Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Nos ez az a progi ami tönkrekurta a karijaimat anno. 😊 Van vmi okosság biztos amit nemtudok, de simán inditva 2 nap után eltünt minden kari. 😊

zsirfecske
zsirfecske
hydra bácsi az 'athen marsh'-ban lakik vagy mi a neve. teleportolj athénba és indulj el visszafelé az úton, egy kis séta után bal oldaladon jön a mocsár. felsõ sarka környékén pihen a dög.

Hmmm ez jo, mert legend végét taposom keményen de meg nemvolt hozzá szerencsém. :/ Vki tudna mondani konkrétumot?

Hydra ha jól tudom legendary szinten van az Athént megelõzõ mocsárban (bocs ha tévednék)
...
hát, tennap úgy hogy odafigyeltem a dologra, "elsõre" lenyomtam a dragon lichet (télleg elszórakozik a kócokkal, és nem intézi el õket egyetlen csapásra), nagyon megérte a dolog, mondhatom, mert a két majestic chestje teli volt FEHÉR, meg sárga cuccokal, egyetlen kis relic shard volt az egész kuplerájban... <#gunyos1>

szóval nem is tudom, vagy a lootot befolyásolja az, hogy elõtte meghal az ember? (a démon bikuci akit elsõre lenyomtam pl. dobott valami legendary gyûrût is)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Skacok a Hydrat hol lehet megidezni?

chalezlopez
Hi! Van már 1.20-hoz TQ Vault? Én még nem találtam. Ha valaki tud róla, pls fontos lenne.

Vamos Argentina!

Emberek , van mar valakinek "mantle of amun ra" ?? mostmar kurvara kene😄

Köszi. Jé akkor van egy junik páncélom. Király:-D
kemotox
sárga: magic (dioban kék)
zöd : rare (alias citromsárga)
kék: epices junikcucc
lila: legendarys junik cucc

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

A tárgyak szinei, hogy változtak a Diablo-hoz képest? Úgy veszem észre, itt a kék a ritka....
Na Isen, felvettelek MSN-nen, de nem vagy online...
Na telepítem azt a Hamachit, azt majd meglátom mit kell csinálni.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Igen köszönöm, passzív skillek voltak. Második képességnek a védekezást választottam, így már lett olyan is amit aktivizálni kell. Sikerült is kitennem. Jól értelmeztem akkor, csak furcsa volt, hogy ennyi a passzív. Hiába, át kell szokni a Diabloról😊
shorlex: tokmind1 mennyit fuj, mindig kileptem elole, a dobbantos tamadasa elol is ,mint lattad 20sec alatt lekuldom a lifeja felet, aztan meg nehezen halt be.. de 1 hajszallal szint elott voltam, meg a gepem se all a helyzet magaslatan amikor avizok.. szoval igen , ittam minden egyes utese utan.. de azert, mert ugyan itt nem tüskezett, de amikor ramnyomja akkor lemegy a lifem 25% a, a tobbit meg leviszi a bleeding v nemtom, de meguszom ha maxon van az eletem, ezert ittam minden utes utan, ha esetleg elkapna tuleljem 3500 elettel. persze felrakhatnek slower attackot, meg posion aurat meg health reduction landzsat.. de ugy mentem direkt neki ,h semmihez nemnyultam a karin, ugy mentem vele ahogy van.

zsirfecske
kör alakú skillek passzívok, azok mindig aktívak, lehet nincs még aktív skilled, level7 warfare-nél sanszos.

Köszi. Igen én is így értelmeztem, de jobb klikk a slotra akkor az 'empty slot' jön ki, meg az élet és mana. Ezeket ajálja fel...
igen, bal-jobb gombra, és ugye a számokra is lehet. Jobb klikket nyomsz a slotra a képernyõ alján, és kiválasztod, mit akarsz

Na megyek megnezem mit tud a halhatatlan Championom ellen a legendary Manticore 😊

remelem nem halok bele mert az lesz az elsö halálom 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

