23078
  • Zuzu Wong
    Hali! Konkrétan egy conqueror csukára gondoltam... most nagyon belemerültem a gyűjtögetésbe és igazság szerint a kollekciókban van még némi hiányosság, de már dolgozom a témán! Egyébként köszi az infot!
  • ROMOTO
    És könnyen lehet hogy b...tak a balanszra a srácok és azt is elcseszték ami jó volt, hogy beraktak egy ultracsít kasztot...meg ilyen-olyan ultracsít artifact kütyüket... :)
  • ROMOTO
    Meg a titancalc ból ugyan nem derül ki de a gamebansheen ott van fehéren feketén az a sands of sleep spell a dream-nél:

Skill Potency

1 25 Energy Cost, 2.5 - 4.0 Seconds of Sleep
    2 Affects up to 2 Targets, 30 Energy Cost, 3.0 - 4.8 Seconds of Sleep
    3 Affects up to 2 Targets, 35 Energy Cost, 3.5 - 5.6 Seconds of Sleep
    4 Affects up to 3 Targets, 40 Energy Cost, 3.9 - 6.4 Seconds of Sleep
    5 Affects up to 3 Targets, 45 Energy Cost, 4.3 - 7.2 Seconds of Sleep
    6 Affects up to 4 Targets, 50 Energy Cost, 4.7 - 8.0 Seconds of Sleep
    7 Affects up to 4 Targets, 55 Energy Cost, 5.0 - 8.8 Seconds of Sleep
    8 Affects up to 5 Targets, 60 Energy Cost, 5.3 - 9.6 Seconds of Sleep

tehát elméletileg ugyan nem ír rádiuszt, területet amin belül hat, de mégis 5 ellenfélre kell hatnia kimaxolva, ergo ha elég közel áll 5 enemy vagy player egymáshoz, mindet lesztondítja egy lövéssel , vagy max kettővel ami már 10 enemy !!! majd 10 sec. re!!! (vagy egy vs karit az összes petjével )és szép sorban kifilézi....ha ehez hozzájön a shift gomb effektus is akkor kész vicc az egész game...
  • ROMOTO
    A stormcallerrel csak squallozok a többit elintézik a tankoló többiek, nagyon elegáns és kurva gyors normalon 12 re maxolt squall+passzívjával ködölni...tiszta könnygázeffektus...olyan magyaros...:) ja és a tombokban a szomszéd kamrákba is simán bedurrantok úgy , hogy be sem kell mennem hozzá oda... :)
  • ROMOTO
    Nálam is van egy most még csak 40 körüli stormcaller csupaszon úgy, hogy nincs leosztva semmi statpont benne és a skilleken van egy-egy pont...tudod az a copperes + multiban expelő ...most megy epicre a drágám... :)
  • ROMOTO
    Ha már lehet kérdezni a defendernél a X% stun dmg. mi a frász?, a Concussive Blow, az még rendben hogy valszeg ha legenden van stun resistes mob akkor talán arra is fog hatni, meg kitolja a hatóidejét de mi benne a sebzés? a fegyó 100 fizikai sebzéséhez adott + 40% stun az 140 fizikai sebzés lessz + stunnal, vagy 4 sec. ig kábít +ban ? vagy egyáltalán nincs benne sebzés csak kábítás? nagy f...ság lenne egy ilyen skill csak a stun hatóidejét növelendő...
  • dudovec
    A plague: cold , light , fire resistet vesz le es fizikal damage resistet, mivel a damage resitance pl a lichnel vagy az onslaughnal az csak fizikalisra vonatkozik szerintem , sőt biztosan.. Az absorpnal van az h a damage az all damaget jelent.. De a plague az fizikal+ elementalt szed le.. Raadasul nem teruletre hato spell, eltart neki 1 ideig amig terjed.. A gb lenyege meg a pierce dmg ezert a legjobb a study melle, de a squall is hatasos lehet, mivel az mindet lehuzza, a poisiont meg a bleedinget is, mas kerdes, hogy ezek kb szart se ernek, ha nem pvp zel..
    Az envenom %os poisionja erositi a bombot szerintem, ua mint nimbusnal.
  • Shorlex
    Na asszem meg lett csinálva ez a conqueror video:

