• dudovec
    Ja, nekem se muxik a link arra. Hat megneztem a videot Shorlex , megmondom oszinten picit tobbet vartam.. Nekem kisse vontatott volt... A masodik zene, amit ugye en javasoltam.. hat eleg szarul szolt az elsohoz kepest, jolett volna megpiszkalni kicsit.. Minosegi problemak vannak rendesen a keppel sokhelyen, ez teny.. de amit elegge elszurtal meg az a brightness a barlangokban, mert olyan az egesz mint amikor a nap rásüt a monitorra. Nemartott volna a contrast valtozot is piszkalnod, ha mar vilagositod..

A conq az eleg nagy csit onmagaban is, a rally meg a colossus form a jatek egyik legjobb skilljei, a sebzesrol meg annyit, ha egy orias krokodil 90% lifejat lebaszod 1 sima utessel, akkor nemkene aszondanod, hogy nem durva a tamadasod, elvegre korulallnak 10 en, dualal utsz 2 masodpercig es mindenki osszecsuklik a passivok miatt..
    Persze a bossra nincs olyan reductionod mint a lichnek, de van fullos reflecteded, ami tisztan latszik az 1.08 as conq videomon (ameik patchbe kb fele olyan eros sincs a conq mint 1.20 alatt), hogy talos 4 lightningos lepesevel megoli magat rajtam, enmeg sebzodok 1 centit lepesenkent 3000 lifeal es alig ütöm kozben.. Szal a reflecteded a bossnal boven megfelel 1 lichnek, foleg hogy 1.20 alatt ott a betrayer a kezedben ami kiadja a soul blight masik erosseget is. Conq kb a legjobb pve kari es nemkell ugy beallitani, hogy nem "csitelsz" mert nemdobalod a teruletre sebzo spelleket , hanem a szar onslaughtal ami nem delayes vegigvered a palyat, mert pont ez a lenyeg, hogy a tobbi skill amit viszont megallas nelkul tolsz, mar akkora 'csit' , hogy meg hornra sincs szukseged a teljes hatekonysaghoz, hanem 1 szimpla onslaughtal kepes vagy kiirtani mindenkit.

Video amugy nem annyira rossz, csak nekem uncsi volt, mert nem tortent benne igazan semmi, amire felkaptam volna fejem, latvany v game szempontbol barmi , de ettol meg masnak tetszhet. Szal jobblett volna, ha nemrakod bele az osszes bosst, dragonianokat krokikat meg jetiket bontasz csak , megcsinalod 4percre 10 helyett, normalisabb vilagitassal es akkor elvezhetobb lett volna.. Tudom, tudom az 1.08 as conq videom is 10perces volt es valahol az adta az ihletet, dehat az a patch alatt 3ad annyi a dmg m, mint mondjuk itt, nincs betrayer stb, szal a hydra 1 perc volt , nem 15 sec.. szal sok ido volt amig felvettem az osszes bosst vele. 1.20 alatt belesuritettem volna 3 percbe a bossokat , 2 perc dragonian meg mittomen es kb ennyi. Az emberek befaradnak az ilyen hosszu videoktol, foleg ha nemtul valtozatos. Mert hiaba latvanyos a dual, meg elvezet vele jatszani, 10percig nezni mar nem olyan foldontuli elmeny.

Ja es a funvideot is postold holnapra , tudod meiket!:)