Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amiért sztem jobb: ha új karival kezdesz menni és rögtön ráadsz pl. 1.08-ban minden korábbról meglévõ lilát még normálon abszolút értelmét veszti a játék, balance viszont rákényszerít, hogy szép fokozatosan cuccolj, ami sztem jobb. mondjuk én beszélek, aki nem is játszom már :)
Nekem van egy lvl 35 soothom, és igenis xar cuccok nélkül!!!!
Igaz, hogy a DPS egy lehetséges 35-ös karihoz képest elfogadható, de mondom hogy mi az ami xar.
Szar pl. az attack speed-em. Az most kömény 85%-os. Ugye nem kell mondanom, hogy az mit jelent... Szóval kicsit lassú, és ugyan még csak epicen járok, de ha ez nem fog változni, akkor a "mágus öljön amíg odaérnek hozzá, különben behal" elv igen nehezen lesz betartható.
Úgyhogy ha majd felvehetem a jó kis legend cuccokat és lesz legalább 160% atack speed, akkor faxa, addig nekem ciao. Ezzel együtt hozzáteszem hogy még alig haltam be, az is mind az én hülyeségem volt.
1.20-al egyetértek, az nekem sem tetszik.
A champion igenis cuccfüggõ. mondom ezt annak ellenére, hogy jelenleg normal lvl 13-on állok és bármilyen tömegbe megyek be, ennek a karinak tök mindegy, mindnekit szétgyepál, hopzzá meg szinte alig érnek.
MI AZ OKA??? -> rajtam van egy armor of the burning blade sapesz, ami ugye legend cucc, ezért lehet engem csíternek nézni, de a str igénye 52 (igen, nem írtam el annyi) és azt egy lvl 1-es kari is felveheti... :D
Na de ha ez nem lenne rajtam, akkor azért csúnyán odacsapnának a jónépek!!! Most, hogy közelgek egyiptomhoz, már azért érzem, hogy a 0% sérülésem, ami eddig volt, lassan a múlté lesz, me ezek a szörnyik is egyre nagyobbat csapnak.
Szóval ha nincs cucc, akkor a champion sem halhatatlan, de nem is rosszabb egy átlag karinál. Ha nem lenne cuccom, max. többet innék, így van a tarsolyomban kb. 120 lötty... :D
A barátnõd championa pedig elismerésre méltó, én is azt tartom az egyik legszórakoztatóbb karinak, mert azért hidd el, nem írt úgy, mint egy jól felépített mágus, ugyanakkor nem is olyan lassított felvétel, mint pl. egy guard. Középmezõny írtásban, karinak az egyik legjobb.
És mit csodálkozol, hogy írt, mint a picsa, ha csupa legend cucc van rajta??????
Nem azzal kezdtem, hogy cuccfüggõ??? :DDD
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
1. a sooth az a kari ami a legkevesbe cuccfuggo.
2. mer lenne barki is koteles a 'szanaszet balancolt' 1.20 al vergodni ahol mindent elbasztak aminek volt ertelme?
3. ami a kihivast illeti, hogy melyik karival nehez.. stb stb, ment itt a szoveg heteken at, hogy a champion igy meg ugy cuccfuggo, meg nehez vele.. namost a csajom kezdett 1 chainpiont, es amig tanfolyamon voltam nyomatta, semmi cuccot nemvolt hajlando tolem elfogadni, (nõk gyujtogeto eletmod tudjatok...) szal 0 rol kezdte championnal lany letere, most 52 es legendary kozepen jar, szinte minden cucca lila, es szanaszet üt mindent sec-perc alatt. Asszem a sims2-n kivul nemis nagyon jatszott meg szamitogepes jatekkal.. akkor miis az 'easy fokozat' ? :D
na jöhet a sav a nyakamba , varom szeretettel:D
nincs valakinek ramses's coil (ramseses cuccok közül a kézvédõ)??
Mellesleg a sooth nem szar, csak nagyon cuccfüggõ.
ez milyen hülye mondat volt: melyik kari nem cuccfüggõ ebben a játékban??? :D
Jó az, csak nekem is már a kezdetektõl fogva nem tetszik, hogy egy nagy easy fokozat...
Messzirõl lövöldözni három amúgy is bikaerõs löketet, petek, meg minden, hát... Nem kihívás.
De valóban, egy jó kis közelharcos... Hmm az már fincsa.
Most kezdtem nemrég egy championt. Hát, ez nagyon durva lesz... Gondoljatok bele, eddig azt hittem a guardian a legtáposabb kis kari (már hogy életerõ szempontjából), de egy champion sem marad el tõle, jobb a sebzése, és képzeljétek el az ancestralokat refreshelve...
Az ám az igazi írtás... :D A DPS-e a béka valaga alatt lesz a slayemhez képest, volley sincs, úgyhogy kicsit majd tovább írt, de számításaim szerin tlesz kb 6k élete, és hát az elég, nem lyan sürgõs gyorsan írtani.
Plusz mondom, az õsök megidézve, ha kell és húzós a helyzet refresh... Nyami!!!
Miben jobb a 1.20 mint az 1.08?? he?
amúgy nemtom mit szaroztok még mindig az 1.20 alatti verziókkal csíterek :)
A Soothsayer egy szar
Minden varázsló béna, petek semmit se érnek( jobb egyedül megoldani a dolgokat)
Éljen minden Warfare-os/Defense-os/Hunter-os
24h
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
A másik, hogy érdekes, hogy a64 3000, 1g ram, 7600gt-n ha nem minden lowon van akkor nem folyamatos a scrollozás
ha nem irogatnál állandoan hanem szépen nyomulgatnál akkor közel van. de igy mesze
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Szóval avengeren elsõsorban marksmanship ág volt kimaxolva. Legendary a study prey nélkül már nem nagyon lehet haladni. Art of the hunt, és néha call of the hunt.
Earthból core dweller, néha stone form, kis earth enhancement, és a dizájn kedvéért heat shield.
Normálon elég nehéz volt, aztán epic-en magához tért, nem volt már gond. Legendary közepe felé kezdett elakadni, úgyhogy pár szint lépésre visszamentem. Így 54-es szinten fejeztem be. A core dweller miatt a karakter messze életképesebb volt mint az oracle. Plusz skilles cuccokkal 20-as szinten még az 1.2-es titánnak is tartott néhány másodpercig mire kinyírta. Nekem nem volt olyan tapasztalatom, hogy ne a core dwellert támadták volna. Igaz néha jöttek felém, de ha visszatartottam magam, és nem lõttem vissza, ahogy nekem támadtak, akkor hagytak, és inkább a pet-re mentek.
Cucc nem volt túl extra. Majdnem minden cucc zöld volt, dps 1500 körül.
Csak el kellett indítani a játékot, futtatni ezt a kis progit, Play TQ és már ott is volt a kis huncut:)
Az Isten fizesse meg :)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Csak az a baj, hogy ha nem emlékszik az eredeti key-re akkor mi van?? :D
Szegény, van egy érzésem, hogy Helosban fogja találni magát a lóval meg a sámánnal... :DDD
elvileg ez az, lehet hogy nem, még nem probáltam meg, csak a nevéböl következtetek hogy ez az:D
futtatásba beirod hogy regedit azt ott pedig: HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Iron Lore/Titan Quest.
a kari mentö proginak meg valami repairos a neve:D
tq vaultrol le lehet szedni,minnyá keresek linket is
Van két progi, amivel esetleb próbálkozhatsz.
Az egyik a TQ Defiler, ez a TQ hírhedt csíter progija, de jó célokra is lehet használni.
Nem tom honnan tudod letölteni.
Aztán van egy másik progi, ami a veszett karikat a sírból is elõhozza, de sajnos nem emlékszem a nevére... Egy pár kilobájtos kis xar, és már volt szó róla itt a fórumon, próbáld meg megkeresni.
A harmadik és valószínûbb ok, hogy a leírásodból én azt veszem ki, hogy nem frissítettél, hanem nyomtál egy format c-t, mert különben megmaradt volna a games könyvtárad. Ha ez így van, akkor nem tudom hogy ugyanazzal a kóddal telepítetted-e a gamét, mint elõször. Ha nem akkor az a baj.
Vagy szedd le a gamét telepítsd újra ugyanazzal, amivel a karit telepítetted, vagy asszem Defilerben lehet kódot változtatni...
Az lenne a kérdésem, hogy win2k-ról átálltam xp-re és van-e rá mód, hogy a mentett állásomat használni tudjam? Bemásoltam mindent a My Games-be a régibõl, de nem látta a karakterem :(
köszi elõre is
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
isen rakd fel 1.20-at maxolt scatter shottal és akkor nézd a csontikat.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
nem tudom hogy akaromm-e hjajj de nehéz nehéz
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
a heath reduct valszínûleg a plague lesz, me annak olyan a dolga.
a dark covenant szerintem passzívval jó, bár mondom nem ismerem; maga a covenant mint olyan nem jó passzív nélkül. Valóban leszívja az életed, de majd késõbb, amikor lesz több, mint 5k belõle, akkor nem lesz érdekes. :D
Mondom skillel arra jó, hogy csúnyán dob a DPS-eden, és nagy lesz tõle a löket. :D
Ha jó magas a health-ed, akkor mindenféleképpen érdemes nyomatni, mert erõsen dob a sebzésen és legenden az nagyon fontos.
Még néhány kérdés. :) Szóval mi az a "fear", mert ilyen skillt nem találtam; persze lehet, hogy csak én vagyok vak. A health reduct pedig a plague-t akarja jelenteni?
Sajna eddig nem egészen így pakolgattam ahogy írjátok, még jó, hogy vissza lehet csinálni.
bonuszkérdés :) a dark covenant mire jó pontosan? Csak mert 1et dobtam rá, de csak az életemet szívta le cserébe az energy-t töltötte. Inkább vittem helyette piros meg kék löttyöt. :) Persze, ha azt mondjátok, hogy az a tutit, akkor már dobom is rá a pontokat.
Még1szer köszi!
healtre alig pakoltam,meg is látszik:D
de,
mondom,csak legend runoknál szivok,met ott vmiért SENKI nem a dwellert lövi,pedig van neki 7k élete kb:D
egyébként láttad mit tud,csak legalább ezért nem unom meg ,mert nem lankadhat a figyelem,mig sothal csak megyek oszt csá,vége van mindennek pikk pakk.
avengerrel sokkal hangulatosabb gamelni.
pláne ha van még 1 60 körüli ijász melette:)
igaz fecske?:D
ja egy lol:
1 lövés== 9 halott csont,eddig ez a legtöbb amit ugy összetudtam számolni ,ezt is csak a fegyverek összeszedéséböl:D
Van Neked ilyen armorod? 1.08-ban kéne esettleg 1.15.
Vagy bárki másnak recharge-os armorja, ugyanezen verziokban?
elôre is kösz.
- kisPocok -
Már értem mé voltál hatványozottabban óvatosabb azzal a 60-as karival, mint a sooth-oddal, ami 45-ös. :D
A leírással semmi baj nem volt, csak hát valljuk meg õszintén: egy kvázi újonc ért belõle bármit is??? :DDDD
Csak int, igen, semmi más.
Esetleg ha a végén jársz majd úgy kb. 700 titanrun után és vannak olyan cuccaid, amit nem tudsz felvenni, akkor egy nagyon kicsit dexre is (a legtáposabb máguscuccok asszem 150 dexet igényelnek; nekem most van egy sooth-om és alig több mint 30-as szintû, de már jóval 16 felett vagyok cuccokból, úgyhogy a magam részérõl sosem fogok dexre tenni).
Nature ág:
oak max, elsõ passzívja egy pont (ilyenkor mindig alulról mondom a számozást), utolsó max. Refresh egy pont, nem több.
Farkas max, elsõ passzívja és utolsó a lehetõségekhez képest (amennyi majd jut a végén) minél magasabb, a második passzív kevésbé fontos, de ugyanez igaz oda is. Pár pontot megér.
Nymph hadd szóljon, és ha mást nem legalább egyes szinten tartsd meg. Skilljeit viszont (fõleg az elsõt - owergrowth) nyomasd, de nem lesz elég skill pontot spirit mellett, úgyhogy csak csínján).
Plague állítólag hasznos, azt nyomathatod, szintén amenyi jut rá.
regrowth-ra és a fára ne tegyél, elõbbire mert felesleges: ha meghal a pet és okvetlenül szükség van rá, nyomsz neki egy refresh-et és megidézed, utóbbi meg egy szar.
Spirit:
Ternion max, passzívja max.
Deathchill aura max, passzívjai 1-2 pont.
life draint az elején használj, de már nomral végén is szar, epicen már nem jó, de a legelején OK.
vision of death megér pár pontot.
dark covenantot szeretik a többiek használni, sajna nekem arról nincs tapasztalat.
Lich és passzívjai max, ha nincs elég skill pontot, akkor arányosan csökkentsd.
Spirit ward és passzívja megér pár pontot, outsider meg természetesen max.
Amit leírtam, azzal számoltam, hogy a végén (legend, ilyesmi) lesznek rajtad jó tápos cuccok, amik adnak olyat, hogy pl. +2 to all skills, vagy +2 to all skills in nature/spirit mastery.
Ha ezeket használod, akkor akár 4-5, vagy több skillponttal is több lehet egy-egy skillen, mint ami alapból van, így mondjuk ha azt mondtam valamire, hogy csak 1 pontot tegyél rá, akkor is meglehet a 6/6, ha vannak ilyen cuccaid.
Szerezz ilyeneket feltétlenül, és akkor spórolhatsz.
lichet minél magasabbra,jól takarit,és outsidert maxra.
naturból,farkasok,oak max,esetleg plague és gyógyitás,és refresh. nimphre nem érdemes sokat pazarolni,a healt reductosra 1 pont és csá.
oak 16/12es szal +116%healt:)
A tapasztalt soothsayeresektõl kérnék tanácsot.
Szal milyen skillekre gyúrjak rá (fõleg spirit)? Mert bár most 20. szintû vagyok és eddig elég 1szerû volt, mostanában viszont 1szer-2szer elfeküdtem. Ill. még az a gondom, hogy a skill leírások sok esetben nem mondanak semmit. Szinte mindenre dobtam legalább 1 pontot, de van olyan amit sosem használok.
Még valami: az attriboknál érdemes csak a int-re gyúrni, vagy kell a magas dex is mellette?
Elõre is köszi!
Sajnos a slay kicsit rozoga, úgyhogy ugyan nagyon fasza kis dolgai vannak, de az élete hát nem az igazi...
Ezért volt az amit mondtam, hogy lehet hogy a 3k DPS nem az a max, amit ki lehet belõle hozni (láttad Te is, hogy amit adtál azzal 6k felett volt) de sajnos fel kell áldozzam ezt a health oltárán. Egyszerûen nincs rá lehetõségem, hogy az afro-t kihagyjam a +600 health-el...
Viszont találtam egy olyan pajzsot, hogy az bexarás: nem hangzik elsõre nagy számnak, de van benne +8-10% health, +22%str és damage is, mivel nem junik, lehet csármozni, a blokkja majdnem olyan, mint a Coribantesnek (nekem is van olyanom) és bár a sebzése a béka valaga alatt van, de ugye nem defenderem van, kit érdekel.
Bazz, megugrott tõle health, DPS, minden, me magas értéknél az a pár % is "sok", és kicseréltem a lábvértemet is, valami olyasmire mint a Tied.
Úgyhogy feltornáztam magam 4k fölé úgy, hogy közben csúnyán megugrott a health is... :D
Még mindig kevés persze az a kb. 4400 health, de jobb mint 3000 körül, ami volt... Legenden az halál.
Mellesleg jobban kedvelem, ha a sooth-oddal nyomatod neki, mert én is kapok az oak-odból, tegnap pl. volt vagy 9k health-em, az azért nem rossz. :D