Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://silkiehun.atw.hu/
ocsem min tudtok vitatkozni, hihetetlen. borzalmas egyszeru a keplet: a tqvoult az nem cheat mert eleve adva van a jatekhoz egy hasonlo lehetoseg = multi
az kek/lila item meg cheat mert eredetileg nem lehet megtenni.
ps: mindenki ugy jatszik ahogy akar, lelke rajta
ugyvettem észtre,h vmiért,lehet h bug,lehet h nem,miután kigyilkoltamm mindig act2ö telkinet minden fokozaton pakolt egy90pontot az intemre,egyszer meg vmi nemtommiböl kifolyolag megpakolta még 90 el a dexem... vkinek van erre vmi értelmes magyarázata? fölöttéb rejtélyes számomra h honnan a fosból van 194 intem,ugy h semi nem ad rá,és az earthböl is csak 104 jött össze asszem. megnéztem,ha minden levan szedve akkor is +90dex,+90strgenght,és +90int.. szal érdekes...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Azért készült, hogy szórakoztasson - ha valakit úgy szórakoztat, hogy moddolja, akkor had csinálja, amig ezzel nem teszi tönkre más szórakozását.
...engem például most az szórakoztatott legjobban, hogy végigolvastam a vitátokat 😄
Üdv.
Kaz.
Úgyhogy nekem felhatalmazásom arra, hogy egy lvl46-ot segítsek... 😄
Belinkeltem, ne viccelj magyar kézikönyvet, nem rég, meg kell lennie...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
aszongya a rar-om, hogy nem ismeri a formátumt
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Magyar nyelvû kézikönyv van a gaméhez, azt belinkeltem, max egy oldalt kell visszanézned, abból sokminden kijön. A dmg felhúzásról meg nagyon hosszú lenne most értekezni, karifüggõ, egyszer majd MSN-en, de nálam okosabban is vannak. Mondjuk én vagyok a lvl1 és akkor a vitapartnereim lvl2-nél kezdõdnek... 😄
A vaultot leszedheted innen:
http://titanquestvault.ign.com/
Ez egy nagyon hasznos lap, itt sokmindent megtalálsz. Aztán van egy kalkulátor, amit sokan használnak:
http://www.titancalc.com/
ezen megnézheted a karikat, meg lehet teszt-építeni õket.
Használni úgy kell, hogy megcsinálod, ami le van oda írva, és belépsz. pakolgatsz ide-oda, aztán ha befejezted, elindítod a TQVault monitort (az is ott lesz), és ha ez megy, akkor azt bekapcoslva hagyva indítsd el a gamét, ellenkezõ esetben nem fogja találni a karit.
A farkaskat pedig úgy tapasztaltam, hogy vagy elfelejtheti az ember, vagy kimaxolja õket, mert félúton használva, hasztalanok.
A TV2-n pedig az Afrikaik hajsza címû film 23:20-kor.
Viccet félretéve: mi Neked a jó akció.
Görög után egyiptom jön, kis knosszoszi kitérõvel, ami persze görögnek számít. 😄
Én tényleg nagy láma vagyok. Én csak játszom és játszom a gaméval.
Nem is tudom, hogy lehet felhúzni a dmg-t vagy más egyebet.
Ki lehet ezért nevetni, nem zavar - egyáltalán.
A vaultról sem tudok semmit. Hogy honann lehetne leszedni, hogyan kell használni, pedig jól jönne, mert a szettek gyüjtögetése miatt már alig férek el.
Ja, és én is csíter vagyok, egy bug miatt már a lvl33-on az összes skillem ki volt masterelve.
És ha tudnám, hogyan kell ide képet beszúrni (mert igen, ezt sem tudom), akkor már meg is mutattam volna azoknak, akiket kedvelek. 😊
És tudod, az autópályán is szoktam 130 felett menni, meg a piroson átmenni (gyalogosan) úgyhogy módosítom: megrögzött szabályszegõ bûnözõ vagyok! 😄
És az elsõ karim, amit ugye elcsesztem rendesen a statokkal, az képtelen lett volna végigmenni egyedül a farkasok nélkül
Szal igen. A FARKASOK ISTENEK KIMAXOLVA !!! 😊))
De fecskének ez a nagy csíter vagyok ám mindenen túltett...
És most lehet engem letámadni, hogy de, a farkas igenis egy isten, egy géniusz! Hajrá!
Egy halál 300.000 mínusz XP?
