• Shorlex
    low levelen egyelőre nagyon jó ez a gas bomb. random talál el a 9-11 kis vacak. ha több talál el, akkor kanyi, mert elég szépen sebez, ráadásul hunter ággal még annál is jobban.
    duelben annyira nem ütős, mert el lehet előle rohangálni, de ahogy mondta dudo, nmy-re közelről rá lehet végni mintha ütnél, szal ott hatékony.
    Érdekes a duel, lvl 12nél dudo mindig levert, kivétel nélkül, mert volt neki lethal-ja és az akkor még kicsi életű karit ugye rendesen tudja az szívatni, plusz nem volt olyan gyors a karim, hogy elmásszon a bombok elől.
    aztán viccből nyomtunk egyet 2X-en is, hát ott én vertem le egyszer, de csakis horn-rádurrantok egyet-futkosok kombóval, és már nem volt lethalja, továbbá a tisztesség kedvéért megjegyzem hogy ő csak castolgatott, fegyója az gyakorlatilag nulla, én meg azért hoztam cuccot, még ha nem is a legütősebbeket. Szal egyelőre nem mond ez semmit.
    100% rec mellett 200-300 közötti cast speeddel azért nem biztos hogy majd szívesen futkosok bele azokba a bombokba, lég hatásosak lesznek és jók azok, pláne study-val...