Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most végeztem epikkel egy olyan sage-el, akinek lényegében a hunter ágja totál ki van fejlesztve (ensare kivételével, mert azt visszaváltottam, study prey van helyette a jobb klikken, billentyûzettel meg nehézkesnek érzem a hálódobálgatást), a stormja maxolva van (32 lvl), de csak wisp van, meg nimbusz képességeket használ

tárgyaim iszonyat bénák vannak, van egy +2 tracker amulettem, meg egy Hunter karvédõm (kék), meg a Silver Bow páncél (kék) normál játék óta.., két cuccomon is van 50% slow esélyes tuning

szóval, amit kérdezni akarok, hogy ha valakinek van hasonló jellegû karaktere, akkor hogy boldogult pl. azokkal a dög sárkányokkal, akik lándzsával rohangásznak a játék vége felé, gyorsak mint a fene, s esetemben lényegében két ütéssel lenyomták a karit, sõt, akár eggyel is, ha nem figyeltem oda a vérzéses hatásra, illetve a másik szopatóág, ugyanilyen sárkány fattyúk, csak épp nyilaznak, kb. hatan egyszerre

szóval mit is lehetne ezekkel csinálni? vagy csak oda kell rájuk figyelni? (mondjuk azokra a Deathlancekre, vagy mikre eléggé nehéz, lényegében csak úgy tudtam õket lenyomni, hogy elszaladtam, volt egy pont, ahol visszafordultak, viszont ha odáig megint elmentem, akkor megint nekem rohantak, és onnan állva próbáltam õket lenyilazni, szánalmas tudom...)

az ability pontokat elég kiegyensúlyozottam osztottam el, cirka 300 STR, 310-320 INT és kicsivel 400 feletti DEX (lehet, hogy ezt csesztem el?)
a STRre lehet, kár volt költeni :-/

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Meg még egy érdekesség: nekem még nincs fent az 1.20, így az a rész sem érvényesül, ami arra vonatkozik, hogy a petek energy regenje legyen nagyobb. Nem tom, csak a lichnél csinálták-é ezt meg, vagy esetleg farkasnál is, de tény, hogy az én farkasom két-három passzív harapástól (maul, meg a másik) úgy lenullázza az energy-jét, hogy onnantól kezdve kérdem én: mi értelme azoknak a skilleknek, amikor egy fél évig tart, mire regen lesz, és akkor megint jók kb. három támadásra, azt annyi??
Nem lehet valahogy visszaadni nekik az energy-t is úgy mint a healthet azzal a nature casttal (nem tom mi a neve)??

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

A druidámnál ki van maxolva a farkas, meg van még rajta + 2 skill. A passzívokon kb. 10-10 skill pont van. Legandaryn mondjuk még csak act1-ben vagyok, de nem halnak be, és elég jól írtanak.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ity: kérdés: nagyon védted a farkasokat, amikor azt mondtam rájuk, hogy xarok.
Hát akkor még egyszer felmerül bennem valami:
normalon vagyok a guardiannal. Van farkasom, és hát bizony könnyen behal. De ez nem olyan nagy szám, hiszen lvl1 vagy 2, alig van passziívja, nem nagy cucc.
Ám ami érdekesebb számomra az az, hogy mastery shrine után megidézett farkas ugyanúgy behal. Nymph is van, overgrowth szintén van, úgyhogy az én aurám, nymph aurája, és ez is védi. Ráadásul a farkas ugye így lvl 7-es, passzívjai is minimum 6.

Hát ez sem elég???

Tudom, hogy nem éppen a legkimaxoltabb farkas egy 7-es, de vegyük azé figyelembe, hogy csak normalon tartok, és ilyen lvl16 nmy-k ellen nyomulok. Viszont ezt sem tudja túlélni.
Én meg nem tok rajta olyan gyorsan segíteni, mert néha olyan önfejû hülye, hogy akármi van, belerohan egy nagy tömegbe és nem tom olyan gyorsan követni, me nekem is van dolgom. 😄
Mikor lesz ez végre jó pet?????

