• Shorlex
    Hát emberek, ez a TQ nagyon nagy csítjáték, de még a játék készítői részéről is.
    Ilyen véletlen vagy nemtom minek nevezzem nincs még egy, és ilyen nagy átverés sem. Mi is történt?
    A conquerorommal anno (mint minden 120as karival) el kellett érnem a bűvös lvl42-t a 100% rec-hez. Na most, ezt úgy értem el, hogy lvl15től kezdődően folyamatosan azzal a sapimmal mentem, ami plusz 12% increased expet ad. Egészen lvl 35ig használtam csak azt, utána bejött a prokopios is a képbe. A lvl 42-t végül a szfinxben értem el, épphogy a közepén lévő fountaint elhagytam.
    Na most, viccből kezdtem egy wardent, mondom megnézem mit tud a 100% rec take down betrayer lándzsával bossok ellen. Ugyanúgy felteszem neki a sapit lvl15-nél, igen ám, de okos voltam már és eszembe jutott a lode stone, amit rögtön lvl27től felvettem, így 8 levellel előbb voltam plusz 22 increased expen. Ezen kívül, menetelésem közepette dobott a gép egy Reizar F'nai cuirass nevű cuccot, amit lvl35-36 körül vettem fel. azaz lvl 36tól plusz 32% increased expem volt. (és ugye addig is az a 8 lvlnyi különbség plusz 10%-kal)
    ÉS LÁSS CSODÁT: hol lettem lvl42? a szfinxben, épphogy elhagytam a közepén lévő kutat...
    HÁT NEM FURA???????????
    Tekintettel arra hogy a játékstílusom jottányit sem változott (legyakált szörnyik mennyisége, benézős barlangok mennyisége, stb) így számomra egyértelmű, hogy iron lore szarik rá az increased exp-re, mert elhiszem én hogy megadják a plusz 32%-ot, csak éppen cucc nélkül mittomén egy szatír leölése 130 exp pontot ad, míg cuccal különös módon csak 100at, és hoppá ugyanott tartunk.
    Kurva iron lore, ilyen csalást, nem is hiszem el, ezek után nem szégyellek az égvilágon semmit csalni én sem ebben a játékban pedig csak a cuccokkal machináltam eddig, de most ami belefér! rohadtak...