Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
150 dex 378 int kell hozza
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Így levettem a 14-et védõ Dienekes Shade-t, és felraktam a 160-at védõ nemtommianeve a lényeg hogy sokat ad a resistekre( 60% pierce resist, +25% elemental resist)
- kisPocok -
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
majd csinálsz egy gamet megnézzük h ugy milyen lesz,nekem a64 3200+ 1g ram 2*6600gt,és 1megás net.
peleus spear?<#conf>#conf><#awink>#awink>
Egyébként ez a kifagyás mi miatt van?
Illetve nekem nagyon szaggatott a game, fõleg akkor, amikor sokan voltunk egy helyen mozgó emberek. A gépem jó, vadi új cuccok vannak benne, a nettel volt a baj? Texture-t meg ilyeneket már direkt levettem low-ra, mégis néha akadozik...
Nem tom lenne-e kedved még multizni?
Oda tudom adni azt a speart, amit kértél... 😄
Bazz, ha miattam volt, haragszom magamra. 😄
Látod, inkább mindig arra törekedtem, hogy berontsak a tömegbe, hogy engem lõjenek, ne Téged, nekem viszonylag magas az armor, res is (pierce max), de lehet, hogy xarba hagytalak?
a sothom is kinyuvadt tegnap egy legend hostnál,sajna leszivattak a cicusék keményen😊,de hátt legalább mostmár nem "szüz"😊
Szerintem a karid többször pusztult el, mint ahány szörnyike van az egész játékban. 😄 😄 😄
( Igaz Manti engem is legyapált vagy 7-8 alkalommal Epicen, de aztán rendeztük a viszonyokat. Õ volt a leg szenvedõsebb ellenfelem az egész gaméban eddig. )
Ha még azzal is fel lenne vértezve a slayer, akkor az halál az ancestralok miatt... 😄
Párszor úgy voltam vele, hogy uninstallálom a p..ba az egész játékot, de aztán pár nap múlva csak folytattam. ;-)
De ha a 400-al rekordot döntöttem, akkor már megérte! :-D
Megkaptad a második csomagot?
Az utolsó város után mi van?
Hát a Telkine! 😄
Huhuhuhúha...
Ez csak egy vicc, ugye? Túlzás?
Apám, csodálom, hogy nem untad meg, ha ez nem vicc.
Amikor egymás után 5×haltam meg mantinál, amíg nem tudtam mit kell csinálni, a hatodikra már csak a lélek vitt rá...
Szerintem jól jellemzi a játék kiegyensúlyozatlanságát, hogy a fõmonszták (egy-két kivétellel) sokkal kevesebb gondot okoztak, mint pl. az íjászkodó tucatszörnyek. A Titán a végén pedig a legkisebb kihívást sem jelentette...
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Na vki? Tesztelte már?
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Mennyi idõt adsz, hogy megszerezzem? 😄
Holnap odaadom.
quest-es problémát megoldottam régi mentéshez visszatértem és abbahagytam a játékot 😊
azért majd még biztos írogatok ide meg okoskodok, de csak passzívan... csáó
persze én nem értek ennyire a bûvészekdéshez, szóval lehet, hogy máshogy is meg lehet oldani (egyébként nagyon gyorsan végig lehetett menni, mert a térképek ismertek voltak, és csak a main küldiket kellett megcsinálni... de persze Chagan azért egy "kicsit" más újrakezdéshez :-/ )
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Mi lehet a gond a játékkal? 1.20 fennt van és ha kattintok valamire játékban, nem hajtja végre, a menüben is ez a gond, de egy idõ után megoldódik, mûködik néhány másodpercig, azután megint rossz. 😞 Mi lehet a gond?
na egy lol!
visszaszaladtam normal typhont megölni 60as avengerre,
na és,
ráraktam a study preyt,
és bejött a volley, egyböl kifeküdt😄😄😄😄<#wow1>#wow1><#vigyor5>#vigyor5>
pedig call of the huntot sem nyomtam,se battle markert.. 1lövés normal typhon... azért ez sokkolt😊
egyébként vettem egy staffot cirka 17milláért,és naggyon odabasz😄