Shorlex#10007
MEGVAN A MEGOLDÁS!!!!!!!! YEEEEEE :D
Golden shield of pelaron barátomra miért nem gondoltam eddig baszki nem is értem..
Igaz hogy csak 98% rec lesz vele, de elég az. Ugyanis batterre bőven jó (a továbbiakban leírandó bug-csít-nemtommmi nélkül is mittomén 0.03 mp a töltési ideje) rallyra is bőven elég, és colossus formra is.
Na most, az a bizonyos bug, vagy csít vagy nemtomén mi az az, hogy 98% rec mellett kiteszek egy zászlót, és ha szépen megvárom a hatását, ami olyan 0.2 mp 120ban, akkor valahogy máris 100% rec leszek. El nem tudom képzelni hogy miért és hogy mi ez, de ez van. 98% reccel, battle standard alatt 100% rec vagyok :DDDDD
Innentől kezdve felvehetem a 2 adroitot, felvehetem myrmidons-t és az achilles relic bonuszom is lehet plusz 25% damage attack speed helyett, ugyanis alapból van 155, hozzájön még oinslaught passzívja, így lesz 180 felett, és a pálya 90%át nem colossusban, csak zászló hatálya alatt nyomom majd, azaz marad a 180 speed. resistjeim elmennek, egyedül pierce szar, de épphogy minuszban van, le nem szarom.
Na dudo, ahogy Nálad a colossus non shield volt a bug, nálam ez a 98 helyett 100% rec :DDDDD