23078
  • ROMOTO
    Szerintem egy ilyen "tiszta" corsa állandó colossus formban, rally alatt lethalozva-batterozva tuti csítpet nélkül :) simán lefutja a conq. idejét és látványnak is ugyanolyan jó...Corsair rulez! :)
  • ROMOTO
    Szerintem puszta ököllel is végihentelné a pályát colossus form-ban, max. gyakrabban kéne zászlózni és rally-zni... kipróbálnám a helyedben, az lenne csak a fun téma...:)
  • ROMOTO
    Klassz az a conq., de a "tiszta" fizikálisba belejátszik az állandó colossus form meg a rally ami a legnagyobb csít a conq. nál...ha a leggagyibb fehér fegyót és fuxokat adod a kezébe-re ez a "tiszta" conc. így is simán elfut ezzel a két állandóvá tett combóval... csak azért írtam, mert nemtom minek emlegetni a nocsítpet témát ami ezek mellet játékszer, meghát ha pontosítunk és jól láttam az onslaught azért egy támadóskill, vagy mi a szösz... :)
  • Shorlex
    ezt le fogom törölni, állati szar lett a minősége, de addig is jó szórakozást hozzá...
    nem tudom most miért baszakszik velem a vegas, eddig nem volt ilyen...
  • Shorlex
    Conqueror bemutató

Egy kis anyag arról a "bizonyos" conq-ról.
    Egy hibája van ennek a karinak, az afro amu, de majd remélem artifacttel ki lehet váltani :D
    Persze remélem az értő szemek nem úgy fogják kukkolni a video-t hogy "nézd már, én az oracle-vel 5 mp alatt elintézem a manticore-t", mert mint mondtam már korábban, ez egy tiszta fizikális, no támadóskill, no csítpet stb kari. :D
    ÉS A LEGJOBB ÉS LEGLÁTVÁNYOSABB!!!!! :DDD Conq rulez!!!
  • ROMOTO
    Jól hallom? hogy most guberáljátok az aprót?... :)
  • ROMOTO
    Nna sóher banda itt a megoldás... Az 576 áruházakban március 9-től kapható Titan Quest Gold(alap+kieg) 10999 Ft.
    A kieg 5999 , Titan Quest Deluxe Ed. 6999. tehát nem 20 rugó...szerintem ez elég jutányos árképzés, mindenki kedvére tolhatná multiban a neten...
  • dudovec
    Tudom.. bebasznek 5t shiftel 2mp alatt, aztan futas:D
  • ROMOTO
    A telés gyűrű csak vicc volt mintahogy a másik is, de elképzelhető hogy nélküle nem úsznád meg, mert mindenkit felbaszna pár lustán repülő sunyi gasbomb és emiatt egyemberként rohannának az ilyen oldalról potyogtatós ív kiindulási pontja felé... :) különben a shiftel ezeket is át lehet dobni pár képernyőnyire...
  • dudovec
    akarom mondani remelem nem lesz:D
  • dudovec
    2 apollo miatt kizart, ez ien bohockodos kari lesz.. Szokas szerint nem testeltem ki rendesen mielott belefogtam, mint kb az osszes karimnal amibol vegul valami durvulas lett, remelem ez se lesz teljes csőd:D
  • ROMOTO
    Ha ezt a bedobálós gasbombot képzeled el akár pve- ben, akkor használd azt a teleport gyűrűt is, meg egy bullet time lassítót... :)
  • dudovec
    Kosz Shorlex:D Elejen mikor mondtam neked h caster brigand lesz, aszondtad h ritka elcseszett gondolat v valami iesmit, de szerintem multiban fog mukodni.. Meghat ahogy mondtam pve kari lesz, nem pedig pvp.. Meg azt is, hogy 1v1 be gyengus lenne, de pl ha bemennek vele egy olyan gameba, ahol mindenki mindenki ellen es vagyunk benn 5-6 an, akkor bedobnek par bombat a csataterre es sztem lehalnanak tole paran, foleg ha tobb ezres poisiont meg bleedinget is kapnak belole.. Persze ha mindenki issza a potiont mint az orult, meg tele van colosusokkal, akkor sansztalan kb a tomegpusztitas, foleg mert nincs ki ellen tolni, de monsterek ellen hatekony lesz szerintem, bar csak akkor ha jon valaki velem tankolni, mert az egyetlen vedelmem a flash powder lesz, ami nem 1 eletbiztositas:D
  • Shorlex
    low levelen egyelőre nagyon jó ez a gas bomb. random talál el a 9-11 kis vacak. ha több talál el, akkor kanyi, mert elég szépen sebez, ráadásul hunter ággal még annál is jobban.
    duelben annyira nem ütős, mert el lehet előle rohangálni, de ahogy mondta dudo, nmy-re közelről rá lehet végni mintha ütnél, szal ott hatékony.
    Érdekes a duel, lvl 12nél dudo mindig levert, kivétel nélkül, mert volt neki lethal-ja és az akkor még kicsi életű karit ugye rendesen tudja az szívatni, plusz nem volt olyan gyors a karim, hogy elmásszon a bombok elől.
    aztán viccből nyomtunk egyet 2X-en is, hát ott én vertem le egyszer, de csakis horn-rádurrantok egyet-futkosok kombóval, és már nem volt lethalja, továbbá a tisztesség kedvéért megjegyzem hogy ő csak castolgatott, fegyója az gyakorlatilag nulla, én meg azért hoztam cuccot, még ha nem is a legütősebbeket. Szal egyelőre nem mond ez semmit.
    100% rec mellett 200-300 közötti cast speeddel azért nem biztos hogy majd szívesen futkosok bele azokba a bombokba, lég hatásosak lesznek és jók azok, pláne study-val...
  • ROMOTO
    Méé nemérted ? Egyszerűen fogod a kristályokat (medálok?) oszt belekalapácsolod a fegyverek/páncélokba... :S Amúgy mi lett a duel eredménye? Tegnap találtam egy pvp szervert, orosz volt, ketten voltak benne, becsatlakoztam de kivágtak rögtön, próbáltam a másik karimmal is de akkor már rögtön kivágtak... elég lohasztó élmény...
  • Shorlex
    Te bocs de én szt nem értem... egyszerűen magyarul nem értem...
  • ROMOTO
    Ez lessz a harmadik orig. játékom asszem, kell egy fehér holló a zsirfecskék közé.... :)
  • zsirfecske
    hehe, úgyis megvesszük, nem?
  • ROMOTO
    "Developed for Windows PC, the game is scheduled to ship to retail outlets worldwide on March 5."
  • ROMOTO
    A tört vajon mennyivel jön hamarabb ? :)
  • zsirfecske
    aranyba mentünk, 3 hét és itt a kieg :)
  • regis
    :)
  • ROMOTO
    Kristály, medál, kalapács? újra feltett titan? szerintem az a gond, hogy rossz helyen "kalapácsolsz".... :)
  • ROMOTO
    Nna lett konklúzió?
  • Karez
    Üdv mindenkinek!
    Egy nagy ogndal küszködök mostanság a titan-al.
    Mivel a napokba tettem fel újra a gamét így máris feltettem a legújabb patch-et is ami következtébe rekord időallat felgyorsítota a titan-omat így akadás már alig látok allata.
    No igen ez még nem lenne gond de nemtom vagy a patch vagy a t*rt verzió miat valamiért a kidobot kristályokat (medálok?) nemtom belekalapácsolni a fegyverek/páncélokba.
    Mi lehet a ognd? Vagy rossz helyen akarom belekalapácsolni?
  • ROMOTO
    Hajrá! győzzön a fairplay :)
  • dudovec
    Kozelrol nem uti , hanem beletudod verni amitol azonnal szetdurran:D Csak poennak szantam, de aztan sose lehet tudni... Epp most tolom a Shorlexel az only multiplayer pve caster brigandom.. erdekesen indul ,remelem buntet majd:D
  • ROMOTO
    Az a gasbomb elég gyatra, amíg lehull és szétesik kb. olyan mint egy lassított film... nem elég gyors, (el lehet mászni belőle) meg a hatása sem olyan katartikus...pvp ben csak az überbrutál és villámgyors spelleknek van értelmuk a sztondító és az azonnal-távolra hatóak mellett.
  • ROMOTO
    Ja basszus, ez az ami homályos, mert nincs konkrét viszonyítási alap benne... és erre csesztek fel egy egész spellt...
  • dudovec
    Corsa odachargeol es beledveri a gasbombot :)))
  • ROMOTO
    Valszeg ezért lehet a -100%rec.-es sorrend: storm dream egál és utána a warfare, defender, rouge, hunter stb.
  • Shorlex
    hát mi, sima recharge levétel.
    Gondolom két adrenalin között van ugyanúgy megfelelő idő, aminek el kell teljen a kettő között (de szép magyar mondat), és ezt az időt veszi le.