Nemrég volt gépcserém szóval a régi gépem 1.6-os proci 512 ram és egy õsrégi 64 megás ti4200-as. Szóval mindent a minimumra véve se ment 10-15 fps-nél többet. Átlag 10, de ha történt vmi a képernyõn akkor 5 fps (néha 1-3, akkor jött a halál a karinak). Szóval ilyen feltételek mellett kell végiggondolni, hogy az ember az eredeti játékban megteheti-e azt, hogy 5 ital van nála és ha elfogy akkor kimegy a városba újabb 5 löttyért? Igen, megteheti. A bökkenõ ott van, hogy ezzel a géppel ez kivitelezhetetlen volt, mert egyik kúttól a másikig sem értem el mindig, mert belefagyott a gép mielõtt elértem volna (vagy csak simán szétcsúszott a kép, nem az elmosódásról beszélek, hanem olyan szétcsúszás, amikor semmit nem látni). Szóval egy városba kiugrás, az kb annyit jelentett, hogy újra kellett indítani a játékot (néha a gépet is).
Én spec ezért tettem fel a potion mod-ot akkor, mert kellett a hely, de a városba viszont nem mászkákhattam ki, mert az egy újraindítás. Örültem ha kúttól-kútig eljutottam néha. Ez a potion mod pedig megoldotta ezt a problémámat. (Azt, hogy egyáltalán játszani lehessen vele)
Új gépemmel full maxon megy minden, fel is tettem 1.15-ös peccset is. De hoppá. 1.15-el nem megy potion mod. Vajon levettem és visszatettem 1.08-at? Hát nem!
Most már ki tudok mászkálni 5 potiononként a városba, ha helyet kell spórolnom!
Na errõl ennyit.
"Nem, ha a haver is telve van, akkor eladsz, vagy droppolsz. Az eredeti játék ennyit enged, nem többet. Vagy csinálsz új, üres karit. De nem vaultozol."
Pontosan, csinálok új, üres karit. De hát ezt írtam eddig is, csak olvasni kéne néha. Cuccos kariknál tároltam mindent.
Újra megkérdem, hátha most választ kapok. Mi a különbség aközött, hogy csinálok új karit, ahova a cucccokat pakolom haverral (multiban, legálisan) és aközött hogy ha nincs haver akkor a cuccos kari helyett a vaultba? Hol a cheat benne áruld már el kérlek?
"Az adóbevallásod meg úgy csinálod, ahogy akarod, de mivel kezdtem a mondatot?:
"Szóval legalizálja a törvényszegést azzal, hogy más is azt teszi?"
Nem, így önmagában nem. "
Attól, hogy van kiskapu az adóbevallásra (fel tudsz tenni modot) és te arra nem tekintesz törvényszegésként (cheat), még az lesz. A kiskapuk nem legalizálnak.
De máshogy közelítem meg a dolgot, hátha segít közelebb kerülni a "megoldáshoz". A TQVault bár külsõ program, nem nyúl hozzá a játék kódjához. Ráadásul a játékban is fellelhetõ megoldást helyettesít azok számára, akiknek nincs lehetõségük multira. Nem változtat meg semmit.
A unique cuccok charmozása keményen belenyúl a játék kódjába (ami ugye önmagában liszensz szerzõdésszegés😛). Lecserli a játék könyvtárában található dll-t file-(oka)t. Olyan funkciót ad hozzá az eredeti játékhoz, ami abban nem szerepel. Minden szempontból szöges ellentétben a TQVault-tal.
"Nehezítõ lesz maga a balance, de úgy láttam, hogy a tápos cuccokat szaporábban fogja dobálni. Azaz lehet, hogy korábban kapsz több jó cuccost. Most nem ugyanott tartok?"
Persze, hogy nem tartasz ugyanott. Akkor tartanál ugyanott, ha kint lenne a patch és eldöntenéd, hogy szimpatikus-e neked vagy sem, és ha nem akkor nem rakod fel (ha pedig igen, mert neked nehéz a game, akkor felteszed, mert mondjuk könnyebb lesz tõle).
#7113 Legálisan nincs jogod hozzá, hogy belenyúlj a kódba. Ha pedig a kiskapukkal élsz, (mert megteheted, hiszen fel tudod tenni a mod-ot) akkor cheat-elsz. De a lehetõség/képesség ezt nem teszi legálissá.
Egyébként pedig ennek a nagyszerû játéknak ez lesz a halála, hogy nincs egy zárt szerver, mint pl diablóban a bnet.
Nade talán majd a TQ 2-höz már lesz olyan is és akkor végre tisztán lehet játszani majd ezt is 😊
Sajnos sokan gondolkodnak így, mint Te, hogy kis csít, nagy csít. Azrán meglehet nézni, hogy pl a dio open szervereken mi folyik.
Vagy akár fps játékokban, ahol szinte már nem lehet open szerverekre menni, csak haverokkal azt is mert van aki azt mondja az aimbot valóban csít, de én csak radar-t használok, azzla nem lehet lelõni senkit. Hát, no comment.