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

ity: az a durva, h mostmar johetne, kereken 0% eselye lenne 300 castos 6 seces stunnal szemben barmilyen heronak😄 csakhat elobb elkapott mire kicombosodtam volna;|

Hat kicsit tenyleg ucsi volt amugy nem irt lassan mert hasznalom mid a battle standardot meg a naturenak a plague-jat ugyhogy elég sebesen lehetett vele szaguldozni kb 4,5 ora vol melléküldik együtt legendary fokozat 😊

A fene én meg eddig meg eccer sem találkoztam azzal a csontival 😞
Va egy karim amit meg se tudna sebezni barmilyen erös 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

sziasztok...tudnál 1 kicsit segiteni???most inditottam egy defender karit,és nem nagyon tudom mire adjak pontokat,meg hogy mit érdemes max-ra nyomni...
Guardianom egyelõre nekem is 0 halállal áll legend Egypt elején (lvl 52 körül). Az tényleg egy halhatatlan kari.
Egyetlen hátránya tényleg az, hogy kegyetlen unalmas vele a játék, egyrészt mert lassan írt, másrészt mert nincs húzós helyzet, bárhonnan kijön gond nélkül.
Hydra is olyan volt vele, hogy alig tudott rám sebezni ... persze én is rá, szal volt vagy 2-3 perc ütlegelés 😄

Egyébként az a unique csonti boss nekem is epic-en jött még be. A Spinx aljában a 4 kõgólem ahol lent van, ott volt a kis köcsög. Zárt helyen, elfutni szinte esálytelen volt az Electrapper-rel. Igaz ez nem csapdázótt, de ilyen zöld aurája volt, amit máshol még nem láttam (nem a szokásos). Olyasmi aura, mint ami az obsidian hallban van két egymás mellett lévõ fix csontinak, csak ennek legalább 3x akkora volt és nem tom mit csinált, de nem lõtt, nem ütött meg de az életem egyszerûen pillanat alatt "leszívta". Elõször azt hittem a ligthning sebzésemet tolja vissza rám, így második nekifutásra már nem támadtam, csak csapdáztam. Persze ugyanaz volt. Szal harmadikra már semmit nem csináltam, csak néztem mi történik. De nem történt azon kívül semmi, hogy meghaltam egy pillanat alatt 😄
Szal mai napig nem tom mi történt, kellett még neki pár nekifutás, mire némi futkosással meg a nimbus elterelõ taktikával elkaptam végre 6 halál után. Legendary manticore kutyafaxa hozzá képest, szerencsére csak random adja az ilyen köcsögöket és elég ritkán 😊

Mondjuk megnézném a már fullra öltöztetett guardianommal mit csinálna egy ilyen unique hero csonti 😊

zsirfecske
huh akkor viszont felmerül a kérdés: 0 halálra képes karival nem dögunalom? hehe

a csontvaz random hero...
guardinnal warriorok?😄 heh

Vegig lehet vinni 0 halál nekem sikerült igaz a guardianommal azzal meg nem nagy kunszt miutan megvana recharge meg a warriorok 😊

Az a csontvaz random ? mert en meg nem találkoztam vele pedig megneznem magamnak mit tud 😊

hat fecske ezen ne muljon , megcsinalom a guaval😄 csak olyan lusta vagyok vele jatszani..

ity: nekem epicen a labirintusban generalta be.. 32 es voltam😞 Iszonyatgyorsan rohangalt.. füstölgött, folyamatosan nyomta a 'flash powder' t , meg 3 asaval rakta a csapdat, telleg.. 2t ütött barmire, es a padlorol felment a lifeja maxra, belassitott mint allat, es pillanat alatt lebontott mindenestül😄 elso 2 death utan mar ugyvoltam vele h mind1, oljuk meg.. a vege azlett h nekemis 9 death meg havernak is, o elementalistal jott v druiddal, de nembirtuk leverni.. uj krealas lett a vege😄

zsirfecske
brigandom 93 halállal végzett és legutóbb épp 100-on állt ennyit errõl. 0 halállal végigtolni szerintem lehetetlen, már csak bug/akadás/figyelmetlenség miatt is.

