• dez
    "nem mondtam, hogy nem lehet, éppen te mondtad, hogy nem működik, pedig működik."

Álmodban.

"Erre pedig azt mondtam, hogy nem lehet állítani (miután elmagyaráztam neked, hogy is működik a win memóriakezelése, mivel nem értetted miért használ(hat) page file-t ha van még üres memória) és továbbra is ezt mondom, ez nem szabályozható, aki mást mond az nem ért hozzá..."

Bizonyára csak véletlenül van pont erre egy registry-key...

"Cáfold meg akármelyik itt elhangzott állításomat (registry-config fileok, grafikai motor fejlettsége stb-stb). Sajnos mindig csak eddig jutunk, valami "szakértő" elkezdi a wint fikázni, páran megcáfolják szakmai érvekkel, kiderül, hogy az illetőnek lövése sincs a winről (de a számtechről se nagyon) és akkor jönnek az ilyen válaszok:"

Bizonyára van ilyen is, de nem mindíg csak ez van. Azt csak szeretnéd hinni...

""Nem nem tudok, neked nem akarok érveket mondani."

Szakmai érvek valahogy mindig csak a winesektől hangzanak el, a másik oldalról csak tizenéves kisiskolások (szintjén lévő emberek) fikázása hallatszik nulla szakmai érvvel. (honnan is lenne nekik...)"

Ez meg full hülyeség. (És jó lenne, ha nem idéznél hozzám olyan mondatot, amit nem én mondtam.)