Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shongi
Lenne egy kérdésem. A kis szintû zöld/kék tárgyak mennyire gyakoriak ebben a játékban?
Kicsit meglepett, hogy 11es szinten egy zöld + 3 kék esett már.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

1.20, pedig megcsináltam mindent,de az ajtó nem nyilt ki...most mit csináljak?
melyik peccs van fent?

ez sajna nem bohckodik semmivel 😞
encofoco

amikkor odaadod a szemet meg a botot a papnak az elkezd egy mini piramissal bohockodni majd ha sokat beszélsz vele ki nyitja az ajtott is hogy nyird ki a telkine-t

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

pap és azt hol találom?😞
akkor menj vissza a paphoz, és mögötte kinyílt egy ajtó

azt is oda adtam már 😞 de semmi...bejártam mindent😞 elakadtam teljesen
egy pálcát is oda kell neki adni, Outer Gizaban van az egyik piramisban.

Más:
Gyerekek, beszívtam, kinyitottam egy large coffert a folyó partján, erre kipattintotta a ládából a cuccokat, a fele belecsúszott a folyó közepébe..hát persze, h egy kék íj volt, LOL.

Van már 1.20-as crack!
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_titan_quest.shtml
Próbáljátok ki.

sziasztok...tudnátok segiteni???Egyiptomba vagyok (Fayum Oasis).A Tamle of Atum-ban leverem a skorpiot,felveszem a zöld szemet ,elviszem Memphisbe ,odadom az öregnek...és utánna fogalmam sincs merre kell menni.bejártam már egész egyiptomot de semmi...pls valaki segitsen 😞
wesker24
ja el tudom képzelni " A lich olyan kis megnyerõ jóképû srác "

csak már halott formájában :-))))
Lobsterman
semminek. a kis állatkáid a petek 😊
egyébként ha már core dweller, akkor maxolj ki nála mindent a wildfire-t kivéve, és nagyon kis terminátor lesz. avengeremnek is van, és nem sikerült még meghalnia epicre lépés óta, pedig még messze nincs maxolva

A lich olyan kis megnyerõ jóképû srác. 😄

A Nmyph? Hát figyelj, elég szánalmas lenne, ha egy számítógépes játék figurájára izgulnék, de a kibernetikus lehetõségekhez képest igen, jól néz ki. 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

wesker24
nem tudom mert nekem eddig csak dwellerem van az meg mondható mindennek csak szépnek nem :-)))) ja meg persze az ancestral ghost az meg már halott :-)))

A Lichet el tudom képzelni hogy néz ki !!!
De a nymph tényleg olyan jól néz ki ??
méghozzá olyan kis kedves házi, mint pl. a lich... 😄
Vagy olyan kis szexis, mint a nymph??? 😄DDD

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

wesker24
<#falbav><#falbav>de hülye vagyok most jut eszembe hogy az angol pet szó jelentése magyarul állat !!!

Hogy én erre nem gondoltam
valaki meg tudja mondani, hogy legendary-n miért írtanak ki a világból az íjászok, amikor van rajtam majd 60% res és fel fogom nyomni maxra, ha addig élek is? Jön egy íjászcsorda, aztán hiába minden, löttyölnöm kell.
Ha meg beállok öt meele nmy közé, alig megy le a healthbõl.
tudom, hogy számít a converted to health fegyverem, amit persze szétszórt íjászoknál nem tok olyan gyorsan használni, mint rámnyomuló meele-knél, de ennyire nem lehet nagy az idõkülönbség. mitõl lettek ezek ilyen bikák?

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

vki kérdezte mit kell haszálni earthbõl.. leirom,van egy kis jártasságom benne😊
eart hechant max,brimstone egy kicsi,1es stone form és heat shield,maxolt dweller,a wildfire skilje csak 1esen,mert nem ér annyi pontot, erruption max, volatvity max. kb ennyi.
minden olyan lényke, ami nem Te vagy de veled van. 😄
Vannak az állandó petek (farkasok, dweller, lich king, nymph) meg az idõszaki petek (ancestral, outsider).
Ezeket a kifejezéseket a magyar nyelvtörténeti múzeumból szedtem, úgyhogy hitelesek és autentikusak! 😄

És ha Colossus Form-osan harcolok vele?
wesker24
köszi az infot <#wow1><#wow1> de lehet hogy én vagyok hülye de most pillanatnyilag nem ugrik be minek a röviditése a pet ??
csa van már crack 1.2 höz?
Sehányas, nincs ilyen. Nagyrészt csak sárgákat fog végig dobni. Igaz, hogy legenden már a sárgák értéke is legalább több tízezer és inkább a 100k-s értéket közelítik, de akkor is sárgák. Nekem eddig zöld se sok volt, pályán lila meg alig. Ami van, az runból van.

