Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
ity akkor ez dudovec lesz bocs 😊

shorlex epic-en vettem, epicre való. legenden már inkább assyrian (slow és 30% pierce) dárdában gondolkodnék. mondjuk én nem használok dárdát úgysem, szóval tökmindegy. csak néha beszúrok random képeket...

isen teddmárfel 1.20-at, ne legyél csíter 😊

50 % int egy amuleten lehetséges bar nagyon ritka hogy kijöjjön és nem bug

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Epicen télleg jó ez a dárda, legenden sztem kevés a sebzése.
Nem kell epic relic helyett ugyanilyen legend? Az nagyobbat szív... 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Nekem max 23%-os int amum volt és van 😊
Egyébéként a farkasok tényleg nem mehetnek 20-as szint fölé az 1.15-ös peccsig legalábbis.
Ha megy, az bug (vagy cheat😄).

Ha jól emléxem 1.20-ban több skillre írták, hogy az ultimate (tehát a max fölötti) elérhetõ skillek értékét megváltoztatják.
De hogy feljebb, vagy lejjebb, arról nem szólt a fáma az elõzetesekben.
Én még nem raktam fel az 1.20-at, (még mindig nincs gépem) így elméletileg lehetséges, hogy 20 fölé is lehet menni vele, ha 1.20-ban ezen változtattak.
De ezt mondja meg inkább olyan, aki 1.20-al tolja 😊

OK. Ezt a választ vártam.
Még egy kérdés, mielõtt kérdezném a fõkérdést. 😄
Ha csinálok egy jó kis kusztom pályát, játszanál rajta?

hát shorlex,shrine of masteri és +6allskillel)afro amu, +2skill staff,calipso clover +2allskill) sem megy feljebb 1.08ban 20tól nálam,szal nemértem...
zsirfecske
progi dobta, felveheted. fogd fel ultra-giga unique cuccnak, mert azis.
ity-nek vagy dudo-nak volt az a +50% int körüli amulette, azis nyilvánvalóan bugos mégis hordta 😊

vki nem tud megoldást a jade palace-re?

amúgy legjobb epic leech spear:

Mivel múltkor annyit beszéltünk arról, hogy mi csít meg mi nem, mi a véleményetek?
Egy olyan bug esetén, ami mondjuk óriási armort ad, mint a 7649-ben írta KFC, és tegyük fel hogy str requirement 120, felvennétek egy normal karival?
Másként fogalmazva: egy "nyilvánvaló" programhiba "kihasználása" szerintetek csít, vagy nem csít?

ne állj meg 20-nál, az a lényeg! Hogy hogyan, az maradjon az én titkom... 😄

bizony, de ne mondd, hogy nem terjed ki a fantáziád arra, hogy hogyan lehetne megidézni...

khm,lvl 23-24es farkas? érdekes......
zsirfecske
thane-em normal jade palace-nél kifagyott kékkel, s mivel nem volt mentésem csak bazirégi, visszamásoltam a backup file-okat. quest-ek megjelentek, de csak changan-ig, a terrakották kitakarításától kezdve jade palace megtalálásáig eltûntek a logból. gondoltam jólesz leszarom megyektovább, msot visszaértem changan-ba és nem tudok továbbmenni a kapu 'sealed by quest' maradt. hiá
ba beszélek a csajjal/emperorral, még mindig nem érzékelik, hogy hol tartok.

vki megoldás? jade palace-ig fullos normal quest file-lal való felülírás mûködhet? ha igen van vkinek ilyen? 1.20-hoz. kössz

Defensnél nem szabad kihagyni a Battert, az a legjobb és a hozzá csatlakozó cucc( ami a megütött ember, mellet lévõ 2 ellenséget is sebzi) Study Prey rárakva,+ batter

Így jó esetbe egyszerre 3-at kiütök!
Shongi
OK köszi az észrevételeket, hát az igazság az hogy én inkább a stormra fókuszálok, most 1-1 pont van a Lightning bolt+Chain Lightningon és így is nagyon jó tömegoszlató cucc😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

képzeljetek el egy ilyen rangert, mit tudna az írtani...

Ranger

Ez a guardian egy isten.
Én nem tom mit szidjátok, hogy alig írt.
Kétségtelenül nehezen gyepálja a bossokat, de azon kívül egy jó fegyó, nagy attack speed, passzív skilles batter és zúz az keményen.
Csak fel kell öltöztetni valahogy így:
Verdant plate
Armor of the burning blade
Athena's battle greaves
Children of ares szett
2 db apollo's will gyûrû, vagy esetleg egy alke+timaios szett
myrmidon's pendant, vagy egy afro

Így ki lehet hozni belõle lvl23-24-es farkasokat, meg nagyon sok minden jó dolgot még... 😄
Ez lesz az isten guard!! 😄

Aztán ha kész, nyomatok egy fõleg közelharcos huntert, de nem tudom, hogy warden legyen, vagy ranger. Warden jobb attribute-okat ad, colossus form, fasza pajzs-skillek; ranger erõsebb, oak, farkasok, nymph, owergrowth... ÁÁÁ

Grusalak
Na a tegnapi titanrun elég érdekes volt... (Bár szerencsére csak egyszer hozta a következõ bugot, a következõnél már jó volt...)
Titant szépen kilõttem, és amíg halálán volt (=effekt) szétlõttem a szobrot is ami mellett álldogált. Vége az effektnek de az eszenciagömb sehol!!! Úgyhogy asszem új rekord 'semmit' dobás terén... Így még csak fehéreket se kaptam <#idiota>

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Sipocz
Hali!
Szvsz. az marad ki a paladinod esetében ami a defense masteryt igazán vonzóvá teszi a, pajzzsal való támadás. A shield charge eléggé hosszas recover én magam az nmy un. erõs fickóját szoktam vele kigyakni és igazándiból a hunter take down skilljének pajzsos kiadása, viszont a "mindennapokban" egy quick recovery-vel megspécizett 1.5 sec-enként visszaálló batter a menõ számomra és a stormnimbusz ugyanúgy megöröklõdik a pajzson mint a jobbkezes fegyveren. Én úgy tekintem a paladinom fegyverzetét hogy jobbkézben valami nagyot bummantó buzogány vagy fejsze müxik (kb. avarage sebeséggel) a balban fogott pajzs (természetesen a blokkolás áldásai mellett) pedig területre ható lassú sebességû fegyver. Szvsz. az adrenalin vonalat nem érdemes túlspilázni az avaranes-bõl is az alap és a 2. passzív a tutkós, a rally és a colossus nagyon jó és persze (talán a concussive blow kivételével) minden passzív megér egy pontocskát. Én magam a stormból csak a nimbus vonalat és "neki is legyen egy társa"-alapon egy egypontos wisp-et használok.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Tegnap normál Egyiptomban az egyik árusnál találtam sima lábvédõt...kicsit ledöbbentett, hogy 5 millába kerülne. Aztán ránéztem hogy mennyi az armorja:557. 😊 Jó kis bug...ja, és 1.20.
zsirfecske
rakhatsz bármire ahogy neked bejön, van ott jó pajzs attack, meg reserved-es skill is. instant heal max 1000 körüli hp restore-ral azért legenden gondolom már kevés.

Shongi
Értem, thx a választ, szal ha jól értem, ha már pala lettem defens ágból inkább a passzív pajzs cuccokra rakjak.
Rally igazából csak azért kell, hogy legyen egy instant healem😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

zsirfecske
én személy szerint defense helyett warfare-t raktam storm mellé. nem tetszett, hogy annyi pajzsos támadás van összevissza, tutira nem használnám sose. közelharci fegyverrel akartam menni és a mellett jobb klikkrõl storm-ot osztani, e mellé gombokról a shield attack-ok sztem kényelmetlenek/felejtõsek.

egyéb skillek: adrenaline sztem túl ritkán jön be, ezért nem ér annyi pontot, a +50% dmg viszont onslaught-ból gyakorlatilag 100%-ban kijön. weapon training szintén veri concussive blow-t, rally nekem kevésnek tûnik 10 sec-kel, akkor már inkább battle rage passzívban %-kal. shield passzívok jók palánál, nem beszélve colossus form-ról ami állat, viszont warfare-ben meg ott a war horn, dodge attack, war wind és pesze az ancestral harcosok + ugye nem kötelezõ kétkezesen nyomulni, nyugodtan lehet hagyni dual wield ágat és jókis ancile (+2 to all warfare) pajzzsal szaladgálni...

persze ez mind szigorúan saját vélemény, nekem storm mellé warfare feküdt jobban.

köszönöm az észrevételeket, õszintén szólva, eddig íjászkodtam, bár van egy +2 take down-t adó dárdám, amivel néha unalmas perceimben püfölöm az ellent, meg van a take down skillen is valami pont, de nem arra építettem eddig

ezt a thunderballos dolgot asszem kipróbálom...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Shongi
Srácok lenne egy kérdésem, palát csinálok és fõleg a sebzésre megyek re, érdekelne hogy mit gondoltok errõl a buildrõl.
Jah sztetek az Adrenalin mennyire éri meg? Van olyan hatásos mint a Battle Markerek?
Paladin

© Shorlex!

