Még mielőtt a faszod arra vernéd hogy a te elementalistád meg stormcallered jobban és gyorsabban nyomja, vedd szemügyre a karit: ez a kari dual wield, ahogy kérted, pajzs nuku. Skillt nem használok, mint látod nem is tudok, mert levettem slotról ahogy mondtam. Egy "skillt" használok, az onslaught-ot, aminek nem minden passzívja van kifejlesztve annak ellenére, hogy ilyen formán jól jönne, de a kedvedért ezt sem fejlesztettem ki. Továbbá nem cseréltem felszerelést, annak ellenére, hogy nem kell a 100%rec, ugyanúgy minden szar (archmage clasp, hood, ody) rajtam van a jó kis cuccok (conquerors bracer, ares war helm, achilles armor) helyett.
Na és akkor nézz és láss, nyisd ki a szemed baromarcú, és csak pislogd ezerrel hogy milyen KIBASZOTT EGY ÉLETKÉPTELEN KARI EZ BAZMEG!
ÉS HA VÉGEZTÉL A PISLOGÁSSAL, AKKOR CSINÁLD UTÁNAM A KIBASZOTT ISTENVERTE STORMCALLEREDDEL!!!! Csináld utánam te anyámasszonykatonája, hogy nem használsz skillt, egyet sem, soha, egyet sem, max az aurát teheted fel, mint kb nekem az onslaught. Csináld utánam te ász, hogy életben maradsz mint láttad elég sokféle szörnyit próbáltam összehozni. Csináld utánam, hogy nem veszel fel übertáp cuccokat, hanem ilyen - a követeléseimnek megfelelően - hasznavehetetlen szarokkal nyomulsz. CSINÁLD TE ÁSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS POFÁZZ UTÁNA!!!!!!!!!!!