dudovec#10226
Virs lee: 4x es karival vettem 1.08 alatt legende act1 ben , de majd megnezem a pontos levelt , de asszem meg az elso karimmal vettem:D
Azer raktam bele monkey kinget , mert az van a 2 ringemben is , es a ternion lovesnel mar 36 reduced resistancet csinalok , ugyanannyit mint a squall , csak nemkell mast castolni , es persze kozben lovok is..:D Es meg azert is mert a conjueremen van , aminek ugyebar nincs semmien resist levetele , a liche king soul blightjat kiveve.. Irtam is , ha caster lennek , vagy barmien mas kari , akkor hanyagolnam a monkeyt , de egy ternioner conjunak ez volt a legjobb....
Ami a war hornt illeti , sztem a piros bossokra nemhat legenden , de persze lehetnek kiveteles esetek.. Constructra illetve Undeadra sem hatna a health reduction , de igenis hat ra , csak kell hozza reduced resistance... mert ugyan a 'piros' bossoknak , immune to skill distruption , illetve immune to stunjuk van.., de az undead/construktoknak nem immunitasuk van a vitality dmg re , hanem 100% resistjuk... Siman megkapja a lichkingtol a health reductiont a talos es a dragon lich is legenden , mivel a soul blight leveszi a resistjet.. Ugyanez a magyarazat arra , hogy miert tudott csontvazakbol lifeleechelni Shorlex a betrayer fegyoval , mert levette vele 100 folul a vit dmg resistet , es igy mar tudott eletet szivni a csontikbol is..