virs lee#10752
A pajzsos passzívok nagyon jók, ugyanazt tudják mint a dual wieldes passzívok, és még közben véded is magad pajzzsal. Ha van 100% blockod, akkor a pajzs védelmének megfelelő értékben mindig levesz annyit a téged ért fizikai támadásokból, vagyis gyakorlatilag egy kb. 700-as absorbod van. Korrektebb legend pajzsok általában 51% / 670 dmg block. Ugyanakkor az ilyen pajzsokkal 200 feletti sebzést is be tudsz vinni, ami kb. egy dragon mace sebzésének felel meg, tehát nem szar.
Sztem ez kell egy conquerornak. Fegyvernek dragon mace, és ha van olyanod ami stunt is ad, akkor érdemes maxolni a concussive blowt, azzal már 10% eséllyel stunolsz, és +40% időre. Ez az alap, innentől freestyle van. Lehet battert is választani, vagy war windet, a batter olcsóbb, a ww meg jobban irt. Mindkettő timeres. Pajzsba lehetőleg turtle shellt rakj, növeli a blockolás esélyét, és nem árt még 1-2 cucc ami blockot ad, hogy meglegyen a 100%. Esetleg lehet quick recoveryre is rakni pontokat, az is ad blockot, de csak kb. fél percig, az meg lófasz.
Shorlex buildje csak 100% reces cuccokkal működik, amit én leírtam, az kezdőnek is jó, nem kellenek hozzá extra cuccok. Dual wieldes karit csak 100% reccel érdemes csinálni, anélkül nem tudsz állandóan colossusban lenni, meg nonstop rallyzni, amik nélkül a dual wieldes életképtelen. Én a fenti builddel, zászló, colossus és batter használat nélkül nélkül nyomtam fel 60-ra a conquerorom. Az egyedüli ellenfél saját magam, a kék sárkányok és tájfun iron maidenjétől 2 ütésre leölöm magam, de ezenkívül nincs ellenfél.