Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Vhol nem lehet elerni,esetleg mas?

ja, de hasznalj 1 progit ami kiirja mekkora sebzeseket adsz le 1 szornynek, peteknel nem irja ki.. de mivel legendary fokozatrol beszelsz, ezert nemmind1, mire mennyi resistje van kinek.. mert dps - based on target with no resistances.
lehet a szellem harcosok attackjara nincsen resist, v mittomen..

az a legújabb, most jött ki pár napja

Melyik a legújabb Daemon tools? Én jelenleg a 4.0.6.-ot találtam a hivatalos oldalon , mint legújabb, de az már nem tegnap hajnalban jelent meg... vagy mégis??? Ha pedig van a 4.0.6.-nál újabb akkor az hol van?
jön egy leny en durvan 1000 sebzek (sima nem dps)
nekem 4 utes lenyomni

egy szellemharcosnak pedig 6 utes durvan

tehat a lenyt aminek kb 4000 hpje van azt 6 utesbol leküldi 1 darab szellemharcos
125-166 sebzessel kicsit tovabb tartana

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Kispancsi! A fan siteodon találtam egy ilyen progit de azt irja h rosz a verzio, viszont nem irja h melyik kell. Tudnal segiteni? Fontos lenne!

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Sziasztok. Régebben volt kitéve egy link vmi karijavitó cuccal. Vki megtudna adni? Ty

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

de hol irja ki neked h mennyit utnek?😄 marmint csata kozben..

egyenkent utnek 700-800 körül és nem tudom hogy ez legendary fok miatt vagy valami miatt nöhet nekik a sebzesük mert tovabra is csak 125-166 ot jelez

háát 5-en vannak ugye 5x 160 =800 😄D

nem tudja valaki hogy mitöl függ az ancestral warriorok sebzése ?
mert maxolva azt irja hogy 125-166 de valojaban utnek vagy 700-800 at

Study Prey maxolva:

-60% Piercing damage res.
-60% Damage res.
Dudi, ne buzerálj!!! 😄
Én is arra gondoltam, Te! 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

na vegre van egy hallhatatlan karakterem 😊 (legalábbis még egyszer sem halt meg )

2 ora alatt vegigment legendary szinten egyiptomon összes mellék küldetéssel együtt 😊

KÖSZÖNÖM MEGY!!!! Kérdés: mindig fut a karakter?
zsirfecske
jó hát nekem ez a normal act2 lila cuccokal rész betett, másról meg nem igen tudok nyilatkozni mert nálam 1.08 van még fent. amúgy hunter study prey skillje maxolva -90% körüli resistekkel tényleg túlzás sztem...

kispancsi
dokumentumokban van egy olyan hogy My Games azon Belül Titan Quest mappát töröld!

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

ahol vannak a mentések (pár hsz-el lejjebb megtalálod az elérési utat), van egy olyan mappa, h Settings...na ezt töröld ki, és a köv install után az alapértelmmezettet rakja oda. Vagy ha átírod a Settings mappában az options.txt-t, amilyenre gondolok, az is jó

Az Opciók menüben a "Full Screen" felett van két dolog, amit próbaképp bepipáltam, na azóta ha a játékba, vagy az opciókba akarok belépni kifagy. Uninstall-Install, de sajna úgy teszi vissza a játékot, hogy - valószínûleg - marad a bejelölés, mert kifagy. Hogy tudom úgy feltelepíteni a játékot, hogy az alap beállításokra álljon vissza? Nincs kedvenm XP-t telepíteni....
hat shorlex a converted to health problema nem oldodik meg a csontik ellen , max nem csapnak szet annyira 😉

fecske: pont erre gondoltam , h most komolyan ezer kell balancing hogy kis szinten ne hordhasd a uniqot? ez volt az amit kiemeltel az egyik hozzaszolasodban..
mer ha csak ezt csinaltak volna akkor aztmondanam h ok, mer ez elfogadhato indok..
De hogy az osszes jo, hasznalhato skillt ,lehuztak a francba , ahelyett h a tobbi gagyit erositettek volna , es kivehettek a rechargeot.. sztem ezzel keresztet vetettek a jatekra, ennyi.

