• Shorlex
    Képzeld el, dudo, ma a munka közben kedvet kaptam egy kicsit és szétnéztem külföldi TQ fórumokon. Annyira belejöttem a különböző Jürgenek, Hagenek, James-ek, Pierre-ek és Huo Quobing-ok buidjeinek olvasásába, hogy komolyan le fogom mindet copy-zni. Egyrészről tök jó hogy 37 nyelven beszélek perfektül, így azért könnyebb külföldi TQ fórumokról lopni az ötleteket, másrészről ezek a csókák valami hihetetlen intelligenciával bírnak, magamtól bazmeg egyre sem jönnék rá nem tom ezek hogy csinálják. De télleg, ezek óraszázakat ülnek a gép előtt, vagy hogyan csinálják???
    Most olvastam pl. hogy az egyik gyerek kitalálta, hogy championt csinál, és refreshelt ancestral hornnal (vagy mivel, nem ismerem azt a skillt pontosan, bocs, még kezdő vagyok) megy végig a pályán, ilyen félig caster jelleggel. Hallod, ez nagyon ultra ötlet! Bazmeg, fél éve gondolkodom rajta hogy hogyan lehetne a skillek recharge problémáját megoldani, erre ez a gyerek kitalálja előttem ezt a hihetetlen buildet a refreshelt ancikkal.
    Faxom, hogy nekem soha semmi jó nem jut eszembe, most is csak kulloghatok a refreshelt ancik nyomában, és utánozhatok megint, me megint nem jutott eszembe semmi, csak a copy, mindig csak a copy :DDDDD