• dudovec
    Miert , te talan nemtudsz freezing blastal raklikkelni amint megjelenik a kepernyon?:) Ugyanugy ki tudod stunolni otis , mellesleg ha mondjuk paladinnal tolod , akkor nemtud elkapni , mert rohangalsz le fel , lemegy a formja meg a rallyja aztan szetlovod castbol:D

Ami a diot illeti , hat igen , jo regi idokrol beszelsz, ahol meg volt ien h legmagasabb magyar sc sorc , meg ien dolgok szamitottak.. Teny , hogy Painey eleinte amazott , ien freestartal meg kiwivel gyartotta a hc
    bowamakat, ami a mazohizmus legfelso foka volt.. De aztan atallt sorchra es ha jol emlexem az egyik hardcore sorch laddert meg is nyerte egy 93 as classic mageel..
    Mellesleg ha azvagy akire gondolok, akkor tudom honnan jon ez a soxor paraszt stilus;D Ugyanis en ugy emlexem , hogy "tahuti"-nak volt egy 88 as softcore magee meg lod elott es asszem azvolt a #1 hun sorch. Dehat painey kesobb megdontotte ezt , raadasul hardcoreban , 5 szintel , szal nekem ő a legnagyobb classic sorch , remelem nem sertelek ezzel:P

A sorch meg igenis jovolt 1.06-ig , mert kis szemet exp/cucc tolvaj volt telekinesissel.. es ahogy anno mondtam is , kell szerezni 1-2 havert bneten es maris megvan oldva a battle orders meg a tank a sorchidnak:P

Amarol meg annyit , hogy a kedvenc karim volt , de a bowamat is szetcsesztek ugy ahogy van , utolso par evben mar csak Javazon , avagy lamazon volt:D