A tqvault-tal indítsd, azzal látni fogja a játék a karaktereidet.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Shongi
Ah kösz, nah akkor sakkozzunk

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

zsirfecske
ugyanazzal a serial-lal kell feltenni a játékot különben nem látja...

Shongi
nah ez most tökéletes, újraraktam a játékot erre nem látom a kariim...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

nem is rossz 😄 egy 24 es battlemaget megcsináltam ugy h +150.0 health regje van és ezt még lehetne fokozni 😄

Igen, sajna nem adja meg nekem se (meg gondolom senkinek sem, bug).
Mondjuk nagyon nem hiányzik, mert a recharge ugye kivan rakva szal, sokat nem mozognak az ellenfelek, van idõ kinyírni õket 😊
Egyébként a karim 10-szer halt be eddig. Érdekessége, hogy az elsõ 6 halál az szinte ugyanaz volt mint neked. Egy custom unique csonti leamortizált 6x egymás után, fél pillanat alatt, mikor még nem volt rajtam az összes recharge cucc. Ha rajtam lett volna valszeg nem halt volna be a kari. De hát ezt már cseszhetem 😊
A 6 halál után meg mivel már elkeseredtem még 4x behaltam teljesen triviális helyeken, hiszen már a célt nem érhetem el ezzel a karival sem (halál nélkül végig).
Ezt a karit még végigtolom így, addigra talán újra meglesz új gépem és nem a szomszédban kell játszanom, és felteszem az 1.20-at. Leírás alapján tetszik, mert nehezebb. Fõleg a recharge miatt. De én szeretem a kihívásokat 😄
Ott még lesz pár kari amit meg akarok csinálni.
Bár addigra itt lesz Gothic 3, az meg az elsõ két részt figyelembe véve valszeg teljesen leköti majd minden szabadidõmet, tekintve, hogy a két részt összesen több mint 10-szer toltam végig 😄

zsirfecske
rakd újra és peccseld fel 1.20-ra, nem létezik, hogy ezután is kilépegessen.
patch_1.01_to_1.20 és gamecopyworld.com.

Shongi
Sztetek ha újrarakom a játékot helyrejön ez a bug vagy mi, hogy mindíg kifagy mikor be akarok lépni az Athéni katakombákba?

hali! lenne 1 kérdésem: a nature-nek a Plague skillje kimaxolva mennyire ütõs a fõmonsterek ellen? szóval szerintetek van értelme tennem rá, vagy fölösleges?

zsirfecske
énis 1.20-ra szavaztam pedig még nemis játszottam vele. elvetemült vagyok biztos <#crazya>

kispancsi
köszönöm szavazatodat, igazából balance miatt jobb lenne azzal játszani, mármint normálisabb. Nehezebben végigjátszható ami azért elég jó!

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
3 nehézségi fokozat (normal, epic, legendary) vagy ha karira érted akkor 65 szint.

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
Bármelyiket ^^

kispancsi
a pályûából azt látod meg amt Te már felfedeztél, ez tök logikus.
Ha party-ban vagytok és elég közel állsz a csatához akkor kapsz XP-t

- kisPocok -

zsirfecske
jó ez a video, csak milyenmár hogy runból 5 sec a manticore többi 3 perc meg szaladás... hehe

topgun #7535: hát akkor nehezebb a dolog ez tény. gondolom már próbáltátok mindenhogyan peccsekkel 100x újratöltve. küldd el vkinek a mentést valahogy 😊

shorlex #7524: lightning bolt chain lightning passzívval azért elég nagy hatósugarú, sztem legenden is lehet hatékony magas int és +%light dmg-el. bár ezt nemtom, normálon 2-2 ponttal rajta gyík int-tel is zúz.

amúgy nagyon jó a fizika télleg, bírom, hogy a repülõ ellenfelek mindenhova felakadnak. pl. egyik csonti a minotaurusz szoborra repült és a keze ott is maradt. még néztem egy darabig a csontos kezet a szobor fején, széép.