Lvl65 conq

Ha továbbra is minőségi probléma lépne fel (nem dudovec, e te véleményedre nem adok :D) akkor felakasztom magam!
  • zsirfecske
    én prophet-et néztem, storm+dream. int lenne elég mastery-kből, attrib pontokból str tápolással jókis elemental közelharcos lehetne. lightning dmg+electrical burn, bár itt tényleg jólenne tudni hogy mi erősít mit.
  • ROMOTO
    Az elemental mellet miért írják a sima dmg rest is? miért nem írják azt hogy poison bakker? azt csak felül írja....
  • ROMOTO
    Az Mandrake műkszik a Throwing knife nál is és szerintem tuti hozzáadódik az ewenom a gasbombhoz...100% felüli slowed lenne az illuzionistánál
    és nemcsak elementalt vesz, hanem sima dmg. rest is az a plaque
  • dudovec
    De az ilu csak elementalt tud levenni... Bombnak a lenyege a pierce, amit a hunting szed le a legjobban , de a squall is letudja valamennyire, mert az minden resistre vonatkozik.. Csak brigand eseten 2x annyit sebzel piercebe, es kb 2x annyi pierce rest tudsz lehuzni.. A gaz az h brigandkent keves a manad, es nemtudsz stunolni, mint 1 sorcival tudnal, dehat ezert csinaltam multira ezt a karit, hogy teljesen ki tudjam hasznalni a brigandot:D
  • dudovec
    Ja a poisionra inkabb nem alapoznek.. Max pvp ben.. Igazabol azon filozok, hogy az envenom ugye a fegyverre hat, de a %os poision dmgk elvilegesen hatnak a gas bombra, ugyanugy ahogy a storm nimbus %osa a spellekre.. Amugy ironloretol egyszerubb lett volna ugy jelezni ezeket az aurakat, hogyha felrakod magadra, akkor ezekkel a tulajdonsagokkal ruhaz fel, amibol a Nem %-os kepessegek csak akkor mukodnek, ha ranged v melee sebzest okozol, barmien fegyoval.. Az envenomnal az erdekes az, hogy a slowed resze hat e a gasbombnal, mert az is slowol alapbol , illetve az, hogy a mandrake tud hatni a throwing knife dobalasa kozben, ami valojaban egy spell, hiszen a cast rate gyorsitja, megis ranged attack lenne? Ugyanis az afro amu mind controlja is bejon hozza.. Erdekes dolgok ezek;> A brigandom amugy masodpercenkent 2.5 bombot dob majd, 1 shrapnel darab fog 1500 at sebezni pierceben 1.5 yard teruletre es 9-11 fog kiesni 1 bombbol, + lesz benne kb 1000 poision meg 800 bleeding is , szoval valamit csak fog alakitani, bar sztem a pierce dmg mellett amit ad, a DoT sebzes (pois,bleed) elenyésző.
  • ROMOTO
    Az illusionist plaque-ja is tud resist levételt, ráadásul van benne -33% total speed ami szerintem legalább olyan lényeges mint a pierce bónusz, stb. a többinél, mert így nemigen lehet utolérni a karit, ha sikerul lerakni pár plaque-t is közben és hát a shift itt is messzire teszi azt a lassítót....
  • dudovec
    brigand, sorcerer (study, call of hunt, art of hunt , illetve a squall/thunderball miatt).. Legendre nagyon kell a resist levetel, bar ha a Dreamkillerrel tudnam erositeni a bomb sebzeset , akkor megprobalnam azzal is.. Legenden talan fog mukodni a bombom, de azis brigandal aminel sebez a legtobbet, ha nemfog ennel sem, akkor a tobbinel is szar lesz ez tuti.
  • ROMOTO
    Én is azt pécéztem ki....meg Dudo nyomán talán a Dreamkillert, mert ha minden igaz tök állat lenne, az a gasbomb mégis :), ugyanis miközben rohangál a kari ( úgyláttam ez kikerülhetetlen) el tudja szórni maga mögé a cuccost ami ráadásul késleltetve hat és ugye összeadódik a poison sebzése, tehát simán belefutna a többi és masszívan zöldülne :), elég fun ha elég gyorsan rohan és szór egyszerre...de erre egy illusionist, vagy brigand is megfelelne mondjuk... :)
  • Shorlex
    tetsuo, ott egy lényeg van, illetve kettő.
    1) legyen legalább 50% stun resisted. Én is haltam be ott sokszor, mert a genya azt csinálja hogy lestunol, aztán amíg kábulz rádereszti az égszakadást. 50% stun resistnél már el tudsz futni gyorsan ha netán rádnyomja.
    2) pont conquerornál nem értem mert van egy valag absorpod, de ha mondjuk nem tettél se colossusra, se zászlóra (akkor mire tettél?) akkor vegyél a kezedbe egy 66- % slower fegyvert és azzal üsd, de mondok jobbat, maxolt batterrel nyomd meg, sőt ezt csináld. Maxolt batterrel üsd meg, és van 5 (8?) mp-ed rendesen ütni, aztán megint megütöd betterrel, és ez mindig kurva lassú lesz. Szal tényleg elég nagyot csesz oda, ezt elhiszem, de ha lelassítod, elveszed a fegyverét (lásd minotaur lord, ugyanez), ha pedig véletlenül elkap a stunja, akkor 50% resisttel ki kell belőle másznod. stun resist meg van az aurád passzívjában amennyit akarsz.
  • Shorlex
    egyébként a templar az nagy ellenfele lehet a conq-nak... azt még el tudom képzelni hogy az a kari le tudná húzni. ott van az a lethal strike2 meg altatás, jó statok, szal azt fogok csinálni, az biztos! :D
  • Shorlex
    Jó csak az van, hoyg az ilyen mezei mobok olyan kicsit sebeznek, hogy nem lehet úgy menni a pályán. Szal én is próbálkoztam már így funolni, vettem egy ilyen athena shieldet is a kezembe, hogy minél jobb legyen a dolog, de egyszerűen olyan keveset sebeznek, hogy legalább 7-8 ütés míg leütik magukat. És láttad, manti is iszonyú fújása van. Levesz az életemből 2-3k-t attól függően hogy mennyi "projectilehullám" talál el. Na most van 70% absorpom, meg 50 körüli cold resistem. Azaz resist nélkül sebezne 4-6k-t, és ez ugye csak a 30%, úgyhogy alapból sebez a genya 3× ennyit, szal a fújása az ilyen 15-20k lehet. Na, jópárat rámcsesz, de nézd meg, nem megy le az élete tőle szinte semennyire, kb olyan resistjei lehetnek alapból.
    Szal boss meg azért nem öli meg magát hamar mert a reflected amit visszakap, nem sebzi igazán. Úgyhogy sajna olyan hogy rámüt valaki és meghal sosincs, max egy másik játékos :D
  • ROMOTO
    Te egy Templar a maga szerény 120% dmg reflect-jével simán lehetne pusztakezes kari... a dioban is volt valami hasonló reflect spell a barbárnál, hogy ha megütöttek simán lehaltak is egyben...ezt asszem használtam is sokat anno... :)
  • ROMOTO
    Először kifingatod a spanjait az simán megoldható, aztán beljebb futsz... a meteorjai elől el kell másznod különben ott maradsz persze, amikor belendül rá lehet tudni hogy elindult, ha ezeket elkerülöd simán legyakhatod...
  • Tetsuo
    Hát, kb már 1 hete játszottam, de nagyjából:
    Van egy óriás (talán Yeti), akihez egy barlangrendszeren keresztül lehet jutni, néhány kis izével (nem emléxem pont) van egy nagy sziklapárkányon, akiket lenyomok mint a xart, viszont ez a óriás odajön, majd elementállal nyakon borít én meg fél sec alatt kifexem! (már 2x) Pedig készültem. :( Mit lehetne tenni??
    31lvl Conqueror, 1.20as játékverzsön.
    Előre thx!
  • ROMOTO
    Már értem, köszi, az origin cd-ben amúgy benne lessz a fordítás is :)
  • ROMOTO
    Te Shorlex ez állat video!!! :))) még nézem...nem bírom röhögés nélkü... áááá...ez kegyelemdöfés a tq-nak a javából :)) szerintem a legállatab fun klip, grat! :)

• KH
    hát, mivel nem igazán van időm játékra, kértem őket,hogy küldjék el a masteryk leírását a maximális szintig, mondván lefordítanám
    de fülük botját se
    igazából mikor legutóbb (jó régen ugyan) de néztem pl. a gamebansheet, nem az 1.20 skillek voltak kinn, hanem a régiek
    de asszem, majd a TitanCalc-ról szépen leszedegetem (csak az k.va macerás, azért lett volna jó megkapni egy doksiban)
  • dudovec
    jo hat nem akartam 'lehuzni' , ha a videotechnikai dolgokat nem vesszuk figyelembe, akkor egeszjo lenne , inkabb a hosszaval van bajom.
  • Shorlex
    elolvastam a kritikádat, és gakorlatilag akceptálni tudok belőle mindent, az alábbi különbségekkel:
    1) hogy minőségileg szar, azt az elején jeleztem, fogok helyette másikat csinálni ha ez a vonalkázás eltűnik, de nem tom miért jött elő
    2) a világítás... nos, leszarom hogy nem olyan a minősége, mint a mátrix-nak, a lényeg, hogy ne egy fekete képernyőt nézz... annál asszem jobb
    3) a hosszúsága, mert látom az nagyon fáj. Nos kétségtelenül neked, mint régi játékosnak vontatott, de ebben semmi furcsa nincs. Nekem is az :DDD De a postodat annak fényében is ilyennek írnád, hogy elmondom, hogy nemcsak a magunkfajta a célzott nézőközönség, hanem más is? Kezdő, más ember, aki nem ismeri a conq-ot és kíváncsi rá, hogy mit tud az ő közelharcosához képest? És azért azt ne mondd, hogy 1 szörnyifajtára olyan sokat pazarlok, mert azt nem fogadom el, igaz, hogy elég sok részből áll a film. :D Azt akartam, hogy aki megnézi, lássa, hogy hol mit tud, és így is egy gyenge repertoár a játékból...
    Na ennek fényében értékeld, de mondom, ismerlek, azt tudom miért írtad, csak ne magadból indulj ki (ne csak magadból)
  • Shorlex
    már működik! :D
  • dudovec
    Ja, nekem se muxik a link arra. Hat megneztem a videot Shorlex , megmondom oszinten picit tobbet vartam.. Nekem kisse vontatott volt... A masodik zene, amit ugye en javasoltam.. hat eleg szarul szolt az elsohoz kepest, jolett volna megpiszkalni kicsit.. Minosegi problemak vannak rendesen a keppel sokhelyen, ez teny.. de amit elegge elszurtal meg az a brightness a barlangokban, mert olyan az egesz mint amikor a nap rásüt a monitorra. Nemartott volna a contrast valtozot is piszkalnod, ha mar vilagositod..

