Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beast of legend küldit hol kell megcsinálni?
thx
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
És hát most csíter leszek emiatt, de hogy nem hagyom annyiban az is biztos. Rohadt gép!!!! ÁÁÁÁÁ <#violent>#violent>
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
off: nemértem ám ezt a bnet filinget. Cserebere oké de h "sajnos csak 1 volt" ez tetszik 😊 tqvaultoztok és nem duppoltok ugye? 😊
Ne haragudj, csak hirtelen annyira aranyos volt ez a halálkiáltás... <#vigyor2>#vigyor2>
Szóval epic közepe-vége felé fogsz majd ott tartani.
De tudod mit akarok mondani vele:
+60% damage to undead, demon
executor: volt "Caduceus"-om, de isenlord-é lett... zöld (legend) staffom van valahol lightning alappal és plusz lightning finomságokkal, ha érdekel esetleg megnézem ha hazaértem.
varian: íjnál nincs critical és chance to hit sem az tuti, asszem mágikus támadásnál sem ergo igen.
Az offensive ability az csak közelharcnál ütésre vonatkozik vagy mindenféle attackra?
Elég ha a .vault file-okat mented ki, mást nem kell.
És ha elküldöd azokat valakinek, akkor ezt a fajta filecserélgetést nem szeretik a patyolatlelkûek! 😄
hát ritkán vagyok gépközelben,most meg még ez is közbejön,szóval nemtuom h fogok e még játszani...
a tq ault fájljait hol találom,mert jó lenne ha megmaradna kb 300 tárgy...<#confused>#confused>
Shadow wall+ 2Signet of Hope+Bellerophon Greaves
Shadow wall: 50% less damage from undead
Signet Of Hope: 44% less damage from undead
Bellerophon Greaves: +60% damage from undead
Gyakorlatilag halhatatlan vagyok a csontiknál😉
Grusalak: skill distuption nem blokkol semmit amit titán bácsi használ, oda mana/lifeleech resist kell meg a meteoresõ és ice/lightning lövés (nemtom melyik) ellen megfelelõ resist.
végre jött kékhalál a level 37 thane-emre, persze mivel csak néha játszogattam vele nem mentettem le a karit level 34 óta. úgyhogy most tényleg befejeztem a játékot...
azért szép eredménynek tartom epic olive branch küldinél 37-es szinten a hippocrates' vest-tel elért 6256 hp-t. na csáó
Mivel közelharcos a kari és minden ~5ik ütésre (ami gyorsan jön...) befigyel a Pulverize, így ez elég fontos infó lehet... :-D
Köszi!
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Én konkrétan most már csak legenden titan runolok, 1.08-as verzióval. Typhoon kicsit idõigényes, de viszonylag könnyen ölhetõ.
Ha nagyon bekeményedik tõle Typhoon, akkor inkább nem tenném fel.
Szerintetek?
hat championnal is be lehet halni siman, majd rajossz😄 persze ha vegig safety playezel, 3 farkas nymph meg 5 warrior, tavol allsz es zaszlozol meg refresh orba szajba.. vegig tudsz menni, de miertelme 1 harcosnak ha nem harcol. sztem ugy ma' kicsit uncsi lenne...
baratnom tegnap fejezte be a legendet champel, 54 esen vegzett, van 1 csomo halala, de epicen tobbszor halt joval mint legenden, sõt meg normalon is.. elso karija volt.
Áruljátok el, hogy szerintetek egy championnal, vagy egy 100rec-es warriorral, spiritistával hogyan lehet behalni? Mert nekem hál' isten eddig nem sikerült és az nmy kísérletet sem tett rá eddig hogy ez másképp legyen.. 😄
Na csak azé kérdezem, mert ha gázos a helyzet akkor ancestralokkal végig lehet írtani az egész gamét, nekem csak annyit kell tenni, hogy úgy nagyjából a monszták közelébe megyek... Persze nem csalom végig a gamét azzal, hogy én csak állok mint a szamár, de be kell valljam õszintén egy Talosnál elég fincsa volt nem odamenni. Mondjuk ahogy elnéztem van annyi lifém, hogy túléltem volna a lépését is (egyelõre csak epicen) meg a stunt is utána, de minek kockáztassak? Próbálom építeni a nulla halál champot. 😄
Végig +22% exp-el tolom, az is hozzátesz a dolgokhoz, úgyhogy ez a kari... Hmmm... Állat. Petet idézni csak nehéz helyzetekben kell (télleg csak akkor), akkor meg lehet orrvérzésig. Nem tudom hogy és hol lehet egy ilyen karival behalni. 😄
Viszont egy éeszrevétel:
Nem tudom hogy Nálatok is így van-e, de pl. nekem a champnek már most kétszer akkora alife, mint a slaynek. Ennek ellenére ha pl. bemegyek egy nagyobb csontiseregbe, azért csúnyán le tudnak szedni (csak az undeadek, mert megtartottama jó szokásom a converted to healt-el... 😄), nagyjából ugyanúgy mint a slayt.
Létezik az, hogy a game az nmy-k sebzését az életed mennyiségétõl is függõvé teszi???????
Egyenlõre jobban élvezem vele, mint az elementalistával... <#vigyor>#vigyor>
Küklopszoknál egy kicsit megrémültem, amikor 3 egyszerre ütött, aztán lement az életem 30%ra, de Typhonnál: Colossus+Onslaught+Zászló+Quick Recovery+3Shrine, és olyan gyorsan szétkaptam, hogy csak lestem. Az ancestralokat nem volt idõm hívni :-D
Egyiptomban lower nile-nál van egy mellékküldi, a neve: the beast of legend/egy lerombolt kõtemplom elõtt álló ember adja/ valamilyen scorpost kell megölni, a jutalom xp és 2 skillpoint már többször is bejártam lower nile területét de nem találom ezt a lényt, valaki esetleg emlékszik rá merre van?
Elõre is köszönöm a helpet.
Szerettném megkérdezni ha Conjuer-t akarok csinálni akkor mirre kell fejlesztenem ?
A válszt elöre is köszönöm
amúgy a tq simán veri diot másban is: nevezetesen titan questrõl elhiszem, hogy lesz folytatása, diablo2-rõl meg már olyan 5 éve (hehe) nem...
kör alakuak passivok. meg az különben is lich kinges skill, a lich használja
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
bocs az off-ért.
hulye kerdesre hulye valasz<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
😊))
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
és persze ez még 1.08-ban volt, 1.20-ban az alapsebzést olyan 30-cal megemelték. arról mondjuk nincs képem, de a dps ott 4000.
és persze vannak ennél simán jobb huntmasterek is...
azaz pl. tracker's hood, archmage kesztyû, deathblossom, heka staff, mantle of amun ra, polaris stb. ugyanúgy csökkentik a recharge-ot.
War horn+ lethal az kiralysag! Bar en inkabb felraktam neki egy 200 as speart. A farkas teny h jol viszi a mezei monstat, meg adnak strenght of the pack aurat is, ami q jo, de egy jo ijasznak igazan csak tankolni kellenek a farkasok sztem😊
Tudna nekem abban segíteni valaki hogy spirit mastery-bõl miket érdemes kifejleszteni?Eddig a lich king-et fejlesztettem ki,de azt fullosra!