A dweller skilljeit is nyomasd, de hogy melyiket mennyire azt nem tom, me még sosem voltam earth-el. Egyszer viszont kipróbálom, me a random (az általam már többször is ringyónak nevezett számítógépes algoritmus...) olyan jó fej, hogy a slaynek mindig mágus cuccokat dobál, és olyan tüzes dolgaim vannak, hogy csak pislogok. Igaz, hogy jelenleg kitörölhetem vele a seggem.

Jó lesz az a kari, csak health-re gyúrj, mert azzal lesznek bajok, ha elhanyagolod. Inkább legyen a DPS-ed a fele és tartson dupla annyi ideig egy csata, csak éld túl. Normalon nem gond, epicen a manticore halál. Ne menj be oda, ha nincs meg mind a két peted jó magas szinten, mert egy lövéssel szétszed. Az a legdurvább ellenfél az egész gamében. Én õt tettem volna meg fõellenségnek. Közelharcos karinál többen mondták, hogy meg sem próbálják. Hydra talán ugyanez.
Én is csak a slay másik ága miatt tudtam lenyomni, de earth nem olyan távolgyúró, mint a hunter egy olyan karinál, mint a Tied. Azt a görényt közelharban lenyomni viszont magas élet nélkül egyenlõ a halállal, magas élettel meg életveszély. Talán egy nagyon magas értékû slower fegyverrel próbálkozz majd. Meg persze dweller max, ancestral max. De mindenféleképpen magas health, magas pet érték!

Jah és a 100%os recharge az azt jelenti hogy azonal visszatöltõdik monden skill? Mert ha igen akkor csinálok egy ilyen típusú karit is! A válaszokat elõre is köszi!

Tyler Durden
Dual wielddel nyomultam egészen epic Typhoon-ig. Én speciel itt kezdtem érezni azt, hogy hiába a 2 fegyver, ha laposra vernek az nmy-k. Ahogy dobott egy lila pajzsot Typhoon eldobtam az offhandben lévõ fegyvert, dualwieldrõl leszedtem a pontokat és most 1 kezes + pajzs kombóval aprítom az ellent. /btw warfare+spirit vagyok/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Hy all! Tudja vlaki hogy lehet 100%os recharge-t összeszedni? Mert láttam pár videot ahol 100%os a recharge és elég durvák voltak azok a karik!

PsyhoApu
Talált már valaki zöld tigris páncélt? Egy haver ijjászkodik, fõleg a dexre gyúrt. A jó páncélok meg vagy energy vagy erõ igényesek. Ezek viszont a dexet szeretik.. sajna használhatót még nem találtam ilyenbõl...

http://kutyuszoba.blog.hu/

Persze ternioner vagyok és kellemesen érintett, mikor tegnapi Titanrunon kipróbáltam covenantot - sebzésem felugrott 3,5k-ra 😄
Az alap felszerelésem +22% xp, 29manaregen, 2k sebzés. Ha ehhez még megtudnám oldani a folyamatos covenantot, az fincsi lenne.

A csontikkal szerencsére nincs bajom - kimaxolt earth elementált megse tudják karcolni - wesker az elementál kiegészítõ skilljeit a 'tûzgyújtáson' kívül érdemes kimaxolni - idézéshez beöltözök +5 skilles cuccba és nincs olyan szörny/tömeg ami kinyirná 20-as elementált.

Kaz.

Találtam egy olyan amut, ami +sok% xp-t ad, cserébe -50%hp, és -18hp regen. Namost rátettem egy +195%-os charmot (asszem Izis) és az 1.3-as hp regenem felugrott 13-ra !!!
Ez hogy lehet? ha más amulettre teszek ugyanilyen charmot, akkor viszont csak 2-3 pontot ugrik a hp regen.
Magyarázza meg valaki,pls !

Kaz.

wesker24
amugy tegnap találtam egy olyan amulettet Typhonnál volt ami +1 skillt ad a Warfare összes tulajdonságához ?? :-))) már csak egy olyan tárgy kéne pl:gyürü ami +1 skillt ad az Earth tulajdonságaihoz !!

de a sorrendre kiváncsi lennék jól irtam le egyáltalán !!!

amugy hányas szinten kell lenni ahhoz hogy már csak zöldet meg kéket kapjak ne pedig szar sárgát ??
Kaz: nemtom , attolfugg mien karival vagy, meghat a pierce res talan a legfontosabb , covenantot pedig ellensulyozod 1 health potival mikor benyomtad ha keves lifed van, hameg ternioner vagy, akkoris rakhatsz attack damage converted to healthet valami cuccbol, es akkor 1 rendes ternionnal nemnagyon erzed meg a covenantot, a csontik parak, de az udead sebzes elleni aura mindenkepp megeri a pontokat.

wesker24
köszi az infot <#worship><#worship> de egy kérdés csak magát a tûzgólemet nyomassam maxra vagy a gólemhez tartozó 3 további skillt is ???
wesker24
itt egy kép hogy nézek ki most !!!

Ja és még valami: ha tudsz, szerezz olyan fegyvert, amiben van "converted to health", minél magasabb értéken. Nekem olyan van, ami 18%, és majd 2000-res dárdás sebzésnél azzal bemehetek egy közepes méretû tömeg kellõs közepére szánalmas 3000 kürüli health-el, mert amíg üt, addig él. 😄
De vigyázz, mert az vitality szerû dolog, úgyhogy csontik ellen nem mûkszik, de azon kívül ha az nem lenne, meg se próbálnám legendet, így meg úgy megyek elõre, mint kés a vajban egy mindenki által szar karinak tartott slay-el.
Na azé kell rá vigyázni, de jó az. 😄

Ne add fel azt a warfare-t. Nekem is az van (slayer), és legenden (!) írt, mint a szentség, csak health-re eddig nem igazán raktam. Innentõl kezdve az összes attribute arra megy, Neked is ajánlom, hogy nyomass neki health-et, ha már nincs nature...

Warfare-bõl nyomasd neki az ancestralokat, hihetetlen jók, erõsek, és mivel sokan vannak, nagyon jó figyelemelterelõk. Igaz, hogy a 24 mp, amíg élnek nem túl sok, meg a recharge nagyon nagy idõ, de amíg élnek, nagyon jók, érdemes kimaxolni. Onslaught alap maxra, passzívjai közül az, amelyik lassít, nagyon jó.
Szerintem nyomasd neki a horn-t is, amennyire csak tudod. Egyébként az earth-re építsd inkább. Gondolj bele, egy jól kimaxolt dwellerrel és idézett hornokkal azért nagyot lehet írtani...
Szóval nem olyan rossz az a warfare, csak amilyen lehetne, ahhoz képest rossz és a többi masteryhez képest rossz (azaz szubjektíve), objektíve elfogadható.

wesker24
köszi az infót akkor ezek szerint az earth enchancmentet, a ring of flame-et és a tûz gólemet érdemes kimaxolni !!
dudovec, nekem elég rendesen leszippantja hp-m a dark covenant. és akkor elég egy-két véletlen bekapott nyilvesszõ is...

hogyan lehetne a hp regenem úgy megnövelni, hogy dark covenant mellett se fogyjon életem?

Kaz.

Wazze felteszem az uj patchet erre a varázsbotom meg a alábvédõm nem jó rám ... megemelték a limitet 43lvl re most h a p...ba megyek tovább fegyver nélkul... ehh ha idézni szeretnék ugy fogalmaznám " elkurtam"
shorlex: hat rohanni rohanok, de megcsinalok minden questet, meg aki utba esik megolom😊
20 ason megyek telkint olni mindjart egyptbe
hat egyenlore ternionnal megyek, 10 szint kb es leveszem rola mar, es akkor ilyen necro kari lesz😊

aztirja h rings meg relics nem? hood+ arch glove+ odysseus armor + golden pajzs , vagy 1 staff varazslonak. es megvan a 100%. vagy levettek aztis, ha esetleg megcsinalnad akkorse menjen?😄

Mellesleg annyit szolnek ehhez az egeszhez, h kb 1honapja mar elegge untam a gammat, meg azt h a ternioner a tobbihez kepest tul eros, akkor rajottem erre a recharge dologra.. rengeteg uj otlet jott, itt ereztem h tud valami ujat mutatni a jatek, hogy sok skill amit ertelmetlennek lattam, hasznalhato és eros lett, ami miatt lehet sokfajta utokepes karit csinalni, erre az ironlore leveszi...

nembeszelve arrol, hogy a kedvenc auram, a dark covenantot is elcseszik.
<#boxer>

Értem. Köszi, rendes vagy, hogy segítettél.

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

Grusalak
Utána olvastam... "Cooldown reduction removed from unique rings and several relics and charms" Magyarul a tárgyakból eltûnnek azok a bónuszok, amik csökkentik a visszatöltési idõt... Ezzel tehát ritkábban használhatod a skilleket! Azaz nehezítettek...

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Grusalak
szerintem azért ne add fel... biztos hogy nem haldsz majd könnyen, de attól még élvezetes lehet... nyomasd az erõdet és az életedet, aztán csak lesz vmi...
igazából soakt lehet ajánlani: earth enchantment növeli a sebzésedet; ring of flame passzívja csökkenti a védelmüket és a sebzésüket; a gólem elveheti rólad a figyelmet, így nem téged ütnek... annyira azért nem rosszak ezek. hajrá! :-D

Nincs annyira messze, hogy akár 100% rechargot is összeszedjek, mert van kb 5 karakterem, amibõl már kettõ epicen lohol, amibõl az egyik nemsoká Legenden is mehet. Eddig én nem figyeltem, hogy ezek a %-os dolgok mire jók. Általában attackra fejlesztek. Ezek szerint, amit mondotok, hogy nem lesz recharg, ez azt jelenti, hogy egymás után bármennyiszer benyomhatom a passzív skillt és nem kell várni míg újra használható lesz. Mert ha ez így lesz, akkor a fejhesztéseket sok esetben érdemes átcsoportosítani...

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

Grusalak
Zsotesz: Azok a kisvideók valóban jók, de már 'régiek', így biztos nem a 1.20assal mûködnek. Hogy ha ott a rechargok eltûnnek a tárgyakból, akkor az elég nagy ***. (Olvastam a 1.20 leírását, de ez elkerülte a figyelmemet...) Én attól tartok, hogy a késleltetési idõk maradnak, és így nem tudod olyan sûrûen használni a skilleket...
Kispocok: A recharge tárgyakból is összejöhet, nem csak a natur rechargja van...

Norbi: Komolyan? Akkor ha azt írjuk, hogy 'Visszatöltés', akkor többre mész??? Ajánlom, hogy tanulmányozd a magyar kézikönyvet (be van linkelve vmelyik hozzászólásnál). Az pedig, hogy az angol szavakat használjuk, szerintem még könnyíti is, mert így egy konkrétumra nem hivatkoznak ezerféleképp...
De azért segítek: Bizonyos skilleket csak egy idõ eltelte után használhatod újra. Vannak olyan tárgyak, amik: "-13% Recharge", ez annyit tesz, hogy ezt az idõt, míg újra használhatnád, csökkenti 13%kal... Na mármost ha nagyon tápcuccokat találsz (nagyon messze van még...) akkor akár -100% rechargot is összeszedhetsz...

wesker24
<#wow1><#wow1> el sem hiszem de sikerült végig vinnem Normal fokozaton a Titan Questet 33-dik szintig juttotam.<#wow1><#wow1> Ez a Typhon egész jó cuccokat dobált ki pont a végére ugy hogy tegnap egész jó napom volt a sárgák között volt egy pár kék is meg zöld is !!!

Lehet hülye kérdés de hogy is van a sorrend ???

fehér, sárga, zöld, kék, lila ??

Beleolvastam a hozzászolásokba és sajna én is a Warfare osztályt választottam
és mellé az Earth osztályt raktam igy lett belölem Battlemage.

Ha a Warfare ennyire rossz osztály akkor már nem is érdemes belekezdenem az Epic fokozatba mi ??

Amugy Normal fokozaton mindkét osztályból sikerült elérnem a maximum 32 szintet +1 pont minden skillre mindkét osztályban !!

Nem tudná valaki leirni hogy az Earth osztályban melyik skilleket érdemes kimaxolni ???
Nem azért, de jó lenne, ha magyarul beszélnétek, mert van aki csak játszik, mint mondjuk én, és fogalma sincs, hogy mit jelent és mire való pl. a recharge, és ha az 1.20-as patch telepítése után ez nem lesz, akkor mi változik.

kispancsi
Jaj és itt mit is látunk? 😛 mert látok sok sok zászlót spirit és warfare képességekkel...nincs recharge.

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
Dual Wieldezek de még csak level 25 körültartok... hát nem tudom félek hogy nem lesz jövõje, de majd meglátjuk, idáig nincs ellenfél de még alacsony a szint!

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest