"szoval a wincustomize a telleg thirdparty cucc, es bugos, nekem mindig eltunik a scrollsáv, ha kisebbre huzom az ablakot" ó :) hehe azt hittem a built-in almenüre mondtad azért nem értettem :) 3rd partykat nem nagyon próbálok, bár egyszer nekiveselkedtem a windowsblinds friss verziójának de azon kívül h szép volt csak lassította meg kényelmetlenné tette a megszokott dolgokat, szóval azóta a is classic win skin-t nyomom effekt tiltással meg az ablakhátteret 25%-os szürkére, mert ha véletlen 60hz-es monitor elé kerülök nem villódzik annyira :)
az openofficét pont márciusban próbáltam újra egy lin-win topic miatt, hogy legalább naprakészebb legyek belőle ha már egyszer írok róla, de nagyot csalódtam. amíg a sun szárnyai alatt futott staroffice-ként a legelső funkcióhalmazt irtó gyorsan megírták és akkor tényleg optimistaként azt hittem, de jó végre nekem se kell használnom a microsoftékét és ingyen lesz
akkor még nagyon fagyott és kilépdesett, amit igaz mára "szinte" teljesen felszámoltak és sok mindentől megszabadították hogy gyorsabb legyen, de sajnos a repertoárja nem bővült szinte semmit 2,5 év alatt, pedig ez egy szövegszerkesztő program esetében rengeteg idő.
az eszközök és a formátum menü még mindig kietlen és ha nem szimmetrikus táblázatot akarsz csinálni, esetleg eltérő oszlophosszúságokat használni, egyesíteni megzavarodsz benne.
még az abiwordnek szurkolok bár tavaly óta arra sem néztem rá, meg az nem többfunkciós csomag, de legalább más cég...