• dudovec
    jezusom:DD Konyorogtunk tahutinak:D ez nagyonjo:DDDD pedig diablo2.hu forum azzal volt tele, hogy szegeny sorcikaddal nem partyzik senki.. Erre mindig azvolt a kerdesem, hogy menem jaccol ismerosokkel? (erre sosem volt valasz, merthat ciki lett volna aszondani h nincs kivel..) Ezt nagyonjol tudtam, szoval meg azis lehet h hivtalak a klanba mert megsajnaltalak mar, es nem azert mert magasan vezetted a halal/perc statisztikat, hanem azert h jobblegyen neked... elvegre nemkerult volna oda soha a 'rip' tag a 88-os sorcid vegere.. Mert mondhatsz akarmit, Execcel eleg jo kis teamet hoztunk ossze, felszereltuk cuccal aki csatlakozott hozzank, sot meg olyan klan accok is voltak, amibol a klanon kivuliek kaptak haversagbol.. nemtom kinel lattal ilyet , de igazabol mind1, regvolt le van szarva..

Ezekre a koholt vadjaidra h en masolgatok, nem reagalnek semmit.. Ez az egy maradt neked, mas fikazasa , ahelyett h mutatnal valamit, de tudom h nemfogsz, mert nemtudsz.. Mert szerinted mindenki mindenre rajon...igen rajon , erdekes megsem tudtal rajonni arra, hogy stoneformolhatnal titan killnel sorchi mesterkem..

Annyi koze az outsidernek az ancihoz, hogy eros pet , 3 perc cast delayes , 32 es skill es ugyanugy a refresh tolti.. Na.. sikerult megtalalnod a refresh melle a warfare legfelso skilljet , mindjart allittatok neked 1 szobrot...:D

Amiota visszatoltad ide a keped azt varod, hogy mibe lehet belekotni. Nezz korul, ki tamogatta itt ezt a viselkedest amit tanusitasz v ki ertett veled egyet amikor lealltal okoskodni... Tudom, tudom csak mi 2 en szoltunk neked barmit is , valoban.. a tobbieknek volt annyi esze, hogy ne szoljanak hozzad ,mert felesleges..
    Tudom, mindenki fasz es te vagy a szent meg az okos.. Legyen