Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Outsider tényleg ultra brutál pet!!!!
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Sztem legenden nehéz lesz vele, de táp cuccokkal talán túléli.
De egyre érnek vele a meglepetések.
Life pl. több mint 3000 most hogy lvl25 vagyok, a slayernek lvl50 körül volt 3000 alatt... 😄
ÉS eddig a nature ágra alig tettem, oak 1-esen van, igen, csak egyesen, úgyhogy azt sem lehet mondani, hogy az duplázza meg. Hát én ezt nem értem...
Ha ennek a karinak is lesz vagy 7-8000 lifeja (afro amu, szettek miatt még több???), mint egy jó kis guardiannak, akkor xarok az elvesztegetett str pontokra, mert nem lesznek írtási gondjaim, igaz, hogy colossus form, meg pajzshasználat kiesik, de egy igen tápos cucc szószó pótolja, viszont ancestralok... Alig bírom kivárni hogy legend 20-as ancestralokkal szaladgálhassak non-stop. 😄
És hero még mindig háromszor annyi jön, mint a korábbi karikkal összesen. 😄
De a kezdeti lendület a kékdobálásokból apadt!! 😞 Majd megregulázom a randomomat.
4k a DPS-em, nem az erõm, Te! 😄
Az élet lehet annyi, hidd el, és érdemes is rá tenni egy slaynél. Ha pl. Isent kérdezed, akinek asszem kemény 2500 health-e van az Avengerével (lvl 60 felett), akkor õ azt mondaná, hogy nem olyan fontos az az élet, mert óriási DPS-el ellensúlyozható. Nekem kicsit más a véleményem: én azt mondom hogy inkább legyen egy picit kevésbé írtó a kari, de ha lehet élje már túl az nmy-ket...
Ha slayt csinálsz választhatsz két megoldás közül: vagy szépen építgeted úgy hogy str és dex mellett idõnként teszel health-re, vagy amit én csináltam: lvl 45-50-ig alig egy kis health (ímmel-ámmal, me azért egy kicsi kell), utána viszont csak az.
Talán a második azé jobb, mert még epicen sem annyira hihetetlenül fontos az élet, viszont minél elõbb juss el addig, hogy a tápos cuccokat felvehesd. De utána rettenetesen megéri life-ra pakolni.
Megjegyzem, hogy kevés liféval epicen is meggyûlik a bajod manticore-ral, úgyhogy ha az egyszer eltalál a tüskéivel, vagy lightninggal, akkor egy slaynek annyi, meg Talos sem eccerû, és oda kell figyelni a telkine-ekre is, de a többi nmy nem gond.
Viszont legenden ha egy kcisit is erõsebb nmy (mondjuk egy dragonian, vagy egy tigerman, egy manslayer scorpos) eltalál és nincs elég life, akkor annyi, nem is beszélve a stunokról, ha nincs védelmed ellene (akkor már a kis xar kentaurok is leölnek legenden)... Ezért ne hanyagold el a life-t.
Aztán persze sok múlik azon, hogy van-e tápos cuccod, mert azokkal 1-2k healthet össze lehet gubizni, és az ugye már rengeteget dob a dolgon, de ez a jövõ zenéje... 😄
Csak azt nemértem hogy lehet 4k élet 4-4 k erö-ügyi.Vannak olyan cuccok amik annyi eröt meg ügyit adnak?
isen: hat nemtom, ieneket nem testeltem, mert altalaban velem vannak a petek amikor bosst olok, lk meg ótszázdör nemkell reszletezni micsinal, persze tudok meg tobb sebzest kihozni a karibol, lehet felrakok mindent a warlockra aztan megcsekkolom mitbir a titan egyedul, bar sztem késsel ledobom par sec alatt😉 mindenesetre megprobalom az 1 hit killt osszehozni😉
stude prey, call of hunt, battemarker.
leadtam eaz elsö lövést,olyan 5mp után a masodikat,az elsö lesebezte a hárimnegyed életét,beszivott egy volavitis volleyt,aminek mindháromja betalált,igy kb olyan 6.2k szimpla dmg nyilanként,és másodikra "csak" egy sima volley lehetett sztem<#nyes>#nyes>
naturba csak studyval olyan 4 lövés normal typhon,epic 11-13 legendel meg nem ökörködök,mert a helyen lévö minotaur lordokat nem élem túl😄
igaz h ilyen táp meg olyan táp cucok, 14872 dárda dps-el igencsak jól lehet zuzni(bár ezek battlemarker+call of hunt,de akkoris😊)
alap 9120 se roszz,meg a 4460 ij sem,de még van egy tank pet meg erruption<#nyes>#nyes>...
Erre reagalnek annyit, h mutattam a videot a manticore killrol, pufoltem 1 percig legenden spirit-rogue al, iszogattam is biztos ami ziher alapon, de csak a farkan levõ tüskevel tudott eltalalni ami 6-700 at sebezhet, healthem nem haladja meg a 4000 et, 50 es kozelharcos karival. 1 deathje van, epicen a tüzes bikatol, mer akkor meg nemvolt resist😄
Azer tartom a legjobbnak a def-rogue -t a legjobb kozelharcosnak, mert abbol lehet a legtobb sebzest kihozni, kb annyit h mindenki 1 ütés lesz legenden is perfect szerkóval, mert colossus form rengeteg str t ad, ami fizikalis sebzes amire a lethal strike 600% a q sokat dob, nagy sebzes -> nagy leech... undeadok gazosak, de instant shield charge ottvan a jobbklikken, szal szetesnek azok is. Sok blokk, resist, damage absorb.
Egyedul mana gondjai vannak az instant skillek miatt, nekem Warlock van, azzal azert jobb, deatchillel, 2 pettel, spirit wardal, meg dark covenantal ami regeneralja a manat... Szal ha az onnalloan/egyedul harcolni tudo kozelharcos karikat nezzuk instantban, akkor sztem rogue, defense vagy spirit kiegeszitessel.
amúgy puncture shot-ot mondtam, ami 1.08-ban is halál, átmegy mindenkin a lövésed mint ice shard-nál. na ez nekem baromira hiányozna, meg persze az 1.20-as scatter is ütõs. mondjuk onslaught meg alapból +50% dmg. hát kitudja..
Írtad, hogy megvan a teljes Warden set... Szerinted, ha a Warden (Hunter+Defense), akkor miért Nature skillekre építenek??? :-D Úgy látszik a tárgyakat elnevezõ csapat és a kaszt elnevezõ csapat, nem volt közös megbeszélésen... <#idiota>#idiota>
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
De sajna elárultam egy kis mûhelytitkot... 😄
Azé nem hiányzik annyira, mert 1.20 elõtt az nem olyan ütõs, viszont onslaught +dmg, attack speed egy ardorral, meg némi védelem és mozgékonyság és fõleg: a LASSÍTÁS pótolhatatlan, nagyon hasznos egy slaynek.
És tudod mit: kifejezetten hasznos fortélyokat tõletek sem hallottam, csak általános szövegeket, úgyhogy duplán kérem ki magamnak... 😄
Mert a kis csapatot ugye megtaláltam a mocsárban, de mást nem! 😊
Kösz, körülnézek azon a környéken!
shorlex le a kalappal, meglett az elsõ hasznos infó amit olvastam tõled (hehe): onslaught íjra. NAGYON leleményes gondolat, bár a puncture shot biztos baromira hiányzik...
Odamentem a kapitányhoz, beszéltem vele(sárga flk.), utána ismét beszéltem vele, de semmi nem történik, talán kicsivel több szöveg.
Utána is hiába beszéltem vele, semmi extra.
Azt hittem elõtte levõ városban, vagy utána levõben kell beszélni valakivel, de nem történt változás.
(Most csak az alapsebzésben rohantam végig gamebanshee-n, így lehet, hogy nem a legjobbakat vettem ki, de szemléltetéshez megteszi...)
-Dárda: Ares' Wrath 185-216 Damage Very Slow és kell hozzá sok Dex és Str a páncélok miatt
-Bunkó: Horn of Tiamat 200-231 Damage Slow és csak Str!!!
És mondom nekem most az volt az alap kiindulásom, hogy Dexre ne nagyon kelljen tennem, hanem szépen oda csapni mindenkinek, mint mondjuk Herkules :-D
Eryx, Spártai katonás küldetésnél (Athens Marsh, mocsárban) mit kell csinálni?
Elõre is kösz!
És ez azért fontos, mert az attack speed egy idõ után úgysem nõ, így fontosabb lesz a minél nagyobb alapsebzésre alapítani. (a klasszikus példa: 10*10, vagy 5*20 egy ideig mindegy, de legenden már nem...)
és hidd el a legóriásibbat csapó cuccok dárdák, olyan legend dárdák vannak, hogy csak pislogsz...