A lich king, ami nagyon zúz magasabb szinten és maxolva (vagy ahhoz közeli állapotban), és a lich aurája, illetve az outsider bossok ellen.
Aztán ott van a két aura, amik nagyon jók, fõleg a jobb oldali, ami a csontik ellen ász, így a converted to health problem megoldódik csontik ellen. Aztán ugyan egy warfare-rel szemben úszik pár srt és dex pont, de éppen jól jön amit nyersz intelligence az energy újratöltõdéshez, szóval hasznosabb, mint pár plusz pont srt.
Különben lehet hogy a ranger jobb lenne, de már mindegy. Ez is más, az is más.
És nem lehet összehasonlítani.
Mindkettõ szerintem nagyon jó kis kari.

Shorlex szerinted mitõl jobb Hunter mellé a Spirit, mint a Nature?
Spirit a közelharcost miben támogatja igazán?

zsirfecske
bocsesz TopGun-nak akartam reply-olni csak félrement. szóval miltiban biztosan megoldható az ajtónyitás.

zsirfecske
próbáld meg multiban vkivel...

a másik még csira,nem tud értelmes amut gyürüt hordani,lvl44 még csak sajna,de soth lévén nem is kell nei sok dps,,, igy is megelégzik legend act1ben 700+ternionnal,ha meg covenant megy az ugy már 1100k*3omkörül. márpedig mindig megy😄
És a másik karid?
Egyébként hány karaktered van?
TopGun
Sziasztok! kovetkezo a tortenetem, normalon siman vegig vittem a gamat, elindultam Epic-en, elertem Gizaba a szfinx-be kell bemennem a botert, lenyomok mindenkit, ahogy elo van irva es a vegen ott marad a negy spirit, akiknek az lenne a dolguk, hogy belemennek a farao testoreibe es miutan lenyomtam oket, utana vehetem fel a botot az ajto mogott. Ilyenkor mi a megoldas, mivel normalon semmi gondom nem volt evvel a kuldivel 😞 A Gamebanshee-rol leszedtem amit ehhez a kuldihez irt, de attol sem lettem okosabb! pls. help!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

sztem ez váltózó,söt sztem még kasztfüggõ is.
avenger lvl 59

items:
imortal rage amu,2apollos will
sárga huntmaster bow of alarity; vagy shield of korybantes+peleus ashen spear
tracker hood
tracker armor/rhesus whitewested armor(mkor melyik,meg mi ellen😊)
conqeror bracer
athena batte greaves
íjjal:
average dmg:kb 2700
dps:4276
spear : dmg: kb 4700
dps: 7910

callofthehunt+battlemarkerrel: spear dps: 14560
ijjal: 9120
Van vmi leírás arra, hogy ha nincs kihalás, akkor hogyan alakulnak a lvl-ek? Azaz milyen exp határok vannak?

Teljes karakterelemzés:

Cuccok:
Dienekes's Shade
Monk's Spade _______________ The Bulwark
Shifting Beads | | Bracers Of Troy
The Citadel | | Warden's Greaves
Band Of Domination| | Band Of Domination

Na a cuccokról ennyit, mind kék szereztem õket titan runokbol, cserébõl meg volt amit találtam...

Warden( Hunter+Defense) level: 38

Health: 3144
Energy: 300
Strengh:328
Intelligence: 81
Dexteriti: 376

Resistances:
tûz: 55%, fagy: 60%, villám: 62%, méreg: 0%, piercing: 80%
----------------------------------------------------------

Average Damage: 351
Attack Speed: 152%
DPS: 532
---
Combined Armor: 420
Block: 33%
Damage Blocked: 130

