Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet a szellem harcosok attackjara nincsen resist, v mittomen..
nekem 4 utes lenyomni
egy szellemharcosnak pedig 6 utes durvan
tehat a lenyt aminek kb 4000 hpje van azt 6 utesbol leküldi 1 darab szellemharcos
125-166 sebzessel kicsit tovabb tartana
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
mert maxolva azt irja hogy 125-166 de valojaban utnek vagy 700-800 at
-60% Piercing damage res.
-60% Damage res.
Én is arra gondoltam, Te! 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
2 ora alatt vegigment legendary szinten egyiptomon összes mellék küldetéssel együtt 😊
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
mer ha csak ezt csinaltak volna akkor aztmondanam h ok, mer ez elfogadhato indok..
De hogy az osszes jo, hasznalhato skillt ,lehuztak a francba , ahelyett h a tobbi gagyit erositettek volna , es kivehettek a rechargeot.. sztem ezzel keresztet vetettek a jatekra, ennyi.
Aztán ott van a két aura, amik nagyon jók, fõleg a jobb oldali, ami a csontik ellen ász, így a converted to health problem megoldódik csontik ellen. Aztán ugyan egy warfare-rel szemben úszik pár srt és dex pont, de éppen jól jön amit nyersz intelligence az energy újratöltõdéshez, szóval hasznosabb, mint pár plusz pont srt.
Különben lehet hogy a ranger jobb lenne, de már mindegy. Ez is más, az is más.
És nem lehet összehasonlítani.
Mindkettõ szerintem nagyon jó kis kari.
Spirit a közelharcost miben támogatja igazán?
Egyébként hány karaktered van?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
items:
imortal rage amu,2apollos will
sárga huntmaster bow of alarity; vagy shield of korybantes+peleus ashen spear
tracker hood
tracker armor/rhesus whitewested armor(mkor melyik,meg mi ellen😊)
conqeror bracer
athena batte greaves
íjjal:
average dmg:kb 2700
dps:4276
spear : dmg: kb 4700
dps: 7910
callofthehunt+battlemarkerrel: spear dps: 14560
ijjal: 9120
Cuccok:
Dienekes's Shade
Monk's Spade _______________ The Bulwark
Shifting Beads | | Bracers Of Troy
The Citadel | | Warden's Greaves
Band Of Domination| | Band Of Domination
Na a cuccokról ennyit, mind kék szereztem õket titan runokbol, cserébõl meg volt amit találtam...
Warden( Hunter+Defense) level: 38
Health: 3144
Energy: 300
Strengh:328
Intelligence: 81
Dexteriti: 376
Resistances:
tûz: 55%, fagy: 60%, villám: 62%, méreg: 0%, piercing: 80%
----------------------------------------------------------
Average Damage: 351
Attack Speed: 152%
DPS: 532
---
Combined Armor: 420
Block: 33%
Damage Blocked: 130
na ennyi, ilyet írjatok ti is mert nagyon kiváncsi vagyok
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Persze olyan látványos, meg tök jó kép van róla a mastery blokkban és olyan jól néz ki, ezért az optikai tuning lehet, hogy elnyomja a hasznosságot...
Aztán egy hydránál, akihez hozzá se tudsz nagyon nyúlni, még az íjász is csak studyval, meg hatalmas dárdával, megnézem, ki mit tud kétkezesekkel.
Kazador: ice shardot nem ismerem, de ha illeszkedik ahhoz az új tárgy (mondjuk van rajta cold damage, meg ilyesmi), akkor biztos dob rajta. Az a baj, hogy én az ilyen kevert cókmókokat sosem szerettem, ezért nem értek hozzá.
A Converted to health fegyó elvileg szó szerint attack damage converted to health, úgyhogy arra is mennie kell, de nem tom biztosra mondani.
mert a karakterlapon csak a fegyveres sebzést látom, azzal meg ugye nem sokra megyek ice-shard esetében.
másik ha szerzek ilyen convert to healt cuccost az érvényes ice-shard sebzésére is?
Kaz.
Na ezért jók a dárdák: alapból nagyot csapnak, talán a legnagyobbat az egész gaméban, és azt feltornázni 160-190%-ra, az apám egy halál az nmy-nek.
Említettétek, hogy legend eleje könnyebb, mint epic vége. Hát nem akarok nagyképû lenni, de epic vége sem volt egy nagy szám. Bemész a tömegbe, pörgõ gyors dárda converteddel, mindenki halott. Kivéve a csontikat, ott meg uszol, kicsit néha futkározol... 😄
Szóljatok, ha széthúztam az oldalt, WS-em van, szal én nem látom
Jó-jó, de miféle fegyverre 340 dps? (ez pl. íjra óriási, dárdára igencsak tuti, staffra meg csak egész jó😊)
Más: szvsz. a fegyverekre->
Sokan mondjátok a DPS értékeket, de ezzel mindig az a bajom hogy marhára nem mindegy mibõl adódik elõ. Természetesen minnél nagyobb egy adott fegyvernél annál jobb, de extrémben pl. egy tõr és egy dárda DPS-e akár lehet ugyanakkora és azért az érzékelhetõ hogy 2+1/2 tõrszúrás 2+1/2-szer van rezisztálva (páncél vagy egyéb módon😊) viszont 1 dárdaszúrás csak 1-szer. Hiába növelgeted csupán a "mûveleti sebességet" legfeljebb az elsõ fokozaton érhetsz el vele látványosabb eredményt. Lyan Kyj sage-jának 340-es dps-e is csak akkor über ha ezt egy kb. ennyi átlag sebzésü fegyver adta le. Én magam mindenképpen tartózkodom a nagyon gyors+kicsi alapsebzésü cucctól (szóval kisbicskás karistolástól amit egy jobb páncél vagy resist lenulláz) és persze a nagyon lassú+extrém sebzésütõl is (ez meg mire felemelem lecsapnak élményû). Még annyi, hogy a side hatásokból sem mindegy miféle sebzéskombinációt tudsz összeválogatni, csupán számolgatási alapon pl egy fegyverbõl ami flat+piercing+vitality+elemental+..... sebzéskombinációkból van összerakva kijöhet egy nagy DPS érték viszont el sem érheti egy tisztán mondjuk elementalis sebzésü ugyanakkora DPS-u fegyver hatékonyságát.
ftivo: ranger-storm kombó nincs, me a ranger maga is egy kombó, úgyhogy nemtom mire gondoltál, nature-re, vagy hunterre a storm mellé...
a nature-storm nagyon jó, de a helyedben nem azzal kezdenék, mert kell hozzá a játéktapasztalat.
attribute-okat nem tudod újra osztani, azt jól meg kõ gondolni...
De ha visszaolvasod a 7500 eddigi hozzászólást, meg fogod tudni, hogy milyen karinál mire tegyél! 😄
Egyébként erre válaszoljon nekem valaki: Lyan-ról jutott eszembe, hogy volt már olyan, hogy kétszer dobott lilát. ÉS NEM VOLT UGYANAZ!!! mások voltak rajta a pontok! Az meg hogyan lehet???
Jaaaaa!
Akkor az egy kalap szar!
Olyan skill kellett volna, amit aktivizálok, s növeli a convert to health-et!!!
Oké, így már értem.
És az nem mûködik jól két fegyveres warfare-nél?
Ha 2 convert to health fegyó van a kezében?
Vagy 1 convert to healt és egy lassító?
Szerintem az is pusztítana rendesen!!!