A skilleket ki lehet tenni jobb- ill. bal egérgombra, mint a Diabloba? 7-es vagyok, van pár skillem, de nem tudom, hogy kell kitenni...már persze ha lehet
Dudi, ez nem semmi kis video!!
Csak a szememben egy kicsit ott esik az értéke, hogy az én mantim nagyon nem ilyen volt!!!!!!!!!!!!!
Neked alig fújt, és így max. arra kelett figyelned, hogy igyál, amikor megpiszkál, és hát látom ittál is elég gyakran... 😄
Viszont nekem azzal van problémám, hogy állandóan fújt és állandóan lõtte a kis tüskéit, akármit csináltam, azok meg ugye halálosak. És nekem emelkedni is gyorsabban emelkedett, úgyhogy nem volt ennyi idõm "meglátni" a veszélyt...
Lehet, hogy azért van mindez, mert én mindig távol voltam tõle, és ha én is odamentem volna, akkor nálam is inkább csapkodott és harapott volna, és hatványozottabban ritkábban fúj és tüskézik???
Mindegy, nálam nem volt ennyire egyszerû, mintha az én gépem randomja másképp mûködne.. 😄

hat shorlex, mitvarsz 80% attack speedtol? 190 minimum... mondjuk en 209 el toltam😊
amugy en nemhasznaltam sosem ien lassitos cuccot , ugyhogy sztem fecske mutatta azt.
KH: felraktam 1 videot korabban a manticorerról , legenden melee karival hogyan kell ölni, pet es slow cucc nelkul.. mondjuk volt v 1:20 amig lenyomtam, de az elete elso fele lement kb 20 sec alatt, aztan valamer nemtalaltam el v nemtom..mondjuk ha idezek lichet meg lordot akkor sztem 10 secen belul szetkapjuk.
itt megtudod nezni: manti

nem tudom, püfölgette, nem azt mondom hogy percekig, de ha leteszel hármat, akkor már elég jól el van velük, persze utána megint jött a futás el, majd visszatérés... így is beletelt egy "kis" idõbe, de legalább nem haltam meg, mert volt amikor simán tudtam lõni

persze az is lehet, hogy behülyült 😊
5-6k sebzés? hmm, látod, én ezt nem tudtam, lehet azért nem érdekelt eddig hogy lehet 😊

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

azé nem értem, mert azok a kócok alig néhány health-ig bírják, a manti meg kb. 5-6kval sebezhet... ??? Hogyan tartottak azok ki? Vagy manti behülyült???

hát, nekem a manti volt olyan, hogy könnyebben ment, lehet hogy az ostobább monszta, de olyan szépen eljátszott a kóccal, mint egy cicus

a study maxon van... szóval akkor csak türelem... lassító amulettem van, meg cipõcském upgradelve valami lassító relikkel, de csak 33 asszem
66-ost még én se láttam

inkább az a bajom, hogy beszopok egy fagyásos lehelletet és máris jön a szívdobogás (jobb esetben, rosszabb esetben halálnak halálával holok)

nah, mindegy, egyébként kétlem azt is, hogy megéri vele ennyit szenvedni

msn

csak joinolsz egy szobához,fw off,és annyi,game😊
OK, köszönöm.
Hogyan és mikor?
Me hamachihoz nagyon láma vagyok.
Telepítem, és csinálni kell vmi szobát, meg beállítani bejövõ-kimenõ portokat???
Windows tûzfal kikapcs ezek szerint?
Én csak estefele leszek, nem tom hogyan tudnék Neked jelezni, hogy otthon vagyok.
Ehh, de hülye vok...

elég rá.... asszem,a tüzfal lassitja legjobban.
akkor ha ennyire számoljátok az ancestralok sebzését,számoljatok ether lordnak is egyet😄 18/15ös lordom van,és hát.. megállithtatalan.
ja éspoén,legend act 1nél van a sothom,kb olyanszinten tolja,h nemhogy a kari,hanem még egy db petem sem halt meg😊
Nem mondod, van 66%os slowered?????
KÉREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az a baj, hjogy még sosem multiztam. És csak sima 512/56 ADSL-em van. Elég az arra, hogy kapcsolódjunk??