Küldtem neked egy kis plusszt.

Hali.
nem bug,ilyet nekem is adott ki egyszer,legend incarnban szivesen megdobhatna egy ilyennel😊
Epicen egyiptomt hányas szintetn fejeztétek be?
zsirfecske
fényt egy csomó helyre sosem rak. oda kell állni és kész...

ez vajh bug-os bónusz? egyetlen egyszer jött ki, sajna epicen:

Kicsir furcsa nekem,- nagy Diablósnak ( 😊 ) - hogy az unik lények nem dobnak semmit.....
Hú gyerekek, az Epic Telkine Egyiptom végén megizzasztott😄

Mondhatom hogy a karim nagy túlélõ, a két kezemen megtudom számlálni az Epicen a halálait..sajnos Normalon elkurtam, nem is kicsit..nagyonXD

Na jött ez a fénydolga, az egybõl leölt. Bár amikor benn volt a Colossus Form, akkor csak szívdobogás jött😊

Na 3-szor megölt aztán lenyomtam...
TopGun
Hi! Ezt a filmet nem lehetne letolteni valahonnan?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Sikerult ma delelott megoldani, de csak ujrainstall utan, most rajta van az 1.8-as patch 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

kispancsi
jó de bassszus leszedtem és nem lehet itemet editorolni ( 😄 ) a legújabbal ezért gondoltam hogy valami balfaszságot csináltam! 😄

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Nem tom, nekem olyan még sosem mûködött...
Viszont az nem követi a karit akkor is, ha arrébb megy?
Na olyan kéne, ami nem.
Vagy erre lehet hogy jó a shift+amit mondtál...
Majd kipróbálom, de nekem az még nem jött be.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

nálam nem kell kattingatni távolra sem, csak áthúzom a köv célpont felett az egeret.

Tudjátok én mit változtatnék a gamén?
Egy olyan verziót tennék bele, ami a shift gomb lenyomva tartásával egyenértékû, csak ugye a shiftet nyomva a körülötted álló csürhét csépeled idõveszteség nélkül.
Kellene egy ugyanilyen távolra is. Hunternél pl. állati jó lenne, ha nem kellene a Veled szemben álló íjászcsorda összes tagjára egyenként ráklikkelni, hanem egy helyben állva mindenkit lõhetnél, aki lõtávolban van, ugyanolyan idõkiesés nélkül, mint a közelharc shiftnél.

Csak így visszaolvasgattam és láttam Dudi elmélkedéseit a mi lenne jó témában és kedvet kaptam én is megreformálni a gamét. 😄

Vagy az is lehet, hogy van ilyen funkció, csak én nem tudok róla???

Pocok, Rajtad csodálkozok, hát Te nagy TQ-s vagy és nem tudod?
Hát a TQ Vaulttal.
Szerintem még ezen az oldalon van leírva, hogy hogyan kell használni.
Nem kell megijedni, ha eltûnik a kari, az azé van, me nem használtál monitort, de olvass vissza, csináld, ami kell és ha nem OK, akkor kérdezz bátran!

na végre végigtoltam elöször legenden teljesen avengerrel,megöltem typhont,nem sok mindent produkált 9k ij dps ellen,de nem baj,cserébe megajándékozott egy staffal:

Kuan Ti's Sorrow
Speed: Slow

+30% Elemental Damage
Chance For One of the Following:
139 Base Fire Damage
123-155 Base Cold Damage
89-190 Base Lightning Damage
25% Chance of 7% Reduction to Enemy's Health
38% Pierce Resistance
44% Fire Resistance
+28 Intelligence
+25 Dexterity
+1.5 Energy Regeneration/Second
+51 Offensive Ability
+62 Defensive Ability
+10% Attack Speed
Required Intelligence: 464

csak egy cromatic feeling,de jól néz ki😊
kispancsi
Melyik progival tudom egyik karimról a másikra tenni pár cuccot? Nem használtam még iylet de nincs senki online aki segíthetne nekem cuccolni 😞

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Nincs mit!
Ó köszönöm szépen...
küldtem választ... 😄

HI!a petekkel kapcsban. én 2 farkassal és egy lávamannal nyomom. Szerintem elég erõsek, bár gyakran gyógyítom õket. A lávaman szentem erõs lett fõleg a 4. sori kéõpesség. Állandóan õt gyakják ,így nekem jóformán csak õket kell gyógyítani( + ütni a crp-ket). Volt nymphem is de vissza szedtem, gyengénak tartottam, hammar leszedték (2-300 élet, mi az?). Van egy másik carom is, az lvl 38 storm + 'a liches'. meguntam. Valaki nem tud egy honlap címet ahol letölthetem a pályszerkeztõt(az enyém nem jó)?
© yann!