Nade részemrõl nem offolok tovább itt, bocsi mindenkitõl.
Úgy érzem, aki saját magától nem látja be, hogy mi a csít (kód változtatás, játékmenet belyosásolása, külsõ mod telepítés) és mi nem az, (cuccos karik használata, tqvault-tal vagy anélkül) annak bárki bárhogy is próbál bármit mondani, úgysem fogja megérteni (mert nem is akarja).
Felõlem bárki csármozhatja a lila cuccait, vagy tuningolhatja defiler-rel a statjait, vagy bármi. Én úgyis csak haverokkal játszom multiban, akiket ismerek annyira, hogy ugyanígy gondolkodnak mint én, szóval ...
A filozófiai hasonlatra inkább már nem is reagálok, mert nagyon nem téma. A példa nem állta meg a helyét mert nem behelyettesíthetõ, ezt Te magas is írtad. (Abba meg fõleg ne menjünk bele, hogy mi a különbség a példa és hasonlat között 😄)
Részemrõl téma lezárva.
Valóban, csít, mint ahogy a vault is az. Ti kezdtétek azzal, hogy ami nem a játék fejlesztõitõl származik, az xar, mert csak nekik van joguk abba belepiszkálni. És bármily kis mértékben is, de segít a gaméban, pedig erre nem lenne lehetõség anélkül.
Ami a hamachis megjegyzést illeti: lényegében IGEN a válaszom, de tudod mit? Nem az én válaszom ez, hanem mindenkié, aki a játék makulátlan tisztasága mellet tett hitet és nem én voltam az, aki ezt elkezdte magyarázni. Úgyhogy a válasz a Ti saját válaszotok, azokból kikövetkeztethetõ.
Berlin, Te meg úgy megnevettettél ezzel a kérdéssorozattal, hogy mingyá megyek haza TQ-zni... 😄
Összefoglalva: legyen meg a Te akaratod, populus, leszedem a reliceket, Ti meg a tisztesség kedvéért nem használtok vaultot. 😄
Valaki meg tudná írni, hogy mi kell ahhoz, hogy meg tudja idézni a 34. szintû Soothsayer karakterem a 3. farkaskáját?
A Call of the Wild 15.-en van, a Maul és a Survival Instinct 1.-en, a Strenght of the Pack 7.-en. Az alap nature képesség 24. szintig van feltolva.
Kösz elõre is!
de ne tamadjuk Sorlexet ezer , ha neki igyjon be csinalja igy , engem csak az zavar probal itt minket meggyozni h mi "ugyanolyan rosszak" vagyunk es ezert amit o csinal az helyes ,vagy amit mi teszunk azis helytelen.
Itt mirõl is van szó?
Kékbe lilába relic? Hogyan?
És mi az a potion tárolás?
köszi
Dobbantott vagy +33%-ot DPS-ben és ezernyi resistet a karin. !!Asszem ez nagy felfedezés volt.
Mintha így kicsit könnyebb lenne az epic orient!!... 😄"
dudovec: "felolem akar megtriplazhatod a statjaid is , csak ne ugy allitsd be ezt az egeszet itt mintha valami spanyol viasz felfedezes lenne, meg mintha ettol lenne annyira kurvajo a jatek, kosz."
aztan te: "senki semmilyen spanyol viaszt nem fedezett fel, kérdeztek, válaszoltam rá, mire letámadtak. Arra meg nem vagyok partner, hisze én sem támadok le senkit."
nekem valahogy ez a 2 dolog uti egymast, de lehet csak nekem..
-> vault azer kell h nekelljen megkerned valakit, es ha nincs neted azon a gepen ahol tq zol, akkoris tudjal cuccot pakolni ide-oda.
na ebbol en azt vonom le: emberek, ne hasznaljatok hamachit, mert az csit, mert valojaban te nem vagy lanon, mellesleg a hamachi nemvolt rajta a tq dvd n am, ugyhogy ha akarsz multizni, akkor veddmeg vagy menj el a varos masik vegere a gepeddel es rakd at cuccot.. na kb ilyen amit a vaultrol mondtal.
Bazz, a magyar ember télleg ilyen vitatkozós, aztán ha vége a vitának, mindenki halál egyetértésben megy TQ-zni. 😄
Hát ezért szeretem én ezt az országot. A vita, mint önmagáért való totemikus össztársadalmi tényezõ... 😄DDDDD
"Fecske, nemcsak hogy olvastam, nekem már az összes kék és lila cuccom relices. 😄
Dobbantott vagy +33%-ot DPS-ben és ezernyi resistet a karin. Asszem ez nagy felfedezés volt.