  • ROMOTO
    A corsa simán kibírná azt a véletlen 60% reflected dmg-t a zászlóból (amiket nem tudsz annyira irányítani, de ha meg is próbálnád valszeg csak könnyítenél a helyzeten mert az már elég frankón belassítana) elvégre nem rouge, hanem defender is... nemúgy a concuerer a tiszta Lethalokat a corsa tól colossus form-ban...
  • ROMOTO
    Te Shorlex a resilience azmiaz ? :)
  • ROMOTO
    A sleep, freeze nem hatósugárfüggő mint a war horn, tehát hiába vennéd elő...mert effektíve nem lenne a hatósugarában amíg a másik kari a hatósugaradon kívül basztatna a petjeivel miközben elnyom az álom... :)
  • virs lee
    Kérdés az energy burn az elemental dmg-nek számít-e, mert akkor növeli az INT, wisp, squall (resisteseknél). A 3. trensznél mondjuk lófasz a burn, de distort reality passzívjának 800 van, ami a chain light 2szerese, igaz 4 secre leosztva, de az se semmi (főleg hogy ez csak mellékhatás, van alapsebzése is). Pláne ha a burn dmg is összeadódik, 4 secbe sok lövés belefér, ezzel felszorozva a 800-at (+50% lucid dreamből) az elég komoly is lehet.
  • Shorlex
    most ez komoly volt? 6-7 sec egy pusztán fizikális csapással rendelkező egyszerűen csak püfölő, semmilyen skillt nem használó karival az sok? hát...
    meg persze nem mondtam, hogy ha a pvp szabályok 26743%-ban fognak eltérni a sima szabályoktól akkor is a conq lesz az isten meg a storm, én csak annyit mondtam, hogy most így ahogy van storm után a második.
    Az a sleep meg hidd el egy szar, sztem olyan lesz mint a stun, csak azért rosszabb, mert ha megütik az elaltatottat, felkel. ergo ha jön a diviner elaltat és lich rámsóz, felkelek, de ez megint az a kategória hogy ha ilyen stun-freeze-sleep dolgokba megyünk bele, akkor nekem is van stunom, és akkor kénytelen lennék használni..
    és téleg kéne egy NAGYON aktuális cuccleírás...
    a corsa meg nem tudna leütni, mert colossusban olyan gyors vagyok hogy lehetne azon 2 apollo is sztem ki lehetne ügyeskedni a projectile speedet, plusz végig az utam során a corsa felé pakolnám a zászlót, sűrűn, ha véletlenül eltalálja, meghal :D
  • virs lee
    Ami még táposnak tűnik, az a distort reality. MAjdnem 400 dmg + a passzívja is 800 / 4 sec, amit még tápol a lucid dream majdnem 50%-kal, emellett 1.5 sec stunol is 8 méteres körben (meg ugyanekkora területen sebez is). Ez kb egy war horn + chain lightningnak felel meg. Nyilván delayes, de ott a 100% rec. Ami zavar, az a 7 sec petrify, na ez mi? Az oké hogy kővé válnak, de addig is sebződnek, vagy azt jelenti hogy amíg kőben van ez ellenfél nem sebződik, kb. mint a freezing blastnál? Utóbbi esetben elég suxx, ha meg lehet 100% reccel k. gyorsan nyomni, akkor meg táposabb az eruptionnál is.

A distortion wave-re meg nem írják mekkora körben hat. Se radius, se %chance passing through, szal úgy néz ki hogy csak 1 ellenfélre jó, erre viszont majdnem 40 pontot ki fog elpazarolni?
  • virs lee
    A 3. trensszel az a baj hogy csak 5 méterre hat, rest levenni meg előbb kéne. Ha 5 méterről kezdem el, mire átváltok egy spellre, már le is ütöttek. A skill disrupt része szintúgy, a küklopsz képernyő széléről óbégat, el se éri a trensz, már használta a disruptolni való skilljét.

Az 1. trensz jó lehet pl. defendernek, 2*60% reflected (rallyval) nem rossz, főleg pvp-ben. :) Az lenne a jó ha esetleg spellekkel is működne a leech, akkor mágusnak is hasznos lenne. A 2. trensz inkább castereknek való.
  • ROMOTO
    Meg ha nem változna semmi és a 100% reces Divine től folyamatosan kapnád a az álltalad lefikázott Sands of sleep jét ami olyan mint a freeze ( valszeg ez ellen sem lenne resist) a liche és az outsider és a nightmare gyurmázása közben nem tudsz semmit csinálni csak annyira ébredsz fel hogy rögtön bealudj 3 pet ütése közt...csak a sleep-et kell nyomkorászni a távolból, a warn horn hatósugarán kívül... :)