-
Shorlex #10945 Apám te valami brutál láma vagy... jézus úristen...
Most épp abba köt bele, hogy csinálok neki egy videot egy hű de életképtelen dual wielderről, erre az a legnagyobb baja, hogy miért nem champion! Ez a gyerek egy őrület!!! :DDDDDD tudod miért nem? Azért nem baszki, mert ha champion lenne akkor még jobb lenne a kari, mert kb dupla élete lenne te idióta, és mivel semmit de semmit nem használok defense-ből, az aurát azért csak bekapcsoltam volna champ-nél, úgyhogy oly kurva mindegy hogy champion vagy conq, a lényeg hogy DW, de jól van okostojás van mibe belekötni...
És apám, ilyenekkel jössz, hogy az adrenalin bekapcsolódott időközben... Nagyon édes komolyan ahogy próbálkozol, már nmár szűánalmas. Tudod, az adrenalin, az dob az ütésemen némineműleg, de aztán kész, ennyi, semmi többet nem tud, battle rage ugyanez. De még ebbe is beleköt hogy ez skill. Meg ha jól emlékszem úgy fogalmaztam, hogy nem HASZNÁLOK skillt, nehogy már egy mystichez el kellett volna mennem, hogy még a passzívok se működjenek (amiről én aktívan nem tehetek)? Jesszus, de hülye vagy úristen.
a 99% dodge-ről meg annyit te baromarcú, hogy ahogy dudo is mondta, hol van itt neked 99%? megint beszélsz valamit a levegőbe te faszláma, fingod nincs az egészről, hogy egyáltalán honnan lehet 99% dodge attackot összeszedni, de csak hoyg mondj valamit, a legnagyobb vereséged közepette inkább mondasz valami hülyeséget. A videon látható, így nem beszélek a levegőbe, hogy ody, archmage, hood és athena van rajtam. Ezekben van kereken 0 dodge, a két fegyverben (Romoto, csak az egyik betrayer...) szintén nincs dodge, NEM VISELEK adroit loopot, hanem két relicelhető zöld gyűrű van rajtam, és az is nyilvánvaló hogy afro amum van. EZEKBEN 1 GRAMM DODGE nincs, akkor te utolsó faszláma, honnan lenne 99%????? a passzívból van amennyi van, azt kész, az kemény 20-25%.
Szánalmas vagy...
Ahogy korábban mondtam, nyomasd neki mindenféle skillhasználat nélkül a stormcallered, max egy aurát tehetsz fel, meg na jó, tudod mit idézd meg a hülye wisp-ed hogy hasonló legyen a helyzet az adrenalinhoz (azaz kizárólag a sebzésedet növelld), de semmi tápos cucc, nulla skillhasználat!!!! ÉS HA ÉLETBEN MARADSZ AZZAL A SZAR STORMCALLEREDDEL AKKOR HAJRÁ!!!! de nem fogsz ilyetén módon.
Na enniyt rólad, te leszerepelt utolsó senkiházi köcsög tizenéves láma...