És a mostani slayemnek is 170% alapból a sebessége, úgyhogy talán az a 20% nem a legfontosabb, ha nagyon kell, call-ból kinyerhetõ, de ember, 10-es (!!!) volley-val az úgy írt, hogy öröm nézni. 😄
Megfelelõ amukkal, hmmm, max egy-egy darabot nem használsz a szettbõl de a töbi gyönyörû összhangban...
Egyszer ha lesz idõm megcsinálom. 😄 Fõleg mert epic warden szettem már megvan!!! Szerintem egy wardennek egy hátránya van: nincs pet, és az azért néha xar... viszont colossus form, call, hunter aura, óriásdárda, gyilkos pajzs, elképzelem mit tud egy ilyen kari írtani...
És még az attribute-ok is összecsengenek. Warden is egy isten közelharcos!!!
Most persze nem kritizálok, mert én is imádom a dárdákat (van olyan karakterem is <#bee1>#bee1>), csak a conquereremet magyaráztam meg bõvebben.
De akkor már mit szólsz egy Wardenhez? <#taps>#taps>
De nekem is vannak irgalmatlan jó tapasztalataim a defense ágról a guard miatt úgyhogy nehét valamelyik mellett leteni a voksot.
Defense ellen nekem télleg csak annyi szól hogy lassan írt (normalon egyébként pont nem; ha egy batterre elég pontot raksz, az egy kisebb tömeget is szétkap sec-perc egy ütéssel, de késõbb ez nem elég, csak normalon) és bár nagyon stabil kari, kicsit unalmas, hogy mindent fél évig csépel...
Mellesleg nekem ha már közelharcos, akkor mindenféleképpen champion (ancestral plusz refresh) vagy ranger (aránylag marha nagy élet plusz istenített hunter ág)
De nincs ilyen hogy jó vagy rossz kari: mindegyik jó valami miatt, mindegyikkel egy élmény játszani valami miatt, ami a másiknál hiányzik.
Nem lehet így dönteni...
Ugyan még csak Egyiptom végén vagyok vele, és kapott jó cuccokat a másik karimtól, de szerintem még anélkül is jól lehetne vele haladni...
Abban benne van a bika hunter ág és a warrior ancestraljai, viszont ott vannak a conquerornál a defense cuccok, fõleg a colossus form, hmmm az is nagyon fincsa... 😄
Assát nem ismerem annyira, szerintem nem olyan jó, mint a másik kettõ, de most ismét húszan fognak nekem esni...
Közelharcosnál kell a jó sok élet szerintem, vagy állat gyorsan gyilkolsz, az a másik megoldás, de az meg mantinál, hydránál, Talos mesternél úgysem fog menni, plusz ha 1.20-at nyomod, typhonnál sem...
A slay-nél meg még abban is gondolkodj, hogy íjászként is és közelharcosként is használhatod (mindkettõnél bika), ezért szerintem a legjobb ágak egyike a hunter, máshol ilyen nincs.
Viszont egy hátránya van: aránylag kicsi az élete, ha meg pakolsz életre, nem lesz elég str és dex... Meg kell oldani az optimális arányt.
Nekem most egy 53-as slay van, 4400 élet, 4000 DPS, callal persze jóval több, íjjal is kihúzok vagy 2-3k sebzést, ami nem a legnagyobb, de ancestralokkal, callal elég.
Marksmanship pl. nem kell slay-nél (az nagy spórolás ám!) meg a take down is megspórolható ha a warrior onslaught ágát használod.
Mellesleg megjegyzem hogy ez a legjobb a slayben, hogy onslaught-ot teszel egy íjra, és onnantól kezdve úgy mûködsz mint az örökké ható frost shrine! 😄 Dárdával persze ugyanez, nagyon jó...
Titán ellen meg irgalmatlanul hasznos, sõt minden boss ellen: lelassítja õket és ha baj van több idõd marad futkározni... 😄
Elementalist harcos legendary elején elég gyengusz lett 😊
Kepzelj el egy colosuss formaban 190% attackspeeddel csak lethal strikeot (+600%dmg) ütõ karit, maxos blokkal meg resekkel meg damage absorb + meg a rogue aurai... killer lehet😊
Mondjuk nekem rogue-spirit van, es ugyan 3.5k koruli csak a dps, az avarage meg olyan 2200, de minden utesemet kiirja, es nemigen irkal ki 4-5 ezernel kevesebbet, de jobbara 8-10 ezreket irkal ki minden utesnel, az allando lethal miatt.. ezert is hulyeseg a dps, mert soxor rohadt nagy hulyeseget tud irni. 😄
Az egyik legjobban sikerült mastery, és a hunternél erõsebb és zúzósabb közelharcossal Neked nem lesz dolgod.
