Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy all! Vlaki akinek fent van az 1.20 az meg tudná nekem mondani hogy minden tárgyból kivették a recharge?!

zsirfecske
hippocrates' vest télleg király, bár az a lila chest-ek közül a gyengébbik fajta, kis armorral. 37-es thane-re epic megarában jó 😊

Tárgyanként egyet. Kékre és lilára nem lehet.
"kövenként" változó. vagy 3, vagy 5

Hány db kavicsot vagy követ lehet belerakni 1 cucba?
Most énis 3000-rõl feltoltam 4200 körülire

Hippocrates's Vest ultra-király cucc😉

Egyébként most legenden vagyok a legtermékenyebb... Rimschythe, Battlemage Greaves+fejcucc, Shield OF Gluton, valamilyen walking staff

ezt mind betermeltem Megaráig legendary, görögben

Az ijászok kegyetlenül erõsek lettek, a Cyclopsot valamiért, egy colossus+study

Egy batter+ egy bejött volley és meghalt...... lvl 46
Én is ezt mondtam hogy boss ellen jobb a spirit petjei de ha csak simán gyakni kell akkor a farkasok sokkal hasznosabbak sztem! Nekem is 1 szurás minden a warlock-kal megy 1-2lövés a oracle-val ugy mint neked de rangeremnél van farkas és sztem nagyon jol irtanak! Meg az is igaz hogy a nyilasom nincs 100%recharge-val megáldva ugy mint a warlockkom igy nagyon jol jön a refresh is mert igy állandó call of hunt-tal tudok menni! De az cink hogy 100%os rechargeos lethal nagyon gyorsan lehet haladni! Nekem Kydoimos van még bent fegyõnek igaz igy kicsit kisebb a sebzésem de a warhorn-nak köszönhetõen lebénítok mindenkit! Igy olyan a szitu mint vlami kivégzés csak áll az ellen és pusztul engem meg se ütnek😄

najo ezt lehet beneztem , mer oracle/warlock... nemtom, nekem conjurer van ternionerbol , 2 loves max egy csoport, warlockal pedig mindenki 1 utes, de kesodbalassal is kiirthatok egy tomeget. valamit nemjol csinalsz;> jok a farkasok, de nyom talos 1 lightot es osszeesnek, meg sztem azer kozelse olnek ugy mint 1 spirit aggal megaldott kari.

ternion + lethal ??? LOOL??? <#wow1><#wilting><#hehe>

zsirfecske
1000-re felnyomtam az alap hp-t, 896/672 warfare/storm mastery-kbõl, többi cuccokból (prokopios +17%, 2 zöld gyûrû +10%-kal meg hps ankh relic-ekkel, +9% pajzson). valahogy így kijön 😊 basszus nature-rel már 10k-nál járnék?

zsirfecske
júj lethal stirke recharge nélkül? de az mienmár jobbklikken? naggyon durva lehet, én briganddal nem próbáltam kifogytam a skillpontokból sajna.

amúgy nature ág mennyire durva már? 74 szint kéne a full kimaxoláshoz, sztem ez el van tolva kicsit.

Hy all! Sztem a spirit petjei nem sokat érnek a monszták ellen csak bossok ellen jook! Van egy 55os Oraclem és egy 49as warlockom és azt tapasztaltam hogy a tul lassan ölnek! Terrimionnal és Lethal strike(100% recharge-val) haladok! De rangeremmel a farkasok sokkal hasznosabbak az egyszerû monszták ellen, mert maul és a aurájuk sokat segit a harcban! És 3 farkas az már ténleg darál! Pillanatok alatt szét kapnak mindent! Igaz a bossok ellen néha be-behalnak de akkor is ászok😄

zsirfecske
köszi 😊

amúgy örzõ volt már (guardian).
assassin elhet orgyilkos mégis lehet jobb mint bérgyilkos.

Wardent kikerestem a szótárba....

Volt olyan is miszerint börtönfelügyelõ😄
Grusalak
úgyszintén zsírfecske neveire szavazok.
amit még említenék warden esetleg õrzõ jobb, mint a felügyelõ... mégsem iskolában vagyunk <#idiota>
De azért egy picit védlek is: Assassin valóban Orgyilkos, de amivel "foglalkozik" azaz orvgyilkosság, így könnyû õket összekeverni. Ez a szép magyar nyelvünk nehézsége...

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

kemotox
péntek 13 😄DDDDD

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Uh, hogy jártam!

Tegnap este, valami isteni sugallat arra vezérelt, h a játék mentéseirõl csináljak másolatot, arra az esetre, ha gáz lenne. Csináltam is. Erre ma belépnék, erre kékhalál, és a mentésem elszállt!!! Összes quest eltûnt, stbstb.

Hála az isteneknek!

helytadok, sztem is az általad leírtak a jók, a "piromániás"-on meg szakadtam, bárgyú fordítás.
Juggernaut jelentése:
eltipró erõ
gyilkos erõ
hindu isten visnu egyik alakja
könyörtelenül elpusztító erõ
kamion

lehet válogatni, csak na az uccsó^^

Furcsa ez a random nevezetû dolog

Kb 10 titanrunig folyamatba sárgákat kaptam( najó közbe eldobta a Warrior szett, kesztyûjét és sisakját😉 ) az utániba meg kaptam:

Ring Of Gaia, Hippocrates Vest, Shield Of Gluton

😄 eppõl a Hippocrates Vest ami nekem nyerõ

Ja lvl 35-ön 5ezervalamennyi életet hogy tudtál összehozni...

Nekem most van csak 4000, 44-esen
zsirfecske
én azért a fordításba belekötök:

brigand = útonálló (bandit a bandita)
rogue = zsivány (mint minden más játékban)
ranger = erdõjáró, erdõkerülõ, kósza bármi, csak ne vadõr 😊
stormcaller = viharidézõ inkább mint viharhívó
pyromancer = tûzgyújtó vagy vmi de semmiképp ne piromániás 😊
assassin = max orgyilkos de sztem inkább bérgyilkos
theurgist = szellemidézõ esetleg csodatevõ de semmiképp sem teológus...
slayer = pusztító
elementalist = elementalista lehet bõven ha már illúzionista stb.
avanger = avenger (elírtad amúgy jó a bosszúálló esetleg megtorló)
defender = védekezõ, védelmezõ bármi csak ne védnök...
juggernaut = na erre kéne vmi hiszen kolosszus tök más

sztem. bár ezek pont fórumos szavazásra való dolgok...

kispancsi
Valaki segítene nekem a teljes térkép lefényképezésében, hogy magyarúl is felkerüljenek a questek? ha segítenél akkor pm/e-mail nekem légyci, megtaláltok tudjátokhol.

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Helló!
Olvasgattam a fórumot és hát meglepõdve láttam, hogy csak úgy repkednek itt a 3-5k DPSek meg a 4k+ HP. Én most kezdtem el a legendary-t egy 46-os sage-vel(fõleg a storm ágra pakoltam, abból is a passzivakra és 1x aktiválandóakra amelyek folyton mûködnek, lightning és hasonlók kilõve), de nekem jelenleg 850 DPS és 1700 HPm van és jó 50-70 resist mindenre minuszban. 😊 Eddig egész jól megy, mikor épp nem kötöznek le a kentaúrok meg nem stunnolnak be. Mondjuk azon is múlik ki kit vesz észre hamarabb.
Ami cuccot eddig gyûjtöttem két dologra épít, attack speed és slow ami egész jól megy is. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet elérni ilyen 3k DPSeket és hogy milyen cuccot javasoltok egy ilyan karira?
zsirfecske
nincs stash sajna, TQvault nevû progi használatos a cucctárolásra/karakterek közti cserére. keress rá alul, 100x belinkeltük már.

remek ez az új sg felület, kb semmi sem mûködik (jól)...

zsirfecske: köszi, akkor sajna olyan nincs mint dioban pl hogy printscreen es megvolt a kép.