kb csak negyven olyan incarnom van összesen szal ha kell szolj😊
18-as szinttõl jön a 3. farkas.
Meg ne kérdezd, hogyan kell azt csinálni, me 30× le lett írva.
Mastery shrine (esetleges, hátha van, hátha nincs), vagy +skill cuccok (nature, vagy all skill, mindegy) - gyûrû, vagy vmilyen armor.
18, az a határ.
Ja és ha van ilyen cuccod, elég csak az idézésig viselned.

kócbabát hagyd a fenébe, az egy vacak, nekem sosem segített, mindig rámjöttek. Pakold inkább át másra. Studyt annyira maxold, amennyire csak tudod, hogy minél kevesebb lövésbõl kihaljon.

Dragon lich egy nagy xar, manticore az igazi ellenfél...
Még a legend hydra is csak egyszer nyírt ki, elsõ próbálkozásra, me elbambultam.
Szóval dragon lich: odamész hozzá a felfelé vezetõ úton, és elvileg elég közel kerülsz hozzá, hogy a study-t rátehesd. Ráteszed.
Onnantól kezdve pedig csak türelem kérdése, meg egy nagyon fontos dolog: LASSÍTÓ fegyver!!! Találj vmi íjat, vagy relicelj. Dudi, vagy fecske mutatott egyszer egy 66%-os lassító relic bonust. Én azóta 72-szer gyûjtöttem össze incarnation komplettet, de ilyet sosem adott ki.
Szóval ha azt megszerzed, vagy alapból van ilyen íj valamelyik árusnál, akkor csak türelem, türelem és türelem, study, meg egy kis futkosás... 😄

zsirfecske
na erre varrjatok gombot, elõbb próbáltam kicsit játszani, de megõrült az egerem és billentyûzetem, összevissza késik a klikkelés és a billentyûlenyomás. ráadásul csak a játékban, úgy, hogy tegnap még semmi baja nem volt. ötletek? én vmi féregre/keyloggerre gyanakodtam de elvileg tiszta a gépem.

halál miatt lehet szintet veszíteni? vagy ha elérek egy szinthatárra, nem csökken tovább az eddigi XPm?
(most épp rendszeresen halok a dragon lichnél és a következõnél szerintem visszaesnék...)

egyébként Hunternek (igazából Sage, de a Storm minimális) valami jó taktika a Dragon Lich ellen a türelmes "kócbaba le, lövöm amíg lehet, futok amíg tudok, replay" taktika mellé?

sziasztok...3 farkas???én kimaxoltam de nekem csak kettö van 😞
mit kell még neki adni???
Hy all! Shorlex: Nkem van egy Oracle lvl51 és egy Soothlvl46-os karim! Az Oracle-vel 3700as sebzésem van és semmi sem állítja meg 49esen fejeztembe vele a legendary-t 16halálal! Szerintem sokkal jobban megy vele mint a sooth-tal! Igaz sooth-nál 3farkassal meg 1nymh-fel meg 1 Outsiderrel meg 3Ancestral Horn-nel de sztem még igy se olyan joo😞 Nagyon sokat számít a DBs😄

Itt is ki lehet tenni a támadásokat jobb, illetve bal egérgombra? Most 'normal attack'-on van és ha jól értelmezek jobb klikre ki lehet tenni...csak nem sikerül😊 6-os warriow vagyok van pár skillem....
Egy kérdés ternionerekhez:
Kicsit hagyom a slayt, most épp sooth korszakban vagyok. 😄
Epicen nyomom még göröghonban, és valahogy nem az igazi a game.
Láttam a videókat a youtube-on pl. egy druidáról, és hát igencsak meggyõzõ volt. Bár tudom, hogy még csak fele lvl vagyok annak, de basszus nemhogy a közelébe sem érek, hanem fényévnyi távolságból meg sem közelítem. Mire gondolok?
Van rajtam egy majdnem kész druid szett (megvan az összes, de a staff olyan xar, hogy amit a kereskedõnél veszek, az jobb...) és a DPS-em egyelõre aránytalanul nagy, 600 felett van. Persze ez köszönhetõ a totális lightning kimaxolásnak, lesz ez még így se, amikor inkább fontosak lesznek a res-ek, mint holmi DPS. Ezzel együtt alig írtok.
Ternion bal gombon, de nem jó, egyszerûen nem OK. Van egy 7-8 tagból álló tömeg, és megintcsak a videóhoz hasonlítva, egy pár lövés beléjük, és elégnek kellene lenni. Nekem meg nem találja el, mellémegy, és képtelenség elérnem hogy ne érjenek oda hozzám.
Mi a baj? Attach speed xar, me egyelõre csak 87%, de ternion nem azé van, hogy hármat lövöldözzön? Ha igen, miért nem találja el a tömeget? Miért érnek mindig oda hozzám, nem is egy, hanem legalább a fele?
Ha ez így megy tovább, legenden, ahol egy ütés egy mágusnak halál, nem lesz sok keresnivalóm...

