• dudovec
    Amugymeg dio1 rol annyit , hogy ott is volt immune.. Lehet csak en emlexem a Soul Burnerekre hellen (azok a sarga madarak, amik blood star-t lonek [magic dmg] amit dio2-be is berakott a blizzard a loddal, es enyhen szopatas volt ugyanis a lovedekukre nemigen volt res, eshat pislogtam rendesen a 3500 lifes magemmel h majdnem lehaltam 1 szimpla csoporttol..) szal ezeknek a dio1 es soulburnereknek immune to fire es immune to lightningjuk volt, magyarul 1 mage csak a blood starral tudta oket sebezni.. szal altalaban a magek meg sem kisereltek a leirtasukat, csak teleportaltak tovabb...:D volt meg sok mas fire immune mob is, szoval erre a 'csak fireballal' vegigmegyek dologra csak annyit, h normalon meg nightmaren siman, de utana mar nehezkesen..
    Amugy nekem az ijasz punci volt a kedvencem a jatekban , ugy mukodtem mint 1 mage, nyomtam a lightningot orba szajba, aki meg immune volt azt lebowoztam.. Duelezni meg nemnagyon akart velem semmien mage, mert lehet 2 fireballtol lefekudtem, de ha eltalalta 1 nyilvesszom, onnantol kezdve csak nyomta a manat amig ki nem fogyott a beltje aztan osszecsuklott, hiaba volt recoveryje v barmije, egy 1-3 ig sebzo The needler atomgyors nyilpuska kiakasztott mindenkit.. Aki staffos volt az alapban sansztalan volt, akinek meg Stormshieldje volt, az talan megtudott olni , ha valami lag vagy packetloss miatt nemlotte el az egyik nyilvesszom:\

Virs lee amugy utolag reagalva annyit az immunes dologra , hogy 1.07 elott is voltak immunitasok. A phyzikal immune volt az amit a Lod hozott mind2 jateknak, nem pedig az alap elementalis dolgokra valo immunitast..