Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feng xao meditation robe vagy valami hasonlo a neve 16 % recharge
150 dex 378 int kell hozza

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

kispancsi
Azért köszi 😊

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
Milyen mellvértet ismertek ami szûmottevõ recharge-ot ad. és nincs túl nagy szintkövetelménye?

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Na rájöttem amikor belehaltam a Yeti fagysugarába hogy resistekre kéne menni

Így levettem a 14-et védõ Dienekes Shade-t, és felraktam a 160-at védõ nemtommianeve a lényeg hogy sokat ad a resistekre( 60% pierce resist, +25% elemental resist)
Lassan gépelek😊 A lényeg hogy müxik😊
Hogy indítottad? TQVaultmon.exe-start Titan Quest? Mert így mûködnie kellene.
kispancsi
hmm kiexportáltam és kiléptem belõle és midnen müködött 😊 lehet tegnap rosszúl állítottam le tq vaultot! azért Thx!

kispancsi
Az a gondom támadt, hogy TQ vaulttal lementettem minden karimnak a fölös cuccait (magyarúl átcuccoltam TQ vaultba). Ma elakartam kezdeni játszani az egyikkel és nem jelent meg a képe. Amint leindítottam, hoy játszak valamelyikkel, visszalép a karakter kiválasztásához, nem tudok játszani a karrijaimmal. ilyenkor mit lehet tenni?

- kisPocok -

megesik😊
ezer éve hajtok az afrodité amulet után most meg mai napi elsö runnal kipotyan 😊

ohh,viszatérhet a 14.5k-s dpses avenger korszak<#nyes>
peleus igen. 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

na sax a billentyü, 9fele,jöhet más is,legend act 2 host .
majd csinálsz egy gamet megnézzük h ugy milyen lesz,nekem a64 3200+ 1g ram 2*6600gt,és 1megás net.

peleus spear?<#conf><#awink>
kedvem mindig van,idöm kevésbé,de ha olyan fele ráérsz akkor ok.
Ó értem, és nagyon sajnálom, hogy nem voltam ott.
Egyébként ez a kifagyás mi miatt van?
Illetve nekem nagyon szaggatott a game, fõleg akkor, amikor sokan voltunk egy helyen mozgó emberek. A gépem jó, vadi új cuccok vannak benne, a nettel volt a baj? Texture-t meg ilyeneket már direkt levettem low-ra, mégis néha akadozik...

Nem tom lenne-e kedved még multizni?
Oda tudom adni azt a speart, amit kértél... 😄

hát,az ugyisvolt,h kleadtam a xanthippus wuestet,jöttem kifele,te épp kifagytál,lagg volt,rámtámadt egy rakat cirmos,és instant healeztem,pálest ittam,5k healt,és meghalt,na szal nem gáz mondom,ész ez még igyse😊
Isen, érdkelõdnék arról a sooth behalt legenden kezdetû mondatról, Te érted, hogy miért... 😄
Bazz, ha miattam volt, haragszom magamra. 😄
Látod, inkább mindig arra törekedtem, hogy berontsak a tömegbe, hogy engem lõjenek, ne Téged, nekem viszonylag magas az armor, res is (pierce max), de lehet, hogy xarba hagytalak?

már 45k monsztát lazán legyaktam ,szal ahhoz még messze jár😊 de egyébként avenger is kva sokat halt,mig kicsi volt,és lagg miatt legalább 40 volt😄 és nem volt semmi jó cucca most 67 deathnél jár😊,de ha kicsit figyelnék és elölröl kezdeném 3-4el meg lehetne simán...
a sothom is kinyuvadt tegnap egy legend hostnál,sajna leszivattak a cicusék keményen😊,de hátt legalább mostmár nem "szüz"😊
© Bravoman!

Szerintem a karid többször pusztult el, mint ahány szörnyike van az egész játékban. 😄 😄 😄

( Igaz Manti engem is legyapált vagy 7-8 alkalommal Epicen, de aztán rendeztük a viszonyokat. Õ volt a leg szenvedõsebb ellenfelem az egész gaméban eddig. )
nem trudtok olyan cuccot, ami refreshet ad skillként?
Ha még azzal is fel lenne vértezve a slayer, akkor az halál az ancestralok miatt... 😄

Nem vicc, tényleg annyi. :-)
Párszor úgy voltam vele, hogy uninstallálom a p..ba az egész játékot, de aztán pár nap múlva csak folytattam. ;-)

De ha a 400-al rekordot döntöttem, akkor már megérte! :-D
Hali © Shorlex!

Megkaptad a második csomagot?
manticore nem théba után van, hanem a fayum oázis mellett a sandwept cave-ben de 7364× le lett írva...
Az utolsó város után mi van?
Hát a Telkine! 😄

400 halál????????????????????
Huhuhuhúha...
Ez csak egy vicc, ugye? Túlzás?
Apám, csodálom, hogy nem untad meg, ha ez nem vicc.
Amikor egymás után 5×haltam meg mantinál, amíg nem tudtam mit kell csinálni, a hatodikra már csak a lélek vitt rá...

Na, végre végigkûzdöttem magam Legendary-n. Lehet, hogy csak én vagyok béna, de Thane-el kínszenvedés volt. Ahhoz nem volt türelmem, hogy egyesével elcsalogassam a szörnyeket egymástól, így viszont több mint 400 halállal büszkélkedhetek a végére! :-))) Legendary-n alig léptem pár szintet, lvl44-en fejeztem be.

Szerintem jól jellemzi a játék kiegyensúlyozatlanságát, hogy a fõmonszták (egy-két kivétellel) sokkal kevesebb gondot okoztak, mint pl. az íjászkodó tucatszörnyek. A Titán a végén pedig a legkisebb kihívást sem jelentette...
Grusalak
A sebezhetetlenség persze csak idézõjelesen értendõ... Úgy írom inkább, hogy ~90%os eséllyel minden támadást csökkentené a pajzs védelmi értékével...

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Grusalak
Reggel már nem volt idõm kipróbálni, de talán vki tudja próba nélkül is: A defense ág Quick Recovery skillje -80% shield recovery time 8. szinten... Ha esetleg plusszos skillekbõl az ember kirakja a 12. szintet, akkor mennyi az érték? - Úgy vettem észre, hogy utolsó szinteken 5%kal változik, ezért gondolom, hogy 12.szinten már -100% lenne... :-D Több mint fél percig sebezhetetlenség az szép lenne.
Na vki? Tesztelte már?

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Peleus spear?
Mennyi idõt adsz, hogy megszerezzem? 😄
Holnap odaadom.

Köszi szépen megoldódott! 😊
zsirfecske
foggalmam sincs mitõl van, nekem is elõjött ez csak úgy. tedd win98 compatible módba tq-t és megoldódik (tq ikonon jobklikk/properties/compatibility).

quest-es problémát megoldottam régi mentéshez visszatértem és abbahagytam a játékot 😊

azért majd még biztos írogatok ide meg okoskodok, de csak passzívan... csáó

nekem ue. volt, csak még a görög végén epicben, újra kellett kezdenem az egészet (kitöröltem az egész epic mappát, és elölrõl elkezdtem)

persze én nem értek ennyire a bûvészekdéshez, szóval lehet, hogy máshogy is meg lehet oldani (egyébként nagyon gyorsan végig lehetett menni, mert a térképek ismertek voltak, és csak a main küldiket kellett megcsinálni... de persze Chagan azért egy "kicsit" más újrakezdéshez :-/ )

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Sziasztok!

Mi lehet a gond a játékkal? 1.20 fennt van és ha kattintok valamire játékban, nem hajtja végre, a menüben is ez a gond, de egy idõ után megoldódik, mûködik néhány másodpercig, azután megint rossz. 😞 Mi lehet a gond?
Nincs? Akkor mi van? Amúgy egyiptom utolsó elõtti városában vagyok, théba.
zsirfecske
http://www.titanquest.pro/forums/forumdisplay.php?f=31

zsirfecske
nincs manticore normal-on. de hol vagy te milyen városban? görögben uccsó vagy orienten? ha utóbbi segíts légyszi...

vkinek nincs peleus spearje? mindent megadok érte.<#help>
Valaki mondja már el nekem, hogy kell a TRAINER-t használni!Köszi!

igy van. Platos amulet of diviation.. diviation suffix tobb fele tulajdonsagot adhat, energytol %os intig sokmindent.. mivel a plato meg %int es %energy.... es bejott hozza a 'diviation'-nek a %int es %energys verzioja, igy megkapta az 51% int, 31% energy... de e tokjo h bugos amuval jaccok , csiter matricat a homlokomra leccike....

Hy all! Normálban most értem el az utolsó elõtti városig. És ugye az utolsó város végén van a Manticore. Normálon nehéz kinyírni? (defender+nature)
zsirfecske
#7656-ban írtam, gondoltam multiban is megoldható. bár a legjobb vki olyan lenne aki épp most ért changan-ba normalon 😊

zsirfecske milye segitseg kell ?

epic typhonba 10 lövés kellett maxold study és 2700as átlag sebzéssel+call of huntal,egyszer sem jött be volley,legend typhon se tud sokat,kb 10mpig él😄
zsirfecske
vki normalon nem segítene ki changan-nál a kapuval?

oksé ráérek,msnen vegtek fel.

na egy lol!
visszaszaladtam normal typhont megölni 60as avengerre,
na és,
ráraktam a study preyt,
és bejött a volley, egyböl kifeküdt😄😄😄😄<#wow1><#vigyor5>
pedig call of the huntot sem nyomtam,se battle markert.. 1lövés normal typhon... azért ez sokkolt😊
Hy! Nem tudja valaki, hogy kell használni a cheatet? Csak gondoltam kipróbálom, és leszedtem egy trainert, de nem tom hogy kell használni, és szöveget amit játék közben kell beütni a cheathez olyat se találtam! Valaki segítsen! köszi!

ha kell meg egy ember akkor sikitsatok 😊

Isen, ha viszi a sima 512-es ADSL a multit, akkor este egy kis game? Nekem is 1.08-am van

mifele az a nagyon ütös bot ?

mig végig nem tolom a sothal addig ugyse rakom fel,... meg a másik,nncs türelmem az avengerhehz,mert egyszer megmutattam havernak traadeben a peleus spearem,erre meg ne mkifagyott... és odalett a legjobb spear...<#csodalk><#szomoru1>
most mér vagyok csiter? mert 1.08al tolom?😄 <#banplz><#banplz>
egyébként vettem egy staffot cirka 17milláért,és naggyon odabasz😄