na ennyi, ilyet írjatok ti is mert nagyon kiváncsi vagyok
elöveszel egy számologépet és elkezded szépen lassan kiszámolni....
Sipocz
Ha megkukkantod a shard skillvonalát akkor látod hogy minden sebzése fagy alapu, ami az elementális sebzések egyik válfaja, az elementálist sedzést indirekte az intellect stat. növekedése befolyásolja, tehát minden olyan cucc ami a cold demag-et vagy az elementálist sebzést illetve az intellect növekedését támogatja támogatja a shard sebzését is pl. legyen a shardon és passzívjain 1-1 pont és minden szintlépésnél csak az int-et növelted szintenként 8 ponttal így mostanra(9.szint legalább) van olyan min.200 int-ed akkor a sebzésed: ((20+31)/2+21)*1.4=65 az elsõ másodpercben és még 2 sec-en keresztül 21*1.4=29, ami ugye az alap+21 frostburn+10% az elsõ passzívra+30% az észre(65 pontonként 10%) az elsõ másodpercben, aztán meg a befagyott nmy még élvezi ezt a "jégégést" további 2 sec-ig (no akkor csak ha túléli a hatásegyüttes mind a 3 sec-át). Mindezekután a stormcaller bármiféle apró változtatása a skilljén vagy a cuccán és ne csodálkozzunk ha a gama egyik leghatékonyab ugyanakkor számomra talán legunalmasabb killerévé válik😊!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Nembaj, hadd játsszanak kétkezessel... Majd mindenki rájön, hogy az nem az igazi, csak idõ kell.
Persze olyan látványos, meg tök jó kép van róla a mastery blokkban és olyan jól néz ki, ezért az optikai tuning lehet, hogy elnyomja a hasznosságot...
Aztán egy hydránál, akihez hozzá se tudsz nagyon nyúlni, még az íjász is csak studyval, meg hatalmas dárdával, megnézem, ki mit tud kétkezesekkel.

Kazador: ice shardot nem ismerem, de ha illeszkedik ahhoz az új tárgy (mondjuk van rajta cold damage, meg ilyesmi), akkor biztos dob rajta. Az a baj, hogy én az ilyen kevert cókmókokat sosem szerettem, ezért nem értek hozzá.
A Converted to health fegyó elvileg szó szerint attack damage converted to health, úgyhogy arra is mennie kell, de nem tom biztosra mondani.

Akkor azt mondjátok meg, hogy mivel én ice sharddal tolom, honnan fogom tudni egy-egy új tárgy beszerzésekor, hogy javít-e a sebzésemen vagy sem ???
mert a karakterlapon csak a fegyveres sebzést látom, azzal meg ugye nem sokra megyek ice-shard esetében.
másik ha szerzek ilyen convert to healt cuccost az érvényes ice-shard sebzésére is?

Kaz.

Sipocz
Szerintem is a dárda talán a legjobb közelharci fegyver és már alacsonyabb kari szinteken is nagyon szép egyedeket lehet szerezni belõle, a piercing átváltása is nagyon fitos😊) és persze mindez megküldve hunting masteryvel az ám a döfi nekem😊)! Persze mindez kétkezes warfare profikat nem fog meghatni😊).

Teljesen igazad van, a DPS nem minden. Valóban, a nagyon gyors, de kis sebzésû fegyvernek elvileg ugyanaz a DPS-e, mint a nagy lomhának, mégis jobb a lomha (már ha nem annyira lomha, hogy addig leüssenek).
Na ezért jók a dárdák: alapból nagyot csapnak, talán a legnagyobbat az egész gaméban, és azt feltornázni 160-190%-ra, az apám egy halál az nmy-nek.

Említettétek, hogy legend eleje könnyebb, mint epic vége. Hát nem akarok nagyképû lenni, de epic vége sem volt egy nagy szám. Bemész a tömegbe, pörgõ gyors dárda converteddel, mindenki halott. Kivéve a csontikat, ott meg uszol, kicsit néha futkározol... 😄

Csináltam egy ilyen kis izét a karimról😛

Szóljatok, ha széthúztam az oldalt, WS-em van, szal én nem látom

Sipocz
Nálam is volt ilyen "ugyanazon név és egy kicsit más" cuccos szvsz. ez egy olyan mondjuk 30dX jellegü kockadobásból ered (ahol X valószinüleg a karakter szintjétõl függõ konstans) amit a tárgygenerálás használhat, úgy tapasztaltam csak set item besorolásu cumókra érvényes a "mindig ugyanaz az érték".