Van egy slay-em és most kezdtem egy champ-et, ami ugye elvileg "inkább" közelharcos, de a DPS-e, a sebessége, az ereje, meg minden a béka valaga alatt lesz a slay-hez képest, más skillekkel kell majd a hiányt pótolni.
A hunternél jobb közelharcost nem tudsz csinálni, és az attack speed nemcsak az íjra korlátozódik, hanem a dárdákra is, amik a legnagyobb sebzésû "közelharcos" fegyók a gaméban, és jó attack speed-el verhetetlenek.
És az íjat ne becsüld le: nekem íjjal van olyan sebzésem, mint lesz a champpal egy k..va jól eltalált fegyóval majd, dárdát inkább nem is mondom.
Volley-val semmi nem ér fel a gaméban, és az aura, meg a call is olyan harmóniában és összhangban van a karival, mint más karinál ilyen sztem nincs. De most majd mingyá kapom a savat... 😄
De ha ennek ellenére nem jó Neked a hunter, me "a hunter skillek nem egyeznek a játékstílusoddal", akkor TQ Defiler progi.
De az csít.
amugy ertem.. peched van a cuccal, bar elvileg a szintednek megfelelot arulnak a boltban es nem feltetlen vontatott a jatek atpakolt cuccok nelkul, de teny h sok karakterrel az.
Nekem spec nincs mar turelmem csak a kari altal talalt cuccal vergodni, es nem is tartom csitnek ha adok neki mashonnan, mer elvileg azer kapja, h minel elobb eljusson legendre, ahol kijon majd h mittud a kari.
Elõre is köszi!
Igazad van mindenben amit mondasz,de nem tom érted-e a problémám lényegét.
Szóval nem az a bajom, hogy xarok a karijaim, télleg nem az, és mennek és robotolnak és zúznak. Hanem az az én nagy bajom, hogy adott karival adott pályán sosem találok semmit.
Így mindig arra kényszerülök, hogy átpakoljak, me nekem ugyan árusnál se és dropba sincs semmi jó, ami a karim "lehetõségeit kiaknázza".
Még egyszer mondok egy példát: most már lvl 21 vagyok és 274str a champ-el. Egy ilyen karival azért már jó epic cuccokat is fel lehet venni és fel is veszek, de azt ne hidd hogy a "saját szerzeményeit" nyomatja (persze azt is, de túlnyomórészt nem)...
Sajnos ha úgy tetszik csítelni vagyok kénytelen, és osztogatni a slay meg a sooth által összeszedett dolgokat pl. ennek a champnek, mert boltban olyanokat kapok, amivel a DPS-em jó esetben csak a harmadára menne össze... De ez van egyébként a sooth-al is, és ez volt a slay-el is (csak az volt az elsõ kari, ott nem volt lehetõség bevásárolni más karival)
A képességeim megvannak a sokkal jobb cuccokra de a game xarik rá. Utoljára mondom, hogy ez olyan értelemben nem baj, hogy effektíve nehezebb nem lesz tõle a game, csak lassabb és vontatottabb és hát ez néha "nehézségben" nyilvánul meg (bossok, ilyesmi). ennyi a probléma, semmi több.
Remélem érthetõ, mert már nem tudom hogy elmondani ugyanazt... 😄D
pajzshori: sok életet adó cuccok közül prokopios nekem a sláger, mert rengetegszer kiesik és van +17% health-es belõle simán, nomeg +10% xp is van mellette. de aphro's favor is jó +600hp körül.
A kozelharcos ami sokkal inkabb cuccfuggo, arra hoztam a baratnom karijanak a peldajat, h az se kapott sehonnan, mindig boltbol szerzett fegyverekkel ment, es megy is.. de igy legend kozepere megtalalt par eleg jó lilát is, akkorra amikorra valoban szuksege van ra.
namind1😄
szal mondjuk most van 200, de 210 kell hozzá, és ha felvennéd 210 lenne.
és mondjuk ez egy sisak. és akkor van egy sisakod, valami sárga vagy nemtom, kõvel megturbozva, ad 10 vagy több strg et. és akkor van 210 ed. és akkor felteszed a másik sisakot, 210 marad a strg, és a sisak is rajtad marad. én egy csomot szoktam ijenekkel trükközgetni😄
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace