Shorlex#10311
Na de Romoto barátom, akkor hogyan magyarázod azt hogy két különböző karival már-már ien a hónap csodáiba illő azonossággal érem el a lvl 42-t, pont ugyanott, de hallod, nem az van hogy közel ugyanott, vagy valami, hanem szinte a szörnyi is azonos akinek a legykásával megléptem a 42-t, érted, ennyire azonosság van??? Szal ilyen nincs, ráadásul a második karival jóval hoszabb ideig aránylag jóval magasabb expet gyűjtögettem, valahol rhakotis környékén kellett volna vagy még előbb szintet lépnem józan emberi számítás szerint, de miért nem léptem??? relatíve sokkal több increased exp-el miért nem léptem meg a pályán előbb ugyanazt a szintet??? pedig ugyanazokon a pályaszakaszokon mentem végig, ugyanazzal a monoton "gyakási protokollal", nem mentem be sehova ahova korábban és nem hagytam ki semmit amit korábban????
Ami a copper sealt illeti: gondolom ha használtad valaha akkor sem játékban hanem a 65 eléréséhez. na igen, de akkor már végigvitted a pályát, mindent, lehet hogy a gép olyankor már nem modify-zik, de hogy alapban nyomja az exp modify-t az tuti, ha meg mégsem akkor magyarázd meg amit kérdeztem fent... :DDD
Szkítia: 1.20 patch, sztem 10308 felében sincs olyan info ami a kérdésedre válasz, úgyhogy most leírom. patchet azt találsz nagyon sok helyen, rakd a TQ könyvtárba és futtasd mielőtt bármit csinálnál telepítés után (jáccani ha jáccottál az nem baj de ha ien modokat felraktál az már nem a legfaxább), és utána a www.gamecopyworld.com-ról szedd le az 120hpz való fixed exe-t, csere és stabil lesz :D