Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pajhordozó: troyan cuccom van, ha kõ...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
http://kutyuszoba.blog.hu/
Épp egy titan run közben kinyitogatom a mezei ládákat, asszem Quality Chest volt mert kellet a potion
Egy igen érdekes ruhadarabot találtam, ami kiderült: Gallion Crest vagy vmi ilyesmi a mezei ládába! ezenkívûl találtam egy Troyan Bracer-t is
Azé mondom ezt, mert ugye van kb. 7600 féle kék cucc, de nekem volt olyan, mait már 3-4× is kidobott. Bár nem vagyok matematikus, azért ennek a sima, minden befolyástól mentes valószínûsége valljuk meg, tízamínusznagyonsokadikon nagyságrendû. Úgyhogy tuti függ jópár dologtól, de hogy ezeket hogyan lehet befolyásolni, azt nem tudom.
Warden szett közkeletû, abból nekem is van 3 db... 😄
Adott szetet csak adott pályán lehet fellelni?
Mert egy idõben nekem nagyon hamar kidobta a Warden szett 3 darabját is.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Elõre is köszi!
a sothomnál én is egy lightning staffot használok(rod of the ancients) szal ha vkinek vmi értelmes legend staffja van az irjon . mert ez a game baxik legend staffokat dobni a borsóvetön kivül (alias: cromatic staff)
- bekerül a level req kék és lila cuccokhoz (megjegyzem alapból így kellett volna)
- refresh-ek eltávolítása néhány tárgyból (khm...)
- + rare affixes: Mammoth, Kingly, of the Siren, of the Betrayer (ez zsír)
- completed relic bónuszok változtatása (kérdéses miylen irányban)
- increased unique item drop rates on non-boss monsters (ez szintén ollé)
Nagy kicseszés lesz ez... Hozzászoksz valamihez, aztán megváltoztatják a felét.
Úgy látom jóval nehezebbé akarják tenni a game-t.
Hát, nem kötelezõ telepíteni. 😄
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
-szerinted a régi karik hogy fogják viselni az átállást? (pl: elementelistnak megugrik a dexe load után, vagy nem is lesz load...?)
-az egyedüli ami nem tetszik, hogy a szörnyek még nagyobbakat ütnek majd és még több lesz az életük??? oké csökken a resistjük, az OA és a DA, de akkor is...
-mondjuk az jó, hogy a másodlagos resistekre nem lesz negativ büntetés nehezebb szinteken...
A soothom ugyanis lightningra épül...
Át tudod tenni vaultba, és átküldeni?
Ez volt az amit mar vegulis eleg regota gondolok, par hete elkezdem a karijaimnak kirakni a 100% recheargot, igy minden skilljuk instant, nincs timer(cooldown) igy persze rengeteget estek a szememben a ternionerek, es rengeteg uj otlet jott, a folyamatosan warcryozó + chainlightningos csatamagustol, a szintiszta storm kariig minden.. Eleg sokat kiprobaltam, ilyen tipusu karikbol talan a Warlock(rouge-spirit) a legerosebb, ami kozelharcos kari ez mar onmagaban cafolja azt, hogy a kozelharcosok nem erosek a jatekban. A natue+rouge vagy a defense+rogue lehet meg eros igy, de a defensesnek nem eleg a mana, a natures meg nem irt sztem eleg gyorsan 1 spiriteshez kepest. Kozelharcosbol meg a Ranger johet kepbe egy folyamatos takedownal, de ez inkabb bossoknal lehet jo. Ijaszokbol talan a Sage (storm+hunt) lehet jo, de mivel meg nincs meg midnenem hozza nemtudok pontos velemenyt irni rola. Magusokat nem testeltem ki, de talan a thunderclap+encruption elementalist , vagy valami hasonlo lehet a nyero.
Ebben a par sorban a 100% rechargos karikra gondoltam, ezek nagyresze gyenge, ha nem rendelkezik az instant skillekkel , ahhoz pedig kb fix cucc kell, mondhatni a legjobb cumo, amin nemigen valtozathatsz semmit , sok ellenalasod elegge 0 an van stb(mar amelyik karinal) , dehat valamit valamier. Es meg igyis epphogy felveszik, ha egyaltalan felveszik.. a versenyt egy fullos ternionerrel.