Még annyit szeretnék kérdezni hogy tárolásra alkalmas láda van e amiben megmaradnak cuccok, és a tárgyak ritkasága hogy jön sorba, úgy gondoltam hogy a zöld tárgyak a szettek, de amikor találtam zöldet nem találtam a szet listában...A kékek meg az úgymond junikok gondolom.
zsirfecske
epic helos, boltban elsõre ilyen fegyver lightos thane-nek:

lilák alázzák, de azért zsír

zsirfecske
Varian: printscreen és alt+tab paint, vagy tedd fel a fraps nevû progit amivel akár videót is készíthetsz

Nimrod2: http://www.titancalc.com/

Szasztok!
Izom durva kezdõ vaok és visszamenõleg sincs most sok idõm megnézni a hozzászólásaitokat. csak 1 kérdés: az ilyen champion, slayer meg thane meg brigand meg ezek, szóval ezek mastery párosítások ha jól értem ugye? ha nem létszi javítsatok ki. ha igen akkor lenne vki oly jó és leírná nekem az összeset
kösz
b-type
'reggelt 😊
a nyelvi cuccok a ..Titan Quest\Text-ben vannak és sulssz?
és ha igen akkor vki felrakná az angolt ? 😊)mondjuk ide?
thx

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sziasztok még csak most probálgatom a játekot, valaki legyenszives leirni hogyn tudok screenshotot csinálni. Ha netán volt már korábban sry hogy nem olvasok vissza kissé már álmos vagyok ilyentájt. 😊
Elõre is köszönöm.
zsirfecske
ezekszerint -100% recharge simán összehozható 1.20 alatt is, csak a gyûrûk és a relic-ek esnek ki nemtom mit nyavalyogtok 😊

😄D meg jo hogy beled kotok, legalabb lehet vitatkozni😄 egyebkent valahol jogosan.

en 1.08 nal megalltam amiota megvan, tulajdonkepp alig jatszom mar, egy heten egyszer 1-2 orat, az egykori napi soksok ora helyett.. recharge karikban latok sok otletet, lehetoseget ezert tulkepp csak ilyen karikkal jatszom, de van persze par ameiknek nincs meg..

Teny es valo, hogy a sturdy pray v micsoda... nagyon tap.
Az hogy mi sebez tobbet, onslaughtos volley ami jo esetben minden harmadik utes, vagy egy +50% str es lethal +600% al amit tulajdonkeppen masodperenkent 2x ütsz. Teny, hogy egy instant take down is nagyon üthet szinten colossuskent v valami, de az nem Slayer😉 Pierce dmg amugyse olyan jo mint a fizikalis, legalabbis az esetek nagy reszeben (ez legenden igaz leginkabb). Igy 2 adroit loop + immortal amu csodakra kepes egy fizikalis dmg-re epulo karinal.

-Igy hogy lesz meg a recharge, hogy az amu meg a gyuruk fixek?
Odysseus armor(17), Golden shield of pelaron(10) Archmage glove(46) Hood(34) marad a cipo, ami Athena...

A 100% rechargeos melee kariknak altalaban nemmehetnek fel az Adroit
loopok, mert eredetileg 2 Eye of horus kene, ami adja az intet az Archmage glovenak, 60 koruli allresistet raadasul 38% rechargeot is a kettõ, igy tobb lehetoseg van a sisakra, nem kell a hood fixen.
Igy lemondva a resistrol, es sok int pontrol a kesztyuhoz ami a legfontosabb, raadasul a rechargerol, kapunk rengeteg sebzest amitol lenyegesen hatekonyabb a kari..

Ilyen tipusu karikrol elmondhato, hogy olyan gyorsan es hatekonyan irtanak, hogyha jol hasznaljuk oket nincs szuksegunk resistekre, bar a pierce nagyon fontos, azzal mindenkepp ellensulyozni kell a -100% at, 0 ig talan tudjuk is, tovabb mar egyeb varialasra van szukseg...
Bossokatt ki lehet ismerni, hogy ne nagyon tudjanak bantani, a "hero" bossokat 1 , max 2 utessel lenyomtam legenden, raadasul azok stunolhatok is, es a health reductiont is nagyon kajaljak, felteve ha nem undeadek vagy construktok.

Az Odysseus armor -30% reqje es 17 recharge, raadasul str+dex+int tulajdonsagaval az egyik kulcsa egy nem 'mage' tipusu instantos karinak, ami elosegiti a masik kulcs az 'archmage' glove hasznalatat, szerintem ez a 2 cucc alap minden esetben!

