• Mice
    érdekes, hogy személyeskedést még mindig csak a másik oldalról hallottam. Én vagyok annyira inteligenciahiányos és egós, hogy a saját magamank célzott sokadik után néha már visszaszólok, de annak ellenére h te is meg strogg is, meg még egy páran már hanyadjára önérzeteskedtek egy érzelemmentes választól, equ még egyszer sem szólt vissza ugyanilyen stílusban. ha már valahol ms logót láttok akkor már törvényszerű az h. úgy tegyetek mint aki kissebségérzet miatt bizonyít?

anno a win98 idején közel egy évig kisérletezgettem az alternatív os-ekkel, mert akkor mindenki nagyon optimistán nyilatkozott róluk és én is hittem hogy a saját feladataim elvégzésére találok egy alkalmasabb rendszert, meg jó fej segítőkész linux ismiket akik segítenek egymásnak a technikai dolgokban barátian a levlistákon. legalábbis fater ezeket sorolta. azóta többnyire csak azt látom h levlistán szinte mindenki csak kérdez és senki nem válaszol és még a fórumokra is mint ha csak sötétben ülő egós emberkék irogatnának. jelen pillanatban még ha kevesebb ismim is van aki csak win-en dolgozik is többre tartom s nem a technikai tudásuk miatt hanem mert linux oldalról csak vérben forgó szemüeket látok. szomorú...