Sipocz
Hali
Jó-jó, de miféle fegyverre 340 dps? (ez pl. íjra óriási, dárdára igencsak tuti, staffra meg csak egész jó😊)
Más: szvsz. a fegyverekre->
Sokan mondjátok a DPS értékeket, de ezzel mindig az a bajom hogy marhára nem mindegy mibõl adódik elõ. Természetesen minnél nagyobb egy adott fegyvernél annál jobb, de extrémben pl. egy tõr és egy dárda DPS-e akár lehet ugyanakkora és azért az érzékelhetõ hogy 2+1/2 tõrszúrás 2+1/2-szer van rezisztálva (páncél vagy egyéb módon😊) viszont 1 dárdaszúrás csak 1-szer. Hiába növelgeted csupán a "mûveleti sebességet" legfeljebb az elsõ fokozaton érhetsz el vele látványosabb eredményt. Lyan Kyj sage-jának 340-es dps-e is csak akkor über ha ezt egy kb. ennyi átlag sebzésü fegyver adta le. Én magam mindenképpen tartózkodom a nagyon gyors+kicsi alapsebzésü cucctól (szóval kisbicskás karistolástól amit egy jobb páncél vagy resist lenulláz) és persze a nagyon lassú+extrém sebzésütõl is (ez meg mire felemelem lecsapnak élményû). Még annyi, hogy a side hatásokból sem mindegy miféle sebzéskombinációt tudsz összeválogatni, csupán számolgatási alapon pl egy fegyverbõl ami flat+piercing+vitality+elemental+..... sebzéskombinációkból van összerakva kijöhet egy nagy DPS érték viszont el sem érheti egy tisztán mondjuk elementalis sebzésü ugyanakkora DPS-u fegyver hatékonyságát.

elöfordul,pl van nekem kb 10 blodhthirst of gluttonom,ebböl 4tök uyganaz,2ö szintén a maradék pedig kicsit másabb,szal egy tárgyböl dobhat sokféle attribot,de nagyságrendekkel nem térnek el... max 10% kb
thx.
documents &settintgs\felh.neved\dokuments\my games\Titan quest

hali,meg tudná mondani valaki,hogy hová menti a játékot,mert nem találtam,és format C:-m lesz.
hát lehet, próbáld ki, én maradok a dárdánál, mert mint mondtam, abból azért vannak dromedárok, de nagyon... 😄

ftivo: ranger-storm kombó nincs, me a ranger maga is egy kombó, úgyhogy nemtom mire gondoltál, nature-re, vagy hunterre a storm mellé...
a nature-storm nagyon jó, de a helyedben nem azzal kezdenék, mert kell hozzá a játéktapasztalat.
attribute-okat nem tudod újra osztani, azt jól meg kõ gondolni...
De ha visszaolvasod a 7500 eddigi hozzászólást, meg fogod tudni, hogy milyen karinál mire tegyél! 😄

Egyébként erre válaszoljon nekem valaki: Lyan-ról jutott eszembe, hogy volt már olyan, hogy kétszer dobott lilát. ÉS NEM VOLT UGYANAZ!!! mások voltak rajta a pontok! Az meg hogyan lehet???

épp most vittem végig sage-el normalon, 31es szinten 340 dps (nem tom mennyire jó ez. <#confused>) Meg vok vele elégedve, egyedül az volt a gáz, h vicces módon a dropok közt mindig fellelhetõ volt a zöld Phrygian Shield, lol.

Azt hittem, hogy a Life Drain skill olyan, hogy megnyomom, s mondjuk 1-2 percig aktív a támadásaim alatt!!!
Jaaaaa!
Akkor az egy kalap szar!
Olyan skill kellett volna, amit aktivizálok, s növeli a convert to health-et!!!
Oké, így már értem.
És az nem mûködik jól két fegyveres warfare-nél?
Ha 2 convert to health fegyó van a kezében?
Vagy 1 convert to healt és egy lassító?
Szerintem az is pusztítana rendesen!!!

ranger-storm kombinációról kinek mi a véleménye? van valakinek tapasztalata?
NAgyon jó ötlet hogy a skill pontokat lehet újraosztani ,de van lehetõség az atribuutumok (erõ, int. dex) újraosztására is? Így olyan féllábú lónak tûnik...