• Shorlex
    Tetso, a dodge attack az ez.
    Én egy conquerornál passzívra csak a végsőkben tennék (kivéve a bal alsó sarkot warfare-nél), amire lvl31-ig áldoznék az az említett egy passzív, a colossusra egy-két pont, a zászlóra egy két pont, az onslaughtr amennyit lehet meg a defender aurára, annak is az alapja egy pont, de az iron will az mehet.
    Figyelj én ezzel a lvl 65-ös conq-al kb. lvl57-nél kezdtem el ilyenekre rakni hogy battle rage és adrenalin, és még lehet hogy kiegben sem lesznek maxolva...
    az onslaught dolgai is nyilvánvalóan csak akkor működnek ha onslaught is működik, de egy ütés elég (nem kell az öszes charge lvl) és már működnek.
    Az iron will az egy aurához kapcsolódó passzív, úgyhogy a benyomod a battle awareness-t az is hatni fog. (amig valami genya csonti le nem cseszi rólad :DDD)
    Cpnq-nál döntsd el, hogy dual wileder leszel vagy sem, ha igen, akkor azt fejleszd minél előbb maxra mind a 24-et, ha nem akkor a battert maxolva (passzívja egy pont, nem több) meg az ilyen pajzsos baromságokat. Ja és attribute-nál tegyél majd nrg-re pár pontot (nem kell sokat), mert olyan sok lesz a reserved...