A conq az eleg nagy csit onmagaban is, a rally meg a colossus form a jatek egyik legjobb skilljei, a sebzesrol meg annyit, ha egy orias krokodil 90% lifejat lebaszod 1 sima utessel, akkor nemkene aszondanod, hogy nem durva a tamadasod, elvegre korulallnak 10 en, dualal utsz 2 masodpercig es mindenki osszecsuklik a passivok miatt..
    Persze a bossra nincs olyan reductionod mint a lichnek, de van fullos reflecteded, ami tisztan latszik az 1.08 as conq videomon (ameik patchbe kb fele olyan eros sincs a conq mint 1.20 alatt), hogy talos 4 lightningos lepesevel megoli magat rajtam, enmeg sebzodok 1 centit lepesenkent 3000 lifeal es alig ütöm kozben.. Szal a reflecteded a bossnal boven megfelel 1 lichnek, foleg hogy 1.20 alatt ott a betrayer a kezedben ami kiadja a soul blight masik erosseget is. Conq kb a legjobb pve kari es nemkell ugy beallitani, hogy nem "csitelsz" mert nemdobalod a teruletre sebzo spelleket , hanem a szar onslaughtal ami nem delayes vegigvered a palyat, mert pont ez a lenyeg, hogy a tobbi skill amit viszont megallas nelkul tolsz, mar akkora 'csit' , hogy meg hornra sincs szukseged a teljes hatekonysaghoz, hanem 1 szimpla onslaughtal kepes vagy kiirtani mindenkit.

Video amugy nem annyira rossz, csak nekem uncsi volt, mert nem tortent benne igazan semmi, amire felkaptam volna fejem, latvany v game szempontbol barmi , de ettol meg masnak tetszhet. Szal jobblett volna, ha nemrakod bele az osszes bosst, dragonianokat krokikat meg jetiket bontasz csak , megcsinalod 4percre 10 helyett, normalisabb vilagitassal es akkor elvezhetobb lett volna.. Tudom, tudom az 1.08 as conq videom is 10perces volt es valahol az adta az ihletet, dehat az a patch alatt 3ad annyi a dmg m, mint mondjuk itt, nincs betrayer stb, szal a hydra 1 perc volt , nem 15 sec.. szal sok ido volt amig felvettem az osszes bosst vele. 1.20 alatt belesuritettem volna 3 percbe a bossokat , 2 perc dragonian meg mittomen es kb ennyi. Az emberek befaradnak az ilyen hosszu videoktol, foleg ha nemtul valtozatos. Mert hiaba latvanyos a dual, meg elvezet vele jatszani, 10percig nezni mar nem olyan foldontuli elmeny.

Ja es a funvideot is postold holnapra , tudod meiket!:)
  • Shorlex
    lehet hogy szar, nem tom fel kéne tenni még egyszer talán?
    Megpróbálom...
  • ROMOTO
    Még mindig tölti a jutub bakker... :)
  • ROMOTO
    Klassz...
    Te kh bocsi, és mit is próbáltál te is kérni tőlük?? :)
  • ROMOTO
    Asszondja várjak még, de nagyon kíváncsi vagyok rá... :) a Shorlex Shatterhand Conquerer-re :) Jut eszembe! lehetne ökölvívást is rendezni valamelyik városban vagy egy karámban különböző karikkal apollo boxer fuxokkal... :))
  • ROMOTO
    Nem műkszik az a link bakker...keresem...
  • Shorlex
    Romoto, that one just for you! :D

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=OiTvr1qROxA]Conqueror vs. Manti with special "weapon" :DDD[/URL]
  • ROMOTO
    Mostanáig pvp ztem 2 orosszal aki elemental meg corsa volt, megöltek ... :), a freeze-re rájöttek ők is és kicsinálták a spelbreakeremet, hiába toltam neki a zászlót, petek meg minden, aztán behoztam a corsámat, persze azt is... :) megbeszéltük hogy az egy csít, amit nyílván ők is tudtak és aztán nem használta a mage, sajnos a másik lelécelt:)... onnantól én gyakáltam, ami nem meglepő a corsámmal és aztán megbeszéltük hogy a shield charge is egy csít :), aztán csak batterrel ütöttem... egy ütés - egy halál így is... de tanulságos volt, soxor csak rohangáltunk körbe egy sziklát kb. 10 szer mire meg tudtam ütni, becsületére legyen mondva nagyon tudott futni :))szóval egy nagy rakás szar az a balance...de ha nincs is freeze, a lassú kari akkor se pvp-zzen... :)
  • KH
    ah, a Gamebansheen már kinn van minden a dream masteryről...
    skillfejlődés
    skillek

én is próbáltam kérni tőlük, de természetesen le se szartak :)
  • Shorlex
    Romoto, ha megjavul a videocsinálóm, meglesz
  • ROMOTO
    Örülök, hogy egyetértünk :), az a pusztekezes féligmeddig poén volt, de ha összejönne, az lenne az egyik legnagyobb fun, a videók között :) nagyon drukkolok, hogy összejöjjön... :)
  • Shorlex
    Jó persze az, de most támadóskill alatt ilyet értek, mint egy pöttyintésre hatalmasat csesző írtóskill (shard, gas bomb, eruption, stb.), most az hogy 3400 helyett onslaught miatt 4000-ret csapok, hát hűha... :D
    És az hogy a 2 csítpet, az nem jelenti azt hogy ez a kari se lenne egy nagy csít az egész :D Rallynál nagyobb közelharcos csít nincs a világon! :D Viszont tény, hogy egy nyomással, mint lich king soul blightja azért nem veszek le 1/3 életeket...
    Mondjuk azt hogy nincs a kariban isten igazi támadócsít, de védekezőcsít az van bőven :D
    Megfogadom majd a tanácsot a puszta ökölről, sztem az lesz, hogy felrakok neki egy immortal amut, mert különben szó szerint 5-6 az ütése, max colossusban 8 :D de immortallal meglenne a 100-200, azt majd csinálom a követlező videot, feltéve hogy a dudovec barátunk segít megoldani hogy miért lesz ilyen szar a video :D
    De ez nagyon idegesítő, az alapfilmek jók, no lag, no rondítás, a vegas project file jó, a kimenet meg ilyen szar lett, de nem láttam...