Mindenesetre nagyobb jatekelmenyt ad.
Ami a Guardianom illeti, ahogy irtak paran refreshel tolti a skilljeit. Egy hatalmas buzogannyal megy, ij szoba sem johet.. Barmekkora tomegbe beallhatok vele vegulis , van 90% blokk kb, 8500 elet, es a resistek a rally skill(a defiance a passivja ami adja) segitsegevel kb maxon vannak. 3 farkas es egy nymph segiti ki munkamat, akiken 4-5 aura is van egyszerre akar. Sajnos eleg gyengen sebez, de a pajzsal jo munkat vegez, a petek pedig rendkivul sokat segitenek.
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10186119041158833494.jpg&x=295&y=190&galeria=TitanQuest[/img]

http://www.gamebanshee.com/news/static/EEVlZZVEpuNTwtPAjy.php
mondjuk en leragadtam az 1.08 nal, es es itt is maradok szerintem, itt minden mukodik faszan, nincskedvem ahhoz mint diabloban, h uj karit kellett kezdeni minden egyes patch utan, ott a bnet kotelezett az uj verziora, ittmeg azvan amit akarsz.
Egyet mondj, nem szempontok alapján. Játszottál már sokkal, én csak kevéssel, kíváncsi vok a véleményedre.
Mellesleg mit használsz a guardodnak (fegyver)? Mármint a pajzs nyilvánvaló, weapon swap van? Ha van, akkor valamilyen íj? Csak azé kérdezem, mert az én slayem ugye használ dárdát, de weapon swap-el mindig váltogatom a bow-al, ahogy épp tetszik.
Guard mennyire támogatja az íjakat?
Egyébként azt a 200 regent hogy érted el? lila cuccok? Egyelõre el sem tudom képzelni, me nekem lvl 42nél kemény 10-12 körül van...
Soothnal pedig a plaguet is erdemes hasznalni.
Szerintem nincs olyan mastery, ami annyira hihetetlenül zabálná a pontokat, hogy egy másikra - akár alapszinten az elsõhöz képest, de akkor is - ne jutna.
Akkor meg miért ne legyen kihasználva.
Itt van pl. a most elkezdett bone charmerem. Mindkettõ iszonyúan zabálja a pontokat, de hát valamelyik mellett döntök, aztán a másik kiegészítõ lesz. De lesz!
Jelenleg 49-es a conjurer-em...és van vagy 70 elosztatlan stat pontom 😊
Mekkora erõ/dex kell kb az ütõsebb cuccokhoz? Mert akkor a maradékot beletolnám az intbe.
Annyit beszéltetek a Hydráról, hogy tegnap elszaladtam odáig (2. portáltól indulva 😊). Vicces volt, hogy próbálta megkarcolni 20-as earth elementalt 😄
..de pet nélkül nem mennék neki, szal le a kalappal, akik test-test ellen letolták !
Üdv.
Kaz.
defender amúgy szerintem olyan, hogy sok skillpontot megeszik... :-D batter, shild charge, passzív harcos skillek, colossus, battle awarness+focus... Ha tényleg túlélõt szeretnél, akkor esetleg a nature-t tedd mellé, és onnan hozd az oakot (plusz életet ad) és a refresht (késöbbiekben folytonos colossus form... nyami<#idiota>#idiota>)
(Ja megjegyzem, hogy természetesen sokat felsoroltam, és így mindet felejtõs, hogy kitudnád maxolni, de hát ugye arra irányult a kérdés, hogy mik a jók, és nem arra, hogy mit lehet...)
Shorlex: fel nem használt pontjainak nem kell lennie, hiszen gondolj bele, hogy egy ággal is végig lehetne vinni a gémet (ami mondjuk a másik skillbõl kiesõ +healt/mana/str/dex/int miatt elég nagy hátbaszúrás...). Ezért vagyok kiváncsi arra az ötletre, miszerint ha lesz kiegészítõ, akkor azok a karik kapnak bónusz képességeket, akiknek csak egy skilláguk van... Meg várom persze azt is, ha esetleg a kaszt függõket hozzák ki <#vigyor>#vigyor> Igazából várok bármit, csak ne rontsák el a kiegészítõt (már ha lesz persze<#idiota>#idiota>)
2. skillnek? Jó kérdés, dudi asszem tudja a választ, én még sosem játszottam defenderrel...
egyébként nem igazán értem, hogy ha Te most lvl 13 vagy, akkor edig nem választottál 2. skillt? És akkor most van 15 fel nem használt skillpontod?
Támadólag: Batter+Shield Charge a batter jó mert viszonylag gyorsan visszatöltõdik
Mert most vagyok 13-as, de nagyon lassan lehet fejlõdni. És hogy a Defendernél miylen skillekre érdemes pakolni, meg kéne egy pár tipp.
Elõre is kössz!
én nem irigykedek mert igy cuccot elfogadni sem fogadnék
csak igy a játéknak nem lesz igazan nagy értelme
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Így néz ki valahogy. Hecate, archmage csizma, callypso, zöld gyûrûk,+skilles sárga amu, archmage sapi, heartsong karkötõk. Szóval a felszerelés még nem az igazi 😊 Epic egyiptomban járok, eddig nem volt vele túl nagy gondom, bár typhon nem volt így egyszerû. Majd ha lesz Outsider, akkor egyszerûbb lesz a bossokkal
isenlord: 'Hesione's Golden Veil' kell még? találtam ugyanis egy másodikat...
van soksok jó cuccom, jópár faja lilával. mondjuk a jobbak használatban vannak, úgyhogy azokat nem kapod meg 😊
avengeremmel meg akkor dpst hoztunk ki,h nagyon. alap call of hunt,battle marker nélkül 8100 dps,call of huntal,9300,+még battle markerrel 11.5k dps😄,és ha ebbe még a study pry -70%dmg resistjét is beleszámolom... na szal dva. ijjal 4160-70 körül heggeszt alapjáraton,ettöl több már nemigen lesz,még 2-3száz dps t el tudok vele képzelni ha találok jobb cuccokat(ugyanolyat amit most hord csak job értékekkel)
mostani öltözéke: tracker sityak,armor,conqeror bracer,athena battle greaves, pedant of the immortal rage,2 apollo's will, egy huntmaster bow(2ö van,egy sárga és egy zöld,a poén h teljesen más bónusz t adnak,az egyik attack speedet,a másik+%dmg-t mégis csak 10dps a különbség közöttük,de most a zöldet használom,mert fecske szerint jobban néz ki a zöld kötés mint a sárga😄) shield of korybantes,és peleus ashen spear. szal jól össze let rakva.
Shiverblood - lándzsa
Soul Carver- kard
Deathweavers Legtip - tõr
megvalamilyen kék ij de nem tudom a nevét
na meg az a szöges bunkó tûz sebzéssel de ennek se tudom a nevét
ha má sooth, akkor spirit legyen a nagymester, nature a kispajtás. 😄
Aura: deathchill, nagyon jó, hasznos, érdemes minél jobban maxolni. Másik a spirit ward, de ez csak undead-ek ellen megy, úgyhogy ha késõbb mást hasznosabbnak találsz, átteheted másra.
Én a refresh-re nem tennék többet, mint 1 pont, me késõbb jó nagy int-el úgyis gyorsan feltöltõdik, meg aztán inni is lehet, ha nagyon muszáj.
Megmondom õszintén én a farkasomat csak mutatóba tartom, különösebb hasznát nem vettem eddig, igaz, hogy abszolút nem volt kimaxolva, szóval viszonylag alapszinten van szegényke és mindig meghal, gyorsan... Lehet, hogy magasabb szinten erõsebb és kimaxolva ütõs, de mintha a többiek is írták volna már, hogy nem érdemes vele hosszú távon számolni. Persze most rögtön 20-an letámadnak majd... 😄
Nymph: hát, barátságos fenntartással. Akkor inkább max. lich, de ha szimpatikus a spiné, ám legyen... 😄
oak, ternion kimaxolva persze alap.
Én a life draint is szívesen használom, de már most tudom, hogy olyan mint a farkas: késõbb átteszem majd más, hasznosabbra, de normalon, epicen hasznos tud lenni; nem kell annyi ptiont inni.
Ingyen a Tied, ha adsz ötletet, hogyan...