Shorlex#10701
elolvastam a kritikádat, és gakorlatilag akceptálni tudok belőle mindent, az alábbi különbségekkel:
1) hogy minőségileg szar, azt az elején jeleztem, fogok helyette másikat csinálni ha ez a vonalkázás eltűnik, de nem tom miért jött elő
2) a világítás... nos, leszarom hogy nem olyan a minősége, mint a mátrix-nak, a lényeg, hogy ne egy fekete képernyőt nézz... annál asszem jobb
3) a hosszúsága, mert látom az nagyon fáj. Nos kétségtelenül neked, mint régi játékosnak vontatott, de ebben semmi furcsa nincs. Nekem is az :DDD De a postodat annak fényében is ilyennek írnád, hogy elmondom, hogy nemcsak a magunkfajta a célzott nézőközönség, hanem más is? Kezdő, más ember, aki nem ismeri a conq-ot és kíváncsi rá, hogy mit tud az ő közelharcosához képest? És azért azt ne mondd, hogy 1 szörnyifajtára olyan sokat pazarlok, mert azt nem fogadom el, igaz, hogy elég sok részből áll a film. :D Azt akartam, hogy aki megnézi, lássa, hogy hol mit tud, és így is egy gyenge repertoár a játékból...
Na ennek fényében értékeld, de mondom, ismerlek, azt tudom miért írtad, csak ne magadból indulj ki (ne csak magadból)