virs lee#10888
Aha, érdekes mód nekem mindig volt kivel, te ácsorogtál állandóan a cseten, és siránkoztál hogy sosincs fenn egy csapatra való klántag.
elvegre nemkerult volna oda soha a 'rip' tag a 88-os sorcid vegere
Nem is engedtem hogy odakerüljön bármi is, az az én karim, nem szorultam sose hogy klántagoktól kuncsorogjam össze a cuccokat mint te. :DD
Execcel eleg jo kis teamet hoztunk ossze, felszereltuk cuccal aki csatlakozott hozzank, sot meg olyan klan accok is voltak, amibol a klanon kivuliek kaptak haversagbol.. nemtom kinel lattal ilyet , de igazabol mind1, regvolt le van szarva..
Exec is tőlem kapta a dual leech / 32% mf amut, amiért hetekig wispelt nekem hogy cserljem el vele, szal nem valószínű hogy rászorultam volna az ingyencuccotokra (amiből nekem is volt bőven, nem 1 havert szereltem fel, főleg LOD-ban), szal...
Annyi koze az outsidernek az ancihoz
... hogy semmi. Még az osztály se stimmel, warfare vs spirit ugyebár, neked akkor még a ternionon kívül sötét folt volt a TQ, de most elő akarod adni magad.
megsem tudtal rajonni arra, hogy stoneformolhatnal titan killnel sorchi mesterkem..
Mit akarsz te stoneformolni egy chain light közben, májesztró? Biztos hogy te ugyanazzal a játékkal játszol, mint mi?
Na.. sikerult megtalalnod a refresh melle a warfare legfelso skilljet , mindjart allittatok neked 1 szobrot...:D
Nekem legalább sikerült, neked meg nem. Ez van, lehet irígykedni hogy nem neked jutott szedbe, pápá...
Itt csak te kötözködsz shorlex haveroddal együtt, és még rám akarod kenni? LOÁL vagy pubi! Kár hogy vissza lehet olvasni az egész fórumot, és mindenkinek kiderül belőle hogy ti ketten vagytok a szarkeverők. Ezt most hogy magyarázod ki?