igen, mindig. Ha zavaróan szaggat, akkor az árnyékolást vedd lejjebb. Babylon környékén az erdõk elég durvák

Tegnap kezdtem és nekem, mint Diablo fannak nagyon tetszik a játék, hisz ugyanaz, csak felturbózva ( ez nem negatív kritika😊 ) Persze, még rengeteg kérdés van, amire keresem a választ és próbálok itt a 90 oldalon lapozgatni😊 Egy gyors kérdés: a karakter mindig fut? Nemtaláltam olyan opciót, amivel sétálok..én nem szeretek rohanni, ráadásul kicsit gyengének tünik a gép ( 2,4Ghz 128Mb VGA, 512RAM )
na tettem egy próbát. az 1.20-ban az föld elementál skillnél elvileg adtak hozzá DEX-et is az INT mellé, de ez a korábbi töréseknél nem észrevehetõ, tehát akkor az 1.20-as patch javításai nem érvényesülnek a korábbi crack-ekkel... ez szomorú 😞
Bravoman, nem tudom, de nem annyira.
Hunternél azért jó a dárda, mert az aurája, meg más skill is kifejezetten dárdaspecifikus, és nagyon támogatja.
Warfare nem annyira, sõt olyannyira nem, hogy a bal oldalon alul, ahol paszívban növelled a sebességet (meg talán a damage-et is), ott csak kardról, clubról, meg axe-rõl beszél, szóval még az sem az igazi.
De nem mondom azt, hogy ha találsz egy jót, nem érdemes felvenni, de dárdahasználó hunterrel nem ér fel.

Thane-le (Warfare+Storm) is érdemes szerintetek lecserélni a két kardot dárdára?
azzal próbáltam szépen sprban, mert volt egy normal 1.20 crack, és utána pár órával rá kijött az 1.20 fixed crack is, de mindkettõnél ugyanaz a hibaüzenet,míg más verziójú crack-kel meg nincs üzenet. De ha nem változtat a javítás lényegén a más verziószámú crack akkor belenyugodnék, de errõl hogy tudnék meggyõzõdni?
zsirfecske
ha már itt tartunk study prey 8/8-on -65 és -60% reduction, de neked talán nem kell magyarázni a + skill-es cuccokról...

6tila: gamecopyworld.com-on van 1.20-as fixed exe próbáld azzal

Na feltettem a Daemon Tools 4.0.6.-ot de semmi eredmény, ugyanúgy kéri az eredeti CD-t crack nélkül. És mivel felraktam az 1.20-at ahhoz meg még nincs használható crack, mert valami belépési pontot hiányol az engine.dll-bõl, igaz elindul az 1.08-as creck-kel , de az érthetõ okoból a verzioszámot 1.08-cal írja ki. Ez az 1.08-as crack hatással van az 1.20-as patch egészére, mármint a javításokra, módosításokra is, vagy csak egy optikai hiba a verzioszámnál?
ombika , te az a q2 es ombika vagy?😄D

Help!
Tudom hogy már kismillióan megkérdezték és kismillió választ írtatok de tudna valaki egy hivatkozást adni hogy mi a teendõ karakter elszállása esetén? Próbáltam egy új karaktert létrehozni és a My Games mappában az elõzõ, elszállt karakter mappáival felülírni az újonnan létrehozottat de nem ért semmit.
Elõre is kösz a segítséget!