Mage tipusu kariknal sokkal tobb a variacio..
Sztem a legjobb ha helison sisak, mantle of amun ra, vagy vestment of overlord pancelnak..., archglove, es a tobbi az szabadon valasztott, bar annak afro amu a legjobb ugyebar, es ringnek meg 1 eye of horus, a masik meg lehet barmi, bar a 2 'seal of high priest' is remek valasztas, mind harcosnak, mint varazsloval... 50% energy cost, meg 32% recharge nyerheto ki a kettobol, ami egy instanternek iszonyuan tap...

nah nagyjabol ennyi most, elfaradtam😄

Köszönöm a választ!

Grusalak
Természetesen lilában is vannak.
Tárgyak

Kérdésem lenne:
Armor szettek csak kék, vagyis epic itemeknél van? vagy lilában is vannak?

Oké, kösz a segítséget, én a "2"-es ponton lévõ kapitányt nem találtam, mert oda nem mentem. De most már tudom hol keressem!! 😊

Spellbinder gyengébb lehet, mint a Guardian? 😊

Sziasztok!
Annyi lenne a problémám hogy szeretném az 1.01-re felrakni az 1.20-at de amikor megkérdi hogy biztosan fel akarom-e rakni, akkor ha rányomok az igenre akkor bezáródik az install és ennyi.
magyarul nem megy a felpatchelés. Volt vkinek hasonló problémája? plz help
(jó patch-et szedtem le és eredeti exe-re rakom rá mielõtt vki megkérdezné)
Grusalak
Nem egészen arra kapitányra gondoltam... A szörny pedig a limos... <#idiota>
Maga a teljes küldetés:
-(Fõ)Kapitány, akire én gondoltam
-(Al)Kapitány, a mocsárban
-Újra a (Fõ)Kapitány
Az a lényeg, hogy ha egy küldetésnél, amikor 4 emberrel kell beszélned, és megtalálod elõször a 3.-et, akkor csak a negyedikkel kell még... Azaz a küldetés attól a ponttól kezdõdik...
(Fõ)Kapitány a 3as ponton
(Al)Kapitány a mocsárban 1es ponton
Így remélem már sikerül megoldani a küldit!

egy jobb tracker's hood eleve -38%rechargeot ad, a sárga,zöld staffokon is van -19%os recharge,archmage gloves megintcsak -46%. csak egy példa a sok közül h hogy lehet kirakni.
Dudo, nem Te lettél volna ha nem kötsz belém... 😄

Azért a slay írt leggyorsabban, mert a dárda óriásit csap és art-al (callról nem beszélek) meg legfõképpen mondjuk egy 10-11-es volley-val olyan gyors, mint a villám. Szóval a volley a siker titka.
Persze ezt az írtást arra gondoltam, hogy bemegyek a 10 fõs tömegbe és legyakok mindenkit. nyilván bossokat egy olysmi necro, mint ami Neked fent van a youtube-on gyorsabban írt, de az is csak a petek miatt olyan májer amilyen, mint az én championom lesz. A slayer meg "magától" írt gyorsan.

100%-ig egyetértek, hogy nmy-tõl függ, de mivel a game 95%-ban nem bossok ellen harcolsz, hanem szatíroktól dragonianig bezárólag szörnyikkel, ezért mondom hogy a leggyorsabban a slay írt.
Rogue-def nem próbáltam, úgyhogy lehet hogy ha valaha jut rá idõm, megváltozik a véleményem. 😄

Egyébként akartam már kérdezni, hogy az a bizonyos necro video-ban látott kari nyilván 100% recharge-al tolja.
kérdéseim: 1.20-ban ilyen már nincs, ugye?
illetve hogyan tudtál összeszedni 100%-ot? Csak mert nézegettem legend cuccokat és tizenegynéhánynál egyik sem volt több, azokat összeadom akkor kijön mittomén mennyi, d enem 100. Ha meg relicezel, az azt feltételezi, hogy nincs csak max zöld cucc, de az meg elég Neked legendre?

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

zsirfecske
thorny-t énis akartam próbálni régebben, pontosan az említett +800% körüli pierce dmg miatt (cucc+skill)... mondjuk nekem a 700-as dex is dob rajta még...

atyagatya most láttam meg, hogy az afro amum +899 hp-t ad. ollé!

helyesirásban most is a topon vagyok <#alien2>
vkinek nincs felesleges thorny maulja? kipróbálnám egyszer,a za 100%piercing jól hangzik rajta,pláne h erre jön még kb ugy 800%pierce dmg 😄
a za conjurer naggyon dva,dudo nak va na conjurere,2.5k intel,meg egy ultra staffal,ott a tüzlabda amit kilö ternionnal majdnem akkora mint maga a kari😊 a legbrutálisabb máguskari,sebzést illentöen,ráadásul van neki outsider,dweller,meg lich,covenant meg a többi ficsi dolog.
de a legjobb közelharcos amit eddig láttam az vagy az a guardian ami a videón volt,vagy az a champion,amelyik 2thorny maullal nyomta, +tracker,immortal amu, meg 2apollos will,athena greaves,de a késdóbáló cirkuszi mutatványos is naggyon dva,haverom olyan stilusosan tolja,ha szerzett egy csint kinai szettet,hirtelen nem tudom a nevét,felvett 2 sabertothot,és ugy dobálta a késeket.
avengeremmel nem raktam életre,meg is látszik, fö a sebzés ,tüz és pierce resist elven lett megcsinálva,és legend olumposon kivül nem tudják megölni ugy igazából,pedig iszonyat keés a zélete,a sok halál lag,vagy butaság miatt volt. nagyon hangulatos a karival az egész játék, de még mindig akkor volt a leghangulatossabb a játék sztem mikor 2 fullijász takaritott 4-4k dpsel<#hehe>.
ja és,még igyis volt olyan legend elején mikor fecke ijazott mint állat,én eg tankoltam 2.5k élettel a dwellerrel😄
ha gáz volt egyszerüen lerendeztem ezógy stone formal,és megittam 1pálesz,kezödött elöröl...
Igen, szerintem mágussal nem annyira élvezet ölni, legalább is egy idõ után nem!!!
Azt tudom, hogy két fegyverrel nem harcolok soha többet, mert az egyenlõ a halállal!!!!
Legalább is ameddig nem változik meg egy-két skill, vagy nem csinálnak egy blokkos képzettséget. (az a dodge azért eléggé elmarad egy erõsebb pajzstól)

Hát most kipróbálnék vagy 3-4 karit, de elõször a Bone Charmerrel végigtolom, s felviszem legalább 50 fölé!
Champion-t vagy Slay-t próbálom majd ki sztem, aztán majd meglátjuk hogy mennyire életképesek! 😊

Hat sztem championnal harcolni kell, ha mar 'necrozol' , akkor spirit-warfare sztem jobb, es gyorsabb is.

Hogy miert a slayer irt a leggyorsabban kozelharcos karik kozul az szamomra rejtely😊 Teny h q nehez eldonteni, leginkabb az aktualis enemytol fugg, de sztem a bosst leggyorsabban az a kari oli amiben van spirit ág, mezei szornyet meg a rogue/def viszi a legjobban altalanossagban.

de most fogom fel, hogy egy scepter of hades-el lehet elvileg, hmmm, számolok: 5+3+1+1+1, azaz 11 pet. Az sem rossz 😄

összességében a sooth a legjobb kari, az easy fokozat... 😄
Magas élet, jó petek, ternion, óriás DPS, és jól felszerelt cuccokkal talán meg sem nagyon lehet piszkálni. De ezt is úgy mondom, hogy pl. egy conjurer tûzbottal meg olyan írtásra képes, hogy az elképzelhetetlen, viszont rozogább.
Igazán különbséget tényleg aszerint lehet tenni, hogy mágus vagy közelharcos és ebben a kettõs felosztásban a mágusok szerintem verik a harcosokat, csak talán a game élmény kárára.

Közelharcoson belül aztán különbséget tenni, hát az nagy feladat.
Mert ha a legtúlélõbb kell, az a guard. Azt nem lehet leütni. Ha a legnagyobb sebzésû, akkor egy rogue a lethal strikkal. Ha a leggyorsabban írtó, akkor slayer. Ha aránylag biztonságos de gyorsan írtó, akkor warden. Ha a bossokat is jól bíró, akkor champion, vagy egy conqueror. Hidd el, nem lehet eldönteni.

Én azért a champ mellett vagyok, mert refreshelt ancestralokkal ott is jó lehetek, ahol közelharcba csak "félve" bonyolódnék. Ha úgy tetszik, pl. egy manticore-t kicsináltatok csak a 9 petemmel úgy hogy csak a közelébe kell mennem, ha behalnak, megidézem õket újra, csak idõ kérdése, 100%-os siker és biztonság. Ugyanez telkine-eknél, vagy más bossoknál. És a 9 pet nagy tömegekre is hatásos, azzal sem lesz soha bajom. Ugyanakkor el kell ismerjem, hogy maga a kari nem lesz egyedül, önmagában a legnagyobb írtógép, sõt... Azért persze nagy lesz a DPS, de nem feltétlenül a kari, mint olyan érdeme, ha végigmegy.

Na arra én is rájöttem, hogy legalább dupla annyi skill pont kéne szintenként, de azért így is nagyon tetszik, s Epic közepén ez az Automatoi izzasztott meg nagyon, mondjuk az rendesen!
Még a 8-10 fõs táborokba is be tudok rohanni, ahol min. a fele íjász 1-2 mágussal megtámogatva, s a csontváz seregek között is elég jól elvagyok! 😊
Ha a Bone Charmerrel végigtoltam, lehet elkezdek egy Slay-t, így majd össze tudom hasonlítani a kettõt!!! 😊
Amúgy eddigi tapasztalatok szerint melyik talán a legerõsebb karakter kombó?
Persze gondolom megoszlanak a vélemények, de mégis.
Tudom, hogy elõször is két felé lehetne osztani: Harcos/Mágus beállítottság, s a harcoson belül is a brutál támadó, vagy a mindent túlélõ, de lassabban irtó karkaterre.
De úgy összességében?

Akkor nálam lehet valami gebasz, mert a kapitányhoz odamentem, beszéltem vele (2-3 katona áll mellette).
Elõtte kitisztítottam az egész mocsarat.
Be is adta a küldetést, de hiába beszéltem a kapitánnyal újból, nem történt semmi.
Arra a Life Lich-es lényre gondolsz talán.
Tehát, ennek a küldetésnek az a lényege, hogy megtalálom a mocsárban lévõ katonákat, beszélek a kapitánnyal, s meg is kéne adnia rögtön az Xp-t.

Más: Bone Charmerem van, s Typhon droppolt is egy kék lándzsát, azzal megyek, 550-600 körüli dps-em van normál esetben, most vagyok 34. szintû.
De az az AUTOMATOI vagy mi, kinyírt kb. 10-szer.
Nagyon durva!!!!
Meguntam, s megidéztem a 2 petet (spirit ág), majd fogtam egy zöld nyilat, s löttem-futottam, löttem taktikával szétkaptam.
Arra kellett figyelnem, hogy a tüzet ne használja, ezért nem szabad túl messzire futni, de így is figyelni kell arra a halálos villámra (diablós NOVA 😊). Nem volt könnyû, eddig ez a legdurvább mob szerintem, ill. 3. act végén a Telkin, ami Hp-t szipkáz keményen, mely ha szintén eltalál, belehalok.
Szerintem a Hunter-Spirit párosítás nagyon jó, Ancestral harcosok is jók lennének, de kárpótol az Outsider, ami egymagában sebez szerintem akkorát, mint a 4-5 harcos pet.

Bone charmerem is van, télleg egész jó de van egy nagy hibája: skillpontok.
Zabálja a skilleket...
És nincs nagyon hol spórolni vele. Míg egy slaynél ahogy mondtam, a marksmanshipet, take downt megspórolhatod onslaught miatt, vagy egy rogu-nál a lethal strike-al mást spórolhatsz le, addig a spirit meg a hunter annyira nem jön össze, hogy ehhez hasonló lehetõséged nincs és az egyik ágra csak nagyon kevés jut...
Most gondold el, hogy mindkét ágnál millió és ezer dolog van, amit ki lehet és ki KELL(ene) fejleszteni, de nincs annyi skillpont...

Itt bukik nálam a bone charmer, pedig állat kari, az egyszer biztos