Engem meg a multiról érdekellne pár dolog. PL:hogyha én ölök és a másik nem, õ kap xp-t? vagy ha neki több van felfedezve a pályáról én látom?
még csak most keztem el a játékot de lenne egy olyan kérdésem, hogyha a föld mesterséget választottam akkor mit érdemes mellé?
kössz
65 basic,és asszem 99 ig costum gameben. de kb 60re tervezd akarid,afölött már télleg naggyon lassan megy a dolog
hány szint van összesen a játékban?
jo ideje nem neztem meg ezt a sitet... eleg sokat javult a külsõ szal hajra!

1.20-ra szavaztam a változtatások miatt.

kispancsi
Egy elég fontos szavazásról van itt szó ezért kérek mindenkit szavazzatok! katt ide

- kisPocok -

Shongi
Nah ez érdekes.
Eljutottam Athénig, de a katakombák lejárata elõtt mindig kifagy a játék... nem tudtam valami ötletet adni hogy hogy oldhatnám meg?

kispancsi
racasak: elötte megkéne beszélni! Írtam neked, majd egyeztetünk!

benvagyok hamachin az 1.08 asok szobajaban de nem latok jatekot 😞

megy egyáltalán ?

Shongi
Hát én is úgy tudtam hogy 1.15ben már lehet, de sehol sem találom a menüben, esetleg van rá valamit parancs mint az 1.20as day/night-ra?

kispancsi
Elösszõr is balanszolhatnák, utána rátérhetnének a cuccok továbbfejelsztésére, mert ez így kezd lapos lenni. Új legendeket kéne kidobni meg még koveket, és még sok hasonlót. Grand skilles cuccok is jöhetnének, igazad van.

Ha lesz egyáltalán kiegészítõ akkor annak a jelen környezet között minimum 1.20-at tartalmaznia kell, valamint random map jó lenne végre! Ne legyen egysíkü. További szörnyek is lehetnének emrt abból sincs túl sok. Valamint rengeteg mellékküldetés és hasnló okosságokkal szinesíthetnék.

- kisPocok -

hat meg egy otletem van😄 lehet megcsinalom, de szerintem gyenge lenne😊 amugy ami jovolt mar nagyjabol leirtam, vagy leirtatok, de persze irok meg ide.. csak a napi 4-5 ora jatek lecsokkent 1 orara, bar lehet h par uj palya meg kuldetes meghozna a kedvem😄
Amugy ironlore, akkor ujitana nagyot.. ha csinalna par jobb relicet, visszaadna a rechargot magasabb verziokba is, es csinalna olyan relic bonusokat, ami grant skill, es valami ertelmes.. na meg ha kaphatnanak magas pierce rest a gyuruk/amuk suffixkent, mer tulsagosan kötött a cucc altalaban, hogy meglegyen a pierce res, ami sztem torony magasan a legfontosabb.

kispancsi
Remélem, hogy hallani fogunk tõled még ilyen jó karakterekõl, és tényleg izgalmas lehet vele játszani! Látjátok, ezért jó egy TQ!

- kisPocok -

kispancsi
1.20-ban kilehet már tuti, asszem 1.15-nél is. de az nem tuti.

- kisPocok -

kispancsi
hamachi szoba lista
itt.

- kisPocok -

Shongi
Sziasztok.
Valahogy nem lehet kikapcsolni az árnyékokat teljesen, mert Low-on iszonyat ronda, viszont jót tenne a gépemnek ha nem lennének😊

8-9 nemtom, de asszem az utolso.😄

kemotox

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Dudovec mester..hányadik karaktered?