• Shorlex
    damage-ben nagyon jó, azt én sem vitatom látok a szememre de tudod én is teszteltem anno ezeket a betrayereket (azóta találtam még jobbat, mingyá linkelem, állat) és azt vettem észre hogy legenden ugye így se úgy se ütsz le senkit 2 ütésből (kivéve ien thorny meg lethal csíteket, most az átlagról beszélek). ha meg már úgyis csapsz kettőt, akkor egy betrayerrel a második mindig hatványozottabban nagyobb mint az első, és sosem lesz vele gond hogy véletlenül valaki resistes a dolgaidra...
    A másik fegyó meg egyrészről fun, sztem nagyon érdekes, másrészről gondolj csak bele, hogy betrayerrel megbaszol egy nmy-t (egy nagyot, mindjuk manti) lemegy az nrg leech resist, és utána ütöd ezzel is, és van neki mittomén 5000 nrg-je, te meg annak a 17%-át (illetve amennyit a fennmaradó resist enged) lekapod, és még sebzel is rajta ezáltal... nem rossz azért.
    Szóval az ien fegyók amit mutattál nagyon jók, nekem is van ilyen, sőt nagyobbat is üt ennél is jóval, de nem használom, mert nem minden az ütés nagységa és a DPS... de különben szép fegyó, el kell ismerni.