltam sztem csinálok egy másik karit.)
Hidd el, az 1.20-at jórészt a már sokat játszóknak szánták, mert a kezdõnek nincs semmije és totál ki..szás typhon ilyen ereje, ha nincs cucc.
Hagyd az 1.20-at úgyse nyújt semmi extrát, azt majd egy hónap múlva felteszed.
Ami ott van portal (arra a névre van írva) az egy kis falu, a Jade palace pedig délnyugat felé van.
Találd meg az utat, néha szûk ösvények vezetnek felfele, és vigyázz a bikával majd. 😄
Aztán palace után lemész, visszajutsz egy kis úton és mocsáron át chang an-ba. Ott már nyitva lesznek az ajtók. Nem vagy messze a végétõl, kb. egy óra játékidõben, vagy annyi sem.
De remélem továbbjutok😄