• dudovec
    :DD gavaris pa ruszki? davaj davaj..

Ez a freeze egy erdekes dolog.. Nem akarok nagy hulyeseget mondani, de sztem a freeze/halo ugy mukodhet: ha 100% od van ellene, akkor felezi az idejet , ha 200% akkor negyedeli stb.. Tegnap amikor toltuk kicsit Shorlexel, epicen egy neander radobta a halot a brigandomra.. Namost az eredmeny azlett , hogy kb 2-3 secet alltam a halojaban mire lejott rolam, pedig van 100% om a hood miatt es tovabbi 100% az art of the hunt passiveja miatt.. Szal 200% entrapment duration reduce melett is 3 secet alltam a halojaban.. lol.. A masik erdekesseg, hogy a Conjum grant skill haloja, ami lvl 2 es (ezis erdekes , elvegre +4 all skillel tolom , megse noveli meg a halom skilljet , pedig 1.08 alatt hatott a +5 skillem a botbol hozott ancikra..) , szal ez a 3 seces halo joval tobb idore megallit barkit az olympuson (küklopsot kiveve) , mint egy 8 seces war horn.., persze legenden..

Aztan ottvan meg a skill distruption , ami 100% a conjumnak az afro amu miatt, de megis amikor stone formban allok , meg ugyis letimerezi 1 secre minden skillemet ahogy eltalal azzal a szarral.. Igaz nem sebez a form miatt, meg mire kijovok a formbol mindig max a lifeom es nincs rajtam semmi ilyen szivatas , nade akkoris.. basszakmeg:D