• strogg
    Aki figyelmesen olvasgatta a longhorn-al kapcsolatos híreket, írásokat, az tudja, hogy nemhogy "forradalmi újdonságok"-at nem vonultat fel, de éppenhogy elkezdett fejlődni a win.
    Még az elfogultak is belátják, hogy egy ablak 3d-s forgathatósága nem "forradalmi újdonság", hanem "csak" egy parasztvakítás.
    És számos valódi szakértő egyetért abban, hogy a legnagyobb feature a longhorn-ban a winfs lett volna. Csak éppen valszeg nem is lesz benne.

Én nem nevezem fejlődésnek, hogy az OS GUI-ja egy fájlmásolásnál rajzfilmeket játszik, jedi trükköket mutogat az office 5% proci erőforrást megzabálva, de alap dolgokat pl már nem tud.
    Én a wint sok szempontból igenis egy primitív buta rendszernek tartom. Pl: addig, amíg nem képes más fájlrendszerű lemezeket az "ismeretlen" helyett korrektül felismerni, és becsatolni a rendszerbe. (ext3, ext2, reiserfs, stb...)
    Szóval 2005-ben a win nekem ne ablakot forgasson, hanem rendesen kezelje le a lemezeimet, végre vegyék ki belöle registry-t, ésatöbi.

Amíg ezt nem tudja, én nem állok vissza winre z tuti.
    Véleményem szerint a "forradalmi" OS semmi több nem lesz, csak egy agyon baxtatott XP, amin változatlanul görcsölnöm kell, h egy értelmes fájlrendszerre formázott (ext3) pendrive-ot akarok használni.