Mintha így kicsit könnyebb lenne az epic orient... 😄"
Úgyhogy a stílusra mindenki vigyázzon, meg a szájára, mert ahogy a klasszikus mondás idézi: a stílus maga az ember.
Még egyszer mondom utoljára: lehet, hogy csít, de Te is azt használsz, és ne prédikáljon nekem senki tisztaságról, ha õ sem az. Ennyi, semmi több. Tényleg semmi.
Szükségem van 3000 forintra. Ennek a rendes elintézési módja, hogy dolgozok és kapok pénzt érte.
Valamit csinálnom kellene a cuccaimmal. Némelyikre nincs szükségem (és kell a hely), némelyik még jól jöhet késõbb. Ennek a rendes elintézési módja, hogy eladom, droppolom, vagy átadom. Elsõ kettõ nem jöhet szóba.
De most épp egyik haverom sem tud nekem munkát adni, úgyhogy inkább ellopom a 3000-t a szomszédtól,
Épp nem tudom kinek átadni, mert senki nincs online, vagy telve van, úgyhogy használom a nem hivatalos vaultot.
aztán felteszem egy dupla vagy semmi játékra...
Nyertem, visszaadom a szomszédnak a 3000 forintját, és nekem is megvan a magamé... (ezek a példa spécijei, értelmeszerûen írom le a megfelelõjét, nem tükörfordításban)
Mivel rátettem a vaultra, már van helyem, van hova eladható cuccokat gyûjteni, addig is kihasználom ezt a helyzetet, amíg a haverok offline vannak, aztán ha visszajöttek, majd odaadom nekik ha kell a cuccokat, ha meg nem, akkor drop, vagy más karinak átadom. Így megkerültem a game eredeti szabályait, de végeredményben ugyanott vagyok, mintha ezt nem tettem volna meg. Azért tettem, mert elõállt egy spéci helyzet (offline haverok), ez legitimál
tobbit majd elolvasom ha raerek.
Az elsõ karimmal én is eladtam mindent, me fingom nem volt, hogy mi a különbség a kék meg sárga, meg ilyenek között. 😄
A trade nem chet, viszont a vault az, mert az elõbbi okfejtésetek értelmében az sem a játék eredeti formájában a készítõk által jött. Úgyhogy csít. A többi érvemet nem ismételném meg...
Nem, ha a haver is telve van, akkor eladsz, vagy droppolsz. Az eredeti játék ennyit enged, nem többet. Vagy csinálsz új, üres karit. De nem vaultozol.
Sima 512-es ADSL-ed van és megy vele? Me nekem az van, és azt hallottam, hogy nem az igazi. Azért is nem kezdtem el soha multizni.
Az adóbevallásod meg úgy csinálod, ahogy akarod, de mivel kezdtem a mondatot?:
"Szóval legalizálja a törvényszegést azzal, hogy más is azt teszi?"
Nem, így önmagában nem.
Egyre mélyebben él bennem a kép, hogy újságíró vagy ezekkel a ferdítésekkel... 😄
Nehezítõ lesz maga a balance, de úgy láttam, hogy a tápos cuccokat szaporábban fogja dobálni. Azaz lehet, hogy korábban kapsz több jó cuccost. Most nem ugyanott tartok?
Megmondom õszintén nekem nem is tetszik az új patch. Szerintem a ternionerek alapból nagyon dromedárra sikerültek, és hiába van aránylag kisebb életük, olyan a sebzésük, meg a petjeik, hogy beszarsz alattuk. Mondjuk ha ellened mennék a slayeremmel, oda nem jutnék el, hogy tûzállást vegyek fel, halott lennék. Ha ezt megfelelõen kompenzálnák, akkor minden OK, de úgy láttam, hogy bár a ternionhoz alapból hozzányúlnak, hatványozottan ez nem fog változni.
Úgyhogy a közelharcosok nagyrésze, vagy az íjász, stb. ezután is szívni fog (az íjász kiváltképp a study csúnya megnyírbálása miatt, amivel egyedül volt esély mondjuk egy hydrára), a varázsló pedig aránytalanul erõs lesz továbbra is.
Ha oda eljutott volna a game, hogy mondjuk lvl 60-on minden karinak esélye legyen ugyanolyan sebzéseket bevinni, ugyanolyn resisteket használni és hasonlóan jó petekkel operálni, akkor OK, de így ez aránytalan elõny bizonyos kariknak. Persze mindez igaz a nagy általánosságra, kivétel mindig van... És nem kell, hogy minden kari azonos képességeket érjen el, me akkor minek az egész, de legalább hasonlóan feltételek azért nem lennének rosszak. Az új patch nem oldja ezt meg.