Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudja, hogyan tölt fel ilyen gyorsan a Colossus form? Recharge nem lehet ha storm+deffes... akkor mi lehet a megoldás?
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Én sem vagyok az a minden négyzetcentimétert átnézõs, persze azé ahova lehet, bekukkantok, de még act1-nek sincs vége és lvl 17 vok azzal guardiannal.
Átrohansz a pályákon? 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Brutálisan néz ki, de mi is ez? 😊
Kaz.

ami a passive pajzs skilleket illeti, igen azt majd megkell nezzed mennyire jok ha megvannak a + skill cuccok, melyiket mennyire eri meg felrakni. jok azok amugy..
Battert egyelõre jobb klikkre tette, hát az egy hihetetlenül jó kis cumó! 😄 Akkorát csap (persze kell hozzá, hogy kaptam egy kis requirementes, de ahhoz képest nagyot ütõ pajzsot), hogy öröm nézni, ahogy repülnek. 😄
A jobb oldali cuccok egyébként csalókák, me mindegyik csak 16% esélyes kimaxolva, de pl. ott van a volley hunternél, ami ugyanúgy 16%, de ha bejön (márpedig egy 170% attack speednél sokszor bejön), akkor halál. Csak nem tom, hogy menniyre hasznos ugyanez egy pajzsnál... Vannak kétségeim...
Hogy ezt a +3 skillt honnan szedem majd, azt nemtom, de csak lesz valami cókmók...
Majd a slayyel epicrunozok ezret, azt csak jön vmi... 😄
És szerintem mi is felfedezünk mindent a pályán, merthogy a side questek meg az exp pontok igénylik.
Azt hogy minden cuccot felszedsz és eladsz, nem értem, de a te dolgod. Biztos marha szórakoztató lehet úgy a game. Remélem a fehéreket is felszeded, sõt azokat is, amelyiket az Alt nem jelez ki (tudod, a törött, 4 petákot érõket).
Egyébként ha így haladsz, ilyen megfontoltan, komótosan és pénzhajhászosan, akkor úgy 2017 körül lesz egy lvl 65 istencsászár karid, jól felszerelve, 3billió petákkal a pénztárcájában.
Nekünk meg lesz fejenként 22 darab, lvl 60 küröli, ugyanolyan jó istencsászár karink, csak kicsit kevesebb lével. Persze hogy mire kell Neked az az elképzelhetetlenül sok pénz, azt nem tom, mert a táp cuccok nem az árusoknál leledzenek (ritka kivétellel), hanem epic és legend runon (meg persze útközben), ahova Te ugye olyan 2011 környékén jutsz el...
😄
Nem megsértõdni kell és beszólni a másiknak, hanem tanulni a saját (és mások) hibáiból és akkor nem fogsz hülyeségeket beszélni...
Kaz.
tudom h nem nekem irtad, de a forum szerintem nem arrol szol h esti meset mondunk az act1 palyairol meg ienek.
Meg nem értem, hogy pl. a pajzsos aurára te csak egy pontot hagysz mindenre?
Nímph egy ponttal? Hát az legenden nem sokat fog élni...
Egyébként el kell áruljam, eddig ez a kari, amivel a legnehezebben haladok. A slayer jobban irtott, a sooth ugye nem kell mondjam, bone charmer szintén...
Baszus, ha nincs olyan õrült mázlim, hogy dob egy zöld kis cuccost (k..va jó kardszerû valami, nyilván a jelen szintemhez mérve) akkor a DPS-em lvl 14-ként lenne 40 alatt, így 77! Az nagyon kemény!!! 😄
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Guardinrol annyit: szerintem nem irt eleg gyorsan maga a kari, es legenden azer eltart neki 1 darabig 1-2 fõboss leverese, de nagyon biztos karakter, nehez vele lehalni.
Statkiosztas: egyertelmuen str+health , aszondom h 3pont str 1pont health. az ugy kb koser. En asszem kicsit sokat tettem healthre, mer igy 43 on , csak 800 korul van az str em colossus formal, mondjuk nincs rajtam egy %os cucc sem, se immortal amu sesemmi.. de van 8500 life oakkal, meg maxos resek.
Nature az kotelezo , kiveve ha nem 100% rechargeal vagy megáldva, akkor lehet melle spiritet valasztani, valszeg 1 ilyen kari sokkal erosebb lesz, mint 1 refreshelt defender. Ha mar nature+def vagy , akkor szerintem:
-passiv pajzs skillek maxra, colossus form maxra , rally + defiance maxra, battle awerness + passivjai 1-1 pont, meg arra a blokkolos skillre is.
nature agrol: farkas maxolva lehetoleg +3 skillel, maul es az utolso passivja is maxra, oak maxolasa alap , a resistesre egyenlore 1 pont eleg, ha majd lesz kesobb pont valamien oknal fogva, akkor maxold aztis , de a defiance tobb elemental resistet ad. Nymph + passivjai mindenkepp meger 1 pontot , foleg ugyebar ha megvan a +3 skill.. ez nemtom mennyi skill eddig , de elvileg a plague is bele kell ferjen a keretbe, ami kesobb nagyon hasznos lehet. nagyjabol ennyi. refresh 1 pont persze.
Egy dolgot használok csak, az onslaught-ot, az nagyon jó, de azzal is az a baj, hogy nem állandó skill, hanem olyan pár ütés után elõjövõs. 😄
A war horn-t még kialakítom, ha lesz rá kapacitás, mert az nagyon jónak néz ki, illetve a battle standard is faxa lehet, de ezek mind-mind csak kimaxolva, vagy ahhoz közeli állspotban igazán ütõsek, és nem tom hogy storm mellett Neked lenne-e még szabad skill pont.
Úgyhogy a véleményem az, hogy a warfare sajna nagyon rosszra sikerült, azt eléggé gyengére írták az iron lore-nál, a többihez képest nem egy nagy cucc. Most persze hetvenen fognak letámadni, de hidd el, nem az igazi.
Szerintem válassz mást. Nem tom láttad-e azt a paladint; elképestõ volt, talán kipróbálhatnád.
Fõleg me akkor kérdezhetnék majd róla. 😄
Szimpatikus lett nekem az a guardian.
Ne haragudj, nincs türelmem ezer helyrõl összeszedni és kimazsolázni, cserébe már nem csítelek. 😄
Szóval: attribute megosztás? Nyilván inkább str kell, a kérdés fõleg, hogy dex mennyi legyen kb?
Skillek? Az az igazság, hogy guard nagyon zabálja, mert ha akarsz jó kis nature-t, akkor míg farkasostul, nyilas spinéstül mindent kimaxolsz( oak-ról, stb nem is beszélve), alig jutna defenderre.
Nyilván ott kell a colossus form, maxolva, azon kívül mi az amit inkább kihagyjak? Melyiket ne maxoljam inkább? Vagy a nature-t hagyjam?
Amíg Te kérdezõsködsz, más normalon kezd és kb. legend közepéig jut.
Mé nem játszol inkább?
Vagy ha ennyire nem bírod ki és be vagy sózva, akkor csítelj vazze.
TQ Defiler-rel csinálj egy karit, tegyél rá, amit akarsz, legyen lvl 89, összes skill maxon, kapcsolj be minden portalt, oda mész, ahova akarsz, adj magadnak 5000 attributot mindenbõl. Szedd le az összes cuccot tartalmazó gyûjtemény, mazsolázd ki, ami tetszik.
ez kell Neked?
Ha nem, akkor játsszál már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+21 str...............+25% str
+25 %str..............+12%healt
+12 %healt............+81 def. ab.
amu:
+36 str
+18 %str
+8 %healt
Karvédõ:................Mellvért:
+26 str.................Embodiment Herakles Might epic relic
+8 %str.................+24 str
+6 %healt...............+26 str (bonus)
Így átláthatóbb, bocsi ha zavartam vkit
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
int 162
dex 262 ennyi alapból, lecsupaszítottam a karimat - lvl 48.
Most vegyük sorra, hogy mim van:
gyûrûk:
+21 str +25% str
+25 %str +12%healt
+12 %healt +81 def. ab.
amu:
+36 str
+18 %str
+8 %healt
Karvédõ: Mellvért:
+26 str Embodiment Herakles Might epic relic
+8 %str +24 str
+6 %healt +26 str (bonus)
Ez 1021 str. lesz.
Ki nem hiszi, járjon utána!
Az attr. pontokat kizárólag a str-re teszem. És ha a dex-t és int-et is hagytam volna az alap 50-en, és azokat is str-re teszem, akkor szerintem lehetne 1200-as str.
Pill, most nyomok egy colosust kimaxolva és +1 skillel: lvl 9 a magic (+53% str.)
Ez így 1312 str-t jelent.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Megvédtél. 😊
hmm akkor mar csak 2 adroit loop meg immortal amu meg athena cipo kell csak
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
de en defendernel 2x adroit loop + immortal amuval mennek , athena cipo , tobbi az ki-hogy erzi.
Kaz.
automatikusan ment a gep ha abbahagyod a jatekot akkor a legközelebbi kuttol indulsz ujra amit erintetél
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
(bár felét nem is értettem)
Nem tudtam, hogy van TQ-hoz. (HOL IS TALÁLHATÓ?)
Nekem a 900 úgy van meg, hogy ebben +20-25%-os strengh-es gyûrûim amum van "Robust" a nevük. (Ez amúgy nyom a health-re is darabonként 10-12%-ot.)
Szóval ez tökre nem csít.
Ha az attr pontokat nem a dexre illetve intre teszem, úgy lehetne 1200-as. Én így értettem!
(3-adszor írom: nálam a csít kimerült abban, hogy egy bugnak köszönhetõen az összes skillem ki van maszterelve.)