• Shorlex
    Jaj basszus le kellett tennem a pelaron megoldásról... basszus pedig adott volna nrg-t arra nem kellett volna raknom, most meg muszáj vazze, meg még 11% nrg costot, 11% attack speedet, de egyszerűen olyan kicsi vele az ütés (ien 1000) hogy az nem jó. Igaz hogy ez colossus nélkül van, de colossusban csak ritkán leszek csak ha kell.
    Viszont érdekes, hogy azok a gyűrűk ien plusz 26% str-rel ütésben alig maradnak el adroit-tól, épphogy pár pontot, de ilyen 10-20 a különbség. Jó persze adroit statjainak hiánya nagyon fáj, de cserébe megrelicelem a gyűrűket, nem kell annyi intet elcseszni a clasphez, és hát ami a legfontosabb hogy feljöhet az ancile a maga plusz 2 warrior skilljével meg a jó kis plusz damage-el, csak semmi más nincs abban a shieldben (mondjuk resist valami)... nem rossz, sőt jól jön az, remélem a kieghez ígért új cuccok között lesznek olyanok amivel ki lehet akasztani minden meglévő karit a duplájára :D. Úgyhogy Romoto, igazad van, a kieg nekem egy tanulmány lesz, újra kell tanulni az új cuccokat plusz lesznek tuti új zöldek is, nagyon kéne. Képzeljétek el, hogy mondjuk azok között a relicféle cuccok között, ami ott az armor alatt lesz mondjuk lehetne 100 recet csinálni úgy hogy a cuccban nem kell hozzá semmi... :D
    Azért én is elég hülye vagyok, lvl45nél egyetlenegy pont nincs onslaughton :DDD de jó ez így. Majd lesz :D