Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azer annyira nemkiraly a csavo😄

zsirfecske
Tracker's Gloves
170 Armor

44% Fire Resistance
+34 Dexterity
+66 Offensive Ability
+41% Attack Speed
+1 to Volley
+2 to Study Prey

Tracker's Leg Guard
170 Armor

48% Cold Resistance
+45% Health Regeneration
+34% Movement
+2 to Exploit Weakness
+1 to Trail Blazing

najó mostmár elég legyen, te nem íjászról beszélsz akkor. azért egy igazi dexes pierce hunternek majd 500 körüli str req armorokat alapból nem tudsz adni, plusz ilyennek 6 skillpont hunter ágban csak jobban bejön mint 2 warfare/1 defense pont. jó + %dmg-ben jók ezek az athena/conqueror cuccok, de pl. movement és att speed-ben is csirkébbek. beee...

grayfox
-.- 100% recharge, az nem tiszta 😊
mi is az? 😊
thx!

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Keress rá dudo spellbreakerére a youtube-on (írd be vagy azt hogy dudovec, vagy azt hogy necro, vagy mást 😄).
na az az igazi spellbreaker kari.
Szigorúan csak 100% recharge legyen, különben szerintem nem jó kari, szétkapják, és nem írt eléggé. De egy 100% recharge pettel írtó kari, hmmm.
Mondom, nézd meg, tetszeni fog. Építs ilyet, különben szerintem megszívod. ebben az esetben olvass vissza egy két oldalt, minden le van írva, beszéltünk róla.
Ha mégsem tetszik, akkor még talán egy közelharcost építhetsz, de szerintem olyan kicsi az élete, meg olyan szar a DPS-e, hogy azzal egy nyûg.
A spellbreaker arról szól, amit dudo csinált.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Pontosítsunk.
Azt mondtam, hogy a relicezés junikra nem az, és arra mondtam példának, hogy ha úgy nézzük, akkor a vaultozás is az lehet, és arra mondtam néhány olyan példát, ami ugyan eltérõ megjelenési formával bír, de alapját tekintve azonos pl. a junik relicezéssel.

Azóval én nem mondtam azt, hogy az csít. De hogy csíter vagyok, az szent! 😄
Trackerbõl szerintem egy íjásznak még a mellvért is jó, de pont ez a kettõ van rajtam. Egy conqueror kézvédõ és egy athena sokkal többet számít. Kéz, láb tracker cucc nem kõ. 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

grayfox
hi!
spirit + Warfare -ra van valami jó build? (vagy vmi oldal ahol leírnak egyet kettõt) 😊
strenght/int -nek hogyan kellene megoszlania?
thx

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Hali nem tudna valki segíteni? Mert elekadtam egyiptomban amikor amikor két dolgot kell fölszedni az egyik megvan a másik az a Hand a Balance azt hol lehet megtlálni?
Trackerbol csak a hood a jo😛

btw Shorlex parhete aszontad a cucc atadas csit, te kis csiter<#crazya>

zsirfecske
nekem számít a kinézet meg a körítés, legtöbbeknek nem ezt elfogadom. amúgy pierce dmg-re épített íjászom volt, akinél a +800% pierce dmghez kellett a tracker set bónusz. más esetben persze igazad van, ne szívd fel magad 😊

Figyelj, nagyon örülök neki, hogy Neked van rá 78 órád, hogy végigmenj a gamén, nekem nincs.
Ezért van az, hogy átadok cuccokat egyik karitól a másiknak.
Ebbe moist azért ne menjünk bele, mert már tizenétszer legalább kimerítettük ezt a témát, de ebben abszolút osztom Dudo véleményét:
nekem már túl unalmas (lenne) ahhoz a game, hogy minen karit elõrõl kezdjek és leleményeskedjek. Minél gyorsabban el akarok jutni legendre, hogy lássam mit tud a kari. Asszem így szólt a mester, én meg csatlakozom.
Persze ha te nem adsz át, és csak szigorúan a saját dolgait hordod, ám tedd, de hidd el, még max 2 kari és kurvára unni fogod te is a szarakodást, és biza pakolsz majd ezerrel.

Ami a rangert illeti: ha íjászkodni akarsz vele, ám tessék, de majd nézel szépen nagyokat, amikor mondjuk legenden egy tigerman peak leader, vagy netán hero "odaér". Mert akkor aztán nincs dárda, nincs blokk, nincs semmi. De szíved joga, nem mondom hogy lehetetlen csak íjásszal végigmenni, de mint az elején kezdtem: nekem nincs 78 órám erre...

Fecske: ne vitatkozz velem abban, hogy hogyan jó a tracker szett, me csak én tudom már jobban hogy a karim jobb-e ha kihagyom egy-két darabját, vagy akkor jobb, ha azok fenn vannak. És igen, nekem az a jobb, ha kihagyok, és nagyon nagy ívben leszarom, hogy nem teljes a szett, ha annak az a végeredménye, hogy sokkal jobb lesz a karim (inkluzíve a jelen esetben: dupla DPS, nagyobb resistek, mi kell még????)
Ami az elnevezéseket illeti: tiszteletben tartom a véleményed, de elég ostoba doognak tartom, hogy csak azért mert valamit mondjuk jövendõmondónak hívnak, azért mondjuk ne hívjam életre mellé a nymphet meg a farkasokat azzal a jelszóval, hogy mi köze azoknak egy jövendõmondóhoz... 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

meg probaltam 1.11. - 1.20. ez sem megy fel pedig hoza sem nyultam az exe hez

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

CSA

Nálama is ugyan az a gond mind SAX nal csak nalam sehogyan nem jo ujrarakom a jatekot es raknam a patchet es nem engedi felrakni de a 1.01 - 1.11 engedi de ehez meg nem talaltam cracket.

SEGITSEN VALAKI PLSSSS!!!!

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

kemotox
csá
azt szeretném kérdezni hogy ha kést dobálok rougeval akkoris hat az energy leech? mondjuk ha gyürü adja

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

b-type
😊)))
Sajna a választ nem tudom 😞, én is ezt a patch-t használtam (nemrég vettem csak meg a játékot), és nem volt gond.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Köszi...
Remek érzés hogy elolvassák amit írok..

CSa azért mert A Patch-eket nem crack-el Programra Írják!!
A Mentésekrõl csinálj biztonsági másolatot, Rakd Újra a Játékot+NE cracked meg!!!, rakd fel a 1.01-1.20-as patchet, és ehhez töltsd le a gamecopyworld.com-ról leszedet a fixed exe-t hozzá,(Ez gyakorlatilag a crack a 1.20-as verzió hoz)!!!
és menni e kell!!!
Miért van az, hogy nekem friss titan quest install után az 1.01 to 1.20as patch nem megy fel?
Kérdésre, hogy fel akarom e peccselni, yes.. aztán
"The Titan Quest Updater has encountered an error." amit leokézhatok és ezzel kilép.
Ötlet?
Ha sorban haladok, 1.01 to 1.05, stb... minden fázisnál leszedtem a hozzátartozó patchet ami 1.20ra rakná, tehát pl. 1.05 to 1.20 és úgy se megy, ugyanezzel az errorral száll el. 1.15ig fel tudom patchelni, utána már csak az 1.2 jönne, ami ugye nem megy... Pls help

Sziasztok

Megszerettném kérdezni , hogy a 52-es karakter-nél a 1150-es DPS az kevés ?

A választ elöre is köszönoöm
Valaki azt mondta Hogy vegyem le a felbontást low-ra és Így nem fog Állandóan Újra indulni a Gép!!
Kipróbáltam és még mindig ugyan az!( Lásd elõzõ üzenet)
Semmi nem változott!!Tehát A kérdésem még mindig fenn áll!
Kösz mindenki!!
Csá...gyors kérdés??
1.20v-val Fixed exe-vel,Nem Tudok teleportálni, ill ha játszani akarok az elmentett karakteremmel,nem hogy nem tölti be hanem Kikapcsolja a gépet?!!( Újrainditja)!!
Erre kéne nekem valami okoság.
mert már nem tudom mi van??
Elõreis KÖSZ!!!
zsirfecske
telepítés után 1.01 to 1.20 peccset feltolod és gamecopyworld.com-ról leszedet a fixed exe-t hozzá, felülírsz vele és kész. eredeti exe kell a peccs feltevéséhez tehát legegyszerûbb ha újrarakod a játékot. mentések a C:\Documents and Settings\<user>\My Documents\My Games\Titan Quest mappában, nem árt lementeni néha.

1.08-cal kb ugyanez van. üdv

Jah a warlock az ténleg durva sajna én összeszedtem vele 12halált de az biztos hogy haladtam vele mint a gép! 100%recharge-val + lethal😄 49 lvl fejeztem be a gámét eddig ez volt a rekordom az oracle-val csak 53as voltam! Sietni akartam nem volt már kedvem megfontoltam játszani csak mentem és mentem! Igaz igy elég nagy volt a külömbség köztem és a monszták között de akkor is simán ment! Bajt nem is ezek okozták hanem a bossok mert eddig a rangerrel és a oracleval csak messzirõl öltem õket de közelharcos karinál egész más taktikákat kellet alkalmaznom és mire rájöttem addigra megesett hogy meghaltam! Harcos kariknál sokkal jobban számít a reflex is! Gyorsan és pontosan kell velük ölni mert ha hibázol akkor általában meghalsz😄 Meg kell ám a joo cucc is dögivel mert xarokkal semmit se lehet a harcossal kezdeni! Ezért kell a Tqvault vagy a multi mert harcossal nagyon nehéz összegyüjteni zsír cuccokat!

