Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit meglepett, hogy 11es szinten egy zöld + 3 kék esett már.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
amikkor odaadod a szemet meg a botot a papnak az elkezd egy mini piramissal bohockodni majd ha sokat beszélsz vele ki nyitja az ajtott is hogy nyird ki a telkine-t
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Más:
Gyerekek, beszívtam, kinyitottam egy large coffert a folyó partján, erre kipattintotta a ládából a cuccokat, a fele belecsúszott a folyó közepébe..hát persze, h egy kék íj volt, LOL.
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_titan_quest.shtml
Próbáljátok ki.
csak már halott formájában :-))))
egyébként ha már core dweller, akkor maxolj ki nála mindent a wildfire-t kivéve, és nagyon kis terminátor lesz. avengeremnek is van, és nem sikerült még meghalnia epicre lépés óta, pedig még messze nincs maxolva
A Nmyph? Hát figyelj, elég szánalmas lenne, ha egy számítógépes játék figurájára izgulnék, de a kibernetikus lehetõségekhez képest igen, jól néz ki. 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
A Lichet el tudom képzelni hogy néz ki !!!
De a nymph tényleg olyan jól néz ki ??
Vagy olyan kis szexis, mint a nymph??? 😄DDD
Hogy én erre nem gondoltam
Ha meg beállok öt meele nmy közé, alig megy le a healthbõl.
tudom, hogy számít a converted to health fegyverem, amit persze szétszórt íjászoknál nem tok olyan gyorsan használni, mint rámnyomuló meele-knél, de ennyire nem lehet nagy az idõkülönbség. mitõl lettek ezek ilyen bikák?
eart hechant max,brimstone egy kicsi,1es stone form és heat shield,maxolt dweller,a wildfire skilje csak 1esen,mert nem ér annyi pontot, erruption max, volatvity max. kb ennyi.
Vannak az állandó petek (farkasok, dweller, lich king, nymph) meg az idõszaki petek (ancestral, outsider).
Ezeket a kifejezéseket a magyar nyelvtörténeti múzeumból szedtem, úgyhogy hitelesek és autentikusak! 😄
A dweller skilljeit is nyomasd, de hogy melyiket mennyire azt nem tom, me még sosem voltam earth-el. Egyszer viszont kipróbálom, me a random (az általam már többször is ringyónak nevezett számítógépes algoritmus...) olyan jó fej, hogy a slaynek mindig mágus cuccokat dobál, és olyan tüzes dolgaim vannak, hogy csak pislogok. Igaz, hogy jelenleg kitörölhetem vele a seggem.
Jó lesz az a kari, csak health-re gyúrj, mert azzal lesznek bajok, ha elhanyagolod. Inkább legyen a DPS-ed a fele és tartson dupla annyi ideig egy csata, csak éld túl. Normalon nem gond, epicen a manticore halál. Ne menj be oda, ha nincs meg mind a két peted jó magas szinten, mert egy lövéssel szétszed. Az a legdurvább ellenfél az egész gamében. Én õt tettem volna meg fõellenségnek. Közelharcos karinál többen mondták, hogy meg sem próbálják. Hydra talán ugyanez.
Én is csak a slay másik ága miatt tudtam lenyomni, de earth nem olyan távolgyúró, mint a hunter egy olyan karinál, mint a Tied. Azt a görényt közelharban lenyomni viszont magas élet nélkül egyenlõ a halállal, magas élettel meg életveszély. Talán egy nagyon magas értékû slower fegyverrel próbálkozz majd. Meg persze dweller max, ancestral max. De mindenféleképpen magas health, magas pet érték!
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
http://kutyuszoba.blog.hu/
Az alap felszerelésem +22% xp, 29manaregen, 2k sebzés. Ha ehhez még megtudnám oldani a folyamatos covenantot, az fincsi lenne.
A csontikkal szerencsére nincs bajom - kimaxolt earth elementált megse tudják karcolni - wesker az elementál kiegészítõ skilljeit a 'tûzgyújtáson' kívül érdemes kimaxolni - idézéshez beöltözök +5 skilles cuccba és nincs olyan szörny/tömeg ami kinyirná 20-as elementált.
Kaz.
Ez hogy lehet? ha más amulettre teszek ugyanilyen charmot, akkor viszont csak 2-3 pontot ugrik a hp regen.
Magyarázza meg valaki,pls !
Kaz.
de a sorrendre kiváncsi lennék jól irtam le egyáltalán !!!
amugy hányas szinten kell lenni ahhoz hogy már csak zöldet meg kéket kapjak ne pedig szar sárgát ??
De vigyázz, mert az vitality szerû dolog, úgyhogy csontik ellen nem mûkszik, de azon kívül ha az nem lenne, meg se próbálnám legendet, így meg úgy megyek elõre, mint kés a vajban egy mindenki által szar karinak tartott slay-el.
Na azé kell rá vigyázni, de jó az. 😄
Warfare-bõl nyomasd neki az ancestralokat, hihetetlen jók, erõsek, és mivel sokan vannak, nagyon jó figyelemelterelõk. Igaz, hogy a 24 mp, amíg élnek nem túl sok, meg a recharge nagyon nagy idõ, de amíg élnek, nagyon jók, érdemes kimaxolni. Onslaught alap maxra, passzívjai közül az, amelyik lassít, nagyon jó.
Szerintem nyomasd neki a horn-t is, amennyire csak tudod. Egyébként az earth-re építsd inkább. Gondolj bele, egy jól kimaxolt dwellerrel és idézett hornokkal azért nagyot lehet írtani...
Szóval nem olyan rossz az a warfare, csak amilyen lehetne, ahhoz képest rossz és a többi masteryhez képest rossz (azaz szubjektíve), objektíve elfogadható.
hogyan lehetne a hp regenem úgy megnövelni, hogy dark covenant mellett se fogyjon életem?
Kaz.
20 ason megyek telkint olni mindjart egyptbe
hat egyenlore ternionnal megyek, 10 szint kb es leveszem rola mar, es akkor ilyen necro kari lesz😊
Mellesleg annyit szolnek ehhez az egeszhez, h kb 1honapja mar elegge untam a gammat, meg azt h a ternioner a tobbihez kepest tul eros, akkor rajottem erre a recharge dologra.. rengeteg uj otlet jott, itt ereztem h tud valami ujat mutatni a jatek, hogy sok skill amit ertelmetlennek lattam, hasznalhato és eros lett, ami miatt lehet sokfajta utokepes karit csinalni, erre az ironlore leveszi...
nembeszelve arrol, hogy a kedvenc auram, a dark covenantot is elcseszik.
<#boxer>#boxer>
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
igazából soakt lehet ajánlani: earth enchantment növeli a sebzésedet; ring of flame passzívja csökkenti a védelmüket és a sebzésüket; a gólem elveheti rólad a figyelmet, így nem téged ütnek... annyira azért nem rosszak ezek. hajrá! :-D
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
Kispocok: A recharge tárgyakból is összejöhet, nem csak a natur rechargja van...
Norbi: Komolyan? Akkor ha azt írjuk, hogy 'Visszatöltés', akkor többre mész??? Ajánlom, hogy tanulmányozd a magyar kézikönyvet (be van linkelve vmelyik hozzászólásnál). Az pedig, hogy az angol szavakat használjuk, szerintem még könnyíti is, mert így egy konkrétumra nem hivatkoznak ezerféleképp...
De azért segítek: Bizonyos skilleket csak egy idõ eltelte után használhatod újra. Vannak olyan tárgyak, amik: "-13% Recharge", ez annyit tesz, hogy ezt az idõt, míg újra használhatnád, csökkenti 13%kal... Na mármost ha nagyon tápcuccokat találsz (nagyon messze van még...) akkor akár -100% rechargot is összeszedhetsz...
Lehet hülye kérdés de hogy is van a sorrend ???
fehér, sárga, zöld, kék, lila ??
Beleolvastam a hozzászolásokba és sajna én is a Warfare osztályt választottam
és mellé az Earth osztályt raktam igy lett belölem Battlemage.
Ha a Warfare ennyire rossz osztály akkor már nem is érdemes belekezdenem az Epic fokozatba mi ??
Amugy Normal fokozaton mindkét osztályból sikerült elérnem a maximum 32 szintet +1 pont minden skillre mindkét osztályban !!
Nem tudná valaki leirni hogy az Earth osztályban melyik skilleket érdemes kimaxolni ???
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest