Shorlex#10156
A TQval az az általános baj, hogy túl hack and slash. Szal semmi más nincs csak mész gyakálsz és ennyi.
Ahogy dudo mesélt wowról azért ott van egy két olyan dolog ami sokkal jobb. ott egy kis világban érzed magad, mintha te lennél ott, itt meg azért bármi van, csak egy karit irányítasz egy pályán végig és közben kaszabolod az nmy-ket. nincs más alternatíva, semmi.
Pl. ha én lennék játékfejlesztő olyan lenne a game hogy lennének benne ilyen kis csacska faxságok mint mittomén minden városban egy kaszinószerű dolog (mondjuk a görög mitológiának megfelelő alakban) ahol lehet kicsit jáccani, akár egymás ellen is multiban (kockázni, mittomén), vagy pl. a karik kinézetét valahogy megoldanám, hogy javítani lehessen (pl. egy odyt viselő kari olyan mintha fel lenne húzva a bugyija és mp-ek kérdése hogy mikor látom meg a tojását, és úgy nem tom elképzelni hogy egy ilyen alakú armor mondjuk hárít egy ütést...) meg ilyen életszerű dolgokkal tarkítanám, hogy enni inni azért időnként nem ártana (jó a wc-t lehet kihagynám de ilyenek) akkor már lehet szórakozni ilyen étkezdeszerű cuccokkal, ahol megint lehetne érdekességeket kitalálni. meg annyi lehetőség lenne, hogy ne csak egy totál azonos pályán totál azonos nmy-kel mindig kivétel nélkül ugyanúgy gyakálj (nekem nagyobb élmény erősebb de kevesebb nmy-t ütni mint 1000 ilyen kis pitya nmyt ahol mindenki egy ütés, miért nincs több és erősebb random generált hero pl), hanem egy kicsit benne legyél egy világban és ilyen szempontból egy wow sokkal jobb.
nem is beszélve a multi szerverekről stb stb.
na de csak elgondolkodtam...