Sziasztok... egy gyors kérdés...
Olyan gondom van, hogy Athén felé (pontosan nemtudom megmondani most a helyet, talán nem is olyan fontos), van egy rész, amikor egy ilyen romos épületcsoporthoz érek, csontvázak, stb. A gondom az, hogy ha teleportálok, kilép...
Próbáltam patchelni, de ha felrakom a patcheket, a crack nem megy vele, ha pedig nem patchelek, szinte mindig kilép...
Van erre valami megoldás? Nagyon jó lenne a játék, szívesen játszanék vele, de így elég nehéz, gyk. képtelenség.

zsirfecske
támogatlak! abban is hogy 1.08-at 1.20-szal keverni már télleg túlzás...
meg abban is, hogy igenis azis számít, hogy hogy néz ki a kari, nevéhez képest milyen harcstílust használ stb. istenem nekem még a kaszt neve is fontos, ha nem tetszik nem indítok olyat egyik rpg-ben sem 😊

shorlex: tracker set csak fullosan jó akkoris, úgy szép és hunternek leg/armgard azért nem csak a plusszok miatt kell. jócuccok amúgyis.

7ryan7: húhú akkor ez a táp karid mennyit sebezne a brigandom huntmaster íjával tejósiten. kíváncsi lennék azért...

amugy a warlockomnak 1 deathja van, 49 esen legend kozepen, azt az epic bika okozta... az valami nagyon durvat nyom😉 mondjuk erdekes h baratnom elsore lenyomta champel legenden, kozelharcossal;>

"tedd fel az 1.08-at és ott gyakjál, aztán ha majd lesznek jó cuccaid, akkor nyomass 1.20-at"

Érdekes játékstílus, én biztos hogy nem fogok így játszani. A cuccátadásnak sem látom sok értelmét, amikor diablóztam akkor is megtalálósan játszottam, számomra sokkal élvezetesebb ha egy karakter maga találja a cuccait nem pedig rárakok minden jó cuccot.

1.20ban meg szépen esnek a jó cuccok nekem legalábbis, szet is és kék tárgyak is.

A rangerem meg csak ijász lesz, ranger ne dárdázzon sztem.

Persze mindenki úgy játszik ahogy neki tetszik, csak leírtam a véleményem.<#wink>
szerintem a health reduction az vitality damagenek szamit..
mivel az undeadnak meg a contruktnak nincs vitalityje, arra nem hat..
Egyebkent nemtom lekapja e oket, mert ugy van h mindig az aktualis eletet szedi le %ban, olyan mint a static field diabloban, csak meg stunol is.. (undeadot is, a construktot asszem nem)...
Gondolom a vitality damage resistance eseten nem kap le annyit, amivel legnden megvannak aldva sztem a bossok, de a deathchill auranak a 3 ik passivja lehuzza a vitality dmg resistet, a zaszlo ha meg igy elkezd 'langolni' akkor azmeg lehuzza a damage meg a stun resistet, szal ezek igy buntetnek. Az hogy resist mellett mennyit szed le a bossrol, nemtom, bosstol fugg, resistol nameg attol h mennyire eros a deatchillem... De latod h milyen gyorsan lekapom a manticore eletet, persze lehet a lich meg az outsider is elkapta, de sztem az a nagy 2-3 ugras az elejen nekem koszonheto.. lathato h maxon van az elete, elkezdem castolni a hornt es azonnal leviszi.. de majd 1x kiprobalom, hogy csak ancestralokat idezek, mer azoknak nincs reduction, aztan megnezem ugy hogy viszem a bosst.

Te Dudo, elvileg egy instant war horn 4× lenyomva kinyír mindenkit, nem?
nem tudom hogy a 25% reduction, amit ad (vagy pl. a farkasoknál is az õ reduction-ük) az alapból mindig megvan akármilyen resist ellenére?
Azaz ha nyomsz egy war hornt, akkor lemegy az élet 25%-kal, ha tetszik, ha nem? Ha nem így van, akkor melyik resist blokkolja? és esetleges blokk mellett mennyit vesz le mondjuk egy bosstól?

a DPS nálam is ryan karijának megfelelõen alakul, csak nekem ugye nincs oak, de így is van 4400 life, ami nem sok, de túl lehet vele élni.
hogy mi kell hozzá íjásznál?
tracker setbõl sem minden, me pl. egy conqueror bracer többet számít, egy athena greaves szintén.
apollos will gyûrûk alapok, és nekem afrom van a life és a res-ek miatt, de különben ha még felpakolsz egy pendant of immortal rage-et, vagy egy myrmidons pendantot, akkor minenkinek KO.
Na ehhez jön egy fury of the 3 amazons dárda, ami kifejezetten slayerre van kitalálva.
És mindez nálam csak aurával ennyi DPS... 😄 Se zászló, se call... És ha az is van, hmmm

manticore nincs csak epictõl, hydra meg csak legenden.
manti fayum oasisnál van, északkeleten egy barlangban, hydra meg az athén elõtti mocsárban.
És ne feledkezzünk meg talos mesterrõl (közvetlenül myno labirintus elõtt) és dragon lichrõl (orient, egy barlangból kijövet valahol egy külön kijáratban, azt nem tom így belõni pontosan).
Ezen a junik bosook. 1.08-ban erõsebbek mint titán. De azért az a bika sem semmi már epicen is, ami a jade palace elõtt van...

Nekem csak a legendarys titánból esett ki a ful szet ugy hogy kb. a felet az Oracle-val szedtem össze! Én hp-ra semmit se raktam de igy is van 5200 felett életem heart of oak-kal és bõven elég! Dex-re nyomtam sztem a legtöbbet(800as az értéke), intre semmit, Str-ra meg össze-vissza! Resistem-nél csak a tûz és a pierce van 0% fölött(2 apollo will miatt) mert sajna a tracker's set kevés resistet ad😞 Dps call of huntal meg farkas aurával 6500 feletti Herackles-bowval! De általában Artemis bowval megyek mert 21%os healt reaductionja elég de igy is meg van az 5800as Dbs!

Köszi. Na majd átnézem mire pakoltam.
Esetleg valaki meg tudná mondani h a tracker set kieshet e epic titan runnal? Meg esetleg még azt hogy mit szoktatok ijjász karira pakolni h mindenkinek 3-4k+ HPja van meg resist meg mittomén mi és mellé 3k+ DPS. 😊 Nekem jelenleg 51en 2200, ami nem tûnik soknak, a resistek meg -70 és 50% között változóan.
A farkas pedig teny h jo, de azer orinten kapnak majd az arcukra, de persze ha melletuk vannak a warriorok is, akkor azer joval kevesebbet kapnak.

Shorlex: valahogy ugy, de nem allok, hanem enis dolgozom folyamatosan, rakom a zaszlot meg shift+bal klikkel nyomom a War hornt megallas nelkul, ez az 1 tamado skillem van, de ehhez semmien attribute nemkell..
Es mondhatjuk h eleg durva.. Ugyhogy van kb 450 koruli intem a cuccokkal, es minden mas lifen van.

Hogy, hogy jutottam el 36 ig recharge nelkul..?😄 hat mimassal mint ternionnal😊 Ment is vele gond nelkul, 1x haltam be a karival, de akkor 10x ugyanattol a csontitol, ugy hogy akkor epp jott velem egy druid is.. 32 esen.. mikor megolt 6 odjara minket, alt taboltam, h ezt felkell vegyem frapsal, de valamer nemvette fel ez a fostalicska.. durvan bugos csontvaz volt epic labirintusban, persze ez mostmar nem fordulhatna elo instant War hornal..

Ja mégegy kérdés! Merre találom a Manticore?-t mert ugye a Typhon megálított de hát õ van a végén nemde? És manticore-al eddi nem találkoztam. Kösz.
valaki meg tudja mondani, hogy a bika a jade palace elõtt mire sebez? mert a tûz az rendben van, de van amikor elkezd egyet ugrani, nyom valami szintén tûz jellegû dolgot, és fire resist ide, vagy oda, 8500 healthnek mindegy, azonnal meghalok ha véletlenül elkezd fagyni a game.

Bazz, ugyanolyan gyilkos valami, mint az act2 telkine fénye, vagy manti, talos, ha nem erõsebb...

Kösz.
Kösz nem fontos.(és a szívem is fáj). De tényleg mi is ez a titanrun? csak urnderground TQ-s szleng?<#vigyor3>
A titanrun:
1.20nál nem csodálom hogy nem tudod... 😄
szóval ha már végigmentél a pályán, és visszamész ugyanoda (azaz pl. elérted már az epic fokozatot de mégis normalon kezdesz el játszani, vagy legend-epic, mindegy) akkor mindig az olymposon találod magad.
na ott fogod magad és elkezdesz rohanni mint az õrült, nem gyakod le az nmy-ket hanem csak rohansz és rohansz közöttük, amíg elérsz Typhonhoz, azt legyakod (1.08-nál semmiség, csak vigyázz hogy a szobrokat ne találja el), és összegyûjtöd a cuccot, amit dob.

Akinek sok junik cuca van, az a 80%-át mind így szerezte (akármilyen áttételesen is).
Aztán fogod magad, kilépsz és az egészet kezded elõrõl.
A célja, hogy minél több junik cuccot gyûjts össze.
Van olyan hogy 20 runig nem ad semmit, de van olyan is, hogy egy runon belül ad 4-et. Random... 😄 Nálam azért max három négy olyan run van, hogy semmit nem ad, de általában vmit szokott, még ha ugyanazt is sokszor, ami már van.

zsirfecske
vaultomban van feles tracker's armor meg legguard ha gondolod. de ezzel vsz csak fájdítom a szíved, mert 1.20 van fent és így nemtom áthamachizni.
amúgy nem hinném, hogy a cuccok konvertálódnának, csak másképp olvassa be az új verzió. sztem. trackernél meg tökmindegy amúgyis.

bocs. t/l szóval Shorlex.
OK. Köszi Shortex! Figyu szóval akkora kezdõ vagyok ,hogy nem vágom mi is az a "titanrun". Asszem megfogadom a tanácsod, felmegy az 1.08!!<#eljen>
figyelj 1.20-al is mûködik és jó a champion, csak jó cucc kell hozzá.
Nem a kari miatt kell feltenni a 1.08-at hanem a cucc miatt, ugyanis ha 1.20-al nyomod elõször, akkor nincs titanrun, nincs cucc, nincs semmi.
Én pl. nyugodt szívvel tenném fel az 1.20-at ha valamiért nagyon szeretném, mert annyi lilám van, hogy összexarom magam tõlük, de soha nem kezdenék 1.20-al

Sajnos nem tom hogy a patchek között milyen az átjárhatóság. Ezért is félnék feltenni: nem tom hogy megmaradnának e a dolgaim.

Levy:
A kis falu alatt a híd a helyes út. Ott van a fountain is, ebbõl is rájöhetnél. Ami jobbra vezet meg kicsit felfelé, az csak egy nagy tér, de nincs ott út. Ne legyél lusta ha kell körbemenni addig, amíg eléred a pálya szélét és akkor látni fogod, hogy mi a helyes út.

mindig lefagy az eljén amikor ki akarok jöni az elsõ barlangbol tud valaki segiteni köszi kell valami hozzá vagy mi
Nem akar valaki 1.08-as tracker cuccokat adni????? Bármit megadok érte😉
De a kis falu alatt van egy híd is. Arra mi van? Tudom hogy felfelé is van út csak kicsit széles😄
Az 1.08-al mûködni fog ez a kari amit 1.20-ban kezdtem vagy fejleszthetek egy ugyanilyet?<#confused>

De azért ez tényleg ki****ás. (már vagy 30-szor meghaltam sztem csinálok egy másik karit.)
tedd fel az 1.08-at és ott gyakjál, aztán ha majd lesznek jó cuccaid, akkor nyomass 1.20-at.
Hidd el, az 1.20-at jórészt a már sokat játszóknak szánták, mert a kezdõnek nincs semmije és totál ki..szás typhon ilyen ereje, ha nincs cucc.
Hagyd az 1.20-at úgyse nyújt semmi extrát, azt majd egy hónap múlva felteszed.

Jade palace - kicsit megtévesztõ.
Ami ott van portal (arra a névre van írva) az egy kis falu, a Jade palace pedig délnyugat felé van.
Találd meg az utat, néha szûk ösvények vezetnek felfele, és vigyázz a bikával majd. 😄

Aztán palace után lemész, visszajutsz egy kis úton és mocsáron át chang an-ba. Ott már nyitva lesznek az ajtók. Nem vagy messze a végétõl, kb. egy óra játékidõben, vagy annyi sem.

Hy all! Babylonia vége nagyon össze-vissza van! Most vagyok az utolsó elõtti városban(Jade paalce) és azt se tom merre menjek, mert lehet vagy 4felé menni. Meg még az elõzõ városban 2kapu egy quest miatt zárva van! ÁÁÁÁÁ
De remélem továbbjutok😄