És jó lenne ha ismerkednél velük, a válaszaid egyértelműen mutatják, hogy halvány lila gőzöd sincs arról amit beszélsz... Vagy direkt írsz propaganda szöveget...
Kicsit többet írtam előszőr, még többet második hullámban, és Te vajmi kevésre reagáltál, és arra is hülyeséget, lehet, hogy van egy nyamvadt MCSE-d (nekem is vannak vizsgáim, és akkor mi van nem dörgölöm senki orra alá, hogy mit tettem le, nálam a tudás számít), és a pici puha szemlélet miatt azt hiszed, hogy ettől már mindenhez értesz, de ez "sajnos" messze nem így van.
Amúgy áruld már el nekem, hogy a különböző alkalmazások beállításait miért akarod uniformizálni? Mert a registry-t utoljára 3.51-es NT-ben működött normálisan, aztán adott neki egy jónagy pofont a COM és a DCOM na meg az a szemlélet, hogy a Mastering-en és mindenhol azt nyomták, hogy gyertek fiúk tároljatok bele minden szart registry-be bátran (ablka méret pozíció, state-ek stb...), aztán láttuk mi lett belőle, arról nem beszélve, ha szerinted ilyen fasza a registry, hogy unifromizálja szerinted a config-okat akkor mond már meg ez mire is jó voltaképpen??
Amúgy meg ha jól értettem még is megszüntetik ezt a csodajó eszközt, vajon miért ha ilyen "jó" volt?
Ehhh... Mind1, ne is törődj Vele!! Te egy frankó pici puha csávó vagy, van vizsgád ergo mindenhez értesz, ne foglalkozz semmivel, mond csak nyugodtan, ha kérdezi vki, hogy a unix/*nix like rendszerek szarok, a pici puha rendszerek az igaziak, mert Te ahoz értesz, és ez így van rendjén...
Komolyabb érveket amik nem hazugságok, úgy sem tudsz mondani mint az előbb kiderült, amúgy meg sok szerencsét kívánok a további szakmai pályádhoz, hidd el szükséged lesz rá, ha ilyen gyenge a hozzá állásod...