Azt nem kell küldeni, azt magátol is megtalálja a becsületes nethasználó!!!

( he-he-he )
© yann!
egy virust (:
Hali © Shorlex!

Kukkantsd meg az emaileidet, küldtem neked egy kis ajándékot. Holnap majd megint kapsz. Lesz közte majd egy pár inyenc dolog is.
legenden 8x akkora a petek elete mint normalon, szal el kene rugaszkodni mar errol a 'normalon' lehal a pet akkor mar szar.. mert a lichking is szetesik normalon, de bemesz legendre egy 1 es lichel es eleg jol birja mar az is.. farkasoknak maxolva , maxos oakkal +3 skillel van vagy 7000 lifejuk legenden, kepesek health reductionra , raadasul adnak aurat is ami gyorsit meg jobban utsz, sztem eleg jol jonnek 1 guanak, de sok mas karinak is. Az osszes pet kivetel nelkul jo, bar teny h a dwellernek, akarhogy is nezzuk csak tank szerepe van, de arra eleg jo, sebezni sajna nemigen tud, dehat 1 elementalist ne a petjevel akarjon ma' olni..

Ami a Saget illeti , nekem van, mondjuk rechargeos es thunderballal stunol + ijjal lõ.. hat nekem nemvolt gondom a dragonianokkal, mert 1 csapatban megfagytak, es kaptak a volley-t meg a pass through enemyes oltast folyamatosan..😄

Helyzet az, hogy nem nagyon emléxem már mennyire haltak be a kisfarkasok, de arra emléxem, hogy alacsony szinten voltak gondjaim velük másik karikkal (guarddal nem, mert az nem használta normálon).
Azért azok a 7-es farkasok mégiscsak 16-osok ellen mennek, szal ne csodálkozz 😊
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy kimaxolva még legenden is jók, hasznosak. Persze nem arról van szó, hogy nem halnak be, de a feladatukat jól ellátják, fõleg ha hárman vannak már.
Mana problémára én ki szoktam rúgni azt amelyik elhasználja és újat idézek helyette, mert úgyis csak egyikük szokta elhasználni.
De egyébként guardiannal én normálon farkasok nélkül mentem végig.
Epic-tõl voltak csak velem, de ott sem fixen raktam pontot rájuk, hanem csak a misztikus csókáknál a megidézés idejére. Igaz nem olcsó, de rengeteg skillt megspórol az ember. (Most legenden is ugyanígy van, nincsen fix pont rajtuk, csak vissza kell hordani a sok sárga cuccot ami esik és dõl a lé)

KH, nekem van az a slayerem, és gyakorlatilag az is hunter.
A str nem felesleges. Egy idõ után a dárdával (me remélem azzal nyomulsz) nem növekszik nagyon a DPS dex miatt, viszont a str nagyon növelli, úgyhogy nem felesleges.
Én azt csináltam epic sárkányokkal, hogy volt az a bizonyos converted to health dárdám, nagyon nagy attack speed-el, és szépen egyesével elcsalogattam õket és puff neki. A health nem megy le (illetve lemegy, de a fegyó "visszaszerzi"), a sárkány meg kanyi, ráadásul volt relicem lassítással. És nem olyan unalmas és hosszú, mint amilyennek hangzik, me akár ketten-hárman is jöhettek rám, ha olyanom volt.
Az íjász az télleg genya, azzal viszont azt kell csinálni, hogy türelemmel elcsalni és amikor egyedül van a megtisztított terepen, akkor gyorsan odamenni cikázva és adni neki.
Szóval nagyon gyors converted to health dárda és slow-olás!

Sipocz
Hali!
A mondottak szerint hasonló gondjaink vannak a sage tipusu karival. Sajnos a keleti draconian csapatok erõembere a hunter besorolásu féreg csak azzal az eltéréssel hogy ezeknek minden(!) ütése a dárdával "take down" szerint megy és 0 a skill recharge ideje. Ez azért dúrva!(mondaná Dodó-kacsa) és sajnos a fokozott figyelem és erõs italozás, továbbá ha van akkor nagymértéjü piercing resist csak a megoldás. Egy maxos hunter ellen semmiféle miniboss nem legendás, de ez a sárkányhunter igencsak ütõs😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)